Bibars Natho (©MN Press)
Bibars Natho (©MN Press)

Natho ne igra u Novom Sadu, otišao u Izrael

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.20. | 14:34

Savo Milošević odlučio da dozvoli jednom od najiskusnijih igrača da se priključi reprezentaciji...

Biće iznenađenje u timu Partizana za derbi sa Vojvodinom (18.45, TV Arena Sport)! Mada su ga mnogi videli kao startera u veoma važnoj utakmici za crno-bele, Bibars Natho ipak ne putuje u Novi Sad. Zapravo, on je već na putu za Izrael, pošto mu je klub izašao u susret i dozvolio da se priključi nacionalnom timu svoje zemlje.

Kako se ovog popodneva može čuti iz izvora bliskih stručnom štabu Partizana u pitanju je dogovor sa Savom Miloševićem, koji je navodno svakako planirao da odmori iskusnog vezistu. Kako trenutno stvari stoje na teren će od prvog minuta Sejduba Suma, a još tri upražnjena mesta za strance zauzeće Maki Banjak, Takuma Asano i Umar Sadik.

Izabrane vesti

Podsetimo, Bibars Natho je ove sezone već propustio dve ligaške utakmice - protiv Radnika i Javora, dok je protiv Inđije i Novog Pazara igrao po 70 minuta. Bilo je reči da je u pitanju manji problem s viškom kilograma, međutim Izraelac je sve to ubrzo demantovao.

Na poslednjoj utakmici protiv letonskog RSF-a Natho je golom sa bele tačke rešio pobednika...

Izrael narednih dana startuje u Ligi nacija. Rivali su mu Škotska i Slovačka.

Od fudbalera Partizana poziv za reprezentativne akcije dobili su još Aleksandar Šćekić i Igor Vujačić. Oni će se sutra priključiti crnogorskom nacionalnom sastavu.



tagovi

SuperligaBibars Natho

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara