Natho i Rikardo (© Star sport)
Natho i Rikardo (© Star sport)

Natho propušta tri utakmice za Izrael, biće spreman za Partizan

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.22. | 14:06

U pitanju je povreda zarađena protiv Voždovca

I Bibars Natho na odmoru. Ili, bolovanju. Zavisi iz kog ugla se gleda. Trebalo je iskusni vezista da odigra još tri meča po okončanju klupske sezone, da bude deo reprezentacije Izraela, čiji je kapiten, na početku novog izdanja Lige nacija, ali je dobio poštedu.

Očekivanu, jer je u dogovoru sa selektorom Alonom Hazanom i lekarom državnog tima procenjeno da nije na maksimalnom broju obrtaja, sve kao posledica povrede koju vuče iz završnice prvenstva. Pre dve sedmice Natho je sredinom prvog poluvremena završio meč sa Voždovcem, kasnije nije igrao ni protiv niškog Radničkog, dok je u finalu Kupa Srbije, sa Crvenom zvezdom proveo na terenu malo više od pola sata.

Izabrane vesti

Kako nije dovoljno spreman, odnosno povreda nije sanirana, Natho neće igrati dva susreta sa Islandom, odnosno Albanijom. Što jeste udarac za ambicije Izraelaca, imajući u vidu činjenicu da je za reprezentaciju odigrao 85 utakmica, ali bi moglo da bude od koristi Partizanu, jer će Bibars potpuno spreman doći sredinom jula u Beograd na početak priprema, čiji će centralni deo biti obavljen u slovenačkom Ptuju.

Što se reprezentacije Izraela tiče, selektor Hazan za ovaj ciklus ne može da računa ni na golgetera PSV-a, Erana Zahavija.


tagovi

Bibars Nathoreprezentacija IzraelaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara