Foto: ©Star sport
Foto: ©Star sport

Natho: Radi se o mentalitetu, možda smo previše razmišljali o Superligi

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.03.22. | 10:13

"Ne osećam se najbolje, ali nadam se da nije ništa ozbiljno", rekao je Izraelac

Pravi fudbalski rolerkoster iskusili su fudbaleri Partizana na sinoćnjem meču sa Fajenordom. Rolerkoster sa nesrećnim završetkom, jer kada su kola jednom krenula nizbrdo, više se nisu vraćala. Možda najbolje od svih osetio ga je Bibras Natho. Iskusni Izraelac postigao je vodeći gol, najavio potencijalnu feštu na stadionu u Humskoj, ali se pri “načinjanju” holandskog tima – ispostaviće se da ga je time samo isprovocirao - povredio, pa je sa tribina morao da gleda jedan od težih poraza crno-belih pred svojim navijačima na evrosceni, nemoćan da im pomogne.

Sumirajući utiske posle utakmice, Natho je istakao razloge zbog kojih Partizan nije odigrao na potrebnom nivou, priznavši da je u podsvesti crno-belih bila naredna prvenstvena utakmica sa Napretkom.

Izabrane vesti

"Više se radilo o mentalitetu. Možda je u pitanju to što ne volimo pritisak tokom celog meča, a možda i nismo bili baš fokusirani i previše smo razmišljali o Superligi. Ne znam, ali nismo najbolje odigrali", rekao je Izraelac za klupski sajt.

Svestan je "meč-viner" iz Subotice da je njegov tim podbacio u sudaru sa Fajenordom, ipak, još jednom podseća na važnost meča sa Kruševljanima.

"Izuzetno teška utakmica. Znali smo da ćemo igrati protiv holandskog tima koji je veoma dobar u napadu i da će nam to biti problem. Mi moramo da poradimo na svojim greškama koje smo napravili danas. Naš trener će sesti sa nama i probaćemo da popravimo to nakon analize, ali najbitnije je da se spremimo za utakmicu u nedelju. Nismo igrali najbolje, ali ovo je fudbal i moramo da se pripremimo za sledeću veoma važnu utakmicu."

Što se Nathove povrede tiče, detaljnije će se znati nakon današnjih pregleda, mada sam fudbaler priznaje da se ne oseća najbolje.

"Nisam siguran, videćemo na pregledu. Ne osećam se najbolje, ali nadam se da nije ništa ozbiljno", optimističan je nekadašnji fudbaler moskovskog CSKA.



tagovi

FK PartizanBibras Natko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara