Kodi Gakpo (©Reuters)
Kodi Gakpo (©Reuters)

Navijači stopirali dolazak Arnautovića na Old Traford! Junajted krenuo po Gakpa, PSV traži 41.000.000

Vreme čitanja: 3min | sre. 10.08.22. | 01:29

Erik ten Hag bi opet da pazari u Holandiji

Najvišima u hijerarhiji na Old Trafordu nije strano da trenerima obećavaju kule i gradove, činili su to poprilično često otkako je Mančester junajted ušao u eru bez ser Aleksa Fergusona, ali ih jako muči da sa reči pređu na dela i “zatvore” pojačanja sa spiska. Suočio se sa tim Erik ten Hag čim je seo na klupu koju su njegove kolege počele da zaobilaze u širokom luku. 

Bolan sudar sa realnošću doživeo je holandski strateg. Novca ima, ali Teatar snova više nije tako poželjna destinacija. Druge su njegovim željama primamljivije. U međuvremenu mu je Brajton poželeo “dobrodošlicu” na Ostrvo i u Premijer ligu, poraz je aktivirao nezadovoljstvo navijača i porodica Glejzer je odlučila da širenje požara zaustavi pojačanjima. Jedno ime dodatno je raspirilo vatru. Pristalice Crvenih đavola digle su glas protiv Marka Arnautovića, stopirale su transfer i usmerile Junajted na druge igrače. 

Izabrane vesti

Štošta se može staviti na teret Glejzerima i njihovim ljudima od poverenja, a nastavi li Erik ten Hag da beleži slabe rezultate i okružuje se isključivo fudbalerima sa kojima se sarađivao u Holandiji, brzo će prekipeti navijačima. Neće ni on biti poželjan. Kad ne zna šta će, novi trener Mančester junajteda se okrene ka Holandiji i pokaže prstom. Lisandro Martinez stigao je iz Ajaksa, Tajrel Malasija iz Fajenorda, a sada je rešio da opelješi i trećeg holandskog velikana. Nek se spremi PSV, jer posrnuli engleski gigant stiže po Kodija Gakpa

Nije krilni fudbaler sa Filips stadiona bio prvi izbor Erika ten Haga za tu poziciju. Namerio se Holanđanin da dovede Antonija iz Ajaksa, da i on poput vlasnika Mančester junajteda oko sebe ima ljude koji će mu držati stranu bespogovorno izvršavati naređenja. Izvisio je za Brazilca i okrenuo se još jednom igraču kog dobro zna iz Eredivizije. Ne toliko kao Antonija, ali definitivno su mu Gakpove mogućnosti poznate. 

Ajaks je tražio previše za brazilsko krilo, a Junajtedu se neće svideti ni svi zahtevi kluba iz Ajndhovena. Za momka koji je prošao akademiju PSV-a i u minuloj sezoni postigao 21 gol u svim takmičenjima moraće da plati oko 35.000.000 funti iliti 41.000.000 evra. Kodi Gakpo spada među najvažnije fudbalere u sistemu Ruda van Nistelroja, nekadašnjeg napadača Crvenih đavola, proteklog vikenda je dao dva gola Emenu, a naruku Mančester junajtedu ne ide ni to što je PSV dogurao do plej-ofa Lige šampiona. 

Ne beže u Ajndhovenu od prodaje holandskog reprezentativca - nastupio sedam puta za Lale i postigao dva gola - jasno im je da mogu dobrano popuniti kasu i da bi prelazak na Old Traford bio iskorak za levo krilo. Pristaju na prodaju, ali tek kada odigraju dvomeč sa Rendžersom i kada budu znali da li će igrati u Ligi šampiona. Tada bi mogli i da promene ploču i zbog toga Crveni đavoli žele da ubrzaju transfer. Za Benjamina Šeška iz Salcburga su izgubili bitku, novi udarac i poraz na tržištu dodatno bi srozao ugled sa kojim se rukovodstvo igra godinama unazad.

Delić fleka mogli bi da izvade Sergej Milinković Savić i Kodi Gakpo...


tagovi

Mančester JunajtedKodi GakpoPSV AjndhovenMarko ArnautovićBolonjaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara