Komentari na vest

Ne možete svi da budete Salah ili Mesi, ali možete da budete Džordan Henderson i podižete trofeje

D

Deniz

pre preko 2 godine

Počeci su mu bili loši, on je primjer igrača koji nema talenat, ali uz želju, napord, rad i trud pokazao kako se može postići cilj. Dobar je nema šta, stabilan.
p

publika

pre preko 2 godine

Henderson je igrač kakvog svaki tim treba i mora da ima. Igrač od zadatka i poverenja. On je onaj koji može sve, hoće sve, ima autoriteta i tu je-konstantan je uvek. Takvi igrači polako nestaju a on je slika i prilika takvog prototipa igrača. Koliko je već godina tu, jednostavno ga morate imati u timu. Baš kao što Anri kaže, nije igrač za Fifu jer nema neku previsoku ocenu ili za Fantasy jer vam neće doneti bog zna šta bodova, ali u stvarnom životu on je neka nit koja povezuje da ekipa bude tim.
M

Mindaraa

pre preko 2 godine

Juce ko je gledao utakmicu, sut levom za gol i pas desnom u prostor za gol Salaha govore dovoljno o Hendersonu. Slazem se da bih ga pre 7-8 godina izbacio iz tima ali sve se moze kada vredno radis i verujes u sebe. Kapa dole ovom momku.
G

GosTn

pre preko 2 godine

Pa zato Anri i kaže da njega daje za primer deci. I treba Henderson da bude primer. Nije mozda direktno rekao da dečko nije imao talenta za fudbal, da se ovaj ne bi uvredio, ali je zato verovao u sebe i imao potrebne radne etike, i eto ga kao kapiten jednog Liverpula. Džaba talenat ako ne radiš. Ne kaže se bezveze 95% je rad, a samo 5% talenat, pogotovo u sportu. Naravno, nije dovoljno da samo ti veruješ u sebe, već i da trener ima razumevanja strpljenja i vere u tebe, kao što to Klop ima.
C

Cinjenica

pre preko 2 godine

Napredovao je 80% od prije 7-8 godina.Bas je bio krs nevidjen.Da li je do Klopa ili njega samog nije ni bitno.Svaka mu cast na vec finoj karijeri
J

Joba

pre preko 2 godine

Po mom misljenju jako dobar i zahvalan igrac!!!
J

Joo

pre preko 2 godine

Henderson je igrac zadatka ono sto Klop od njega trazi on odradi mislim da se dobro uklopio u ovaj tip Liverpoola!!!!
m

mile dodik

pre preko 2 godine

Sta god vi da mislite covjek je kapiten Liverpoola i tu se sva prica zavrsava.
B

Babarog

pre preko 2 godine

Jedan los igrac medju deset dobrih je neprimetan to je moje misljenje o Hendersenu!!!
d

dejan mr

pre preko 2 godine

Slazem se, nasao se na pravom mestu u pravo vreme. Pre 7-8 godina nije znao ni da trči pravilno, i kad je ovaj tim skockan i on je napredovao sto je i normalno jer je okruzen dobrim igracima i to je to. Nikad nije bio ni u top 30 veznih igraca lige, ali mu se stvarno posrecilo u karijeri.
M

Magnus

pre preko 2 godine

Druze, ne bi Klop drzao jednog takvog igraca u timu. Nije lud covek. Svako ima pravo na svoje misljenje ali nekad je pametniej precutati