Komentari na vest

Ne samo da kašlje, nego ga drma groznica: Bajern u velikoj krizi, opet nije pobedio (VIDEO)

m

mica iz stublu

pre oko 1 godinu

Prepotentni trener bavaraca je ponajvise kriv za ovu ocajnu igru Bayerna.
D

Delija penzioner

pre oko 1 godinu

Problem ovog tima nije igra i ovi igrači , oni su u sličnom sastavu neke od ovih protivnika dobijali ranije veoma lako , najveći problem Bajerna je trener , koji još nije dorastao da vodi ovakav tim .
g

gledrumaa

pre oko 1 godinu

Odbrana nam je blagi uzas...napad tek...protiv pariza se ne treba brinuti toliko za napad,jer cemo uvalimo sigurno go,dva kiksnuce negde ...ali kako i ko da zaustvi mbapea?!
h

hicaaa

pre oko 1 godinu

Ni PSG ne igra nista posebno sad mozda malo bolje od bajerna oba tima su bila mnogo bolja pre svetskog,psz cak nije imao ni jedan poraz u polusezoni...ali ima jedna stvar koja pszu daje uvek veliku prednost u kakvoj god su formi...Mesi i Mbape...Ko moze da garantuje da nece eksplodirati protiv svaba,kao na svetskom prvenstvu...pogotovo ovo vazi za francuza
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

tako i prosle godine igrali lose,smjenili Kovaca i opa opet prvi,tako i sad.Na kraju ce opet imati min 10 i vise bodova prednosti
b

brate si

pre oko 1 godinu

mi dobrivoje kovac smenjen 2020. godine
G

Gostun

pre oko 1 godinu

Kako je ova Bundesliga melem za oči, bukvalno fudbal kakav treba da bude
i

iksoni

pre oko 1 godinu

Bas tako....obozavam bundesligu....taj stil igre,ta atmosfera,najbolji stadioni i jednostavno sve naj naj...
4

44444444444

pre oko 1 godinu

Jaaaao jedva cekam da moj PSG razmontira ovaj kilavi Bayern.. Bez Nojera su ko bez pola tima ! Nazad rupe u odbrani... bilo ko moze da im da gol, ako im bundesligasi ovako davaju golove, Mbappe ima da im zabije 4 komada !
s

sanjar

pre oko 1 godinu

U kom svetu ti decko zivis???

07.08.16

pre oko 1 godinu

Nagelsman je jos zelen za Bajern,u svakom smislu.Bez autoriteta,harizme,i kad na sve to dodamo da je Bajern poznat kao sredina gde svlacionica cesce nego u drugim klubovima buse trenera,onda dobijamo ovakav Bajern.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Jako losa igra, presporo, bez ideje, dosta nepovezano... Mnogi igraci su totalno van forme, konkrento Gorecka, Musiala, Gnabri, Miler, Pavar, Dejvis... Nema desnog beka ni na vidiku, svaki korner panika... Kada Bajern izvodi korner najvise brinem da li ce rival iz kontre dati gol. Zaista jako lose. Sredina ne postoji, odbrana dosta nesigurna... Postoji velika sansa da ce ispasti i iz kupa od Majnca, jer je ovo zaista jezivo. O mecu sa PSZ-om ne bih ni da pricam, moze da se dogodi prava katastrofa. Ne znam zasto nije doveden desni bek, Mazrauji ima problema sa cukom, i mozda ce tek u martu na teren. Ukoliko misle da ce izbaciti Pariz sa Pavarom ili Stanisicem na desnom beku, onda su u velikoj zabludi. Na leto se treba zahvaliti Pavaru i Zabiceru, a uzeti Disasija/Damfrisa Ili mozda cak obojicu. Pored Lajmera bilo bi Dobro uzeti nekog veznjaka poput De Jonga. Centarfor je takodje potreban, uzeti Kejna ukoliko je dostupan, ukoliko ne, onda Kolo Muanija.
D

Dachazvezda

pre oko 1 godinu

A čuda li BOŽE?! Nek sjašu maloo, 10 vezanih titula!!!?!? Pa dosadili su sami sebi!!!! Nek odmore malo...
G

Gost11111

pre oko 1 godinu

Говна фашистичка
К

Кљаки

pre oko 1 godinu

99% сам сигуран да фудбалери Бајерна намерно играју лоше. Покушавају да смене Нагелсмана.
e

eskobar

pre oko 1 godinu

zivim za Taj Dan kad ce dobiti otkaz ovaj trener covek nema ja bih boolje vodijo bajern
M

MaloVise

pre oko 1 godinu

Mogao bi malo da zivis i za dan da naucis osnovne stvari iz maternjeg jezika.