Komentari na vest

Ne znaš kako bez njega, a ne možeš sa njim - nagazna mina Gelor Kanga

C

Cccc

pre preko 1 godinu

Kangi ne zameram nista osim ponašanje kod izlaska,non stop je udvajan a drugi to nisu znali koristiti. Najbolje pripremljen fizički i jedini kojimože odigrati 90 min bez problema.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

PET GODINA LAŽETE! Bez Kange ničeg nebi bilo. Njemu dugujemo više nego bilo kom drugom. Njega ne tretiramo kako treba, jer više volimo "naše" vucibatine. Ne može se bez Kange. Tačka. Sve ostalo SPIN.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre preko 1 godinu

@ Apsolutno se slažem, KANGA JE NAJBOLJI I NAJVAŽNIJI IGRAČ ZA IGRU ZVEZDE, KANGA VOLI ZVEZDU, BEZ NJEGA IZGLEDAMO SMEŠNO, ALI KANGA NEMA POŠTOVANJE U KLUBU KOJE ZASLUŽUJE.
E

Eh

pre preko 1 godinu

Lepo ja kažem, Vladan Kovačević iz Rakova! Fantastično brani, još su ga Miha i Antverp (koji je veliki projekat u Belgiji). Borjan već dugo kiksa, ja bi u taj tvoj redosled dodao dva gola protiv Rendžersa, treći tamo i prvi ovde. Kao i protiv Brage. Ali, sad nam najviše trebaju bekovi! Ako treba i strani, samo da ne gledam Rodića kojem u 60om minutu treba boca sa kiseonikom. Eto onaj Kristijano iz Šerifa, odličan bek sa dobrim centaršutem. Na drugoj strani, Lala ili Stojanović. Azarovi će vremenom da napreduje. Kataia treba oterati, nakurčen mnogo. Birmančević, iz petog puta ćemo ga dovesti. I ne bi sad Malmo tražio mnogo, ako ispadnu od Sivasa, protiv kojeg igraju u gostima. I Luku Milivojevića, on bi ginuo, a još zna dosta sa loptom.
U

Usput

pre preko 1 godinu

Prvo, mogao je komotno da mu ne pokaže žuti za tu situaciju. Drugo smešno je kriviti ga za ispadanje, greška na 30 metara,pa Ivanić je izgubio loptu u drugom delu na deset puta gorem mestu . Treće, iz aviona se vidi koliko je Kanga stabilniji zadnje dve sezone,zreliji deset puta nego u to vreme ludogoreca. Uostalom i da je dobio crveni nema velike razlike.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Nije Kanga kriv za ispadanje,vec iskljucivo Stankela. Kanga jeste pogresio kod gola,ali je najveca krivica Borjana,covek je primio gol sa 30+ metara iako je lopta isla pravo u njega. Sto se tice zutog kartona,Kanga ga nije ni zasluzio,sjajno je sacuvao loptu i sa pravom se pobunio kad je ovaj dosudio posed u korist protivnika. Kanga je sa godinama dosta smireniji i siguran sam da ne bi dobio crveni,a alfa i omega je ekipe na terenu,uvek su dvojica protivnika na njemu,vrhunski salje lopte slobodnom igracu u prostor i kreira akcije,jednostavno je mozak ekipe. Neka Terza place pored telefona i moli onog iz Sampdorije da odvede mistera Stankelu,samo da ga vise ne gledamo u klubu!!!
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Kome pamćenje fali nek odgleda revanš meč protiv Krasnodara. Ukrao loptu za Radonjin gol, onda nezaboravna parabola od bombe sa 40 metara. Kanga je u toj jednoj utakmici uradio više za Zvezdu nego: Terzić, Mrkela, i Stanković zajedno. Sramota kako ga tretiraju.
G

Gavrillo

pre preko 1 godinu

Kanga je u tri glavne utakmice Zvezde u sezoni (Ludogorec,Šerif,Makabi) za tri godine koštao Zvezdu najmanje 60 milki. Jednom je otišao i oni ga ponovo vraćaju. Neverovatno. Čovek ne poštuje klub u kome igra. Jednostavno nedopustivo. Sutra ujutru mu se treba zahvaliti na saradnji. Pričaju i pišu da je dobar fudbaler. Pa to je najsporiji vezni igrač koji je ikada igrao u Zvezdi. Svaku loptu mora da drži 5-10 sec. Oz obavezan kontakt i trazenje faula zbog koga je juče i dobio karton. Igra samo u nazad. Totalno dekadentski fudbal. Jedino što zna je da doda loptu unapred ali samo kada je lopta ispred njega mirna i spora. Dao je neke golove u Zvezdi ali to je minorno koliko je štete napravio. Na svakoj utakmici izgubi 10 lopti na sredini terena i slede kontre protivnika. Nikada nije u stanju da isprati igrača ni poziciom ni snagom ni brzinom. Kad je stao u blok igraču protivnika na 20 m. Od gola. Nikada. Šta dalje da se piše… o igri Dekiju taktici spremnosti mentalnoj i fizičkoj … Srnić već 4-5 puta pravi glupe penale. Kako je moguće da on i Katai idu u skok na prvoj stativi ??? Ivanić se ljubi i grli sa Borjanom a Kanga gubi loptu u isto vreme, otkud Katai ispred Borjana posle penala i šuta za go. Kakvo je bacanje glupe lopte od Borjana Ivaniću sa dve ruke i to neprecizno i prejako. Ivanić pravi faul. Zašto je Borjan požurio. Zašto nije stao pa 90 je minut. A o Dekiju i njegovim izjavama posle prve utakmice pa sve do početka ove …. Katastrofa. Toliko je podcenio Makabi da nije normalno. PA NE IGRAJU NAVIJAČI FUDBAL. ONI SAMO NAVIJAJU. TOTALNO NE PRIPREMLJENA UTAKMICA I MENTALNO A FIZIČKI DA NE GOVORIMO. SRAMOTA ZA ZVEZDU ŠTA JE SEBI DOZVOLILA.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Perite Stankovica koliko hocete, ali on je jedan i jedini krivac sto Zvezda nije prosla dalje. Kanga – kakav je takav je – ako ga je vec planirao mjenjati, trebao ga je zamjeniti odmah na poluvremenu, a ne poslije nesto vise od 5 minuta igre u drugom poluvremenu. To jednostavno nije pedagoski. A i pokazuje da se na poluvremenu u svlacionici o tome uopste nije ni pricalo. To se jasno vidi iz Kangine reakcije. Jer da je covjek znao da ce u jednom momentu izaci iz igre u drugom poluvremenu – iz taktickih razloga ili bilo kog drugog razloga – nebi sigurno onoliko poludio. Nego "mister" covjeku ocigledno nije nista rekao, a sta se izdesavalo poslije toga, to smo svi vidjeli. Tim je, po meni, u tom momentu psiholoski totalno pao i naravno da se na kraju sve zavrsilo kako se zavrsilo. Uvodjenje nemotivisanog Pavkova i onaj njegov autogol u zadnjem minutu utakmice su samo bili "slag na tortu", ali ocekivan slag. Da ga nije on dao, dao bi ga neko drugi ili bi se desilo nesto drugo. Tako je to kad samom sebi skaces u stomak, a nicim izazvan. Jedina gluplja stvar od onoga sto je Stankovic ucinio svom timu je traziti krivce u nekome drugome/Kangi, a njega opravdavati.
n

neshha

pre preko 1 godinu

Bravo za ceo komentar a posebno za onaj deo o razgovoru u svlacionici.Upravo je tu glavni problem,jer da je Stankovic u razgovoru objasnio Kangi da postoji mogucnost izmene zbog kartona,nista od ovog se ne bi dogodilo!A ako je vec verovao ocigledno tesko povredjenom Piciniju protiv Glazgova,mogao je i Kangi da veruje da nece da napravi glupost neku.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre preko 1 godinu

1. Makabi je zasluženo prošao u LŠ, MAKABI nije bolji tim, ali je bolje igrao u drugom poluvremenu, igrali su hrabro i napadački celo poluvreme i pored toga što su bili u minusu samo jedan gol što je i dalje bio aktivan rezultat za njih. 2. Stanković je nažalost i treći put pokazao da nije trener za UTAKMICE POD NAJVEĆIM MOGUĆIM PRITISKOM: Omonija, Šerif, Makabi, i,, bar dve od ove tri je morao da prođe. Stanković nažalost ne ume da pripremi ekipu ni fizički a da i ne pričamo psihički za ovakve mečeve. 3. Incident sa Kangom je STANKOVIĆ EVA KRIVICA,,,,, I ON DEFINITIVNO VIŠE NEMA AUTORITETA KOD IGRAČA POSLE TRAGIČNIH IZMENA KOD VOĐSTVA ZVEZDE I U HAIFI I U BEOGRADU. 4. BORJAN ,?????? Protiv Omonije prima gol direktno iz kornera,,,, Protiv Šerifa u BG iz slobodnog udarca iskosa saoko 27-28m,,,,,u Moldaviji igrač ga lobuje sa oko 13m iz šesnaesterca,,,,, Sinoć protiv Makabija sa preko 30m po sredini gola po zemlji. POTREBAN JE POTEZ TRENERA, KAO ŠTO JE SELEKTOR PEŠIĆ URADIO SA TEODOSIĆEM. NIJEDAN IGRAČ, MA KO BIO KOJI NE MOŽE DA ODIGRA U PUNOM TEMPU BAR 80 MINUTA NE MOŽE DA BUDE STARTER...... ,,,,, ZAHVALNOST DEJANU STANKOVIĆU ZA SVE ŠTO JE DO SADA URADIO ZA KLUB, ALI STANKOVIĆ MORA DA IDE. IMAO JE MNOGO BOLJI TIM NA RASPOLAGANJU OD MILOJEVIĆA, MNOGO SLABIJE PROTIVNIKE OD MILOJEVIĆA I TRI ZICER ŠANSE NIJE ISKORISTIO. DOVOĐENJA.
M

Micura

pre preko 1 godinu

Pravda za Kangu , i onako je pitanje da li je Mister uopste stariji od Gabonca
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Kanga ubedljivo najbolji igrač Zvezde tačka,ko poznaje fudbal i prati Zvezdu to je mogao da vidi pre nekoliko godina kada smo u poslednje kolo protiv Voždovca na krovu izgubili titulu,Kanga nije igrao jel je imao žute kartone.Sinoć kada je zamenjen ja sam znao da je meč izgubljen, jedini igrač u Zvezdi koji preuzima odgovornost kada je najteže,ne krije se od lopte kao ostale primadone i njihov trener bio u čudu kada je ovaj trener u pokušaju najavio izmenu posle koje su igrali viktoriju sa nama ali nešto drugo mene čudi svi napadaju Kangu koji uzgred može da ode sutra iz kluba za duplo veću platu nego što ima sada a gde može da ode najveći krivac trener u pokušaju i kiksara Borjan?,Prvi gol njegov sa 30metara a ako krivite Kangu za taj gol što ne krivite Borjana za bacanje koske Ivaniću,ovaj pravi faul i primamo drugi gol a preko desetak ispucanih lopta u aut...Evo ja bi smeo da se kladim da kad bi ga isterali iz kluba otišao bi u Partizan zajedno sa Snežanom koja je bila dr.marketinga a on stari Grobar, pamtim ga iz Razgrada kad je kao rezervni golman Ludogoreca hteo da se bije sa našim igračima i psovao im majku cigansku...Jednom glodar uvek Glodar...
O

Ohi prvi spic

pre preko 1 godinu

STANKOVIC TERA OHIJA IZ KLUBA, SLEDECI JE KANGA,ZIVI BILI PA VIDELI.....
r

rebellion8888

pre preko 1 godinu

...nece biti ni prvi ni poslednji....njemu kao da je zadatak da razbuca ovu ekipu, poceo je sa degenekom a kada i gde ce da zavrsi verovatno ni on ne zna...
h

hahahahahaha

pre preko 1 godinu

Generalno lik je dobar igrac , ali tezak karakter ima bas bas bas ne bih ja mogao sa njim dan da provedem na poslu
P

Pitanje

pre preko 1 godinu

Jel realno da niko nije video kako je Kanga igrao odbranu ono malo vremena u drugom poluvremenu,ako ste u mogucnosti vratite mec i pogledajte samo tih 5-10 minuta. Bukvalno je samo trckarao okolo ni ne pokusavajuci da uzme loput ili ne daj boze udje u kontakt,naravno sve samo da ne dobije drugi zuti. Verujem da ga je zato i izveo Stankovic + zuti karton sto je vukao. Ali da nam igra zavisi od Kange , zavisi 100% . Druga stvar sto Mitrovic mali nije dobio sansu umesto Katajia , Kataji celo drugo poluvreme cak bezi od lopte, kad je aut na njegovoj strani ne krije se iza njihovih igraca. Cak bi i Gobeljic umesto Erakovica bio bolja izmena nego Pavkov umesto Pesica ,jer Erakovic 2 put presao pola ... I jos jedna stvar,meni stvarno nije jasno kako klub koji igra na ovako visokom nivou evo vec 5 godina u evropi ,ne moze da spremi fizicku spremu da ima snage bar za 80 minuta ....
P

Pera Karburator

pre preko 1 godinu

Šta je ovaj tekst??? Opravdanje za mezimicu???? Sipano pedeset miliona evra i cvrc!!!!! Nema opravdanja!!!!
D

Delija 75

pre preko 1 godinu

Alooo narode...Kanga jedini m.donja sinoć bio u ekipi...ostali bili bez vazduha drugo poluvreme...toliko
D

Delija RS

pre preko 1 godinu

Kanga i Mirko jedini igraju fudbala ovde....čovjek se sa pravom ljuti što ga vadi na početku, ako je trebao da izadje zar mu se to nije moglo reći u svlačionici ili se možda namjerno išlo na to da ga izvede pred 50.000 ljudi jer se znalo kakav je karakter i kako će reagovati...Kanga igra srcem....htio je da igra i ne treba ga kriviti zbog toga.
D

Deximmm

pre preko 1 godinu

Kanga nas najbolji igrac ahhahahahahhahahaha pa sta ljudi pišu pa ovo je smejurija
D

Delija 75

pre preko 1 godinu

Zna li se šta,jel otišao Dejan Stanković....
G

Goust

pre preko 1 godinu

Realno ne moze onako da se ponasa jedan profesionalac, na strnu to sto nas Mister nervira i imamo zamerke. To ne daje za pravo Kangi da se ponasa kao kabadahija, sutira flasicu s vodom, ne rukuke se s trenerom. Znaci svi smo videli da je njegovim izlaskom Zvezda pala, ali trebao je biti gospodin i profesionalac i pozdraviti se..
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Nema tu "pravo". Jednostavno živimo u 2022 a ne 1972, i to je to. Deki je šaban. Deki nema autoritet. Deki smara kao tata trener svog klinca. Kanga je ono što je. Fudbalski velemajstor s labavom mentalnom kompozicijom. Takve pravi treneri tolerišu kao što je nekad Fergi znao da popusti Bekamu kad je igrao manekenku po reklamama i glumio facu na terenu. Deki kao trener nije dorastao igračini kao što je Kanga.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Sta jos treba da se dogodi pa da "mister" napusti klupu??? Kangi svaka cast za igre i puna podrska, bez obzira na kiks. Njegovo ponasanje u ovom drugom mandatu je sasvim ok, i sto se mene tice, moze i kapitensku traku da dobije, jer jedini IGRA FUDBAL, dok se ostali vuku po terenu.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Sreca pa se nepitas, nema oprabdanja za onakvo ponasanje. Jeste nam najbolji igrac ali ne profesionalnost se ne trpi. Jeste Deki iritantan i svi mislimo da nibe za klupu Zvezde ali jedan igrac ne sme sebi da dozvoli onakvo ponasanje.
N

Nema sta...

pre preko 1 godinu

Pogotovo ono protiv Serifa sto je uradio... ma sjajan momak...
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Kanga je izgoreo sinoc od zelje. Prvo je pogodio stativu, nije ga htelo da udje, posle odapeo dve iz daljine, jednu u golmana drugu nebu pod oblake. Svi potezi rizicni, vidi se da ga radio adrenalin i da nije mogao da to iskontrolise. A onda je pogresio za njihov gol, i hteo da to ispravi u drugom poluvremenu, zato je i imao onakvu gestikulaciju kad je izlazio, ali je samo vise goreo u zelji da okrene stvari. Mozda je trebalo da ga zadrzi desetak minuta duze na terenu, ali verujem da ga je Stankovic izvukao poucen iskustvom protiv Serifa. Da je mogao bolje, mogao je, da se od ovog pravi drama, nema potrebe.
M

Mister Haifa

pre preko 1 godinu

Ajmo iskreno, da zanenarima Krasnodar, Ludogorec aaal brate incident na aerodromu sa policajcem, zvezda ispeglala, secate se kad je jos gore odj….o mistera protiv Slovana iz Libereca i sad opet!! Sto je mnogo mnogo je! Ako drzi do sebe Stankovic preko ovoga nesme da predje! Nije on stolica! Ima ime ili ga nema!! Ako zvezda oprosti ovo kangi pokazace da je mali interesni klub!
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

I dalje botujes u korist "mistera" ?? Kad ce taj sendvic da stigne, pa da odes na spavanje ?
G

Goust

pre preko 1 godinu

Realno sve tacno, ko god bio trener ne sme da dozvoli onakvo ponasanje jednom igracu. Zamislite, vi sto branite Kangu, da dodjete na posao i sef ti pruzi ruku a ti odmahnes i prodjes?
M

Mister Haifa

pre preko 1 godinu

@CaleB prvo nisam bot nego realan!! Ko odgovara za rezultate? Trener? Ok nema trenersko ime, aaal covece ipak je Stankovic neko a ko je Kanga?? E sad ce mister pokazati dal je mudonja ili terzina jajara!! Ja preko ovoga a ni bilo koji trener koji drzi do sebe ne bi!!! Paziii jedan sStankovic pruza ruku kangi i ovaj ga otrese!!! Strasnooo!!
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Синоћ су од Канге неупоредиво веће киксеве имали Борјан и Иванић. Павков је ван конкуренције. Борјана и Иванића нико не помиње. Није, него је Канга овца звонара увек крива за све.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Nije uvek, ali sada jeste koliko god ovde mnogi pokusavaju da ga odbrane od necega sto ne neodbranjivo. Kriv je 100 posto za gol, niko drugi. Vrlo neodgovorno ponasanje u trenucima kada golman odbrani penal i kada treba da se posalje lopta na protivnicku polovinu da bi bio kraj. On umesto toga izabere da drka loptu.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Kikse se desi, niko ne prica o tome. Ponasanje kod izmene i ne rukovanje s trenerom je ne profesionalno i ne kulturno. Neko ti pruzi ruku s kim nisi dobar pa ga izpostukes i pozdravis se, ako imas imalo vaspitanja, a Kanga se ponasa kao da je iz dzungle dosao.
G

GeOs

pre preko 1 godinu

@IvanFCRS Daj, pa sta ako je izgubio loptu. Fudbal je to, gubila se lopta na tom delu terena xxx puta. I Ivanic je gubio, Milunovic .... Al to nije razlog da ti kao golman primis go sa 35 metra po sredini gola. Reakcija golmana je blago receno bila sokantna. Ono, omladinac ne bi smeo da primi. Golmanov go 100%. Kakav Kanga kakvi bakraci. Borjan nas je kostao prolaza i niko drugi.
Z

Zvezda padalica

pre preko 1 godinu

Ne prolaze vam ovi naručeni tekstovi protiv Kange koji je najbolji zvezdin igrač. Navijači zvezde ga i vole zato što je lud, jer je zbog svoje lude glave kod nas u ekipi, da nije lud igrao bi lagano u nekoj od top pet ekipa u Seriji A ili Primeri a ne u Zvezdi.
D

Dzo.Black

pre preko 1 godinu

Hahahha ma lagano oni u prvenstvu dobijaju sa po 6:0 u namestenoj ligi cim.im.dodje neki trkacki tim.ne mogu da se sastave...
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Па нек научи и твој тим да трчи и немој више да нам се склања.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Da rezimiramo. Bez Kange Zvezda nema igru, ali ulazi u Ligu sampiona, a sa njim je Zvezda povezana, ali ne ulazi. To je cinjenica. Dzaba sve.
I

I

pre preko 1 godinu

Volite vi Kangu koliko hocete, naravno da nije jedini krivac za sinoc, ali nije slucajno sto sa njim nikad nismo usli u LS, a usli smo sa Srnicima, Milicima, koji su svesni da ne znaju, pa ni ne komplikuju. I nije slucajno sto je Milojevic izricito trazio da ovaj umisljeni Inijesta ode iz kluba. I nije ga hteo za vreme svog mandata iako nesporno je imao najvise fudbala u nogama od svih nasih veznjaka.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ма Срнић не компликује. Само прави пенале.
@

@I

pre preko 1 godinu

Idi odgledaj revanš meč protiv Krasnodara i onda malo razmisli o idiotiji tvog komentara.
C

Camil

pre preko 1 godinu

Pravda za Kangu!
T

Ticktock

pre preko 1 godinu

Slavisa Stojanovic ili Lalatovic ! :)
G

Gost ne

pre preko 1 godinu

Ma nek dođe Stanojević,treba da se psihički oporavi
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Канга је једини играч који се открива и нуди. Кад прими 50 лопти на утакмици нормалне су грешке. По мени је Борјан већи кривац за гол. Кангва је бржи али не преузима одговорност. Без Канге се игра Звезде распала. Канга да није луд са својим квалитетима сигурно не би био у Звезди. Два главна играча Звезде прошле сезоне су Канга и Саного. Баталите више приче да је Срнић задњи везни. То су Станковићеве глупости. Човек не покушава да учествује у акцијама свог тима. Синоћ се успешно крио иза њихове десетке.
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Dok se Borjan izudara po grudima kao tarzan i postavi ode voz
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Nema Srnić šta da traži na terenu. Celu utakmicu ga nije bilo kod lopte već je lutao kobzna gde i napravio penal rukom. Onda se grli i ljubi sa Borjanom dok je lopta u igri i primaju gol. Šta još treba da zaseru on, Borjan i Gobeljić?
M

Mostarac 8877

pre preko 1 godinu

Zasto analizu sudjenja ne napravite,daleko od toga da je odlucilo pobednika,ali covek jednu jedinu domacinsku odluku nije doneo,svaka 50-50 situacija je svirana njima,kod njihovog penala nije sporna ruka,ali jasno se vide obe ruke njihovog igraca na ramenu srnica,vrlo lako je bio faul u napadu,kod bukarijevog centarsuta lopta pogadja njihovog u ruku,mala distanca se ne svira znam,ali jasno se na snimku vidi pokret rukom ka lopti njihovog igraca i to ne moze biti napucana...plus situacija kad erakovic u prodoru ima kontakt od 5 metara sa njihovim igracem i povlacenje,ali nema mozga da padne i iznudi penal...
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Evo ti analiza: jedan od najpoštovanijih sudija najbolje lige sveta je odsudio super utakmicu. Nije davao jeftine faulove (od kojih mi kukavički opstajemo u domaćem prvenstvu). Nije dozvoljavao prljavu igru (što je više naš stil, dok su oni grubi ali legalno). I najviše od svega, nije dao ikome sa obe strane da forsira tempo igre. Kangin žuti nije morao da bude, ali jeste bio legalan. Mi kao Srbi, moramo biti svesni, da je NORMALNO da jedan bogati Makabi bude poželjniji u LŠ. Dal je fer ili ne to je za vrapce. Samo gubitnik pominje sudjenje. U oba meča smo se obrukali. Nije važno ko je sudio. Pobedile su nas kilave guzice lenjih domaćih fudbalskih rekreativaca. TAČKA.
J

Jole al oravi

pre preko 1 godinu

Kanga ubedljivo najbolji igrac, u dve utakmice je vuko po 2-3 igraca na ledja.. I sacuva loptu.. Daje rizicne pasove. Pa sto li.. Zato sto je sam okruzen sa po 2-3 igraca.. I izbori se.. Kad da pas ostali su slobodni.. Zato i daju golove..stankovic nema veze.. Klasicni ilija stolica u zvezdi.. Samo zvezda je tu jer je kvalitetna.. Nine do trenera uspeh.. Do trenera je neuspeh.. Jer ti tri puta imas srecu na zrebu i ne prolazis u ls.. Dakle do tebe je.. Ne znas.. Daj miloju 2-1 na poluvremenu da vidis kako ce privesti utakmicu kraju i to dok gricka semenke u zadnjem redu tribina.. A na terenu moze da posalje i kanginu babu.. Opet ce izboriti rezultat.. A ti deki.. Ne znas.. Odlazi,!!!

Bojank91

pre preko 1 godinu

Sve je počelo zbrkom 2min pre penala pa onda i debilnim penalom u Vidićevom stilu. Kanga je najbolji igrač Zvezde, drži celu sredinu SAM
G

Goust

pre preko 1 godinu

Niko ne osporava njegov kvalitet, ali je i najneprofesionalniji igrac u Zvezdi.
c

cccc

pre preko 1 godinu

mirko ivanic blizu odlaska, e sad gledajte na sta ce da lici igra. i ko vam je uz sanoga bio najbolji igrac.
9

91

pre preko 1 godinu

Samo neka ide, kesa od igraca.
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Katai je najbolji igrač,a ako Ivanić hoće da ide neja ide,nešto ćemo i zaraditi.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Evo odmah da vam kazem da se kola nece slomiti na Kangi i necete da prebacite loptu sa Stankovica, Mrkele i Borjana na Kangu. I odmah da vam kazem dzaba vam podrska od zidara sa severa, sada ste gotovi. Evo prvi veliki mec da vidite kako narod tera trenera i nesrecnog Mrkelu. Ja ne znam ako Stankovic cita ovo kako od sramote da neda ostavku, sta je to, obraz djon? I Mrkela i Stankovic ako imaju iole obraza da se izvinu Zvezdasima i neopozive ostavke.
K

KucajTamo

pre preko 1 godinu

Matija Brković o Zvezdi | Najzanimljivije izjave. Pliz brt
E

E ti

pre preko 1 godinu

Koji bre Mateja Brković??? Mišliš Mateja Bećković.
K

KucajTamo

pre preko 1 godinu

Ljuba Tadić o Crvenoj Zvezdi. Pliz brt.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje, e to vam je Crvena Zvezda. To što je rekao Ljuba Tadić važi samo za iskrene Zvezdaše, a ne za one koji se bogate na Zvezdin račun.
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

Kanga je davno Prerastao Cz i Ling long lee Ligu
c

cccc

pre preko 1 godinu

mislis prepadao ne prerastao.
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

Stankovic bi Unistio i Halanda
M

Miki73

pre preko 1 godinu

Jovanoviću Nenade ima istine u tvoji prici,ali što ne pomenu i Borjana koji slavi okrenut ka sveru i nije se na vreme vratio na mesto gde treba da bude. Pre ovog suta odbranio je jedan mnogo, mnogo teži pored njegove leve stative,ali tada je bio skoncentrisan za razliku posle odbranjenog penala.Nije kriv samo Kanga krivi su svi od trenera,Borjana,Kange onoga ko ih je spremao da ne mogu vise od 45 minuta fudbala da izdrže...Nismo još spremni za LS ni LE nije loša ako se odigra kako treba, u budućnosti može mnogo da donese sledeće godine direktno u LS,a zašto ne i one tamo.Sa ovakvom igram teško bi nešto uzeli u LS ove sezone
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Bravo, mora dečko da pozdravi sever
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Kome nije jasan pad? Pad je jasan kao dan, igramo dok mozemo da trcimo (to je prvih 45 min). Samo pogledajte kako Bukari i Pesic igraju prvo poluvreme, a kako drugo, nebo i zemlja, plus Rodic i Katai nikad nisu ni mogli da trce na nivou LS, to znaci da imas 4 igraca koja prestaju da trce u drugom poluvremenu, plus imas Erakovica koji nije pravi desni bek i koji ne prelazi pola (presao mozda par puta). Kad se na sve to nadovezao izlazak Kange (doduse opravdan, jer vrlo moguce da bi dobio crveni) koji je najvise i organizovao igru shvatis zasto je nastao pad. Jos da napomenem da Srnic, Gobeljic i slicni ratnici, vojnici, borci, kako god ih nazivamo nemaju kvalitet za Zvezdu, eno jeste se sinoc Srnic borio, cak i nije bio toliko ocajan, ali to je kao neko prokletstvo da on i slicni borci moraju napraviti neku glupost (isto napravio Srnic penal protiv Rendzersa, da ne pominjem crvene kartone, penale i jos ko zna koliko gluposti Gobeljica). Istina je ta da nemamo bekove, niti kondicije, niti trenera za LS i kao takvi bolje da je ni ne igramo.
G

Gost95oe3

pre preko 1 godinu

Na osnovu cega bi Kanga dobio crveni? Kako si to zakljucio? Da li je on napravio neki ostar start, pa mu sudia oprostio, pa da kazes nervozan. Pa i Dragovic je imao zuti, i Katai je imao zuti, pa su igrali celu. Kanga jeste napravio gresku kod prvog gola, ali on gubi loptu na 45 metra od gola, igrac Makabija ide a ispred sebe ima bar sestoricu Zvezdinih igraca, koji ga cekaju umesto da neko izadje na sut, koji je bio ocajan, ali nas Borjan ne moze da odbrani sut po sredini gola sa 30 metara, jer covek nije postavljen kako treba. Svaki sut koji golman primi sa 30 metara po sredini gola je iskljucivo golmanov gol, i tu nema diskusije. Borjan je dobar golman, ali kriviti Kangu ili bilo koga drugog za onaj gol je totalno nerealno.
l

lopi

pre preko 1 godinu

koju igru kartama najvise vole delije na marakani? remi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
c

cccc

pre preko 1 godinu

bravo druze, sad idi gledaj malteske vitezove u cipiripi kupu
C

CCCC

pre preko 1 godinu

Bolje se ostavi "Cipiripi kupa" jer su vas sinoc takvi izbacili.
@

@CCCC

pre preko 1 godinu

bitno da ste vi redovne musterije. gledaj sledeci vikend.
J

Jo2

pre preko 1 godinu

Stankovic da leti sa klupe nema pojma o vodjenju ekipe a Veliki Zuti na klupu.
c

cccc

pre preko 1 godinu

veliki zuti bi od ovih napravio azdaje.
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Канга је као она крава која да доста млека и шутне канту на крају. До оне грешке синоћ је био добар, али је у сваком потезу био на ивици. Он је преузео комплетну средину, скратио простор Мирку, склонио Кангву чак и кад су заједно на терену, а да би он играо ово што игра ми морамо да имамо два задња везна иза да коригују његове потезе. Може се без њега, сад бих већ рекао да се мора без њега после оне театралности синоћ, јер ако је Дејан склонио Санога и Охија из разлога које нико не зна, овога мора да склони из разлога који су сви видели. Једини проблем је што се неће нико сетити да пита Дејана или напише текст о игри недодирљивих, Катаиа и Милуновић, о томе што Ераковић крпи на беку а на клупи нам седи Гобеља за кога је Мита тврдио како сасвим сигурно може адекватно да одговори тој позицији… Лако је сад рећи е малер, Канга и Павков, несрећа, поента је да ми нисмо заслужили пролаз, да немамо игру ни систем, не зна се која је идеја у 90 минута фудбала!
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Katai juce najvise doprineo kod prvog gola, ucestvovao i kod drugog, Ivanic dao gol, od njih dovoljno da nista vise nisu uradili, e sad sto Katai ne moze da trci to je vec za analizu (al nije jedini koji ne moze). Ne znam sta je Milunovic takodje sinoc kriv, konstantno pod nekim kritikama je on, covek sinoc ni za sta kriv nije.
G

GostNBG

pre preko 1 godinu

Katai ne moze da trci rodjeni moji iz 2 razloga.Jedan je ishrana i NEtreniranje.Drugi su pljuge.Letos putujem na more a oni putuju za Sloveniju na pripreme.Katai u free shop-u u korpi sledece stvari,(a video sam jer sam stajao na kasi iza njega.)kinder bueno,snikers i jos neki slatkisi u ogromnim kesama i 2 boksa marlboro red.Podelite broj dana priprema sa 20 pakli i rezultat je snaga za 45 minuta.Koji profesionalac u danasnje vreme tako radi a smatra se za ozbiljnog igraca.Ne pljujem svaka mu cast igrac je poteza,i dok ima snage odigra svoje,ali brate mili kakav bi tek bio da imalo profesionalno zivi☹️🔴⚪
p

prosek težak

pre preko 1 godinu

Prosek. Samo kod nas, ovakvi proseci i izvikani igrači, mogu dobijati ovoliko prostora. Dečko je problem. Nedisciplina ko dobar dan. Nepoštovanje autoriteta trenera. U VELIKOM klubu,nakon svega što je uradio Kanga, pogotovo nakon onog od sinoć, dobio bi papire i šut kartu u jednom pravcu. Ali, kod nas nema VELIKIH klubova. Samo izvikanih državnih projekta, poput Zvezde i bratskog Partizana.
S

Solo

pre preko 1 godinu

Kanga je znao da ako on izadje sve je zavrseno tako je i bilo Stankela to nije mogao da uoci on drzi Srnica ubacuje Pavkova uzas.
A

Antikanga

pre preko 1 godinu

Dao je par bitnih golova i hvala mu na tome. Siguran sam i da igra srcem. Ali je činjenica da je jedan od lošijih igrača na terenu i moramo da ga se otarasimo. Prespor je, ne zna šta će sa loptom, pada pre nego mu se protivnički igrač približi, svaku drugu loptu baci u bunar, centrašutevi su mu katastrofa. Jednostavno nije kvalitet za Zvezdu.
M

Mister Haifa

pre preko 1 godinu

Jedan od nas dvojice mora van! Niko me onako nije ponizio🤔 Cesi su pametno uradili
G

Gaginjo

pre preko 1 godinu

Znate zašto je "luda glava" ? Zato što gine za Zvezdu svaku utakmicu, zato što ima veća muda od svih igraca u Zvezdi, a i od Stankovića.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Svako ko proziva Kangu, treba da ga bude sramota. Izgleda da je Kanga uvek dežurni krivac za sve. Kada je izgubio loptu možda je bio faul. Onaj lik šutira sa 30 metara niko da mu skoči u noge, niko da udje u blok. Lopta ide maltene po sredini gola, malo u levo golmanovo, ono je Borjan morao da brani. Jel sme neko da kaže nešto protiv Kataija, Ivanića, Rodića, što se vuku po terenu. Jel sme Mister njih da zameni. Svako ko se malo razume u fudbal vidi da je Kanga naš najbolji igrač. Dečko jede teren, ore teren. Na sredini okreće na petoparcu protivničke igrače i automatski stvori višak pa podeli loptu levo desno. Non stop se nudi otvara, trči kao navijen, svaku akciju počinje. E da Kataji i Ivanić trče kao upola od Kange, gde bi nam kraj bio. Videli smo svi na šta liči naša igra kada je Kanga izašao. Nema ko da počne napad, nema ko da iznese loptu, nema ko da deli lopte. Pravićemo Kangu od blata kada jednoga dana ode. PODRŠKA ZA BRATA KANGU.
M

Mrvama

pre preko 1 godinu

Trener je morao da ga izvede iz igre zbog zutok kartona ,jel bi sigurno do kraja dobio drugi ,svi vi zaboravljate kako nas je sjebao sa ludogirecom i kako se miloje prvo njega resio kada je dosao i sta je uradio bez njega
A

Avanti BAL

pre preko 1 godinu

Potpuno sam indiferentan kad je on u pitanju, rekao bih da samim tim mogu da budem i poprilicno objektivan. Elem, zaista ne znam iz kog razloga provlacite pricu da je ekscentrik, obzirom da to ne pokazuje u drugom mandatu. Preciznije, sto vise vremena prolazi, Kanga je zreliji kao sportista, prevashodno kao licnost, stalozeniji je i podredjeniji klubu, apsolutno normalan razvojni put za mladog coveka. Sto se tice fudbalskih kvaliteta, moze da prica ko sta hoce, decko je klasa i sinoc je odigrao sasvim dobro. To je to. Nije Kanga problem, znamo ko je.
M

MilanPirot

pre preko 1 godinu

Da, hajde da svi krenemo sa paljbom prema Kangi jer niko ne sme da kaže šta je pravi problem - Dejan Stanković.
K

Karpe

pre preko 1 godinu

ma daj ne kenjajte vise. samo on igrao juce. cim ga izbacio propast. dizete u nebesa Kataia i ostale...nisu dosli juce. a trpi ih 90 min. jedinog koji je igrao izbacio je...ni ja mu ne bi pruzio ruku...i tako bi se ponasao...
K

Karpe

pre preko 1 godinu

ma daj ne kenjajte vise. samo on igrao juce. cim ga izbacio propast. dizete u nebesa Kataia i ostale...nisu dosli juce. a trpi ih 90 min. jedinog koji je igrao izbacio je...ni ja mu ne bi pruzio ruku...i tako bi se ponasao...
M

Mister Haifa

pre preko 1 godinu

Poceo se kur…. kod Ceha i popio otkaz!! Ovo sinoc je dno dna! Da ti tako ponizis mistera! Za jednog od njih dvojice bema mesta!
O

Olio

pre preko 1 godinu

Da za Stankovica
E

Esex

pre preko 1 godinu

Doneo nam par desetina miliona e a toliko nam je i odneo..odlican igrac sa ludom glavom,zato i nije zavrsio u ligama petice..ipak,deki je kriv sto nam tecnost igre zavisi od jednog igraca
S

Sta pricate????

pre preko 1 godinu

Ne moze se bez njega???? Zvezda je bez njega usla u LS dva pura... Zvezda je dobila liverpul bez tog Kange itd ... dokle ce vise prosecni igraci da se dizu u nebesa?
1

1315

pre preko 1 godinu

Tako je... Konacno neko da kaze realno... Mentalno nestabilna osoba, koja ne moze nigde da dobije ono sto ima ovde za 3 zivota...
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Videli smo juce koliko je prosecan. Kad je izasao zvezda se raspala, Kangva se nije video i delovao je uplaseno i bezo od lopte, odgovornosti. Druga je prica to sto je Stankovic ucinio da zadvisimo od Kange i sto nemamo sem njega nekog ko bi preuzeo odgovornost. Moje misljenje je da je Stankovic najveci krivac za ispadanje, katastrofalnim izmenama i u prvom i u drugom mecu i to je to. Sa druge strane nasa realnost je LE i treba da budemo zadovoljni. Bolje da igramo LE i budemo konkurentni i napredujemo iz sezone u sezonu nego da budemo ekipa za napucavanje u LS.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Samo sa drugim trenerom, čisto da te podsetim. A sa Kangom lično ušli u LE 2017. kad su kvalifikacije za to bile čistilište u odnosu na ovo sad.
E

Ej ti

pre preko 1 godinu

Ušla je u LŠ i bez rekreativaca Kataija.
N

Neocekivano

pre preko 1 godinu

Kakvo ispadanje sinoc neverovatno nesto, gori scenario nije mogao da bude i u najgorim kosmarima. Prvo onaj gol sa 30 metara, potom onakav auto gol u 90+, stvarno katastrofa. Onoliko lose srece sa rendzersom, ne znam sta bih rekao. Drugo poluvreme uopste nismo licili na sebe. Stankovicu pusti vise alibi price i pokrivalice, zasto si stavio Srnica u prvih 11 ne daje nikakav doprinos. Sa ovakvom ekipom i punom marakanom morali smo da ih pregazimo i ovo je iskljucivo tvoj poraz kao i svaki prethodni u evropskim kvalifikacijama kad smo ispadali od slabijih ekipa, sve si imao aktivan rezultat i revans kod kuce i ti stavis Srnica u prvih 11. Imao si Sanoga, cak bi bolje odradio posao malo Stankovic koji je dosta fudbalski pismeniji vec sad od Srnica. Nije losa ni LE ali zasto da se zadovoljamo stalno sa njom...
r

realan 2

pre preko 1 godinu

zaboravio si srecu protiv krasnodara (ponisten gol), salcburga, kopenhagena.... sta da kazu oni iz redbula sto su ih razneli obe utakmice pa primili dva luda gola? sreca je kao kanga, sto donese to i odnese....
L

Leskovac C Z

pre preko 1 godinu

Zvezda bez Kange neme igru,ne samo ove sezone vec i predhodnih godina.Svaki poraz,pocev od Omonije,prekoo Serifa,pa do ovog sinoc je iskljucivo trenerova koji ili ne zna ili po nalogu vrsi izmene.Ako juris pobedu-prolaz,izvodis Srnica a ne Kangu.Ako cuvas 2/1 izvodis Kataija a ne Kangu koji je osim Miliunovica i Dragovica odigrao za sve pare. ZvezdaMarakanaDelije,sve ostalo je promenljivo!!!
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Kanga nas je do sad kostao 60miliona. Samo to da bude jasno. Bez plate
G

Gostankov

pre preko 1 godinu

Jeste brate sve si u pravu. A Mrkela i Terzic, 120 miliona. A Sloba Milosevic i tebe i mene za cirke 50 hiljada evra.
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Mene sloba slao sutomote kad sam isao u predskolsko
2

261219

pre preko 1 godinu

Ljudi daj malonobjektivnosti vi novinari, okomili se na jednog igraca i to najboljeg, od 5 golova za tri birjan kriv, rodica igraci izraela vrte kao balerinu, od kataji se bolje krece porodilja u babinama, ivanic se krije od lopte, srbic pravi penal i juri kao muva bez glave sa loptom s eposvadjao jos u petlicima, jedini koji zna da igra i ima petlju za ovakve tekme je kanga, al uvek je covek targetiran, uvek ocena manje, a kad igr aon igra zvezda, lopta ide i on je trazi, nadam se da ce te ovaj komentar objaviti bez obzira sto pogadja u metu ove balerine nabrojane koje branite iz oetnih zila al nazalost i laiku golim okom je vidljivo da zemlja place kojom katai hoda, kanga da se izvine samo Dekiju i da bude alfa i omega kao i do sada
K

Ko o cemu......

pre preko 1 godinu

Ne moze se bez njega???? Zvezda je bez njega usla u LS dva pura... Zvezda je dobila liverpul bez tog Kange itd ... dokle ce vise prosecni igraci da se dizu u nebesa?
Z

ZANOKTICA HERIJA MEGVAJERA

pre preko 1 godinu

Zvezda vodi 2:0 euforija,penal za makabi, Borijan brani TRANS lopte se odbija do kange sansa za kontru,kanga gubi korak saplice se gubi loptu,igrac Makabija sutira,daje gol hladan tus. Sta bi bilo kad bi bilo da je Kanga gurnuo za bukarija mozda bi bila kontra 3:0 mozda bi i on izgubio loptu ali ostaje 2:0 imamo rezultat psihicki smo na vrhuncu. Da je ostalo 2:0 Zvezda bi im u drugom dala jos 2-3 jer to je psihologija igramo odlicno Borijan odbranio penal nasi igraci imaju osecaj kao da lete sta god da urade prolazi, Makabiju nista ne polazi za rukom gazimo ih. Ali nista od toga gubimo loptu primamo gol psihicki tonemo. I tu glavnu ulogu imaju trener i kapiten oni trebaju da dignu ekipu na poluvremenu. Umesto toga ekipa ulazi smuseno u drugo poluvreme potpuno energetski i fizicki iscrpljena gol visi u vazduhu nismo u stanju da prebacimo teziste igre na njihovu polovinu na 5 minuta. Trener kasni sa izmenama izdrzavamo do 90-og minuta i onda stigne kazna kraj. Koje kriv?
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Pisete tekstove o Kangi, jel Kanga napravio penal protiv Rendzersa ili Srnic? Jel Kanga napravio haos od zavrsnice poluvremena sinoc ili Srnic? Jel Kanga primio gol sa 30 metara kroz ruke ili Borjan? Za sve sinoc je najmanje kriv Kanga.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

borjan jeste primio gol ali ko je kriv sto se igrac makabija namesta 3,4 sekunde a niko ne izlazi?
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Mister jer nema Sanoga da pokrije
"

"тренер"

pre preko 1 godinu

Шериф , Омонија , Макаби ... Милоје је газио Краснодар , Копенхаген , Јанг Бојс , Салзбург . Шта ћеш више разлога за оставку !
G

Gost73o06

pre preko 1 godinu

Rodjace i 10 min da se namestao, onakav sut po sredini gola jos po zemlji mora da se brani i tu nema govora!!!
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Nagazna mina je imala 80 posto uspesnih dodavanja sinoc, dok su nenagazne princeze Katai i Ivanic imali 58 i 68 posto. Dok je nagazna mina bila na terenu imali smo posed, kad je izasla, zavrsili smo pogubljeni sa 37 posto poseda u drugom poluvremenu. Umesto da nagaznu minu rastereti uvodjenjem Sanoga, i tako omogući našem timu da stane na loptu, stručnjak je uveo Kangvu u opšti haos. Pošto vidim da su krenuli naručeni tekstovi koji se pišu kad god treba nekog provići kroz toplog zeca, ne vidim gde je tekst o Borjan koji je primio gol sa 30 metara po zemlji, koji je pritom krivac i za faul iz kojeg smo primili drugi, Pavkova koji je komično reagovao, upravu koja nas je stavila u poziciju da eventualne produzetke za ulazaknu Ligu šampiona igramo sa Srnicem na levom beku. Mustafom koji je, uz duzno postovanje, prethodnu godinu proveo u Pazaru i sa nepokretnim Pavkovom kao napadačem. Gde su tekstovi o stručnom štabu koji ne vidi ono što je svima očigledno, da protiv svake iole kvalitetnije ekipe imamo problem bez zadnjeg veznog. O kondicionom treneru kojem igrači nemaju daha posle 60 minuta visokog tempa? Zašto niste videli da nemaju snage za taj intenzitet, ili još gore, ako ste videli, zašto niste reagovali i usporili tempo u drugom poluvremenu, stali na loptu, umarali protivnika, cuvali se za finiš, produžetke, a ne slepo jurišali na gol i potrošili svu snagu. Batalite se nagaznih mina i fokusirajte na one koji svoj posao ne znaju da rade na ovom nivou.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Borjan je mnogo veći krivac od Kange za dva gola. Kanga je vukao ekipu i desilo mu se da se poklizne. Ali on to nije uradio ispred 16 m već na 35 od gola. A Borjan prima gol sa 27 m po zemlji šut po sredini gola. Ono bacanje lopte Ivaniću je totalna glupost. Dok smo imali Kangu u timu mi smo dominirali. Na poluvremenu je Stanković umesto da stane iza Kange, nagovestio izmenu. Zato smo i bili konfuzni tih 7-8 minuta, kada su se igrači Makabika vratili u igru psihološki. Ulazak Kangwe je označio jednu novu etapu, jednostavno nije bilo fajtera na sredini terena i Zvezda je patila. Dizali su u nebesa Kangwu ali on nema snagu, čvrstinu niti masu za fizički jak fudbal. Ali ovo nam se ne dešava prvi put sa Dekijem. Omoniju je potcenio, kao i Šerif. Ove je sada precenio. Trebao je da zadrži formaciju koju je uigravao i koja je igrala tamo u Haifi i sve dosadašnje utakmice. Dali bi nam možda gol iz akcije, ali bi bila nekakva sigurnost u igri. Nisam srećan što nam igra zavisi od jednog igrača, ludog Kange, ali to je na žalost tako. Samo diletant od trenera može da ne podrži ključnog igrača za igru. Stanković je očigledno diletant. Treći put mu je neko drugi kriv. Doveli Motiku da se kali za 2,5 M a nemaju para za desnog beka i Ada. Pešić i Bukari su pun pogodak, Mitrović obećava, a Kangwa je bio loš u obe protiv Makabija. Pojeli su ga fizički jači igrači, šta bi tek bilo da je igrao u grupnoj fazi LŠ?
k

koricanac23

pre preko 1 godinu

Od kad je izveo kangu naša igra je stala. Kangva je bio potpuno neupotrebljiv nije se nijednom ponudio da preuzme loptu organizuje napad i slično, a isto i u odbrani
7

7777

pre preko 1 godinu

Ma nije nista kriv Kanga kao ni protiv Ludogoreca a ni protiv serifa... ma da on je andjeo..
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

No kanga no party??? Zvezda je dva puta usla u LS BEZ KANGE ALOOOOO Probudite se.....
9

99

pre preko 1 godinu

Izbacuje Kangu i glumi ludilo a nije smeo Kataija da izbaci na klupu i oladi posle setkanja i nezainteresovanosti u prethodnim utakmicama, bez Kange mi nemamo sredinu to vidimo svi i znamo svi
R

Realni...

pre preko 1 godinu

Kangini botovi su zlo.... vise vole kxangu od zvezde....
G

Goust

pre preko 1 godinu

Od njih su jedino gori Misterovi botovi. Cela ova priča i ovaj naručeni tekst su školski primer zamene teza i skretanja odgovornosti na drugog. Svom snagom sa Srnićem u LE.
B

Bozic NS

pre preko 1 godinu

Moze da vas bude sramota sta pisete za Kangu a Kataia, Ivanica i posebno Rodica nista ali zato Kango svi mogu da pljuju a covek izginu za Zvezdu dok umisljeni ne smeju u duel da udju jos kad su videli da kangva i Bukari igraju dobro poceli da izbegavaju desnu stranu
M

Mjv

pre preko 1 godinu

U pravu si. Ajde sa pljujemo kataija sto je izmislio dva gola sinoc, i dao jedno 100bitnih. Hvalicemo kangu jer nam je izbio dve lige sampiona LICNO.
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Чекај ајде ми објасни како је лично избио синоћ Лигу шампиона? Направио грешку на 30 метара од гола. Макаби је синоћ једно 10 пута изгубио лопту на својој половини па нису примили гол из тога. Притом и са 2:1 смо имали активан резултат. Требало је само да дамо још један гол. Како ајде објасни. Јел Канга крив што не може без њега три додавања да се повежу? Јел он крив што је незамењив, какав год да је, јер без њега наш везни ред не постоји?
K

Karpe

pre preko 1 godinu

mjv ahahahahah drugi gol Katai uopste nije hteo da doda loptu pesicu nego Ivanicu ali je to lose uradio. cuj ga...izmislio 2 gola. decko nije dosao. za onaj slobodnjak sto sutnuo sa ivice 16 metara rekao bih mu odmah da razduzi opremu. ono je bezobrazluk koliko je tu sprdancije.
N

Nemam reci...

pre preko 1 godinu

Sad pored Ohijevih sendvicara imamo i Kangine sendvicare , koje zlo se nadvilo nad zvezdom....
B

Bozic NS

pre preko 1 godinu

Na tribini sam od 92 god i ne jedem sendvice, nisu zdravi, kad vec spominjes Ohija da ti kazem da je on izmislio fudbal za Pavkova i to nema veze autogol sinoc to se moze desiti svakom nego je covek smesan na terenu i sa njim u igri NEMA IGRE.
J

Ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Prvo je najvise kriv Srnic za penal, pa onda Kanga
b

barranjacccccccc

pre preko 1 godinu

kako je Srnić kriv za Kanginu glupost kad je ovaj izgubio loptu gde lopta ne sme da se izgubi baš zbog ovakvih stvari?
M

Mjv

pre preko 1 godinu

Penal smo odbranili
D

Deda11

pre preko 1 godinu

Kanga bio Inijesta licno do momenta kad je napravio sranje i izgubio loptu kad smo primili gol. Sve je islo preko njega i na njega. Sta da se radi ljudi, tuga.
G

Gostgtet

pre preko 1 godinu

Ala je neke pogodio ovaj tekst ,što podsećaju koliko je puta je taj Kanga unistio zvezdu.... nekima je Kanga važniji od zvezde, neki stvarno treba da se pregledaju....
P

Pirlo

pre preko 1 godinu

Niko nije unistio Zvezdu kao neuki trener, tri puta ispada i izbija Zvezdi 60 mil zarade kroz ulazazak samo u lš. Znalo se odmah da krecu tekstovi o Kangi samo da se nepise treneru i Borjanu koji je kriv za oba gola sinoc i gol u Haifi. O treneru i da nepisemo, neznalica klasicna.
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Dramotni tekstovi. Pita li se neko zasto Srnic igra 90min? Sta je sa Ohijem? Pa Dekijeve svadje sa Borjanom, Degenekom... Degenek bi u ovoj ekipi bio top za desnog beka, on je otjeran bukvalno. Kanga je motor ekipe i ne glupirajte se vise sa tim.
n

nema sta

pre preko 1 godinu

Ali likovi sto brane Kangu tako što pljuju po borjanu .. su stvarno..... teski pacijenti...
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Ja ne napadam nikoga, kamoli Borjana. Ako ne vidis da je na terenu sinoc Kanga bio nas najagilniji igrac onda se ne razumijes u fudbal.

AvantiStellaRossa

pre preko 1 godinu

Ovo je stvarno tuga kako smo ispali... Pazite molim vas samo zbog koja 2 kiksa smo mi ispali pa ovo nema nigde... Mislim realno sto se samog takmicenja tice mnogo nam vise pristoji i odgovara Liga Evrope, ali zbog kojih glupih kikseva smo izgubili 20 miliona...
P

Poppa

pre preko 1 godinu

Čovek ima problem u glavi. To ne može da se reši.
B

Blef

pre preko 1 godinu

Sraman tekst. Ko nije gledao utakmicu pomislio bi da je Kanga dao najmanje tri autogola, šetao po terenu, driblao u 16m, prodao 20 lopti ili ne znam ni ja šta. Istina je da je temperamentan, ali on drži sve konce Zvezdine igre. U prvom poluvremenu svaki napad išao preko njega, Srnić se sakrije iza igrača dok se on nudi za svaku loptu. Pa od njega onolikog se odbijali igrači Makabija kad je imao loptu u nogama, koliko faulova nad njim je bilo. Jeste se poklizao, ali na 40m (!), nije izgubio loptu u 16m. A to što veliki huligan prima gol sa 35m niko od novinara ne potencira. Ne može vezni red da izdrži toliko igrača koji igraju samo u jednom pravcu, i ne igraju defanzivu. Danas su skoro svi fudbaleri unevrzalci koji moraju da igraju u oba pravca (čast izuzecima).
I

Ivan M

pre preko 1 godinu

Tekst napisan bez analize utakmice u svrsi zaštite D. Stankovića. Trebao je samo da posluša analizu prvog meča od strane Ranka Stojića i sve bi bilo drugačije.Na ovom nivou Katai i Ivanić ne mogu zajedno i nije smeo da međusobne razmirice sa Sanogom stavi ispred interesa kluba
s

sramota

pre preko 1 godinu

Kanga je vukao juče Zvezdu, kada je on izašao tim se raspao. Treba da je sramota onoga ko naručuje ovakve tekstove, kao i pisca istog. Sme li ovako nešto da se napiše za Stankovića koji trener nije? Ili Borjana i njegove kikseve? Sram vas bilo!
s

sačuvaj me boze....

pre preko 1 godinu

Kriv Borjan a ne Kanga ahahahaha
P

Popetq

pre preko 1 godinu

To nije tačno, i sa njim smo počeli loše drugo poluvreme.
R

Realno87

pre preko 1 godinu

@sramota kao prvi da si pravi zvezdaš Borjana ne bi uzimao u usta. Vadio nas je 1000 puta… šta hoćeš da kažeš da je on sinoc glavni krivac za golove? Kanga ke izgubi loptu u opasnoj zoni, blok nije izašao šut je bio dosta dobar, lopta je bežala udesno, nepravilno i odskocila zbog lošeg terena. Drugi gol mogao je bolje, Pavkov je trebao bolje se postaviti da brani desni deo gola, celokupna igra 10 igrača u polju je očajna, ti nadjes da tražiš krivca u čoveku koji je ostavljen sam na vetrometrini. Golman je kriv kod direktnog kiksa, svaki dobar sut iz daljine bez izlaska igrača na sut nije direktno golmanova krivica. Ima krivice mogao je bolje ali ne mora. 2 gola smo primili jer odbrana nije izašla na sut. To je amaterizam
L

Laki92

pre preko 1 godinu

Slažem se da Zvezda nema igru bez Kange, ali isto tako sam mislenja da ga je Stanković izveo zato sto je u prvih pet minuta drugog poluvremena opasno duvalo pored Kange, koji se bukvalno sklanjao iz svakog duela i koga su prolazili lagano, sa tim odnosom(čuvanjem od drugog zutog) realno nije moglo da se igra do kraja, previse je duvalo, čak nakon njegovog izlaska vise nije bilo toliko promaje, ali smo zato izgubili igru...U sustini, nemamo mi ni ekipu ni fizikalije za LŠ, sramno je sto je uprava čekala ishod dvomeča, molila Boga da prodjemo sa Erakom na beku i Srnicem na veznom, pa da onda dovode igrače na tim pozicijama, time je direktno izgubljena LS, jer smatram da sa ta dva kvalitetna igrača Zvezda ne bi imala problema sa Makabijem, ma koliko oni kompaktni bili. Iz nekog razloga, Zvezda se odlučila da dovede Motiku za 2m, i da dečko ne vidi terena(svakako nije bio smatran za nekoga ko će odmah da nosi Zvezdu), a nisu želeli da dovedu igrače kojima bi upotpunili prvih 11, tako da tom politikom ne znam kako su očekivali LS, tj moglo se desiti samo pukom srećom, ali imali smo je ranijih godina, ne može baš svake.
@

@radamel

pre preko 1 godinu

Kako te bre nije sramota jadnice
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Kanga je playmaker. Sanogo defanzivni vezni. Njih dvoje su bili dobra kombinacija do ove sezone...ali godine cine svoje. Sanogo je strasno spor i nedovoljno agilan za ozbiljne evropske ekipe a Kanga isuvise neozbiljan za takve ekipe. A ni on nece biti mladji. Znaci, treba zamena za obojicu. Doveden je Kings Kangwa. Ali on niti je defanzivni vezni a nije ni playmaker kao Kanga. On je box to box igrac, koji mora uz sebe da ima i jednog dafanzivnog igraca ali i playmakera koji ce graditi igru i deliti pasove prema napred. A Kangwa je tu onda da trci 90min gore dole i uradi sta moze, da gol, pokvari neku akciju, presece pas itd itd. Znaci sva tri igraca su potrebna generalno u prvih 11. Odnosno takva 3 tipa igraca. Ali to znaci da jedan od dvojice izmedju Kataia i Ivanica mora na klupu. Pa njih dvoje onda doslovno da se menjaju izmedju sebe. U ovoj 4231 postavi to bi znacilo da je Borjan na golu, FALI nam desni bek, do njega Erakovic, pa Dragovic i Rodic. Ispred njih nam FALI znaci i standardni defanzivni vezni a do njega je tu i Kanga kao playmaker koji deli lopte prema napred. Videli smo na sta lici igra kada je on izasao, nije bilo niti jedne upotrebljive lopte. Ali i taj Kanga nije dovoljno kvalitetan za LŠ odnosno bilo koju ozbiljnu evropsku ekipu! To znaci da nam tu fale OBA ta igraca. Desno je Bukari u sredini bi trebalo da igra Kings Kangwa a levo Ivanic ili Katai. U napadu Pesic. I sada na to dodajte da Bukari iz nekog razloga nema snage za vise od 50min a mi rezervno desno krilo opet NEMAMO i takodje Katai nema snage za vise od 45min ako ima i toliko. Ivanic je isto sumnjiv, tesko dise vec nakon sat vremena igre u jacem ritmu. I Pesic koji je tek dosao ali mi smo tu trebali jos pocetkom leta da dovedemo nekog apsolutno kvalitetnijeg napadaca koji bi u svakoj utakmici pravio razliku i terao protivnika na paniku. A Ohi nam sedi na klupi a doveden je da ON bude taj napadac! Znaci da fale standardni desni bek a i njegova zamena. Jer Gobeljic ako ne igra ni kada nemamo niti jednog desnog beka onda takav igrav nije niti za rezervu. Rezervni levi je dosao, ali KASNO, jer nije mogao da bude registrovan za ovako jednu vaznu utakmicu...to je kao da ga niti nema. Ajmo dalje, nemamo defanzivnog veznog jer je Sanogo skrajnut od pocetka sezone a zamenu mu nisu doveli, prepucavaju se sa Šerifom vec godinu dana oko razlike od 500 000e a bacaju pare na krilne igrace kojih imamo za 3 ekipe! A nemamo opet niti REZERVU za tog defanzivog venzog jer to Srnic NIJE!!! A Sanoga su otpisali, pa nije niti on. Nemamo niti rezervno desno krilo. Levo ima previse igraca. U sredini ajde moze par njih da odmeni Kangwu. I opet, napad NISTA, Pesic je trebao da bude zamena za nekog mnogo boljeg i mladjeg napadaca... a Ohi sedi na klupi a niko ne zna ZASTO!!! Pavkov prodat a ulazi u igru da nas uvede u LŠ...jeste kako da ne!!! Znaci prelazni rok je KATASTROFALAN, opet!!! A Stankovica koji se bije sa igracima u svlacionici necu niti da komentarisem, nije dobio niti jednu vaznu utakmicu kada su sanse bile 50:50!!!Sta to znaci? Pa da nije nazalost dobar trener!
4

456

pre preko 1 godinu

Sme li se ovakav tekst za Borjana napisati ili samoprozvana zvezdina zvezda ne sme da se spomene nigde? To sto je on radio sinoc je za crnu hroniku.
7

7777

pre preko 1 godinu

A sta je to radio????
s

son

pre preko 1 godinu

jeste primio gol sa 30 metara ali je i obranio penal i jos 2, 3 stopostotne sanse..tako da
4

456

pre preko 1 godinu

Izbacio nas iz Ls svojim atraktivnim odbranama.
R

Realni batica

pre preko 1 godinu

Okej, ajde nek bude da je Kanga uprskao sa tom izgubljenom loptom posle odbranjenog penala, ali to i dalje ne menja cinjenicu da je Borjan primio gol PO SREDINI sa TRIDESET METARA!!! Isto kao sto je odgovoran za drugi gol, jer je pogresno dodao loptu Ivanicu. Nemojmo da svaljujemo krivicu samo na jednog igraca - Kangu. On je drzao sredinu pod kontrolom, nakon njegove izmene nista nismo uradili.
G

Guerrini Champion

pre preko 1 godinu

Jeste Kanga jako rizican,jeste napravio gresku kad se okliznuo i izgubio loptu,sve to stoji,ali...Kanga je sinoc igrao odlicno,uzimao loptu,vukao,isao napred nazad,sutirao.Utakmica je izgubljena kad ga je Stankovic zamenio.Uostalom ako je hteo da ga menja trebao je da zameni na poluvremenu a ne posle 10 minuta igre.Stankovic je pogresio i to je tacka na celu pricu.Zvezda bez Kange je gotovo pa nista.
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ništa novo niste napisali, a što se same izmene tiče pravite od komarca magarca. To što mu se nije dopalo što ga menja i što mu nije pružio ruku, što je bio besan, to je normalno i legitimno pravo. Ali to ne znači da je kraj saradnje ili početak svađe, to su jednostavno emocije i to čini čoveka čovekom.
!

!?!?

pre preko 1 godinu

Igrači su posle onakvog prvog gola potpuno pali individualno i kao grupa, sve se srušilo potpuni raspad igre. Saznanje da su odigrali fantastično poluvreme, da i pored toga posle tog gola nemaju ništa, nikakvu prednost, to ih je potpuno porazilo, oni kao tim vise nisu mogli da naprave ništa na terenu. Niko tu nikome više nije verova, takav gubitak samopouzdanja u sličnoj situaciji ne znam da li je ikad viđen na našem stadionu. U jedno sam siguran, Dejan ovog trenutka ne bi ništa menjao što se tiče tima iz sinošnje utakmice, ali bi sve dao da može da vrati prvu utakmicu i izvede isti tim kao i sinoč. Pogrešio je ali šta da se radi, tim i trener moraju da dobiju podršku!
P

Pancev

pre preko 1 godinu

Podrska za Pavkova dao si dosta vaznih golova desilo se sta se desilo nisi ti kriv zelim ti sve naj u daljoj karijeri!!!
V

Vojvoda88

pre preko 1 godinu

Kanga jeste nagazna mina ali isto tako NO KANGA NO PARTY . Igrac koji me je najvise razocarao u ovom dvomecu je KANGVA . U prvoj utakmici je bio jedan od najgorih , a sinoc je usao u 52 minutu i mislim da do kraja utakmice nije sastavio 4 dodira sa loptom. Na prvu se vidi da ima snage za 2 utakmice za razliku od vecine igraca ali sinoc je samo bezidejno trcao pored igraca Haife bez bilo kakve prilike da oduzme bilo koju loptu , u napadu nista konkretno , deluje da je dosta takticki nepismen .
t

taktika

pre preko 1 godinu

svakako nije takticki najpismeniji igrac, ali tu treba trener sa jasnim idejama, a ne Stankovic koji se slepuje uz individualne kvalitete nekolicine igraca
D

Djole 960

pre preko 1 godinu

Ne moze njega sad niko menjati,covek ima 43 godine jbg...
J

Jesse Custer

pre preko 1 godinu

Jeste, kriv je samo Kanga. Nije kriv Borjan koji prima gol po sred gola sa 30 metara i koji baca onakvu loptu Ivaniću. Nije kriv Srnić koji (ponovo) pravi penal i ne izlazi na šut kod prvog gola. Nije kriv Pavkov koji na loptu na koju se ide glavom, on ide nogom i daje autogol. Nisu krivi Rodić i Katai kojima je duša u nosu u 50. minutu. Nije kriv Stanković koji stavlja Erakovića na beka, a ovaj ne prelazi polovinu terena i ostavlja Bukarija samog po celoj desnoj strani, tako da je ovaj bio nemoćan konstantno protiv dva igrača. Niko drugi nije kriv, samo je Kanga kriv za sve. I da, naravno da je i Kanga kriv i da je onakvo ponašanje kod izmene sramotno, ali ovo svaljivanje kompletne krivice na njega je odvratno.
V

Vombat

pre preko 1 godinu

Stankovic je trebao da stavi Gobeljica jer drugog desnog beka nemamo umesto Srnica da je stavio Kangvu ili Sanoga bolje bi prosli a sta fali i malom Stankovicu kazu da moze da trci celi dan Dejan Stankovic ako je moralan covek neka da ostavku i neka povede Srnica sa sobom!!!
J

Joo

pre preko 1 godinu

Kanga je najbolji igrac Crvene Zvezde samo lud covek bi ga zamenio u 52 minuti!!
.

....

pre preko 1 godinu

Ti o fudbalu pojma nemas....
S

Stameni Milos

pre preko 1 godinu

Nemaju Kanga i Pavkov nista sa ovim...ovo je iskljucivo poraz Dejana Stankovica,koji ocigledno nista nije naucio od ispadanja protiv Rendzersa,pocevsi od Srnica u prvih 11 pa nadalje...!
1

123fanki

pre preko 1 godinu

Reakcija kao reakcija... Prekosutra ce se zaboraviti. Ali ne mozemo da zaboravimo sve dobre meceve koje nam je dao. Ovo su mu najbolje godine i njegova zrelost se vidi i u njegovoj igri u poslednjih godinu i po dana. Igra dobro i to na odgovnijoj poziciji nego pre. Da je dao gol sinoć umesto stative druge pesme bi se o njemu pevale. Stoji i to da je bespotrebno izgubio loptu za 2:1 sinoć. Ali i dalje Kanga je mozak ovog tima i bice jos godinu dve verujem, jer Kangwa ne moze njega zameniti, (nije sposoban da kreira igru, sve druge Kangine kvalitete ima.) IDEMO DALJEEE KANGA
Z

Ze

pre preko 1 godinu

Sada je lako ;svaliti; na igraca. Vidim da niko ne spominje odgovornost trenera koji je najveci krivac za ne ulazak u LS. Isto je bilo i sa Omonijom, Serifom i ssada sa Makabijem.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ponasanje Kange posle izmene pokazuje jedan drugi problem a to je nedostatak autoriteta Stankovica u odnosu na igrace. On recimo ne sme da izvede Rodica i Kataija iako se iz aviona vidi da ne mogu da hodaju a ne da trce, ali zato nesto dokazuje na Ohiju i sada Sanogu. Za ovog prvog necu vise ni da trosim reci zasto ne igra ali ovaj drugi ti je jedini defanzivni vezni koji na sredini moze fizicki da se nosi sa njihovim igracima. Obe utakmice smo izgubili (i ovo je poraz) jer imamo fizicki slabe igrace u sredini (citaj, male i lagane). I ko je nama kondicioni? Sta radi taj covek da ekipa koja jos nije odigrala ni jednu utakmicu u prvenstvu bude spremna za 90 minuta a nasa nije za 60? To je zato sto se dozvoljava nekim igracima da se bez posledica mentalno iskljuce pa ostalih 7-8 moraju i za njih da trce. Gledam u vas trojicu Rodicu, Katai i Ivanicu.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Ma ja cak ni ne mislim da je problem u tome. Juce mu je Rodic i trazio izmenu, Kataia je izveo u 55om?? u Haifi. Problem je sto covek nema smisao ni jedne izmene iza Kataia. Bukvalno pogledas sastav u kom smo zavrsili utakmici u Haifi na 3 2 i da ga pitas kako je on zamisljao da mi damo gol ili sta mu je vec zamisao bila. Kangva desno krilo, Rodic napadac? Srnic pre Sanoga? Erakovica gura na beka, Rodic trazi izmenu ti nemas desnog beka da ga zamenis, prodao si Pavkova uvodis ga u igru 10 min da ti autogol, Ohi? Ne mogu da poverujem da on to ne vidi, ubedjen sam da su to neke kombinacije
M

Mislim da

pre preko 1 godinu

bi ovo trebao biti njegov kraj,ukoliko Stankovic ima svoje "JA". Kakav god trener bio, ovo nesme da se trpi!
M

Mr. Omonia, Tiraspol & Haifa

pre preko 1 godinu

Šalom, dalje je otišao trostruko jeftiniji tim, prošlogodišnji učesnik tzv. Cipiripi kupa. Uzalud trud, džaba vam sveee...
H

Haha

pre preko 1 godinu

Muceniku ispali ste od flore i faune a pricas nesto..
@

@Haha

pre preko 1 godinu

Fejenord sine, Fejenord.
c

car dusan silni

pre preko 1 godinu

da je loptu dodao Bukariju to bi bilo u rangu Prosibecki-Binic...on nije Prosinecki i tacka
r

radamelo

pre preko 1 godinu

Dajte jedan tekst o nedodirljivom zvezdasu borjanu i svim njegovim glupostima. Znamo svi da je kanga najludji i najbolji nas igrac. Al da malo ogolimo taj mit o borjanu i kako je on nezamenljiv. Po ko zna koji put njegove greske su kobne po nas.
P

Pee

pre preko 1 godinu

Golman sa te udaljenosti nesme da primi gol
c

cccc

pre preko 1 godinu

kanga nas najbolji igrac. batali fudbal.
M

Mostarac8877

pre preko 1 godinu

Od 5 golova protiv makabija 4 njegova, dva gola sa 25+ metara,jedan iz pererca,i ovaj auto gol direktna njegova krivica,u 90 min nesto kao jurca i bacas kosku u kontru na 30 metara od svog gola i iz toga faul i gol....zadnje 2 god ponasanje kao nezreli pubertetlija
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Bitno da je strategija pogođena, bekovi, Srnic, Katai, Kanga je najmanji problem, problem je onaj sto sastavlja tim.
g

gost-1

pre preko 1 godinu

Prodati Kangu i raskinuti ugovor sa Sanogom, a dovesti Adoa. Kangwa može da pokrije odlazak Kange.
N

Net

pre preko 1 godinu

Ti pojma nemaš...
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Odigra jednu dobru utakmicu u Evropi, pa svaku sledecu upropasti
G

Gost1122

pre preko 1 godinu

Podrška za Kangu! U tom napadu Srna pravi penal sa visoko podignutom rukom! Kanga nije ništa manje kriv nego ostali igrači i stručni štab na čelu sa Dekijem!
G

Gost35

pre preko 1 godinu

Da li stvarno neko za prvi gol krivi kangu umjesto borjana
c

cccc

pre preko 1 godinu

borjan ti odbranio penal. i gol primio na bezanje od lopte dragovica. ako si uopste gledao utakmicu
g

ga

pre preko 1 godinu

Dragovic ne bezi od lopte. ona ga jeste promasila ali je bio jak sut. Nije dragovic nista tu lose uradio osim sto je mogao da izadje na njega dok se jos nije namestio na sut... Pricamo o njihovom beku. Nije Mesi pa da ga prodje u trku. Ipak, dragoviceva odgovornost je manja. Jedan drugi igrac je tu bezao. Pogledaj snimak i videces: 1 kanga gubi loptu. 2 makabijev igrac je uzeo i sa njom trci ka golu pravolinijski kroz sredinu 15-20 metara. 3 Vojnik Srnic umesto da izadje (koliko smo razumeli, igrao je upravo da bi zatvorio prilaze 16 ercu), bezi levo. 4. Makabijev igrac sutira jako. 5 Borjan jeste zaklonjen ali ima bar 18 metara gde lopta leti cisto da je vidi i leti pravo u Borjana koji da ima bolji refleks, mora ono da brani. Najmanji krivac za gol je Dragovic pa Kanga (ma koliko zeleli da sve svale na njega). Najveca krivica odbojkasa Slavoljuba (koji bezi od igraca s loptom) i Borjanova
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Gledam snimak ponovo i ne mogu da verujem šta se desilo... Kako je ne ispuca, kako je ne dodade nekome, kako ne stade na loptu. Kako se zadesilo, od svega, da padne, sam od sebe, i da primimo onakav gol.
G

Gost654

pre preko 1 godinu

lepo je rekao rosicki ... ne ulazi se sa njim u LS...
c

cccc

pre preko 1 godinu

ko je gledao bena na kanginom mestu pod milojevicem video je fudbal. bez padanja, bez milion dodira. ali sta zna rosicki. igrao za arsenal, bezveze
B

Babaroga

pre preko 1 godinu

Izlaskom Kange igra se raspala ja nisam video nista lepo u igri Makabija pojedinci komentarisu kako su oni neka velika ekipa,mislim da Zvezdi treba bolji trener pa ce doci i bolja vremena!!
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

Тип је најбољи и једини играч из везе који гура лопту напред, и нормално је да се наљутио кад га је мистер изменио... ко се не би наљутио, видевши срнића на терену...
J

Junker

pre preko 1 godinu

Ovo je bukvalno bilo "Da l si lud, kako mene izvodis?". Nesto slicno kao kad je Ventura, odlucujuci mec Italije, on hoce da uvede De Rosija, ovaj mu govori "Uvodis mene, a jurimo pobedu?".
Z

Zvezdas...

pre preko 1 godinu

Izbacio nas je protiv Ludogoreca, izbacio nas je protiv Sefifa, evo sad ponovo..... da je to Gobeljic uradio on bi već bio... da ne kazem
D

Daleko

pre preko 1 godinu

Od toga d anas je on izbacio. Da je kriv za gol neka bude. Ali primili smo 5 komada y dvomecu a ne jedan.... Tako da tesko da je samo on kriv za sve...
D

Dijabolik

pre preko 1 godinu

Ti si decko teski...
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

lik odneo zvezdi dve lige sampiona. Legenda
c

cccc

pre preko 1 godinu

doneo nam i pancev kup sampiona, i da ga vratimo sa 50 godina opet bi bio bolji od pavkova, pesica i ohija. al ne zivi se od stare slave.