Komentari na vest

Nema izvinjenja, nema problema? Mane suspendovan i pomilovan

i

info

pre oko 1 godinu

Nije do daljnjeg nego je suspendovan samo jednu utakmicu!
s

samo me interesuje

pre oko 1 godinu

Zbog čega minus druže?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

samo me interesuje ...zato sto u danasnje vreme nevalja biti pozitivan, znas ono zbog korone :):)
S

Sane b

pre oko 1 godinu

Mane brate,ja sam Nemac.i nemoj me drkati.

Lemi

pre oko 1 godinu

Mane najbolji primer zasto ljudima iz njihove regije (da ne koristim drugacije izraze, jer je danas to sve pogrdno) ne mozes dati veliki ugovor. Dok je igrao u Liverpulu za 100.000 nedeljno sve je trpeo i ako mu je smetalo sto Salah ima prioritet u svakoj situaciji, i sto je vise cenjen (mozda i neopravdano) . Ode u Bajern sa platom od 300-400 hiljada nedeljno i za 6 meseci se posvadja sa saigracima, sa trenerom, napravi bunu protiv trenera i na kraju udari saigraca u svlacionici posle utakmice. A NA SVE TO je jedan od najgorih igraca ove sezone tog tima. Cim dobiju lovu, sve 4 u vis i teraj dok ne istekne ugovor. Takav im je mentalitet.
d

deki_kg

pre oko 1 godinu

Mislim da je mane ipak malo bolji od tog opisa iako se u nacelu slazem sa tobom za africke igrace i odnos prema novcu. On je veliki dobrotvor i ima dobru reputaciju medju saigracima tako da mi vise deluje da ga je sane ozbiljno isprovocirao
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Najveći Bajernov problem je Braco Salihamidzić.Koliko sam ga gotivio kao igrača,toliko mislim da nije za funkciju koju obavlja.Od netrpeljivosti sa Flikom koji je trebao da ostane trener Bajerna do problema sa Nojerom i svlačionicom.Sa druge strane trener se ne menja pred utakmicu sezone sa Sitijem.Pogotovo ne trener kojeg ste projektovali da vodi Bajern više godina.
S

Svasta

pre oko 1 godinu

Ne lici mi to na Manea on je ovako bas dobar lik
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

Neebica uhvatila manea.
k

kidalicaa

pre oko 1 godinu

lazu, ovaj ide vec na leto iz bajerna.
f

fore

pre oko 1 godinu

Upravo tako. Da bi mogli da ga prodaju za lepo obeštećenje na leto, preći će preko ovoga i u javnosti predstaviti da je sve u redu, verovatno će se i naigrati, a onda sledi transfer. Kad bi ga razapeli, sklonili iz tima, tretirali ga loše, ne bi mogli da izvuku puno para, a i on bi im se inatio. Ovako će samo da se osmehnu, ali transfer na leto.