Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nemam objašnjenje

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.11.20. | 00:57

Kraljevski klub dopustio veliko iznenađenje, Francuz zabrinut

Šokantan poraz Real Madrida od Alavesa ostavio je mnogo znakova pitanja iznad Kraljevskog kluba. Kako je moguće da je to sebi dozvolio, jedno je od tih pitanja. Na sve to i Eden Azar se povredio da “slika bude potpuna“ uz prečku Iska u 95. minutu.

Čekali su svi da vide šta će Zinedin Zidan reći posle ovog poraza, prvog Realovog od Alavesa kod kuće posle 20 godina.

Izabrane vesti

"Nemam objašnjenje", bile su prve Francuzove reči.

Alaves je slavio u gostima posle gola Pereza sa bele tačke i Hoselua u 49. minutu. Kazemiro je dao počasni pogodak u 86. minutu, ali to je bilo nedovoljno i za remi.

Pre neki dan smo u Milanu odigrali dobru utakmicu, a danas... To je realnost, naša današnja realnost. Moramo da nastavimo da radimo, da oporavimo igrače i promenimo dinamiku. Nemamo konstantnost", rekao je Zidan.

Šta je sledeći korak?

"Moram da nađem rešenje sa igračima. Neću vam to reći ovde. Ne smemo samo da razmišljamo o negativnim stvarima. Moramo da vidimo šta je bilo dobro. Ovo je najgori start sezone. Nismo promenili dinamiku utakmice i to mi smeta i brine me", rekao je Zidan.

Ovo je bio treći poraz Reala ove sezone i sada Kraljevski klub kasni šest bodova za Atletiko Madridom i Real Sosijedadom koji su na vrhu sa 23 boda na kontu.


tagovi

Zinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara