Komentari na vest

Nemanja “Ratnik“ Jović na Miletićev savet: Siguran sam da pobeđujemo Anortozis

G

Gostivojka

pre preko 2 godine

Kakvi su ovo nacini radovanja? U jbt,dali gol Pazaru,wow
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ima 19 godina, igra za klub koji volio, jos je pri tom dao i gol... ko se normalan nebi radovao? Znaci, o cemu pricas? A ti se slobodno ne raduj kad ti das gol za klub za koji navijas.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ne znam ko vise gura ovu malu prevaru. Taman smo se rešili, od fudbala operisanog, Lakčevića, inače izum Sava Miloševića, i sad forsiramo jos jednog takvog. Oterali smo, Stanojlovića, Cvetičanina, Dj.Jovanovića, Stojkovića, Čovića, da bi ova vezara igrala. Strašno.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Gdje su sad svi ti igraci koje si naveo? Da li je i jedan pokazao/dokazao da je Partizan pogrijesio sto ih nije ostavio? Ja i nisam bas primjetio da nam nesto previse fale.
L

Lik

pre preko 2 godine

Dečko je fudbaler u pokušaju. Od ovog Milovanovića možda i bude nešto. Tako je i čuveni Fića Stevanović pravio čuda u nameštenim utakmicama, vunderkind. Nema ga nigde, a u mladoj reprezentaciji ni igrača Farskih ostrva ne može da pretrči, ni predribla. Isto tako i Zvezdini klinci.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Jeste da holandska liga nije neki kvalitet, a naročito njegov Herenven nije neki klub, ali Stevanovic igra standardno i to je u njegovim godinama najbitnije.
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Dao 2 gola i prekrsta ruke ko Ronaldo, nema od njega nista, sta da je dao nedaj boze gol u Evropi, a ne nikad jacem Pazaru
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ове клинце ће медији да самељу. Праве од деце звезде после датог гола из пенала и првог првенственог гола. Само им товарите притисак.
G

GajaE87

pre preko 2 godine

Ništa protiv igrača. Ali postoji mogućnost da se golovi proslave normalno kao 90ih. A ne ovo sranje... maske, srce, neka glupost rukama, pa debilizam grizmana. Sve postaje cirkus.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Pa svako vreme nosi neke svoje obicaje, pa tako i nacin radovanja... Meni licno, niti se svidja, niti ne svidja ovo sto rade... Sto se mene tice, sve dok ne prelazi crtu nedolicnog, a ovo ne prelazi, neka se svako raduje kako hoce.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ne znam koliko imas godina, ali zivis u proslosti, da ne kazem da si totalno skucen sa svojim razmisljanjem. Svaka generacija ima nesto svoje. Nekad je to bolje, nekad gore, ali je apsolutno normalno (i neophodno) da se svi mjenjamo kroz vrijeme. Po tvome smo trebali ostati ziviti u pecinama. Jedino sto onda nebi fudbal nikad ni izmislili niti bi ti imao gdje sad da tipkas svoja misljenja.
X

XD

pre preko 2 godine

Ne samo da nameštaju nego nameštaju da klinci daju golove da nabustuju cenu.
Z

ZoranB

pre preko 2 godine

Do pobede crno beli,sretno.