Nemanja Jović i Marko Milovanović (©Starsport)
Nemanja Jović i Marko Milovanović (©Starsport)

Nemanja “Ratnik“ Jović na Miletićev savet: Siguran sam da pobeđujemo Anortozis

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.12.21. | 11:59

Posle gola protiv Novog Pazara pun samopouzdanja je i Marko Milovanović

Uvertira „odrađena“, sad je vreme za ono pravo. Partizan u četvrtak protiv Anortozisa igra za proleće u Evropi i posle razočaravajuće igre protiv Flore u meč ulazi bez bombastičnih izjava. Crno-bela deca su pak pronašla razlog za optimizam. Golovi protiv Novog Pazara podigli su samopouzdanje i Marka Milovanovića i Nemanje Jovića.

Izabrane vesti

Još u mlađim kategorijama me je krasila odlična igra glavom. Jedino sam ja na skoro svakoj utakmici, još u petlićima, davao glavom golove, što su svi treneri prepoznali i isticali. Ipak, statistički skoro isti broj golova dajem i levom i desnom nogom, na sve moguće načine. Osim golova, najvažnija je dobra i korisna igra za ekipu, a na kraju i pobeda“, poručuje Milovanović, koji je prethodno pogodio i protiv Dubočice u kupu.

Jović je protiv Pazara odmenio Bibarsa Natha i pogodio sa kreča.

Znao sam da ću da šutiram penal ako ga bude bilo, vežbao sam na treninzima. Bio sam fokusiran i lopta je završila iza golmana... Kad sam bio omladinac izvodio sam penale, a ovo mi je prvi put da ih izvodim u prvom timu i veoma sam ponosan na to. Vežbao sam dosta, trudio se da svakim treningom doprinesem što više mogu, smatram da je zato doneta ta odluka”, kaže Jović, koji je gol proslavio na neuobičajen način, sa šakama preko lica.

Objašnjenje stiže...

Ispoštovao sam Nemanju Miletića, pričali smo tokom utakmice o proslavi gola. On je pokazao kako da proslavim gol, to sam i uradio. Pričali smo tokom prvog poluvremena i tad mi je rekao da, kada dam gol, pokažem taj znak koji u prevodu označava ratnika”.

Bilo i prošlo, Pazar mora da se zaboravi, Anortozis je u fokusu, a Jović – izraziti optimista. Uostalom, u prvom meču sa Kipranima je upisao i asistenciju, pa zna kako sa Anortozisom.

Ja sam siguran da ćemo pobediti. Već se sad okrećemo toj utakmici, svi znamo šta nam znači. Izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici. Bio bih presrećan kad bi se ponovila ta asistencija, daću sve od sebe da se to ostvari”.


tagovi

Marko MilovanovićNemanja JovićFK PartizanAnortozis

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara