Komentari na vest

Nemanja Tomić potvrdio selidbu u Lučane: Dobio sam finansijski jaku ponudu

k

kragujevac

pre preko 1 godinu

Za razmišljanje: trojica Kragujevčana napustilo Radnički i prešlo u Lučane: Mirić,Tomić, Varjačić...Radnički je sa Kragujevčanima izborio povratak u Super ligu. Nisam lokal patriota,ali treba imati u vidu tu činjenicu,iako su sva trojica(sem Varjačića koji je neopravdano zapostavljen bio od trenera Joksimovića) su već u godinama. I ako Tomić kaže da nije mogao da odbije finansijsku ponudu Lučanaca, pitanje: koliko to para ima Mladost, dokle će Namenska u Lučanima da finansira toliko lokalni tim, a da istovremeno taj privredni sektor je u tešpkom finansijskom položaju.Nešto ser ovde ne uklapa,nije logički.No, punmo uspeha njima(mislim da samo lakog srca nije otišao Varjačić) ,ali neće spasti Mladost od plej auta.
S

Sta ljudi pricaju

pre preko 1 godinu

Namenska u teskoj situaciji hahaha,e moj ti kolko znas toliko i pricas! A i ne bitno je to kad namenska vise i ne finansira Mladost(sitno nesto).
v

vdd

pre preko 1 godinu

A taj Radnicki je i ovako bolje igrao nego sto je imao igrace tako da je red da se ovakva klub i grad ukljuci ozbiljnije u dovdjenje pojacanja jer se i stadion ocekuje. Malo nek se razmislja na duzi period mora se raditi skauting ako jos kod nas radi i zna sta je to, prvo ukruzenju da se iz liga dovedu pojacanja koja mogu da pomognu pre svega mladji igraci kojima treba dati ugovor na 3, 4 godine jer se po tome vidi dal klub ima buducnost na duze ili ide i sezone u sezonu a takodje da se zaradi sutra na igracu ako moze. Imali smo problem sa napadom i sada je otislo par igraca sto se mora nadomestiti. Ovaj Brazilac Evandro i ako nije dosao na vreme pokazao je da je odlican igrac, i to smo ga doveli jer je bio u Proleteru prosle godine, i igrac koji nema mesta u Madjarskom prvenstvu. Ali zato je kod nas Ok i ne mora da znaci sto smo slabiji od Madjara nego sto se igra drugaciji fudbal ali je Ok sto smo nasli igrace i tamo tako da treba potraziti u ostalim ligama susednim ali i uvek dovoditi kao sto svi rade u Evropi igrace neafirmisane iz Afrike jer ti igraci znaju da nemaju nazad i da im je ovo sansa tako da grizu na terenu pa ce i nasi to videti i poceti da se vise trude. I naravno uvek treba da se omladinci stvaraju, prave i da je srece i da neko ima malo osecaja u FSS ali i po klubovima pre svega reako bi umesto stadiona da se prave akademije fudbalske koje bi i manje kostale ali mnogo toga donela dobrog, a sutra od prodaje igraca bi mogli da napravimo stadione. Ovako stadon nista nece doneti ako nam budu igrali prosecni igraci na njima. Mada je Ok stvar da se ne lazemo, jer sam stadion donosi i interesovanje i sve ostalo sto ide uz razvitak fudbala. Mada nisam za stadione imamo mi mnogo srugih stvari precih a na kraju uvek akademija treba da bude prioritet, sto se vidi po drugim primerima. Jer ima stadion nov i Vardar pa je ispao iz lige ali i liga je tanka, isto i Tirana lep stadion ali ni reprezentacija nema koristi a ni liga sem sto igraju na lepom objektu. Ima mnogo primera takvih.
J

Jova1245

pre preko 1 godinu

Posle zvezde i partizana Mladost ima najjaci budzet kod nas vec godinama!
d

da te informisem

pre preko 1 godinu

druze od kad pratis nasu ligu ? raspitaj se za klubove TSC i Cukaricki
G

GosttsoG

pre preko 1 godinu

Da me ne shvati neko pogrešno. Jedno selo u Srbiji, Lučani, daju jaču finansijsku ponudu od grada poput Kragujevca (četvrti u Srbiji po veličini, centar šumadijskog okruga, i još štošta ...).
k

ko koga ovde trti

pre preko 1 godinu

druze u redu al sto njemu da ponude jaku finansijsku ponudu ?? kao on pravi neku razliku na terenu,sta ?
N

Nemas blage

pre preko 1 godinu

Isto tako jedno selo u engleskoj da 10miliona godisnje nekom igracu a blizanci koji su iz 2milionskog grada ni blizu! Tako ne mlati o toj velicini grada nego o nekim drugim stvarima. Napred Mladost
L

Lucanci

pre preko 1 godinu

Dobrodosao majstore! Napred Mladost
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

A ponuda jača za kilo cevapa i točeno pivo.....
1

123213

pre preko 1 godinu

kakvi su ovo bagovi sa komentarima?
G

Gost aaaa

pre preko 1 godinu

Jako jako....
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Ako do sad nisi zaradio pare nećeš vala ni sad. Potucaš se po Lučanima na kraju karijere.