Nemanja Milunović
Nemanja Milunović

Nemanji Milunoviću u Turskoj blizu 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.06.21. | 19:10

Samo za potpis - 400.000 evra

Posle tri titlule sa Crvenom zvezdom, jednog osvojenog Kupa Srbije, te po jedne grupne faze u Ligi šampiona i Ligi Evrope, Nemanja Milunović podigao je sidro i napustio Marakanu.

Ne može se reći neočekivano, jer postojali su neki nagoveštaji, baš kao i ponude, međutim uprava srpskog prvaka nije želela tako lako da se preda. Pregovori su trajali skoro pola godine, Dejan Stanković se nakon dolaska Aleksandra Dragovića nadao da bi mogao da upari Milunovića sa reprezentativcem Austrije, da bi 32-godišnji štoper ipak prelomio u korist ponude iz inostranstva.

Izabrane vesti

Pa kako je izgledala ta ponuda turske Alanje kad je Nemanja Milunović pristao bez mnogo ustezanja i premišljanja?

Kako saznaje MOZZART Sport rođeni Čačanin samo za potpis ugovora inkasirao je 400.000 evra, pošto u Tursku odlazi kao slobodan agent, a kroz dvogodišnju saradnju fiksno bi trebalo da mu bude isplaćeno 1.500.000 evra, iliti 750.000 po sezoni. Za jednog 32-godišnjaka plata sasvim zadovoljavajuća.

I to nije sve - u ugovor je ubačena klauzula o još jednoj opcionoj godini.

Milunovićev odlazak ostavio je rupu u poslednjoj liniji Crvene zvezde. Bez obzira što Stanković pored Dragovića može da računa na Pankova, Degeneka i mladog Erakovića, kao potencijalna zamena za iskusnog štopera već figurira Srđan Babić, momak koji je poslednjih godinu dana proveo na pozajmici u Famalikau.

Ali nema sumnje da će sportski sektor našeg najtrofejnijeg kluba dobro pretresti fudbalsko tržište. Pre svega one igrače kojima poput Milunovića ističu ugovori sa sadašnjim ekipama...


tagovi

Nemanja Milunovićletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara