Komentari na vest

Nenad Lalatović: Sigurno se vraćam da sa Vošom osvojim titulu! Sad samo da odem odavde

Z

ZBOGOM

pre gotovo 3 godine

Putuj igumane i ne brini za manastir.
Q

Qwe

pre oko 3 godine

Pre nedelju dana govorio kako ce dati Kosanovicu 50.000 evra da ima za dzeparac, a sad prica da mu je zao coveka (sto verovatno i jeste, svima je zao nakon necije smrti). Ne zna covek vise sta prica.
o

ox1312ox

pre oko 3 godine

poenta cele price je: samo da odem odavde... kao i sav normalan narod koji ne zeli da trpi Teror vlasti
N

Nemus666

pre oko 3 godine

Profesionalni fudbaler koji ima ugovor o radu do kraja prvenstva odbija da radi svoj posao da se ne bi povredio. A da li je uredu da za te dane dobije bilo šta i ako verujem da plata ni nema. Tako svako može onda kod svakog poslodavaca koji ne produžava ugovor zašto bi išao na posao.
C

Crvenbeli

pre oko 3 godine

Ne briga lažnu brigu gost 12 Vojvodina je postojala pre bg uzurpatora a postojaće i posle njih. Dok je Sveta i Veka
a

as

pre oko 3 godine

Lalat utripovo da je veliki trener. A i vrapcima na grani je jasno da je trener po zadatku partije i FSS.Za koga oni odluce pre prvenstva da ce biti,drugi,treci tu Lalata posalju da bude trener. A onda celo prvenstvo masinerija sve radi da mu obezbedi to.

07.08.16

pre oko 3 godine

Em mu ponestaje klubova u kojima moze da se vrati,jer se sa svima,svuda posvadjao,em mu karakter koji ima dosta odmaze u karijeri.Pa ko ce uzeti trenera koji jedva da sezonu i po moze da sastavi.Trenera koji se svadja sa Upravama,navijacima,novinarima,publikom,PR-ovima na konferencijama.Mislim da ovo sa radom nije "patka",rad bi mu legao,jer Rad funckionise isto onako kako je i Nis funkcionisao dok je lalat bio trener tamo.Lalt je sns kadar,rad je sns klub,nije sve to bez pokrica.I jos nesto,bilo bi lepo da Tuzilastvo pozove Lalata,pa da vidimo sta on to ima da kaze,i sta on to zna.Naravno,to se nece desiti,zato on ovako javno i prica,jer ima zaledjinu.
d

dejanera

pre oko 3 godine

@07.08.16 "Pa ko ce uzeti trenera koji jedva da sezonu i po moze da sastavi" Ti nisi bas sasvim u vinklu! U poslednjih 10 godina (od 14.06.2011. pa do sada) u Vojvodini je bilo 20 promena trenera. Od toga je Lalatovic bio u dva mandata ukupno 3 godine! Znaci za ostalih 7 godina promenjeno je 18 trenera! Apsolutni sampion je Aleksandar Veselinovic koji je na klupi Vojvodine uspeo da izdrzi citavih 17 dana (od 04.04. do 21.04.2017.-e) i dva kola! U drugom mandatu je bio uspesniji sa 5 meseci rada sa sve letnjom pauzom! Zoran Vasiljevic je izdrzao citavih mesec dana (01.12.2017. -01.01.2018) i ukupno 4 kola! Ako pogledas ostale klubove po Srbiji ni tamo nije nista bolje! U Partizanu za 6 sezona 8 trenera! U Zvezdi (pre Grofa) 19 trenera za 11 godina! O manjim klubovima da ne pisem jer tamo retko ko zavrsi seszonu koju je poceo! Izuzimam Lucane gde je Nesko Milovanovic vise od 200 puta vodio Mladost u prvenstvu. I ti sad napises da niko nece treenra koji jedva sastavi sezonu i po?!?!? Pa to je za nasu ligu skoro pa nemoguca misija da ostanes duze!
I

IVAN 82

pre oko 3 godine

Zanimljivo kako iz svakog kluba u kom radi TraLalatovic "Ima sta da kaze". Onoga mu krsta. Docice vreme Lalatovicu da ces morati o mnogo cemu da pricas, ali ne pored klupe vec na klupi jednoj.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ako bude doslo vreme za tu klupu o kojoj ti pricas, vas klub nece vise postojati!!!
g

gost12

pre oko 3 godine

nećeš dočekati pošto ćr to vreme doći kad pre njeh+ga na tu klupu sednu terza i društvo, a mi to dočekati nećemo? i kokeza je dao ostavku i nestao( a ije u zatvoru?)
C

Crvenbeli

pre oko 3 godine

Nemoj Lalate. Idi u zemlje SSSR i trenira i zaradi pare dobre i ostani 10 g. A kad Vojvodina bude ponovo uskoro finansijski samostalna id bg i ja ću sa mojom FK VOJVODINOM OSVOJITI TREĆU TITULU
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ako si stvarno navijac Vojvodine, onda si jedno obicno nezahvalno govedo...
s

samo vosa

pre oko 3 godine

Crvenbeli, ako ti kazem nesto, nece mi objaviti komentar....
P

Peki30

pre oko 3 godine

Idi vise, ovoga ti krsta, dosadio i Bogu i narodu, svuda iza sebe ostavljaš haos i nered
A

Angelinho11

pre oko 3 godine

Srecno Lalate, steta za Vosu jer su izgubili dobrog trenera... sad ce da im se smenjuju ko na traci... bagra iz uprave unistava fudbal.
C

Cirkuzant

pre oko 3 godine

Eee, krsta ti?
G

Gost12

pre oko 3 godine

Vama grobarima krst nista ne znaci, znamo to oduvek
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

A Lalatu znaci? Hmmm... mislim da si malo pobrkao loncice.
1

1313

pre oko 3 godine

u rad kod velikog sina
f

fkv

pre oko 3 godine

Potpuno vas razumem zasto ga mrzite, uzeo vam kup ispred nosa.
s

samo vosa

pre oko 3 godine

Vrata Karadjordja ce biti uvek otvorena za tebe. Lale majstore....
G

Gost23

pre oko 3 godine

Ti će mi osvojiš titulu...
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Ovoga ti krsta?!

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

"toga mu krsta" u koji god klub u Srbiji da ode, opet ce vas maltretirati gde god vas sretne!!!
t

titulaaa

pre oko 3 godine

hohohoho e Piksi nek si mu reko!!! mali Sima na aparatima!!!!
I

Imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Od toliko simpaticnog lika vecini neutralnih navijaca, do tolikog smora od coveka! Postao je ko pokvarena ploca. Covek istu pricu ima u svim klubovima koje je vodio. Idi brate vise.