Nenad Lukić (©Starsport)
Nenad Lukić (©Starsport)

Nenad Lukić bi da naplati dobre partije u Bačkoj Topoli: Ni Zvezda ni Partizan

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.01.21. | 19:21

Napadač TSC-a u intervjuu za Mondo otkrio da postoji interesovanje za njegove usluge

Ponikao je u Partizanu, ali nikada nije dobio pravu šansu u Humskoj. Zatim je Nenad Lukić lutao po Srbiji (kratko i po Bugarskoj), pre nego što se skrasio u Bačkoj Topoli. U poslednje dve sezone je na 70 nastupa upisao je 38 pogodaka, a sa 11 golova u tekućoj sezoni ponovo je u konkurenciji za titulu najboljeg strelca lige.

Sjajne igre u dresu TSC-a izazvale su veliko interesovanje za njegove usluge, pa bi 28-godišnji napadač da ih naplati.

Izabrane vesti

"Iskreno, postoji interesovanje. Postojalo je i ranije, ali sam odlučio da ostanem. Naravno, posle ovih sjajnih partija mislim da sam zaslužio da se u najboljim fudbalskim godinama 'naplatim'. Moja ideja je da odlaskom u inostranstvo obezbedim sebe i porodicu", izjavio je Lukić za Mondo.

Iako je sedam godina proveo u mlađim katgorijama Partizana, nije uspeo da se nametne i dobije priliku u prvom timu. Crno-beli sada traže napadača, ali Lukić ističe da je nezahvalno sada pričati o transferu. Za njega je prioritet odlazak u inostranstvo.

"Da, dete sam Partizana, mnogo toga sam naučio za sedam godina u klubu, posebno od Slađana Šćepovića. Ostaje žal što nisam dobio šansu u tim mlađim godinama, ali sad je nezahvalno pričati o transferu. Kada bih birao između Zvezde, Partizana i inostranstva, izabrao bih odlazak 'preko'. Partizan traži napadača, ali svi traže napadača, to je tražena roba", naveo je uz osmeh napadač TSC-a.

U Bugarskoj je bio član Lokomotive iz Plovdiva, što mu je bio jedini inostrani angažman. Ističe da bi tu epizodu najradije zaboravio.

"Nažalost, ružna epizoda za mene. Otišao kao veoma mlad u zemlju koja nije sređena. Bugarska je tada bila fudbalska divljina. Bilo je to veliko iskustvo jer sam video šta i kako, pa mladim fudbalerima ne bih preporučio da odlaze po svaku cenu", izjavio je Nenad Lukić.


tagovi

FK PartizanTSC Bačka TopolaNenad Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara