Komentari na vest

Neuhvatljivi Petković skinuo Dinamovo prokletstvo! Živković jedini pretio u Zagrebu, prvenac Tadića

G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Koliko ovaj Dinamo ima srece. Bunkerica na svakoj, posed 35% a onda uvek iskoci neka kontra ili prekid i umuvaju gol. I tako ih godinama vec sreca prati.
š

šid

pre oko 2 meseca

Udarne snage Dinama Petković,Baturina, Špikić, MIšić... I tako godinama. To je prava stvar i uspeh. I za klub i reprezentaciju.
L

Liga sampiona

pre oko 2 meseca

@Ajde Jel si uspeo da zaspis koliko si se iznervirao sto je Dinamo rastimovao Paok a?:)))Bravo komsije idemo dalje!💪🏻
I

Ivna FCRS

pre oko 2 meseca

Bice im opet grcka tragedija u Solunu. 2:0 je nista.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

@fcrs Hahahah kako vas volim takve sigurne.Sto vise ljubomorisete i pljujete Dinamo ,on sve bolje i bolje igra:)))Aj Paok pakuj pinkle.Sledeci molim.

Ivica Gasic

pre oko 2 meseca

Zaista takmičenje kao da je stvoreno za ove male klubove da se tu bore međusobno i dobijaju bodove za Uefa rang listu klubova, a ne Liga šampiona gde izgledaju kao s Marsa da su pali tamo! Surova realnost današnjeg fudbala gde sve najbolje igra u velikim klubovima liga petice i gde ovakvi klubovi nemaju šanse biti im barem ravnopravni! Zato je ova Liga konferencija velika pobeda sadašnjeg rukovodstva Uefe i njenog predsednika onog Slovenca. Nadam se da će ovo uvideti i naši srpski klubovi i maniti se snova o LŠ, pa čak i LE i igrati lepo ovde sa sebi ravnima
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 2 meseca

Ovo takmičenje i donekle liga Evrope su taman za naše klubove. Liga šampiona je nemoguća priča, liga konferencije uz malo sreće može i da se osvoji.
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Nemojte vise vesti o Dinamu ili Hajduku, pa ovi ima da otkace u komentarima :)
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

@apsolutno ja Hahaha da znas.Srbende i klincurija ce pocrkati od muke:)))
F

Ficic

pre oko 2 meseca

Bravo! Pozdrav od normalnog delije. Zvezda voli dinamo ♥️
G

Goust

pre oko 2 meseca

Dinamo 3 igraca u21 u postavi,skoro bez stranaca Nasi klubovi da nema bonus pravila NULA i veteranski igraci,i stranci
H

Hshaah

pre oko 2 meseca

Ајде не лупај, какво је ово такмичење и до ове сезоне Хрвати нису ни овде могли у групу. Уз све то наша лига је млађа од њихове погледај просек година.
F

FEĐA DUDIĆ

pre oko 2 meseca

Sretan vam dan nezavisnosti. Od te izjave koju niko osudio nije, samo HNL i Hrvatska. POZDRAV BRACO HRVATI IZ REPUBLIKE SRPSKE. Gazi do titule💪💪💪💪
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Jeste da me je ova tekma oborila za 140e, igrao sam X, ali Dinamo ih je razbio. Paok nista posebno, kao i Zivkovic, lik bezidejan, nije ni cudo sto nas je Brazil onako izvozao kad je ovaj bio prvi izor na SP. Dinamo moze do polufinala, namazana su ekipa, ako izbegnu u cetvrtfinalu Fener, Fiorentinu ili Lil, realno mogu do samog kraja.
L

Ludi Džoo

pre oko 2 meseca

Živković među najboljim u očajnom Paoku večeras. Ništa ni Dinamo nije pokazao, oba gola nakon katastrofalnih grešaka odbrane. Ostaje revanš u paklu Tumbe, ništa još nije gotovo
G

Gost098

pre oko 2 meseca

#ludi džoo# Dinamo ništa nije pokazao? Koju si ti utakmicu gledao? Ma dobru si gledao ali zavist je jebena! Paok nije imao udarac u okvir gola do 90. min, Dinamo je kontrolirao utakmicu do kraja,zabio dva gola( mogao još da je bio koncentriran). Paok je taj koji ništa nije pokazao!
G

Gost28

pre oko 2 meseca

Bravo Dinamo sad lagano uzvrat i do kraja, PAOK nije imao šansu kako treba
A

Ante081

pre oko 2 meseca

Zivkovic prijetio dinamu? Jedino što sam ja u ovoj utakmici vidio od njega je jedno apsolutno NISTA! Dinamo ih razbio, bravo petko i baturina legende!
A

Ajde

pre oko 2 meseca

Idi na vase portale!