Komentari na vest

Next generation – klasa 2005: Vošin Milošević, kompletan napadač i Zvezdin Šljivić, svestrani plejmejker

Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ove priče slušam od generacije 1994/1995. A mi smo već na generaciji 2005. Nema ništa od toga! Mi prosto ne znamo!
M

Marko021

pre preko 1 godinu

Ako nista drugo, trebalo je sa pratis EP. Ova dvojica momaka su SJAJNI, kao i cela ta ekipa te generacije. Treci u Evropi!!! Pljuvaci STOP!
А

Апоел

pre preko 1 godinu

Терза пречешљај ову листу талената и за мале паре могу да се ухвате ови из Гане, Еквадора, Индије, Јерменије итд... Доведеш на годину дана у омладинце па сезону у Графичар и неко ће да одскочи!!!
T

Tek će da se

pre preko 1 godinu

Čuje za Luku Velickovica .. golman sindjica skoro 2m , igra sa obje godine , refleksi izvanredni ..
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Gde su svi ti zvezdini talenti, gde je Bacanin, upropastise sve, bila je sjajna generacija 2002,gde su svi Ne navijam ni za koga
l

lol12

pre preko 1 godinu

Bravo i za najbolju skolu u evropi posle Ajaxove
S

Srećko ns

pre preko 1 godinu

Ako ostane u zvezdi dosvoje 24-te, Šljivić nova zvezdina zvezda! Ako ima pameti u zvezdi, mali mora ići na zimske pripreme sa prvim timom. Veliki igrači će biti Mijatović, Bubanj, Knežević, Nedeljković(desni bek) i Nikola šević! Samo da ih vode pravilno!
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Prodace Terza malog Sljivica za milion
V

V V

pre preko 1 godinu

A što da beži Vojvodina je od njega napravila igrača kad je došao iz Čačka. Najbolji igrači su već decenijama iz škole Vojvodine od Veselinovića Boškova Takača preko Vujkov PavkovićaKrasića Jovanovića Kačara Tadića Sergeja Vanje sad Kabića Majstorović Miloševića a stižu i novi biseri
Č

Čiča 011

pre preko 1 godinu

On je u Vojvodinu dosao 2018, na mala vrata. Za njega nije bilo ni smestaja, ni opreme, nista. Cak i kada su videli koga je Kovaceviic doveo, i dalje su gurali svoje pulene.. jer im se moze! Pa ko je sve u prethodne 2 god potpisao profesionalni, njemu TEK SADA NUDE?!? Dala mu je Vosa, ali je on sve ZASLUZIO I OPRAVDAO! Nisu se pitali od cega placa kiriju kada po 4 meseca nije bilo stipendije!!
M

Marko021

pre preko 1 godinu

Bravo za momke! Miloske, bezi iz Vose sto pre!