Komentari na vest

Ni Superliga se ne predaje: PSŽ ima 14 dana da se predomisli, Nemci 30 dana

S

Sf

pre oko 3 godine

A sta ce biti sa sudijama. Njima su potrebne sudije a svi su pod fifa i uefa. A oni koji bi presli tamo vise nikad ne bi mogli da sude SP I EP. I to moze da bude veliki problem za ovu novu bogatasku ligu. Jedino da aktiviraju neke sudije koje su otisle u penziju.
D

DA MI JE

pre oko 3 godine

NEKO REKAO DA CU 18.4.2021 zvanicno postati navijac psz zato sto nije plastika nebi mu verovao.Da sve bude crnje plastika su ispali liverpul i junajted dva giganta sa tradicijom ahahahha
M

Mozes dati

pre oko 3 godine

Njemcu i 30 godina, nijedan klub ti nece pristati , prije svega zbog nacina funcionisanja i toga da su navijaci ti koji se pitaju...ovu sprdnju od lige oni su odma odbacili. Psg takodje nece sto je logicno
m

mirceta

pre oko 3 godine

ovo je ko Uleb liga u basketu, to nikome ne smeta
A

Allianz

pre oko 3 godine

Fudbal je jedno a basket drugo. Univerzum daleko jedan od drugog
S

Sf

pre oko 3 godine

Razlika je u tome sto se FIBA sama odrekla takmicenja LS i prodala ga ULEB u privatnim licima, a onda su kasnije shvatili da su se zeznuli. U kosarci dakle nisu sami klubovi osnovali ligu, vec zbog losih poteza rukovodstva FIBA je doslo do toga. E a to je velika razlika.
A

Alex55

pre oko 3 godine

Pariz nije lud da sad napusti UEFA-u, s obzirom na to da ako ovi klubovi osnivači Superlige zaista budu izbačeni iz LŠ, Pariz će ostati jedini klub u polufinalu. Samim tim i osvojiće je, možda na malo glup način, ali im ide u prilog to što su eliminisali trenutnog prvaka. Novac im i nije preteran motiv, imaju ga na pretek. Takođe je i El Kelaifi jedan od funkcionera UEFA-e. A Bajern realno nikada nije ni pokazivao neku pohlepu i glad za novcem. Ljudi su više puta pomagali slabijim klubovima koji su bili pred bankrotom, igrali utakmice sa njima i donirali im sav profit od iste. Kredit za stadion vratili su nekoliko godina pre isteka roka. Godinama nisu trošili velike pare na igrače, tek su poslednjih nekoliko godina dali malo više za Sanea i Ernandeza. Drugim rečima, klub su sa možda i najzdravijim poslovanjem na svetu. Tako da sumnjam da će se Bajern i PSŽ predomisliti i iskreno se nadam, kao i većina normalnih navijača, da neće. Ovi Superligaši će se svakako vratiti kad-tad, ne mogu da pobede u ratu u kom niko nije na njihovoj strani, a UEFA itekako može da im nanese ogromne udarce.
d

duh iz boce

pre oko 3 godine

Ako ne pristanu onda su na gubitku. Gube status osnivača, deo upravljačkih prava, teortski mogu i da ispadnu, možda i deo novca. Najdalje za 3 godine žarko će želeti u kolo sa sebi ravnima i biće im krivo. što to nisu odmah uradili.
s

sa znateee

pre oko 3 godine

Pa sta ste mislili? Da ce da odustanu posle 24h? Bas njih briga za ostale.
N

N906

pre oko 3 godine

Nadam se da će se složiti jer UEFA je postala katastrofa a i sponzori će vrlo brzo raskinuti saradnju sa Uefom i preći na stranu bogatih klubova.