Foto: https://twitter.com/bayer04fussball
Foto: https://twitter.com/bayer04fussball

Nije kraj sage, tek je počelo: Zenit žestoko kažnjava Azmuna zbog odlaska u Bajer bez dozvole

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.01.22. | 01:11

Iranski Mesi napravio problem sebi i klubovima...

Izgledalo je da je stavljena tačka na još jednu transfer sagu ove zime, a sada ispada da je potpis Sardara Azmuna za Bajer Leverkuzen samo početak ludila koje sledi!

Iranski Mesi, kako ga javnost najbolje poznaje, napravio je problem sebi i klubovima, matičnom Zenitu i novom Bajeru pošto je u Leverkuzen stigao bez znanja i dozvole?!

Izabrane vesti

Četvrtak, 15.30: (1,35) Iran (4,60) Irak (10,5)

Podsetimo, prema fudbalskim pravilima Azmun od 1. januara može da pregovara sa kim god želi bez dozvole kluba za koji nastupa pošto mu ugovor ističe u junu. Međutim, u Zenitu su oštro reagovali ne zato što je pregovarao, već zato što je Azmun odleteo u Nemačku da završi transfer. Zbog toga se u Rusiji čak piše da Zenit planira da kazni iranskog ofanzivca degradiranjem u drugi tim, uz novčanu kaznu od 50.000 evra!

No, tu nije kraj. Kako Azmun ne bi narednih šest meseci proveo trenirajući sa rezervama, Zenit i Bajer sada pregovaraju o transferu pre nego što se zatvori zimska transfer pijaca. Zenit od Bajera traži 5.000.000 evra kako bi Azmun otišao sada i karijeru nastavio u Bundesligi.

Navodno su dve strane sve bliže takvom dogovoru. Do kraja prelaznog roka u Nemačkoj i širom Evrope ostalo je još tačno nedelju dana...



tagovi

Sardar AzmunZimski prelazni rok 2022Zenit Sankt PeterburgBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara