Nije prošao u Herenvenu, Filip Stevanović traži spas u Portugaliji

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.08.22. | 11:12

Krilo Mančester Sitija blizu pozajmice u Santa Klaru

Pozajmica u Holandiji se nije ispostavila kao dobar potez u igračkom razvoju Filipa Stevanovića. Bivši vunderkind Partizana, sa profesionalnim ugovorom u Mančester Sitiju, odigrao je svega 855 minuta u Erediviziji, uz samo jedan postignut pogodak (i jedna asistencija). Daleko veća očekivanja imali su na severu Holandije od mladog krilnog fudbalera, mada je brzo postalo jasno da ga neće zadržavati.

Kao što je jasno da u trenutnoj konstalaciji snaga na Etihadu Filip Stevanović, plaćen Partizanu 8,5 miliona evra, ne može da se nada šansi kod Pepa Gvardiole.

Izabrane vesti

Pričalo se u novoj pozajmici, najviše Đironi. Međutim, pojedini portugalski mediji objavili su informaciju da će mladi srpski reprezentativac u narednoj sezoni braniti boje Santa Klare kao pozajmljeni igrač Mančester Sitija.

Jasno je da Siti neće tek tako lako odustati od Filipa Stevanovića, kao što nije od Ivana Ilića, na čijem transferu u Veronu je višestruko zaradio.

Santa Klara se javila sa željom da pozajmi momka iz Požege i omogući mu kontinuitet igara. Očekuje se da Stevanović početkom naredne sedmice stigne na Azorska Ostrva i poptiše za nekadašnjeg rivala crno-belih u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Santa Klara je prošle godine bila jedno od pozitivnih iznenađenja portugalske Primere. Završili su sezonu na sedmom mestu. Ali ove sezone nisu imali dobar start. Santa Klara je osvojila samo bod u prva dva kola, uz neuspeh u duelu sa Boavistom.


tagovi

Santa KlaraFilip StevanovićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara