Komentari na vest

Nije uspelo Gvardioli, Klopu, Zidanu, jeste Arteti: Mikel nadmudrio Tuhela, Arsenal slavio na Bridžu posle deset godina (VIDEO)

Z

Zoran011

pre oko 3 godine

Nije baš da ga je "nadmudrio",imali su veliku sreću i tačka.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Nisam gledao utakmicu, ali drago mi je zbog Smita sto je dao ponovo gol. Ponavljam, decko je najveci talenat Arsenala. Neko je napisao u komentarima, Arsenal ne napada. Druze budimo realni, nemaju igrackog kapaciteta sto je najtuznije. Auba ocajna sezona, imao izgleda nekih privatnih problema, jos se nije sabrao. Saka je dobar, ali on mi je vise igrac tipa Milner. Bice kvalitetan igrac, pravi timski, univerzalac, ali moras imati nekoliko kvalitenih od njega na terenu. Tomas, Elneni, Dzaka klasicni zadnji vezni, o krilima nema potrebe trositi reci, Pepe mozda pokazuje neke znake zivota, ali i dalje slabo. Martineli bio povredjen i Arteta ga ne pusta toliko na teren kao i Lakazeta, mozda bude bolje sledece sezone. Tirni nije los, ali staklen i nikako da udje u ritam, ostali bekovi nisu nesto jaki na lopti. Beljerin generalno ocaj, ponakad dobar. Nemaju kako da napadaju. Smit bi bolje igrao u tandemu sa Ramzijem nego Odegardom, jer su obojica igraci kojima vise odgovara igra sa vise dodavanja, duplih pasova i slicno. Odegard je tipa Isko, muzi loptu dok moze, prodji 1,2 igraca i dodaj uglavnom saigracu na 5-10 metara. Arsenal mozda krene da napada ako dovede dva kreativna krila ( nerealno, ali dajem primer Grilisa i Maximina) ili kreativno krilo i veznjaka za pocetak.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Pocetnicka greska Zorzinja. Deca od 12 god znaju da se lopta ne vraca golmanu tako da ide u okvir gola
M

M.V.

pre oko 3 godine

Celsi za vikend igra finale FA Kupa, ocito da su potcenili Arsenal, da nije Zorzinjo poklonio gol ne bi pobedil, jbg takve utakmice se desavaju 1/2 puta u sezoni svakoj ekipi, ali ovaj poraz je jako dobar i zdrav upravo zbog prestojeca dva finala i potpunog vracanha u fokus, ocito da su pojedini igraci malo poleteli nakon pobeda nad Realom i Sitijem.
K

Kleo

pre oko 3 godine

Haverc pocinje da masi zicere ko Verner, da je dao gol u onoj sansi dobili bi ih rutinski i prakticno obezbedli ligu sampiona sledece sezone. I jos kad se nadovezao posle toga maestralni Zorzinjo, odmah se znalo da vece nece na dobro da izadje.
K

Kleo

pre oko 3 godine

Kazu pobedi se u zube ne gleda, ali ova igra Arsenala je tuzna da ne moze biti tuznija. Zabili se u svoj sesnesterac kao da je finale lige sampiona. Obamejan 90 posto utakmice proveo tik ispred Arsenalovog sesnesterca. Kao sto je neko napisao, da ovaj nesretnik Zorzinjo nije imao svoj dan, ne bi dali gol da se igralo jos 3 dana.
J

Jadovan

pre oko 3 godine

Ja ne znam kako Artetu nije sramota trener si ipak Arsenala jednog da dodjes i da igras bunker za goli zivot kao fenjeraska ekipa, ocito kompleks da se pokaze, dokaze evo ja cu zaustaviti Celzi.
G

Gost300

pre oko 3 godine

Ovom Arsenalu uopste ne treba toliko puno toga da bi bio bolji,ne mislim za titulu,nego eto da ne budu kakvi sad jesu,najvise im hvali samopouzdanja,sto znaci bolji trener,niko ne smije zadrzati loptu,pokusati nesto,kao da nisu profesionalci,najvise me razocarao Edegard,nista bolje pojacanje od Wilijana,za njega je Smit Rou Kaka
H

Hvali

pre oko 3 godine

2021. je godina, neko piše hvali umesto fali
G

Gost300

pre oko 3 godine

Ja i da ne znam koja je razlika izmednu fali i hvali mogao bi izguglati,jednostavno tako volim napisati,govorim tako i hvala itd.a tebi bi bilo bolje da radis nesto u zivotu,a ne da popravljas nekog...
E

E!

pre oko 3 godine

Podatak Arsenal poslednji put pobedio ba Bridzu kad je Celzi uzeo LS 2012.god, vise nemam sumnju ko ce biti prvak Evrope 29.maja mnogo je simbolike od smene trenera do finala FA Kupa i finala LS.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Ali arteta genije. Sezona propala, nemas nikakav motiv vise. I ti u prvih 11 stavis odegorda koji se vraca u real za mesec dana, esr guras na krilo i ostavljas na klupi pepea i martinelija. Genijalno nema sta. A sto se igre tice, sramota. Ovakav bunker ne bi igrao ni barnli predvodjen murinjom.
R

Rope

pre oko 3 godine

gde su strucnjaci od danas sto su lupali minuse na X2 kad sam napisao?? Komotno je moglo i PPGG
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Hahaha nez sto se meni obracas brate. Ja ne prognoziram meceve arsenala otkad je arsen otisao.
R

Rope

pre oko 3 godine

Ma slucajno isao na odgovor kod tebe, nije tebi bilo upuceno. I ja izbegavam Arsenal generalno, al ovo mi nekako bio zicer. Englezi ovo rade cesto
A

Azex

pre oko 3 godine

Gilmor je dosta dobro izgledao, a tuhel ga je izveo, mozda to znaci da ce startovati za vikend. Zorzinjo imao svoj dan kakav je imao i protiv vba. Celsi sada ima dva meca sa lesterom izuzetno bitna i sa te dve pobede sezona ce biti uspesna. Odbrana i danas dobra ali eto jedan detalj je preomio utakmicu, i naravno ostaje zal za realizacijom koja cele sezone manjka. A za penal u prvom nista sporno, Tirni rekao lepo izmena golmana i to je to
B

Bodin

pre oko 3 godine

Kada sam napisao posle reala da se previše uzdiže čelzi i Tuhel dobijao sam minuse, kad je napad ovako neučinkovit nema tu sreće!
b

bratuska blue boy

pre oko 3 godine

Klasicna tekma Celsija posle niza uspeha opustanje i nonsalancija, kao i navijaci mislili su da ce ovo laganica ali lep samar pred vazno finale kupa i utakmicu sezone.
N

Napapijri

pre oko 3 godine

NAJBOLJA LIGA NA SVETU DOKAZANO, NAJKVALITETNIJA!!!!! Samo vi gledajte vase intere psgove i lajpcige.... Farmerske lige, nista ne znace ti silni golovi... Ovako se igra fudbal!!! pogledajte kako se igra lep i atraktivan fudbal. Koliko samo golgeterskih sposobnosti u engleskoj!!!!! Skoro nisam gledao ovakvu raspucano utakmicu. Jedva cekam jos neki derbi u ebgleskoj!!!!
B

Bodin

pre oko 3 godine

Koje su to golgeterske sposobnosti bile večeras?
H

Henry Hill

pre oko 3 godine

10 dana da se igralo ne bi dali gol da nije bilo onog maloumnika Žoržinja. Arsenal dok gledam imam osećaj kao da igra neki Fulam, Barnli ili Šefild. Odvratan fudbal, ali eto pobediše nekako. Takođe ne znam kako Čelsi nije dobio penal u prvom poluvremenu.
e

eskobar

pre oko 3 godine

smesna ekipa celzi ubice ih siti samo tako
R

Romane,brate...

pre oko 3 godine

Pa i jesu!Umjesto da su sa tri boda završili sezonu plasmanom u LŠ,moraće do kraja igrati na pobjede jer će im za vratom disati Vest Hem i Liverpul.Redsi imaju dva meča i sedam bodova manje trenutno,četvrto mjesto im nije nedostižno.
W

WLB

pre oko 3 godine

Koliko je jadan ovaj Arsenal, da jadniji ne može biti. Mentalitet Barnlija, zabiju go protiv jačih i brane se cijelu utakmicu. Strašno nešto!
I

I to dobru

pre oko 3 godine

Arsenal im uvalio kobasicu