Nikad jače pripreme Zvezde: U Sankt Peterburgu sa Zenitom i Fenerom, generalka sa Olimpijakosom na Marakani

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.05.23. | 12:17

Prva faza na Zlatiboru, druga u Rusiji

Crvena zvezda će prvi put šestogodišnjem evropskom nizu u grupnoj fazi evropskih takmičenja imati ovako ozbiljan broj kvalitetnih protivnika u letnjem pripremnom periodu. Može se slobodno reći u rangu onih koji je očekuju u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone.

Kako saznaje Mozzart Sport, srpski šampion tokom leta u Sankt Peterburgu odmeriti snage sa Zenitom i Fenerbahčeom, dok je generalna proba zakazana za 15. jul na stadionu Rajko Mitić, kada bi trebalo da stigne grčki Olimpijakos. Odigravanje meča sa klubom iz Pireja može da poremeti samo eventualno podudaranje sa njihovim obavezama u Evropi, pa će se sačekati Olimpijakosov raspored u evropskim kvalifikacijama. Ako se bude poklapao sa 15. julom, onda će crveno-beli potražati drugog rivala sličnog profila i snage.

Izabrane vesti

Poznat je kompletan plan priprema letnjih priprema beogradskih crveno-belih. Okupljanje je zakazano za 19. jun, dan kasnije sledi odlazak na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema. Prva faza traje do 30. juna, posle čega sledi povratak u Beograd. Od 2. do 12. jula Crvena zvezda će boraviti u Sankt Peterburgu. Tamo će biti odigrani pomenuti mečevi sa Zenitom i Fenerbahčeom, a u planu je odigravanje još jednog meča.

Generalna proba se igra nedelju dana pred početak Mozzart Bet Superlige, ali to izvesno neće biti poslednja prijateljska utakmica crveno-belih predstojećeg leta, pošto je u planovima čelnika kluba da se i tokom avgusta, u terminima evropskih kvalifikacija, zakažu još neki prijateljski okršaji.



Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara