Komentari na vest

Nikad jače pripreme Zvezde: U Sankt Peterburgu sa Zenitom i Fenerom, generalka sa Olimpijakosom na Marakani

f

fssw

pre oko 1 godinu

Ok je ovo sa proverama, ali jos bolje je da konacno CZ kao najveci klub odradi pripreme na Zlatiboru u Srbiji, a ne da punimo dzepove Slovencima i plus kad cuju da gostuje CZ dobijaju dodatnu reklamu. Ovako ce biti udarno na Zlatiboru, ljudi ce dolaziti samo zbog CZ da vide, jos kada bi zakazali kontrolnu utakmicu sa nekim strancima eto Olimpijakos ili neki drugi tim strani, to bi tek privuklo i turiste strane ali i za buducnost kad znaju da ce gratis dobiti da gledaju sampione. CZ je sada u poziciji da ce svako hteti da dodje na Zlatibor i da odradi prijateljsku sa njima. Deluju da su male stvari ali to su ogromne za nasu zemlju, nece biti bolje reklame za Zlatibor od ove, kad se cuje da se sprema u toku leta CZ ili Djokovic pa svaki turista, stranac ce da dodje i mozda ih sretne na ulici...
@

@fssw

pre oko 1 godinu

Druže pogledaj šta su napravili od zlatibora, cirkus.Tu najviše krivim same meštane zlatiborce, zinulo dupe pa rasprodali dedovinu, planinu.I ti pričaš o nekoj reklami za zlatibor e živote.Da Zvezda reklamira neke privatne biznise i apartmane bože sačuvaj.Bruka.
D

Don Vito Corleone@Czz

pre oko 1 godinu

Ma jeste, dobro si primetio! Tu nisu baš čista posla! Jrdnostavno Zvezda ne sme da se razgoropadi. Sigurno, je tu prste umešao i udario nam packe Komesar iz Evropske komisije za susedsku politiku i pregovore o pridruživanju. Stavio nam je on to do znanja, na jedan sofisticirani način, da Zvezda mora da se obuzda da se malo stiša, sve dok Srbija ne uđe u EU. Do tada Zvezda ne bi smela da ometa timove iz liga “petice” u njihovim ambicijama u Evropi. To je bio glavni razlog zašto smo prošle jeseni izgubili od Makabija, Trabzona, Monaka i Fradija, inače bismo ih pomeli za doručak, sa takvim gromadama kao što su bili jedan Ben, Sanogo, Kanga, Kangva, Bukari, Kulibali i Mustafa. Nažalost, Zvezda se mora pomiriti sa time da joj nema velikih uzleta u Evropi sve dok Srbija ne uđe u EU!
Z

Za početak,odlično

pre oko 1 godinu

Hvala Bogu da pripremne mečeve igramo protiv ruskih ekipa koje nam nikada nisu odgovarale a i Fener je odlična provjera.Također se nadam da će Izraelac dobiti punu podršku u radu,da nismo džaba cimali i sebe i njega.
D

Delija from Sibiria

pre oko 1 godinu

Bravo Zvezdo! Rusi i Srbi braća zauvek!
9

985

pre oko 1 godinu

Hoce li igraci 30+ izdrzati te pripreme?
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

To je sjajno vidi se da kod novog trenera nece biti sale.
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Nama fali dobar trener i barem 5-6 kvalitetnih igraca,brzih,jakih,fizicki spremnih za Evropu,bez toga cemo biti samo topovsko meso...
k

koklok

pre oko 1 godinu

Bekovi, defanzivni vezni i dva napadaca, jedan dobar i drugi za rotaciju...
@

@

pre oko 1 godinu

Ne fali 5 nego 11

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 godinu

Potrebni su nam jaki protivnici. Plan je dobar. Jos da se doda jedna-dve dobre ekipe sa zapada. Moramo ovako, u LS smo, a tu nema zezanja. Samo je vazno oformiti dobar tim i dobro se spremiti. TSC nam je pokazatelj(u prvom poluvremenu) da moramo ozbiljne promene u timu da napravimo. Kada, ako ne sada. Vremena za uigravanje ima. Samo dobar plan i misliti o buducnosti. Imamo nekoliko dobrih mladih igraca kojima samo treba minutaza. Verujem da ce novi trener konacno nesto dobro uraditi. Da cemo po necemu biti prepoznatljivi,a ne kao do sada oslanjati se na raspolozenog individualca.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Zvezda ispred svih Osvajanje trofeja na domacoj sceni se ne dovodi u pitanju nego ako bi uspeli da prodjemo u Nokaut Fazi u Ligi Sampiona ili bar u Nokaut Fazi u Ligi Evrope a posle sta uradimo uradili smo.
j

jel će

pre oko 1 godinu

biti obavezna kupovina barjaka???
L

Lord Lukan

pre oko 1 godinu

Mozda i bude, ali na barjacima nece biti lika Toleta Karadzica😎
G

Gromki aplauz

pre oko 1 godinu

Doci ce kraj i vasem bahacenju i demonstraciji sile
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Gromki aplauz A vase bahacenje da li si mozda zaboravio?
R

Raša P

pre oko 1 godinu

U pravu si jer TSC, Voša, i Čuka se polako približavaju a ostatak su buranija. Napredak, Partizan, Pazar, IMT...
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Dobro da imamo jake utakmice, iako bi bilo bolje da ne igramo sa Zenitom i Olimpijakosom sa kojima se igra otprilike svakih 6 meseci, tu se bas dobije utisak da su stvarno prijateljske. Bolje da se igra s nekim gde ce biti malo vise naboja, ali dobro..
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

Bolje da su zakazali na nekom drugom mestu da igraju pripremne utakmice,znate svi nazalost da je politika mnogo usla u sport ,i ima neko tacno da se napravi pametan sto Zvezda igra na teritoriji zemlje koju je UEFA suspendovala ,strah me da sami sebe to odlukom nesto ne zeznemo
S

Strašljivko

pre oko 1 godinu

Ne dao Bog da si ti politicar. Prodao bi i majku i oca i komplet Srbiju čim bi neko na sastanku viknuo na tebe.
h

halo

pre oko 1 godinu

Hvala Bogu pa vi hrabri niste političari, inače bi nam ovi mečevi sa Zenitom i ostalom "braćom" bilo sve od fudbala što bi igrali. Mada ako vam se toliko brane Kosovo i Srbija, i više ste nego slobodni da odete tamo pa da ga odbranite, pustite se te borbe preko tribina.
i

i pre

pre oko 1 godinu

utakmice Keba će da otpeva "Moji su drugovi...na romskom jeziku...
Г

Газда Милутин

pre oko 1 godinu

Кеба вреба !
F

Fx

pre oko 1 godinu

Sad je prilika da stvorimi tim koji ce da vlada superligom u narednih minimum 5-10 godina...a kasnije da taj tim bude tim od kojeg ce da zaziru i prvaci iz liga petice
C

Czz

pre oko 1 godinu

Ta sansa nam je na dohvat ruke evo vec 4-a sezona. Ali nasa uprava kao da je nesposobna ili kao da ima zabranj da tako nesto i uradi
@

@Czz

pre oko 1 godinu

Slazem se sa tobom...zamisli imamo tim koji garantovano moze da da 5-6 partizanu a oni zbog mira u kuci nece...Stice se utisak da nekome ipak smeta mocna Zvezda
@

@,

pre oko 1 godinu

Da zaziru prvaci Evrope. Terza ce vas sigurno dovesti na taj nivo , sigurno
g

gosz iz dražnja

pre oko 1 godinu

S' kim igra Partizan?
J

Jagnjilko

pre oko 1 godinu

Polet iz Ljubica,Gdanjsk,Ril,Brno i Erzurum
e

edo555

pre oko 1 godinu

Partizan igra sa klubom iz Donjeg brijanja
t

tropikooo

pre oko 1 godinu

sutra u 20 final 4 grobari ,samo da vas obavestim da ne propustite real madrid-barca
D

Drs

pre oko 1 godinu

Sta ceka Terza i rukovodstvo kluba? Zasto nema jos uvek potpisa nekog rasnog golgetera.. zasto se ne raskida ugovor sa Krsticicem i ostalima koji nisu potrebni...Hicemo pojacanja sto pre!
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...prvo, krtsticicu istice ugovor. drugo, valjda je novi trener taj koji treba da kaze ko mu treba a ko ne, a ne da terza raskida ugovore...
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Krstičić je završio karijeru. Vecina ima ugovore do kraja sezone, otprilike 30.6. Razgovori u toku, papirologija je formalnost.
e

ehehe

pre oko 1 godinu

Biće, kada se završe pripreme kao 5 poslednjih godina. A onda će i ligi šampiona da utrče pojačanja iz aviona na teren. Jer mi kupujemo igrače koji se odmah uklapaju u ekipu.
m

maestro

pre oko 1 godinu

U preostale dve utakmice dati sansu mladjim igracima a u kupu izvesti najjaci tim i zgaziti rivala..u medjuvremenu rasteretiti igracki kadar od igraca koji nisu potrebni: Krsticic, Srnic, Pesic, Falko, Rakonja itd..dovesti dva ekstra napadaca i zadnjeg veznog i ofazivnog veznog igrace koje prave razliku a ne bilo sta...Bek i stoper ako se ukaze prilika a onda da Bahar uigra nas drim tim
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Komsije odlicne pripreme za vas Zenit,Fenerbahce,Olimpijakos su kvalitetni klubovi a zelim vam da izbegnete u grupi u LS Siti,Real,Bajern Minhen,Psz,Arsenal sa svim ostalim klubovima mozete da igrate.
C

Czz

pre oko 1 godinu

Hvala komso ali daj da se malo osvijestimo. Sve novo krece od ljeta. Trener, taktika i vjerovatno dosta novih igraca. Bude li tu jos uvjek srna, krsticic, gobelja, vujadin savic- kapelo i ostala bulumenta mi treba da se plasimo i cetvrtog sesira.
a

axaxaxx

pre oko 1 godinu

nikad jaci arsenal nula trofeja sto ispada od sportinga,barselona real dortmund svemirski brodovi za dzakin tim
h

halo

pre oko 1 godinu

Šteta samo što će nikad jače pripreme otići u dođavola kad opet pola pojačanja dovodemo u avgustu, pa krene ona dobra stara "nisu prošli pripreme, trebaće vremena da se uigraju, zato će prvo 2 meseca da greju klupu, a posle će da im se čeka prva loša utakmica da opet popiju povratak na klupu".
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Tako je, dosta je bilo titranje jajca igračima. Zvezda mora da se menja, da menja stare navike i da menja filozofiju fudbala. Dolaskom Bahara očekujem da će svi stari i svi novi igrači krenuti od nule, i da će igrati samo najbolji i najspremniji. Da neće biti starih zasluga. Očekujem da će Zvezda igrati mnogo brži fudbal, da će Zvezda igrati svih 90 min jako i angažovano, i da će igra imati nekog smisla. Pozdravljam to što će se pripremne utakmice igrati sa jakim ekipama, dosta je bilo igranja sa Slovencima, Bugarima itd itd. Pogotovo mi se svidja što će se igrati sa Olimpijakosom na Rajku, biće pun stadion i spektakl. Ova LŠ mora da se iskoristi da Zvezda napreduje u svakom smislu, jer igramo Evropu šest godina a par godina stagniramo. Zvezda mora da napreduje iz godine u godinu. LŠ kućo.
L

Ls kuco

pre oko 1 godinu

i petarde i sestarde kao i prosli put kuco kucice moja srusena
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Lš kućo. Neko gubi kući od krema Evropskog fudbala, ali pobedi Liverpul osvajače LŠ te sezone. A neko gubi kući od Mladost Gat 0:4. Nemačka ima Šalke 04 a mi imamo partizan 04.
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Svakako bolje od Bajerna nego od Fejnorda
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Tako je trebalo uvek raditi. A ne da se za Evropu spremaš protiv Kopra.
G

Guest

pre oko 1 godinu

Pa problem je sto je Zvezda za ove klubove do pre koju godinu bila Koper licno, pa oni nisu hteli s njom. Ne ide to tako kao aj igramo s Realom pripremnu, mora da postoji obostrani interes, da se i oni i ti spremis, nece svako da igra protiv Zvezde ni sad. Mislis da oni ne bi isad zakazali pripremne utakmice sa recimo Lyonom, Lajpcigom i Totenhemom? Bi oni, ali nece ovi. Sad je napredovala pa moze da nadje ovog ranga protivnike kao Zenit, Fener i Oly, mada je o to uspeh, nije bas da smo na tom nivou jos uvek, ali tu smo negde pa i njima odgovara da se provere protiv nas, uostalom igramo LŠ pa nam je to veliki plus.
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

@Guest druže, mi smo već 4 godine u top 50 klubova u Evropi, a mi se svo vreme batrgamo sa slovenačkim i austrijskim drugoligašima. I samo za generalku nađemo malo jačeg protivnika. Naravno da Real i Siti neće igrati sa Zvezdom, ali je cilj morao biti da se igra sa iole ozbiljnijim ekipama. Moglo je da se igra sa Renom ili Nicom, Majorkom, Kristal Palasom... Ali ne, mi igramo sa Austrijom B??? Pa zar nije bolje odigrati sa Vojvodinom?
d

dejanera

pre oko 1 godinu

NIje to bas tako! Kao prvo do pre dve sezone Zvezda je pocinjala kvalifikacije od prvog kola. To znaci da skoro da igraci nisu ni imali odmor izmedju dve sezone. Igraci iz najjacih liga jos ne pocinju pripreme kada mi nase vec zavrsavamo! Takodje jedan broj zemalja igra sezonu prolece-jesen pa im je u vreme nasih letnjih priprema sezona u punom zamahu. Trece, nasi klubovi pripreme organizuju u Turskoj, Sloveniji, Crnoj Gori..... logicno je da igraju sa klubovima koji su tamo na pripremama. Ove sezone nasa liga je pocela 10.07. to je citavih mesec dana pre nego sto su pocela prvenstva u 7 najjacih liga. Sve u svemu mi mozemo da igramo sa Rusima, Turcima, Ukraincima....ili jos slabijima od njih.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Treba odigrati neki bas jak mec, sa nekim ko ce igrati sigurno ili gotovo sigurno ls sledece sezone. Meni licno bi bilo zanimljivo npr protiv union berlina, lensa, marseja, fejnorda, psv-a.
p

prti

pre oko 1 godinu

Dok ne pocnu da igraju sa ekipama iz Zapadne Evrope i donjeg doma liga 5 nista nisu uradili.