Marko Nikolić (©Reuters)
Marko Nikolić (©Reuters)

Nikolić: Borili smo se, ali ništa nije funkcionisalo

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.12.20. | 23:27

“Bilo je bolje u drugom poluvremenu”, kaže trener Lokomotive

Ostala je Lokomotiva bez šansi da se domogne nokaut faze Lige šampiona, a posle poraza kod kuće od Salcburga (3:1) ima vrlo slabe izglede da dođe do Lige Evrope.

Da bi u tome uspela, potrebno joj je da pobedi Bajern usred Minhena, a da Salcburg ne savlada Atletiko. Tanka nada...

Izabrane vesti

Dobro oslabljena Lokomotiva nije izdržala trku sa Crvenim bikovima. Gostima je bilo potrebno samo malo da se adaptiraju na drugačiju postavku Moskovljana od očekivane, a onda su ih razbili.

Loš rezultat. Igrali smo slabo u prvom poluvremenu, ništa na terenu nije funkcionisalo. U drugom smo se borili, probali smo sve da bismo se vratili u igru. Treći gol smo primili minut nakon što smo dali gol. Sada nam je najpotrebnija podrška i da se dobro spremimo za sledeću utakmicu”, rekao je Marko Nikolić, trener Lokomotive nakon utakmice.

Zbog odsutnih bitnih igrača morao je Nikolić da menja i formaciju. Nije upalilo.

Morali smo da izmenimo tim pre utakmice. Imali smo probleme sa igračima odbrane i veznog reda. Želeli smo da zaigramo sa trojicom napadača, ali nije funkcionisalo. Bilo je dosta teških lopti u prvom delu, ništa nismo uspevali da uradimo. Posle kornera Ze Luis je dobio udarac, nije bilo namerno. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter, postigli smo gol, rizikovali smo, mogli smo i do drugog, ali čim smo primili treći pogodak odmah nakon našeg, to je bio kraj”, priznao je Nikolić.

Lokomotivu u subotu u podne čeka meč sa Rubinom u Premijer ligi Rusije.


tagovi

Marko NikolićLokomortiva MoskvaLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara