Komentari na vest

Nikolić želja Slavije i Sparte, Zvezda može do 2.000.000 evra

P

Pribela

pre preko 2 godine

Tako su plasirali po medijima da je Gavrić prodat za 1.2miliona a tako će slagati i za Nikolića.
K

Kidi

pre preko 2 godine

Drzavni vrh vodi glavnu rec. Znam po klubu ''Nana'', nekad je to bilo leglo trosadzija koji su istresali po 2000e za noc, stecenih od znate kojih poslova. U roku od 4god svi su sklonjeni, a poslovi su ostali. Drzava, pare koje prihoduje od ilegalnih poslova, mora nekako da ubaci u sistem. Jedino logicno su mi napumpane plate fudbalera, uplatis igracu 400.000, a on ti vrati 200.000 kroz kupovinu npr stana na Beogradu na vodi (gde su ljudi sa FANTOMKAMA i BAGERIMA ocistili Savamalu) ili slicne drzavne projekte. Zato vracaju stalno domace igrace kojima je sistem poznat ili strance sumljivog kvaliteta. Nasa deca koja nece tako da rade, idu mlada napolje ili izlaze za sicu, a ona koja hoce cute i klimaju. Sever sluzi kao podizvodjac za sve poslove + da se dotegne gde zaskripi. Pa pobogu, koje su glave bile u Partizanu dole i sta su radili. Gde je nestao bivsi predsednik FSS. Gde je nestao debeli profa. Ovaj nas drzi sliku u kancelariji, kao za vreme tite. Kad bude pukao vrh i ova nasa 2 balona ce puci, gde ce vise nagrabusiti onaj sto je bio prvi. To se vec desilo grobarima. Kako da podrzim taj sistem? Kako da dovedem decu na stadion? Da ih ucim da je to normalno? Izvinite sto smaram, al hocu da puknem sta rade sa mojom Srbijom (imam 40 prijavljenih i svima placam 65% poreza na platu). Evo zena i ja cekamo 3 dete, SRPSKO. Volim moju SRBIJU, obozavam fudbal, al ovo sto se radi kod nas - da se iskreni ljubitelj zaplace.
f

fgbvn

pre preko 2 godine

Pametnom je bilo jasno, zasto su prosle godine ove momke gurali i kada nije bilo mesta za njih a sada ih nigde nema. Inace dal se nama svidja ili ne ali retko pravi greske Transfermarkt na kome trenutno najvedniji igrac lige je Ivanic 6,5 miliona evra, nikolic 5 milki i Gavric 4, 5 a prodajemo ih za 1, 2 miliona. A da se podestimo da Lemajic iz Letonske lige koji vredi 200 th ima 29 godina i prodat je Genku za milion plus bonusi na milion jos. Pametnom dosta gde su nasi novci tjs Zvezdini i odakle Mrkeli, Tvorzi i ostlaim toliki novci moji sinovci. Ovde ih nazivate nesposobnim da ne znaju sta rade, znaju oni odlicno sta rade za svoj dzep a ne za Zvezdu kako bi trebalo. Kad budete videli jednog dana novcanik kada se jave sa nekog ostrva i kazu koliko su teski cirka, ima stvarno da vam bude uzivanje
M

Makijan

pre preko 2 godine

Pogresno se igraci selektuju, pogresno u prvom timu forsiraju. To sto za nas vredi za Zapad je smejurija a uprava se busa u grudi nekom skolom i vrednostima da to jos vise otezava opste stanje. Nikolic je to sto jeste ne vredi ni cent vise od tih 2 miliona. Koga je predstavlja kao Modrica svi znamo i stvarao ovde laznu sliku. Ekipe preko placaju brzinu i snagu pod broj jedan. Tako se igraci selektuju skautiraju radi se sa njim i sprema za prvi tim. Nama treba covek ime i prezime kao skaut jednako bitna funkcija kao sportski direktor. Nama isto Graficar koliko vidim ne služi bas nicemu vecina igraca se rasulo po Superligaskim klubovima upravo to ne zna da vodi i pravi troskove.
O

Oregon Dzek

pre preko 2 godine

Šteta što Deki i Terza ne čitaju komentare, imali bi šta da nauče od ovih " stručnjaka" sa portala. Nit' mozga, nit' škole,a sve znate! Mrš!
g

gostic'

pre preko 2 godine

Samo su u Srbiji igraci od 22-23 godine jos uvek "talentovani" i zuljaju klupe u svojim ekipama...
b

barranjacccccccc

pre preko 2 godine

Dosta više sa kradjom I ugradjivanjima. Čuka proda levog beka u Lazio za 3 miliona mi prodajemo igrače na kilo. Ovo je ista priča I ista bagra kao sa Djurom frizurom kod komšimice.
Š

Šario Tarmi

pre preko 2 godine

A čija je želja Dioni? Čije je igre Mrkela pratio godinu dana? Može li zvezda do 2 miliona (barem dinara)?
s

smejurija e

pre preko 2 godine

a terza "odbio" 9 mil za njega ranije kao,na kraju će otići za džak krompira
j

jasno da

pre preko 2 godine

može al dobiće k umesto toga,em je dečko smešan em će "gazda" da strpa bar pola u džep
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Ko može da gleda utakmicu u Kruševcu neka obrati pažnju na igrača Napretka Đorđe Jovanović br. 88 2001god.prošle godine igrao za Slogu iz Požege.Mrkela pogledaj utakmicu....
D

Dzi

pre preko 2 godine

Mozemo, sa carapom na glavi, eventualno...Ako im opljackamo stadion...ili hakujemo racun...
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Ovi prodadoše sve što valja za siću a ostaviše ove trećepozivce.
B

Boban1

pre preko 2 godine

A tebi ovaj kao valja??????
L

Limitero

pre preko 2 godine

Poklon s neba. Pakuj i šalji. Stavi nalepnicu ‘nema vraćanja’. Limitiran do bola na terenu, a Toni Kros u svojoj glavi. Češka liga mu je realno domet.
a

argh

pre preko 2 godine

Ne razumem ovu prodaju. Dečko ima najbolji osećaj za igru i pas u prazno. Pogledajte kako je delio asistencije u revanšu protiv Kluž, i to sve na prvu. Kako je izbavio Gobeljića i Bena po krilu. Uz to, najviše trči i okretan je. Jeste da je dosta puta pogrešio i otvorio kontru rivalu, ali zar to ne rade i mnogo iskusniji Katai i Kanga. Treba ga istrpeti i vredeće bar 5 miliona. Normalan klub bi od njega napravio Inijestu za sirotinju, a mi bi da ga prodajemo za siću.
B

Baš je Inijesta

pre preko 2 godine

biće kao onaj crnja "novi Pele" a na kraju prodavao usisivače :D
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze mi prvo treba da prestanemo da dovodimo igrace na kilo... da su oni slobodni igraci pa da razumem. Ali prvo Garcia koji na 15 utakmica daje 5 golova i par asistencija kosta 2.3mil eura. Pa ga oterasmo us.. motkom i dovedosmo Spiridona... kojeg oterasmo istom motkom sreca kostao je 250k .. pa zatim dovodimo Falka 1.3mil sada radi ista motka jer bi da dovedemo Cumica ili onog Holandjanina jer je samo brz.... pa dokle brate. Nikoga nismo istrpeli svi su proterani ili se teraju istom motkom a kostaju boga... mora da se neko proda. Iskreno bolje ista nego nista u ovolikom rasipanju UEFA parama... bekove nema ko da menja ali zato se dovodi 63 krilo ili napadac pored Pavkova kojem ni ne dajemo sansu i teramo iz kluba... ludilo... rezultati su tu ali ni malo mi se ne dopada ova transfer politika...
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Za sve vas koji pljujete po Babicu imam pitanje: kojim je potezom ili greskom TAČNO izazvao vase nezadovoljstvo? Isto vazi i za Petrovica, Nikolica, pa i Gavrica kog ste pljuvali. A ja cu vam na svaki vas odgovor odgovoriti sa pet puta vise gresaka Degeneka, Sanoga, Kange, Kataija, Bena... I to sve greskama posle kojih su pali golovi u nasoj mrezi, nakon kojih smo ostajali bez trofeja u kupu, bodova u Evropi ili cak prolaska u sledece kolo. Ajde poznavaoci bubamare, da vas cujem.
P

Prva dvojica

pre preko 2 godine

su smešni i za linglong a reći može da igra za recimo Surdulicu ili Lučane,u pitanju je njihov kvalitet odnosno "nekvalitet" a ne greške .
K

Kiks

pre preko 2 godine

Osim Rišaira i Čumića Zvezda pokusava da dovede Nitchama, nekadašnjeg veznog fudbalera Seltika, njega hoce i Milojevic u Aeku, zbog toga i prodaja Veljka Nikolić koji je na pragu prelaska u Slaviju iz Praga .
G

Gostttrrr

pre preko 2 godine

Nikolic sa Gavricem je predstavljen kao Zvezdina buducnost, tu se pojavio i Njegos Petrovic kao najbolji mladi igrac u nasoj ligi po recima Mrkele koji je placen Radu 400 hiljada plus 20 posto od prodaje, sad idu za male pare posle tolike halabuke da su igracine i posle nastupa u ligi evrope posle koje bi trebalo da skrenu paznju na sebe i da im skoci cena i tako dalje, kako je moguce da u Zvezdi svaki mladi igrac bljesne pa nestane pa ga daju za neke male pare, kako je moguce da nosioce igre kao sto je Ivanic ne mozes da prodas za vise od 3 miliona, zar je moguce da jedan Mitjiland prodaje igraca za 15 miliona o Dinamu da ne pricamo koliko su transfera napravili, tu je naravno i Partizan bez obzira koliko se prepucavamo, kako je moguce da nam klinci iz omladinske skole beze sa 16 godina poput brace Ilic i mnogih drugih a samo li zamirise neka ponuda nekog kluba iz zapadne evrope, znaci ti strani skauti su blesavi kada dolaze po nasu decu a ove core kao nista ne vide, kako je moguce da nam guraju ispred nosa i prodaju pricu da su igraci Krstovic, Pankov, Erakovic, i da su oni neka buducnost na kojoj ce klub zaraditi, pa oni zauzimaju mesto nekim drugim igracima koji vrede i mogli bi da pruze daleko vise od njih, o promasajima koje dovode i silne cifre koje daju za te igrace ne treba trositi reci,ni za jedno od tih silnih pojacanja odgovarali nisu, niti su uputili izvinjenje za bruku protiv Omonije evo sad i Serifa i drugu sezonu za redom bez lige sampiona a povlasceni bili i nikad laksi put makar do nokaut faze, kako je moguce da kod nas samo Katai zna fudbala i niko vise i zasto se njemu veruje kad polako izlazi iz forme sto zbog godina sto zbog bolesti koju je imao, ostali umuljaju nesto kako kad su raspolozeni a plate kao da su galaktikosi a ne igraci koje niko nece, ova uprava se zali kako neko hoce da je rusi da bi naudio klubu, ja ih pitam kao jedan ocajni navijac koji ne moze vise da cuti da mi samo odgovore na ova pitanja i da pocnu da rade vise za miloga boga kako treba ili neka se sklone i puste ljude koji znaju bolje, zasto ne slusaju glas navijaca? Zasto ne daju odgovore? Zasto vise prave ovoliku bruku? Zasto dele navijace na one koji se bune sa razlogom i traze da se klub ozbiljnije ponasa u skladu sa renomeom i one koji pevaju na severnoj tribini podrzavaju navodno klub i pisu neke smesne transparente podrske, ako smo ista naucili u ovim vremenima ako je ista jasno kao dan a to je da je severna tribina pod kontrolom kupljenih navijaca koji su u dilu sa drzavom i upravom, kad je tako nista dobro za Zvezdu ne mogu da ocekujem a tice se buducnosti kluba, ne mogu da verujem da mi i dalje pravimo dugove i da oni rastu i na zalost to ce biti najveci problem, nije normalno da Zvezda duguje a pod ovakvom upravom to je kao dobar dan, i na kraju jedan od razloga gubitka titule bice i prica o kratkom rosteru odnosno umoru igraca koji igraju na dva fronta a ne o kvalitetu tima ili zasto se prodaju igraci kada ti trebaju, ovi novi verovatno nece biti ni blizu ocekivanog,svi pricaju o tome zasto se vec vidjenom sampionu tako lako desavaju lagane pobede a vidimo koliko se muce u kvalifikacijama protiv ekipa koje nisu nista spec, a mi recimo Serifu ne sutnemo na go i igramo revans bez sredine terena u prvom poluvremenu a izujemo Kluz i napunimo ih do vrha, pa je to eto sve normalno eto desava se i Omonija i Serif ne daj boze da tu ima nekog povoda za neku sumnju, nema price opet neko brani Zvezdi da zivi, ako mene pitate ovo su ljudi koji su zauzeli klub 2004 i isterali Dzaju, ovo su ljudi koji su ga hapsili a sad im izigrava ikebanu i za svoju slobodu prica ono sto oni traze, ovo su ljudi koji su bacili klub na dno i na 200 stoto mesto pa su dosli da izigravaju spasioce, vratili su klub tamo gde bi ga vratio svako da je smeo a na osnovu toga i tih navodnih zasluga sada se prave mutavi i rade sta hoce i guraju klub u propast po zadatku, videcete sve ce ovde Kinezi pokupiti pa tako i hektare na autokomandi a to nebi bilo moguce da je preduzece fkczv stabilno i profitabilno, razmislite gde zivite i gledajte malo sire na neke stvari, pustite ih neka rade sta hoce jer im niko nista ne moze samo nemojte da se pravite da vam se nesto svidja kad nista ne valja, i nemojtre da licititrate ko treba da igra ko je bolji ko ne kad su to sve igraci koji nisu dostojni dresa Crvene Zvezde, nemojte da se mucite, pozdrav svima.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Svaka cast na strpljenju da ovoliko pises. Sve je tacno i tako razmisljaju pravi navijaci Crvene Zvezde. Terziceve marionete sa severa bas briga za klub, bitno da je njima dobro i da su neki rezultati tu, a po koju cenu to nije vazno.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Mole se putnici da cuvaju novcanike upravo je Zvezdan Terzić usao u autobus. Hvala.
А

Александар1

pre preko 2 godine

Терза је одбио понуде од 9 м за Гаврића и Николића, а сад их пуста за 3 м укупно. Плус је одбијено преко милион за Бабића који није ни у протоколу. То су само грешке од пре пар месеци, да не копамо даље. Терза има најлакши посао на свету. Да оде на одмор, а да га замени дресирани мајмун, штета би била слична.
P

Pijaca

pre preko 2 godine

Ma.rasprodajte sve sto vredi i igrace koji su buducnost kluba pa dovedite stranca od 30 plus,i taj neka se uklapa u ekipu godinu dve,pa.onda izjavama kako se ne uklapa i ne mozete da ga cekate vise..
v

vcvc

pre preko 2 godine

A gde ti vidis strance, jel znas da ne moze vise od 4 da igraju? Ako nisi do sada shvatio onda ne moze niko da ti utera u glavu nesto da shvatis. Stranaca kad bude vise u SL i svakom klubu znaces da je postenije prvenstvo i da su cistije finansije. Pa jel dovode strance ili nase "stance" inace? Stranac uglavnom ima i menadzera stranog, eto prvog razloga sto ih ne dovode, sto znaci da ne mogu tako lako da mute, a strancu i ako ne das platu hoce da ide i da pirajavi UEFI a jos gore hoce da tuzi klub i da iznese javno sta se radi. A domaci igrac ne moze to niti sme pre svega i kada bi hteo. Jer se mora ovde vratiti ima familiju a znas kako onda idu pritisci. Evo Asano cim je kasnila plata samo se spakovao i Iliev koji je pricao i kmekao kako nece vise igrati fudbal gde je sada> Asano u Bundes ligi, stvarno ne igra. Ili si bot njihov kada pises tako ili si si terasa, vrlo usko ogranicena

Norwegianviking

pre preko 2 godine

Bas intresantno ovo, nikolic smo odbili 5 mill a sad ide za 2 mill. petrovica smo odbili 4 mill a sad se prica 1.5 mill, babic 1 mill hehe. Gavric smo odbili 3.5 mill a prodali ga za 1.2 mill . ivanic smo isto odbili 4 mill i 3.5 mill a na kraju ce on otici za 2 mill. katai 2 mill kanga 2 mill falko 1 mill videcete . a veliki lengenda pavkov ce na kraju otici za 700-800 hljada . tako da ako smo oravi zvezdasi onda se trebamo gledati u ociju i da priznamo da 4 titule nije bas cisto. i sever sa takvom velikom moc mora da skandiraju da se knjige otvore i da se vidi gde su sve pare otisli posto ove je vec sramota i mi koje smo pravi zvezdasi mi se osecamo kao da smo mongoloidi da smo glupi i samo gutamo sve reci sto dr terzic kaze. OTVORITE KNJIGE VISE DA SVI VIDE OCEMO SE OVDE VISE RADI KAD IGRAS 5 GODINA EVROPU 4 TITULE I PRODAJES IGRACE ZA 1M-2.5 M
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze cisto pranje para. Ispumpavaju iz kluba drzavne pare. Usput nas malo srece pogleda da imamo rezultate...nemamo mi los tim. Samo sto probisveti vode klub u sprezi sa vlascu. Da budem nacisto i u Partizanu je isto... u kosarci rukometu fudbalu...... zasto toga nema recimo u tenisu? Jer je individualni sport
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Mali je odlican igrac.Treba mu kontinuitet kao prosle godine.Ne davati ga za dzabe.Bar 5 mil za njega traziti.
g

gost1234567890

pre preko 2 godine

Mali je krs igrac, realno. Treba ga se resiti, Zvezda ne trpi klince, juri rezultate i Evrpu. Ni je dan vrhunski klub ne trpi kline osim ako su ekstra talenti. Izbor je jednostavan, ili Evropa i rezultati ili da trpimo sezone i sezone i rizikujemo da li ce meko od njih postati ekstra igrac
b

bar 5

pre preko 2 godine

miliona al samo u dinarima možda,kakav je ne bi ga ni za dž uzeo
K

Ko

pre preko 2 godine

Pitanje za s e zvezdase...ako jednog morate koga bi ste...ivani a za tri ipo ili veljka za dva..a jedno ocigledno mora
J

Jen,dva,tri

pre preko 2 godine

Pitanje za tebe: da li si ti zavrsio osnovnu?
J

Jen,dva,tri

pre preko 2 godine

Pitanje za tebe: da li si ti zavrsio osnovnu?
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Veljko i da doplatimo ako treba.
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Nikolica za 2 i 20% od sledeće prodaje. Ako Ivanić neće da produži ugovor, onda Ivanića odmah i Nikolića u paru sa Kangom ispred Sanoga.
R

RSB

pre preko 2 godine

Treba mu produziti ugovor I ne pustati ispod 5 milliona I procente a treba prodati Srnica,Babica,Vukanovica,Krstovica I Pankova ne moguce da za njih Niko nece da ponudi ni dvesta hiljada...
B

Bbrsd

pre preko 2 godine

Ne treba ih prodati jer bi oni to i uradili da ih iko na svetu hoce, treba ih pokloniti medjutim nece ih niko ni na poklon, jedina solucija je da platis nekome da ih uzme i da im i dalje dajes platu a da igraju za drugi klub ili da cekas da im istekne ugovor.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Zar Tvorza nije rekao da ga ne daju ispod 6 MELEONA. Svaka čast za rezultate, ali toliko sumnjivih stvari ima u transfer politici, da to prevazilazi okvire našeg Suda. Tu bi morao neki medjunarodni Sud da radi.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

I treba da se proda prodajte sve koji nece igrati super.I onako bi se tesko probili da igaju a sad imamo nove bonuse.Ali po vasem izboru ga niste prodali za veci novac i opet zvezda gubi.Isto kao i nase lose transfere i cinjenica je da cemo i ovu sezonu biti ili na 0 ili na nekom manjem minusu ja se nadam do 5m.I sta sl godine ako se ne udje u LS ? Sta se dogadja sa Ivanicem ponudjen mu je novi ugovor?Sto rodicu nije ponudjen novi ugovor?Sta cemo kao sa Milunom da cekamo zadnjih 6 meseci?To ozbiljni timovi resavaju sad...I kupite za ime svega beka makar jednog.A vi partizanovci dzibe kolko god mi imali gresaka u poslovanju vas dug je ogroman a nemate dinara na racunu...Fajront.Gledajte svoje vesti manite se nasih.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Za potpisivanje novog ugovora sa Ivanicem je vec kasno. Da je hteo on bi ga vec potpisao. Ovako, ili ce ga dati u naredna dva dana za sicu ili na leto ide dzabe kao i Milunovic.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ovi što pljuju Nikolića i Gavrića treba da znaju da su i jednom i drugom igraču promenjene pozicije i da na tim mestima u timu nikada nisu igrali. Veljko Nikolić nikada nije bio zadnji vezni već je igrao iza napadača a Gavrić je bio levo krilo koje je na silu prekomandovano na desno. Bili su odlični dok su igrali na svojim prirodnim pozicijama. Onda su im zbog Ivanića i Kataija izmišljena mesta u timu jer se računalo na njihovu ekspresnu prodaju. Što je i bio jedini cilj njihovog guranja u prvi tim. Korona je poremetila računicu i sad je daj šta daš. Šteta je što ni jedan ni drugi nisu planirani kao igrači za budućnost već za brzu prodaju. Intersantno je da Zvezda nema vremena da istrpi mlade igrače i sve njihove oscilacije dok se ne stabilzuju i dostignu kakvu, takvu igračku konstantost u skladu sa mogućnostima. S druge strane postojalo je strpljenje za Ivanića koji se čekao duže od godinu dana da proigra. Dok ga nije centrirao reiki majstor i Deki shvatio da on ne može na levo krilo iako ga ponovo tamo gura. Realno, i Katai nije pokazao ništa. Zvezda je najbolje igrala kada je on bio povređen. Tada se Ivanić razmahao i stvarno igrao odlično. Magiku moraju da se poklope zvezde, da ne bude previše vruće i previše hladno, da ne mora previše da trči i da protivnik ne bude suviše agresivan i na kraju da mu se igra da bi nešto pokazao na terenu. Ali, on je Magiko i nije važno što davi igru soliranjem, što carini loptu i usporava igru. Zato ćemo da se istresemo na Nikoliću ili Gavriću. Videćemo i najmanju sitnicu koja nije dobra kod najmlađih igrača. Njih ćemo da razapinjemo i omalovažavamo. Kada Kanga napravi besmislen faul protiv Šerifa iz koga padne gol, ili kada ne stane iza igrača Šerifa koji se sagne i preleti ga lopta prilikom tog istog slobodnog udarca, kada dobije drugi žuti, kada ne izađe na čoveka u defanzivi ili kada nonšalantnim dodavanjima omogućava kontre protivniku i uvodi Sanoga ili druge defanzivce u problem onda to nema veze. Jer Kanga je miljenik navijača. Kao i Katai. I to je jedini razlog što su dovedeni. Klub je imao ponudu za Gavrića ili Nikolića vrednu 3 miliona ali su odbili iz ličnih razloga. Kao što je iz istih stopiran transfer Babića u Bragu da bi sada sedeo na tribinama. Kada je Zvezda imala najveće uspehe na Evro sceni, tokom 70ih, igrači su mahom bili iz Zvezdine škole. Crveno beli su tada igrali brži fudbal nego što igraju sada. Dolazqk Džajića na mesto sportskog direktora doveo je do toga da se Zvezdina škola gurne u zapećak a da se igrači mahom dovode. Iako su u to vreme postojali određeni kriterijumi prilikom dovođenja igrača to je bio dobar poligon za muljanje. Vremenom se potpuno odustalo od omladinske škole kao okosnice prvog tima. Što je velika greška jer se na taj način, uz ozbiljan rad, dobijaju najjeftiniji igrači. Ako bi se radilo u interesu kluba. Međutim, ovde je računica drugačija. Čujem da je Eli Babalj bez kluba. Ne znam šta Terza i Mrkela čekaju.
f

fancy

pre preko 2 godine

Bravo ti ga matori! Svaka na mestu
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Vremena su se promenila... ja pratim CZ od 86 87... i tada se prvi tim nije menjao kao sada. Po 5 i 7 god su bili skoro isti igraci... igrali po 250 utakmica. Sada Ivanic za 4 god ima 80 utakmica. Ako hocemo rezultate ne mozemo se osloniti na skolu. Na zalost. Ni Real Barca Milan i Bayern Chelsea ili Manchester United ne crpe igrace iz skola... zasto? Vec placaju igrace 30 50 100 mil...
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Nikolic po mom misljenju ne vredi ni milion, uzeti 2 miliona za njega je premija. Pustite to da decko ima motoricke predispozicije (ako se tako kaze), decko nema ideju i kreativnost za veznog igraca, ima veliki procenat uspesnih dodavanja jer uvek dodaje prvom do sebe. S druge strane na presing decko nema odgovor, cim ga neka bolja ekipa pritisne onda loptu ili ispucava ili vraca stoperima/golmanu. Ni duel igra mu nije jaca strana, jedino eto trcanje i izdvojio bih da ume nekad da sutne solidno. Po mom misljenju njegov maksimalan domet upravo i jeste neka ceska, grcka, ruska, turska i slicne lige.
B

Bobetko

pre preko 2 godine

Terza ga je predstavljao kao buduceg Modrica, ako za njega ne uzme ni polovinu te vrednosti iskljucivo je on odgovoran. Decu prodaju ispod trzisne vrednosti, dovode polovnjake koje niko nece i placaju ogromnu cifru. Zvezda je malo i nasa, uprava napolje!
B

Bobetko

pre preko 2 godine

Uprava napolje, Stankovic da ostane, ostli da se ne ljubimo!
m

moni

pre preko 2 godine

Otarasiti se - pankova, gobeljića, srnića, vukanovića, dionia...igrači ne zaslužuju da nose zvezdin dres...prodajete zvezdinu decu...a ove nesposobnjakoviće ostavljate...
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Pankova? Njega ne spominji osim kada ustanes i u stavu mirno ga ne pozdravis.... AC Milan.... Liverpool.... Partizan..... itd itd.... tacka
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Prodati njega za 2, Babica za 1, Njegosa za 1, Pankova za 1, Vukanovica-Srnica-Bakajoka-Krstovica za neku siću, a dovesti V.Jovanovica za free,Cumica za 1mil i ostaje ti u kasi 5 miliona plus rasterecen kadar, a i vec imamo zamene u vidu N.Stankovica,Lazetica,P.Stanica,itd...
E

Elas

pre preko 2 godine

Pa ima da je normalan SD potpomognut sa Dr.ZT-om
P

Prodali bi oni na keca da mogu

pre preko 2 godine

Kome da prodamo sve te navedene? Mislis da ne bi bili vec prodati da postoje ponude? Ne verujem ni u istinitost ove ponude, ali ajde neka bude.
М

Марко ПГ

pre preko 2 godine

Ово је мизерно, нисмо у ситуацији као прије десетак година. Овај момак треба да се “истрпи” јер има огроман потенцијал. Потписао бих нови уговор са њим.
М

Марко ПГ

pre preko 2 godine

Ово је мизерно, нисмо у ситуацији као прије десетак година. Овај момак треба да се “истрпи” јер има огроман потенцијал. Потписао бих нови уговор са њим.
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Samo neka ide jer ovo je njegov max
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Stigne li ovolika ponuda? Prodato!!!
B

Bracurdica

pre preko 2 godine

Da li će ikada iko da se zapita kako je ovaj dečko od 6.000.000 od Spartaka iz Moskve došao do 2.000.000 od Slavije i Sparte? Čija je odgovornost to što je dečko u ozbiljnom naletu zakovan za klupu i razvaljen poput Njegoša Petrovića i Željka Gavrića? Za sve te momke je nuđeno 5.000.000 evra, a na kraju odlaze za bombone. Najmlađi Zvezdin igrači u prvoj postavi imaju 27 godina, sve se radi na divlje, bez ikakve perspektive i sistema. Tri godine nije ljudski prodat igrač, a 3.500.000 za Ivanića koji po Transfermarktu vredi 6.500.000 se opisuje kao "dobra ponuda". Mnogo toga lošeg se dešava i u Partizanu i u Zvezdi, na nama je da se opametimo. Sportski pozdrav.
1

11111

pre preko 2 godine

A da li ćeš ti druže da se zapitaš,da to možda nije pumpanje cene igrača?Da li imaš toliko mozga?Ja ne znam stvarno ko su ovi ljudi što ostavljaju komentare,šta oni gledaju,čime se bave.Ovo je da ne poveruješ kakvih mozgova ima
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Potpisujem svaku rec.
K

Krastaman

pre preko 2 godine

A odakle tebi ideja da on vredi 6 miliona? Pročitao si na nekim portalima? Stvarno verujete u takve vesti? Ne budite naivni,ljudi razmišljajte malo!!
M

Mikri

pre preko 2 godine

Zvezda dugo nece prodati igraca kao sto je prodala radonjica i onda boacija...neverovatno je da igras 5u godinu za redom evropu i da nemas u timu igraca koji vredi preko 10m...SAMO JEDNOG!
e

esex

pre preko 2 godine

nikolic ima nesto sto je moglo dovesti i do 5 miliona evra da se drugacije radilo sa njim.mora fizicki da ojaca pre svega..realno za njega nema mesta u prvih 11 a opet moze odlicno da napreduje u ceskoj.koliko ce milki uzeti za njega ne znam al treba traziti bar 20 posto od sl prodaje.retko je ko verovao i u racica a on sad vredi 20,30 miliona
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Smesno. Da sakupi iskustvo igranje jakih utakmica u evropi jos 2 godine. Vredeo bi preko 10 miliona evra. Ali to za upravu koja ne prodaje svoje najtalentovanije igrace na kilo.
G

Gostza

pre preko 2 godine

Tacno je da Zvezda ne forsira svoje klince, a dovodi i dobre, ali vise diskutabilne steance. Ne valja ni jedno ni drugo. Klinci imaju neki kvalitet, ali jednostavno nemaju kvalitet za Zvezdu. Zato i ponude stizu od takvih klubova i zato su i ponude takve, za renomiranije klubove nisu, ovi koji nisu renomirani i koji vam salju aktuelne ponude, vise i ne mogu. Stranci? Pa tu su skauti u pitanju i vas madjionicar. Od stranaca prodadoste jedino Kangu i Boacija, znate i sami gde i za koliko. Ovo ostalo i ne dobija ponude. Ali sve vam vasi spin majstori lepo uviju u foliju i vi to halapljivo zvacete i prija vam. Sto se Partizana tice, sportskog sektora, klinci su za klasu bolji od Zvezdinih, pa takve i ponude dobijaju i ponude su od renomiranih ekipa, iz renomiranih liga. Mozete da se busate kako su vasi klinci osvojili ovu, onu ligu, ali ne zaboravite da Partizan igra sa u proseku dve godine mladjom decom od vase, u svakoj kategoriji, pa je to mozda i vid celicenja, ali mislim da je i kvalitet prisutan. I opet, kao i pre, Zvezda nema "igraca"iz svoje skole u ekipi. Sve neki epizodisti, rezerve, a i oni malobrojni. Spadoste sad na Nikolica i Erakovica, kakvi su da su. Terza, vasa madjija, balansira to politicki, na druge nacine, pa osvajate titule i busate se u prsa, ali mislim da putujete u pogresnom smeru i da ce se to rasprsnuti ko balon, posto ste toliko naduvani. Uprava FK Partizan katastrofalna i sramotna.
9

951357

pre preko 2 godine

Ajde sad vidi gde su i kome prodati Zvezdini a gde Partizanovi klinci. Cisto, da vidis sta su renomirani klubovi, a sta nisu. Ja ti odgovorno tvrdim da Partizanovi klinvc nisu nista bolji, cak su i slabiji, ali su mnogo medijski propraceniji, i imaju vise prostora za igru za razliku od Zvezdinih. Zato vi morate da zatvorite 3/4 utakmica u sezoni da biste bili drugi, a 9/10 utakmica da biste se umesali u borbu za titulu. I zato svi vasi pre ili kasnije zavrse u ili oko druge lige, a nasi igraju ako nista drugo, a ono prvu ligu.
G

Gost1989

pre preko 2 godine

Transfer politika 0. To znaju i vrabci na grani...
9

951357

pre preko 2 godine

Ma samo opusteno, 2 miliona Zvezdi i jos toliko ispod stola, i dobijamo realnu brojku. Inace, decko igra vise nego korektno, i kada bi mu se dala sansa u kontinuitetu, od njega moze da se napravi dobar igrac, i da se nakon godinu-dve proda za ozbiljan novac. A da se pocelo na vreme, ta druga godina je na kraju ove sezone. Tako da nema potrebe da se zuri sa prodajom... Osim ako niste sve pare izmuzli iz Zvezde pa sad morate da prodajete igrace da se pokrpite. Ali svakako, nepotrebna prodaja. A sto se njega tice, Slavija je svakako em bolja ekipa, em bolja za razvoj od Sparte, a i uzece koji trofej.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

@brojilo tako je rode! 4 miliona ovaj galaktikos vredi, prava cena kazes? Pavlovic 10 miliona, Stevanovic 8 po transfermarktu, frans fudbalu i ostalim svetskim izvorima a po tvojima vrede duplo manje! Da mi je znati koji su to čuveni izvori iz kojih pronalazis relevantne informacije? Obraz djon!
9

951357

pre preko 2 godine

@kalca - ne kazem da vredi toliko, vec da je/ce za toliko prodat. Vredi mnogo vise. A decko je izmislio fudbal i za jednog i za drugog vaseg igraca. Jos kad vrednost igraca na transfermarktu odredjivala koliko neki igrac zna, mozda bi bila i relevantna. Ali na tvoju zalost, cena na transfermarktu nije merilo znanja, vec novinskih clanaka i toga sta ljudi pisu na forumu. Jos kad bi frans fudbal objavio tacnu informaciju, a ne medijske spekulacije PRE prodaje. A toliko su vam vazni igraci da ih na sajtu novih klubova predstavljaju u bukvalno dve recenice, a da ih ne posalju na pozajmicu u gromadu, bila bi jedna jedina recenica. Nadam se da cemo i za nekih 5-10 godina da mozemo da uporedimo ko je gde i sta.
B

Bss

pre preko 2 godine

Stvarno ne znam ko je lud da za njega daje silne milione. Ajde malo realnosti, decko ima 22 godine, ima anomalije u igri kao da je jos u pionirima. Jel znate kakav su fudbal u njegovim godinama igrali Prosinecki, Jugovic, Mihajlovic. Ajde uporedite Prosineckog sa 22 koliko je imao kada je sa Zvezdom postao evropski prvak i njega? Nemam nista protiv decka, ja bih bio najsrecniji da decko melje na terenu i nosi protivnike u zubima, resava sam evropske utakmice, derbije, igra za reprezentaciju, pa onda da vredi te milione. Sta je on to do sada tako maestralno odigrao pa da trazimo nesto vise ? Sta mislite da su drugi ludi da daju neki veci novac, a on ni u Zvezdi nije standardan sa 22 godine, vec sluzi za rotaciju i domacoj ligi.
M

Mikri

pre preko 2 godine

Druze ne mogu svi da budu igraci top klase i da igraju u top klubovima. Pogledaj koje se pare daju po danskoj, svedskoj, belgiji i turskoj za igrace...mislis da su oni 20% kao prosinecki i jugovic? Nisu druze, pa zasto onda zvezda ne bi mogla da trazi vise para (naravno da su ga prodali kad je igrao dobili bi ovako je 2 milke top).
r

rasputin

pre preko 2 godine

Bravo majstore! Komentar pravo u centar... Em decko nema neki extra kvalitet, em ljudi ovde ne mogu da shvate da ekipe iz top 5 liga imaju pravila o max 2 stranca tj igraca VAN EU u timu... Dakle zasto bi npr ren dao 3 miliona za Nikolica i onda im on sedi na klupi kad ce da uloze pare u stranca koji ce odmah moci da bude igrac za prvih 11... A za ove pare kupe klinca sa pasosem EU pa mu daju vremena da se privikne na grad, zemlju, saigrace, ligu... Zato Dinamo ovakvog igraca moze da proda za recimo 5 miliona jer se on u Spaniji ili Francuskoj vodi kao domaci igrac dok mi mozemo za 2-3 miliona max i to van liga 5ce... Pa ako se tamo pokaze onda ce se on za 2-3 sezone prodati na zapad za tnekih 5-6 miliona, a ako se ne pokaze ide na istok ili nazad kod nas... Zato da je uprava pametna treba u sve ove prodajne ugovore da ubaci klauzule od min 20%, pa sad uzmes 2 miliona a onda ako bljesne i proda se dalje uzmes jos min 1 milion
G

Gostr

pre preko 2 godine

a zar nije bilo do pre 4 meseca prica kako ide za 5 miliona
P

Pametan potez

pre preko 2 godine

Odlično. Sledeći Petrović, Bakajoko i Babič i Falko, Dionia na pozajmicu i skinuti sa liste Vukanovića pošto mu ugovor ističe. Rasteretiti igrački kadar.
?

?

pre preko 2 godine

Korisnije je da ostane i pomogne sa nekakvim učinkom od tih "miliona".Tako smo svojevremeno "prodali" Kangu za milion.Sa njim u timu bi eliminisali CSKA tada i zaradili bar dva.Ili ako ga već moraju prodavati,zašto ga ne trampe za bilo kakve bekove,trebaju nam ko' hljeb nasušni?!
K

Kostajnica

pre preko 2 godine

Zvezda baš podsjeća na Omoniju, Kluž, Ludogorec. Stranci oko 30-te, godinu dvije se zalomi neki uspjeh i ona opet ispočetka.....
G

Gost123

pre preko 2 godine

Godinu dve uspeh????????????? PET godina se igra LS ili LE, sta bi za tebe predstavljalo uspeh prosvetli nas????
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Ako daju 2m ok ako daju manje dati im i Gobeljića...
G

Gost53

pre preko 2 godine

Dok se ne uzmu za ruke Terzic, Dzajic i Covic i zajedno odu iz Zvezde, a pre toga im ispraznimo dzepove, uzmemo kuce i stanove koje su oni oteli od Zvezde, napretku se ne trebamo nadati i samo cemo tavoriti u stanju kakvom smo sad sa blagim usponima i padovima
G

Gost555555

pre preko 2 godine

Ja znam da bi grobari voleli da Dzajic, Terzic i Covic odu iz Zvezde, traume su to dugogodisnje u nekim slicajevina i deceniske.
G

Gresis

pre preko 2 godine

Mi to nikako ...nama odgovaraju...samo gazi Terzo.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Druze a da ti lepo predjes da navijas za Partizan????? Bice ti lakse...
a

ale ale ale oooooooo

pre preko 2 godine

ako je istina PRODATI GA ODMAH ZA 2M, jer vise od toga nikada necemo dobiti!!!Ove sto lupaju o izdaji i slicno treba dovesti na stadion, da vide da taj Nikolic dva pasa u noge ne ume da doda, da je slab i nespreman, da je poslednji put predriblao igraca i duel dobio u juniorima. Nikolic, Njegos i Gavric, sve na isti kalup, sem sto su mladi NEMAJU BUKVALNO NIJEDAN KVALITET!!! tehnicko i takticki CISTA 0, fizikalija samo suvi prosek, ma tuga i jad, svakome od njih realna cena i jeste 1.5-2m.
K

Kosta mladji

pre preko 2 godine

Za normalne,prave,navijače fkcz, ako vas ima: slušajte i dalje žvake dr zvijezdana,sami procenite bez transfermarkt koliko vam tim vredi i krenite pravim putem koji zaslužuje vaš klub....
G

Gost e

pre preko 2 godine

Moguće,ali onda moras tako i druge da procenjujes,Partizan bi ti onda vredeo izmedju 8 i 10 miliona.
D

DusanMic

pre preko 2 godine

Dekijev LUKA MODRIC, a Mozartov TONI KROS al' za sirotinju.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

ali ljudi koji pričaju nešto a decko učestvovao u 15 golova na 49 utakmica kao uglavnom zadnji vezni…pa treba da vas bude sramota kako pišete, to je gol ili asistencija na svakoj 3 utakmici sto je top
D

Drndaš

pre preko 2 godine

Pa eto ti prilike kupi ga ti za 2 miliona evrica, kada ti je dobar. Vezni treba da vezuje centarfora a ne da se vrti u sredini i vraća svaku loptu nazad ko kiša oko Kragujevca. Osim toga u 99 posto utakmica otvorio je po jednu ili dve kontre za gol protivnicima jer ne zna da sačuva loptu.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

@Drndaš isto tako spojio Pavlova 4-5 puta sa golom i ovaj masi zicer, isto tako namesti Dragovicu korner protiv Napredka na 5 metara i on promaši
D

DP

pre preko 2 godine

Više me ne može i neće ništa iznenaditi.. Najviše boli kad gledas i na neki način doživis, kao svi oni koji navijaju i kojima je stalo da Zvezda napreduje, da bude jača iz godine u godinu, da je to suplja priča!!! Krenulo je sa Milojom bez dinara, rušili smo nemoguće, mastali o 2-3 pojačanja na temelju 2-3 Zvezdina deteta!!! Protivnici koje je Zvezda ove godine imala i pobedila u borbi za LS i Kup UEFA, prošao bi i Radnički iz Niša!!! To i vrapci znaju. Ove zadnje bi Borac BL izbacio da nisu uvedena nova pravila. Kakvi se igrači dovode a kakvi odvode i na koji način, pa glava da zaboli! Poz
M

Mikki

pre preko 2 godine

Dečko je odigrao oko 50 utakmica za godinu ipo dana, da je imao prostora da se pokaže, imao je. Kao i Gavrić I Njegoš. Niko od njih nije postao nosilac igre, štaviše, nazadovali su
N

Nebo

pre preko 2 godine

Prodas mladog igraca, za sicu a dovedes isluzene stance sa 30+ za ogromne plate, I gde tu logika??
R

Raša P

pre preko 2 godine

To je to ali uz 20%
2

2305

pre preko 2 godine

Sramotno za ovo da se prodaje, decko vredi bar duplo. Plus u evropi smo, cemu zurba? Deki bio sa 18 kapiten a trenutno u timu nema nikog ispod 25 mislim na prvih 11.u cemu je poenta akadameje, skole, terena, graficara?? Da li je moguce da marko v treba da proceni sta valja a sta ne pre ulaska u prvi tim??
Č

Čukarički...

pre preko 2 godine

...proda Kamenovića levog beka za 3.000.000 €, a Zvezda ne može svog najtalentovanijeg igrača za više od 2 miliona!
p

podesen

pre preko 2 godine

Zvezda ima preglomazan i skup igracki kadar sa velikim platama projektovanih za ls. Kako u ls nije usla le i da se osvoji tesko do 12 miliona evra moze da se uzme. Samo manje sa publikom ako bude ovih 6+2,5 miliona plafon neka bude 9 ali ajde 10 milje koje nema sanse. Gasprom ako nisu potrosili unapred 4 milke i telekom 1milion da se dogura do 15 milki sanse nema. Zaboravio sam 800 000 od prava kao Partizan na ling long ligu. Budzet nije manji od 25 milje znaci fali 10 milke. Matore igrace tesko da prodas, moras samo ove mladje ali za manje para. Mladji odlaze jer od matorih ne mogu u 11, ako pustis mlade u le neces bod uzeti i kako odustati od 1 do 2 miliona od pobeda u le. Zacaran krug iz koga nema izlaza. Sada prodajes mlade da bi finansirao plate matorih. Samoubistvo na duze staze. Borjan, Dragovic, Katai, Ivanic, Ben, Krsticic, Dioni, Falko, Sanogo, su preplaceni za Srpske uslove. Prave razliku u ling longu i to Ben, Katai, Ivanic, Dragovic i to je to. Borjan ne pravi jer sa tom platom koju ima poceo zgrade da zida po bg u, na Zlatiboru vec rade apartmpani i kafana, to nije zaradio u Ludogorecu ili Nisu. Suma sumarum dug ko zna koliki je, isto u Partizanu blizu 40 miliona evra koje se ne mogu sa ovim igracima vratiti.
G

Gost,

pre preko 2 godine

Ma 100 miliona budzet.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Za razliku od malog Gavrića koji je dat džabe realno dječko nije dobio pravu šansu ubili ga u pojam,ovaj klipan je dobio brdo takvih prilika i pokazao veliko ništa i da mu je sve drugo bitnije od fudbala

veljkoss

pre preko 2 godine

Da li je neko gledao utakmicu sa Šturmom? Dečko je u prvih pola sata na svaki presing protivnika izgubio svaku loptu, Deki video o cemu se radi i brze bolje vracaj ludog Kangu..tako je pokusao i sa Pankovim i sa Krstićem..Neka samo ide

Sakur

pre preko 2 godine

Cuj 2 miliona za ovo hahahahahahahahahahahahahah
p

pitbull

pre preko 2 godine

Bas tako. Ne vredi ni 200.000,!
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Veliko pitanje svi navijači moraju da postave...sta se to desava u klubu koji nemoze da posalje igraca ni na pozajmicu a da nepricamo o nekoj ozbiljnijoj prodaji.Kao sampion drzave i tim koji igra redovno Evropska takmicenja nalazi se u situaciji da prodaje igrace preko veze...tu zelim da napomenem ponudu za Degeneka od ekipe iz Singapura koju trenira selektor reprezentacije za koju nastupa Degenek.Dakle da nema te ponude nebi se desila ni jedna ozbiljnija ponuda za istog igraca mada ni ova nije bas bila izdasna i iznosila je oko 1.7.mil.evra sto ce te svi priznati i nije bas povoljna za jednog od najboljih igraca ekipe.Jedan od najozbiljnih transfera poslednjih sezone je bio transfer Marina u UAE i naravno opet preko veze jer ga je tamo odveo Milojevic koji ga je prethodne dve sezone trenirao u Zvezdi.Usput da napomenem da je taj transfer Marina za Zvezdu bio gubitak....kostao je Zvezdu 2.7.mil.evra a prodali su ga za 2.4.mil.evra.Imali smo priliku da procitamo izjavu Terzica kako imaju projektovane igrace za prodaju ni jednog ispod 5.mil.evra i u pitanju su bila 3.mlada igraca.Sta se desilo...prvi od 3.projektovana otisao je u Ferencvaros za mizernih 1.2.mil.evra..evo za drugog stize ponuda od 1.5.mil.evra i naravno to sve zajedno nije cak ni blizu od onoga sto se zamisljalo,prezentovalo navijacima.Tvrdio sam u to vreme da sva 3.igraca zajedno nece prodati za 5.mil.evra i ocigledno da sam u pravu.Naravno i ove ponude su za igrace koji igraju iskljucivo zasluzujuci pravilu u domacoj ligi o bonus igraca jer da nema tog pravila sigurno ih nebi gledali u Zvezdi...kao pokazatelj ovoga sto tvrdim je podatak da su omladinska ekipa C.Zvezde koja je igrala protiv Danske ekipe u omladinskoj ligi Sampiona pre 2.godine svi do jednog zavrsili u drugoligaskim ekipama ili po neki u nekoj prvoligaskoj ekipi bez ozbiljnijeg ucinka.Dug kluba je preko 60.mil.evra...drzava ocigledno vise nema nameru da im otpisuje dugove(vec otpisan dug od 17.mil.evra),nije napravljen ozbiljniji rezultat u Evropi(ispadanje iz kvalifikacija za LŠ),dakle nema na vidiku ozbiljnijeg ulaska novca u klub a dug se povecava.Navescu jos jedan podatak...da nespominjem Partizan koji ima transfere o kojima u C.Zvezdi mogu samo da mastaju...Čukarički koji igra sporednu ulogu u Srbskom fudbalu i bori se redovno za 4-5 poziciju na tabeli prodaje igraca za 3.mil.evra dakle za cifru koju u Zvezdi nemogu da zamisle da ce uopste dobiti pribliznu ponudu za bilo kog igraca.Navijači C.Zvezde....uozbiljite se...podignite glas,ucinite nesto da vam klub nedozivi sudbinu OFK Beograda koji zahvaljujuci Terzicu igra fudbal u amaterskom rangu..nedozvolite crnu rupu kao sto se desilo kosarkaskoj sekciji...samo vi navijaci mozete da sprecite brzo propadanje kluba jer ce ova sezona biti jako teska i bolna za vasu ekipu.Nema ove sezone Lige Šampiona(nema ozbiljnog priliva novca),necete biti prvaci ove sezone (uveden VAR sistem nema vise nepostojecih penala i igraca vise kada zaskripi)dakle ceka vas sledece sezone Liga Konferencije a nemate ni blizu igraca koji ce da vam namakne ozbiljniji novac u klupsku kasu.
G

Gost za Sasu

pre preko 2 godine

Vidi se da si Pfc,to sto ste vi pijacna uprava je vas problem,zato i niste videli ni titulu ni Evropu.Ne dovodis svakog igraca da bi ga prodao nego da bi ti doneo rezultat,nekad promasis nekad ne ali to ti je sustina.Nije Juve platio Ronalda sa silnim parama da bi ga sa 36 prodao za vece,nego da daje golove i igra LS.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Sedam golova i osam asistencija!!!! Ove godine dve sanse sa klupe!!! Momak koji ima najbolje motoricke sposobnosti u timu!!! Sram vas bilo ako ga prodate za ove pare, samo kad ste deda Krstu vratili i dali mu platu pola miliona u 30-im godinama, znaci transfer i prodaja je nemoguc, pare bacene u vetar. Da li je on garantovao ulaz u LS? Nije i ne moze, ali su zato zakucani Velja i Njegos za klupu iako su proslu sezoni odigrali odlicno. Muka mi je da gledam Bakajoke, Odade, Dionije, umesto nasih momaka koji imaju kvalitet vise i sede na klupi, Gavrica eto takodje sklonili na klupu da igrao Spidi ej, Spidi ili Bakajoko. Smesno, a za Birmu da ne spominjemo, izlizana prica, KAO I ZA DEGENEKA, sad je odjednom heroj, do juce Zvezda ga prerasla i ubace Babica. Tuga od vodjenja kluba
G

Gost41

pre preko 2 godine

Opusti se, nije 2miliona garant, to je kroz papire, ostalo ide Terzi u dzep, nazalost! Ali sta da se radi. To su sve suplje price, kao nasim igracima pala vrednost zbog korone a Cumic i dalje vredi isto!? Budalastina. U Zvezdi i Partizanu javna je tajna da se prikazuju cifre da zamažu oči a da je ispod stola jos neka lova....
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Dečko veze nema bre, kao bi Gavric i Petrovic, Erakovic, to to ja kao Zvezdaš kažem. Oni bre treba razliku na terenu da prave u tim godinama
G

Ganga

pre preko 2 godine

Za Degeneka se slažem, ali mi ne znamo šta se dešavalo, samo nagađamo. Ali šta znači 'najbolje motoričke sposobnosti'? Gde ih je on pokazao? Nemojte koristiti izraze čije značenje ne znate samo da bi ste zvučali pametno.
G

Ganga

pre preko 2 godine

Za Degeneka se slažem, ali mi ne znamo šta se dešavalo, samo nagađamo. Ali šta znači 'najbolje motoričke sposobnosti'? Gde ih je on pokazao? Nemojte koristiti izraze čije značenje ne znate samo da bi ste zvučali pametno.
G

Ganga

pre preko 2 godine

Za Degeneka se slažem, ali mi ne znamo šta se dešavalo, samo nagađamo. Ali šta znači 'najbolje motoričke sposobnosti'? Gde ih je on pokazao? Nemojte koristiti izraze čije značenje ne znate samo da bi ste zvučali pametno.
T

Trčeći

pre preko 2 godine

samo ako daju 2 milke.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Poslusaj izjavu Stankovica pre zimskih priprema gde je izjavio da je Nikolic jedini istrčao test koji su imali vezan za kondiciju i pripremljenost, od skoro 30 igrača jedini, pa ti vidi Ganglijo
Z

Zn

pre preko 2 godine

Sedam golova i osam asistencija!!!! Ove godine dve sanse sa klupe!!! Momak koji ima najbolje motoricke sposobnosti u timu!!! Sram vas bilo ako ga prodate za ove pare, samo kad ste deda Krstu vratili i dali mu platu pola miliona u 30-im godinama, znaci transfer i prodaja je nemoguc, pare bacene u vetar. Da li je on garantovao ulaz u LS? Nije i ne moze, ali su zato zakucani Velja i Njegos za klupu iako su proslu sezoni odigrali odlicno. Muka mi je da gledam Bakajoke, Odade, Dionije, umesto nasih momaka koji imaju kvalitet vise i sede na klupi, Gavrica eto takodje sklonili na klupu da igrao Spidi ej, Spidi ili Bakajoko. Smesno, a za Birmu da ne spominjemo, izlizana prica, KAO I ZA DEGENEKA, sad je odjednom heroj, do juce Zvezda ga prerasla i ubace Babica. Tuga od vodjenja kluba
j

james23

pre preko 2 godine

Koliko mi nemamo sistem nikakav i koliko je ovo jedna nezdrava sredina,isforsirana i isfolirana!!
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Kriminal, napredni izdajnici Srbije su uzurpirali klub i prodaju sve u bescenje perući svoj prljavi novac! Dva najveća talenta u poslednjoj deceniji će otići za sve ukupno 3 miliona evra! Pa 'komandant' asfaltira aerodrom za više...
A

Ab

pre preko 2 godine

SRAMOTA!!!!!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Али маг који ће пре или касније завршити на вишедеценијској робији, пре 6 месеци је одбио 5 милиона за овог дечка, рекавши да ће вредити 10 и сада га продаје за 2?!? Надам се да ће га и у затвору звати МАЂИЈА!!!
m

moni

pre preko 2 godine

ludost prodavati igrača za siću...sramota...dovesti stranca od 30+
s

sNvdr

pre preko 2 godine

Prodajte ga, odlican potez iz tri razloga: 1. Nase dete, nije stranac od 30 godina 2. Vrh ponuda, mnogo veca od realne vrednosti igraca 3. Ne zna nista i nema prostora za napredak, bolje dovesti stranca od 30 godina koji zna UPRAVA NALOLJE!
k

kid

pre preko 2 godine

Ulaskom u neko evropsko takmičenje bi trebalo da podignete cenu igrača a ne da ih rasprodajete za siću.
V

V1ad

pre preko 2 godine

Pa u Zvezdi su eksperti u snizavanju cene svojih igraca. Nikolić je do pre par meseci bii projektovan za jak transfer, poređen cak i sa Modrićem i onda nestao posle jedne pripremne utakmice.
D

DjulaMeshter

pre preko 2 godine

Ajde Mrkela zafuraj i ovo...
S

Svabanoti

pre preko 2 godine

Vukan Savicevic copy, Veljko Nikolic paste...
G

Gosca

pre preko 2 godine

BUKVALNO!
R

Realno123

pre preko 2 godine

Nikolica ne treba pustiti ispod 5m. Da nam je Dinamovo rukovodstvo prodali bi ga za 10m. To je jedan od velikih problema srpskog fudbala jer nam mladi igraci idu ispod cijene, a nisu nista losijeg kvaliteta od ostalih mladih igraca koji se prodaju 5 puta skuplje. Czv i ptz su prisutni 5, 6god na evropskoj sceni i postizu dobre rezultate te je sramota prodati mladog igraca za tako malo novca. Da je druga situacija da tim treba da prezivi 2m je super, ali sad kad se dobro na nogama stoji, kad se dobri igrac
P

Perinco

pre preko 2 godine

Nikola Milenkovic,Dusan Vlahovic,Strahinja Pavlovic,Filip Stevanovic!U zadnje 3 godine transferi!Svi iz Partizanove skole,druge necu da pominjem!Ceo prvi tim Zvezde sve sa omladinskom skolom i opet tesko da dobaci!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Nerealno: on da je u Dinamu bi završio u Lokomotivi. Dinamovi igrači se ne takmiče sa Brazilcima, Argentincima, Korejancima, celom Afrikom, itd za mesta u klubovima EU. Povrh svega, dečko je trom, lenj, i sklon pijančenju. E sad, što ga tenkre na vrhu piramide šikanira kao i sve ostale mlade, to je druga priča.
I

Inside pro

pre preko 2 godine

Info od jednog od celnika Zvezde direktno: Juce je odbijena ponuda za Krstovica iz Italije top klub u pitanju. Nije ga pustio Stankovic jer misli da moze najmanje 10 miliona da vredi.
G

Gost1979

pre preko 2 godine

Luka Modrić za sirotilju.😂😂😂
J

JT

pre preko 2 godine

Rasprodajte sve talente. Za tri godine Zvezda će da igra sa OFK treću ligu a krimosi Terza, Mrki i Deki će na Havaje.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Nisam ni citao dalje od naslova,samo još mašnicu zakacit na njega i neka ide .Nikad od njega ništa.
M

Madjija

pre preko 2 godine

Abraka dabraka i od 5mil. evo ga 2 mil.
M

Miiiii

pre preko 2 godine

Ni 2 nece biti, otici ce za 1,2 i neke procente kao Gavric
p

podesen

pre preko 2 godine

1,5m i to na 2 rate, tako dr posluje.
T

Terza madjija

pre preko 2 godine

U cemu je problem ,ako ja mislim da treba tako. Vase je da navijate,a moje da radim sa parama.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Problem je sto ti ne znas sa parama, jer dok su drugi isli u skolu, ti si pikao fudbal. Mada i da znas, moras pitati tate sa severa, smesno.
Z

Zeleni

pre preko 2 godine

2.000.000 je malo... Minimum 4.000.000. Njegova vrednost je 5.000.000 (transfermarkt)
T

TM

pre preko 2 godine

Posto je transfermarket vrlo merodavan...
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Дечко је можда талентован, можда и може да буде солидан играч, али њега то очито незанима. Дали он зна како се гризло за звездин дрес некада, како се гине, како треба биди мазохистички упоран даби био лидер у дресу звезде. Он једноставно непоказује ништа од тога, када је на терену понаша се као да је одиграо 200 утакмица, равнодушан је, одради тих 20-30 мин, и ником ништа. Каквих 5 милиона, какве глупости, на основу чега. Ако узмемо 2 мил, да певамо. Позз
G

Gost123

pre preko 2 godine

Upravo tako! Ako uzmemo 2 miliona za ovog momka da pevamo.

Ilic Milovan

pre preko 2 godine

Treba da ode, kao i Gavric. Garantujem da je Gavricu data sansa prosle godine da ogra bar 10 celih utakmica zaredom u kontinuitetu, decko bi stekao samopouzdanje i bio korektan, ne bi bilo potrebe za dovodjenjen falka, koji jeste ok igrac nepotreban ovom timu. Opet ovde kod Nikolica je problem u glavi, decko je dobio prosle godine 50 utakmica, bio starter u evropskim mecevima, prirodno je bilo da se skloni Kanga a on da unapredi svoji igru, medjutim videlo se na prvim utakmicama ove sezone da on nije to i da nema ono sto se vuce po podu a to nema veze sa Stankovicem. Bice mu bolje u manjoj sredini sa manje tenzije i manje konkurencije. Bice on odlican igrac...
G

Gost000

pre preko 2 godine

Mrkela i Terzic odlazite sramota sta se radi
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ja ću postaviti pitanje za sve ove koji pljuju po klubu i upravi. Koga dovesti umesto Terzića?
B

Bilo koga

pre preko 2 godine

Bar dok se snadje neki mil.ce i ostati.
@

@Gost123

pre preko 2 godine

Pa nije Terzić trener pa da dovedemo drugog... Uprava podnosi ostavku, pa se raspisuju izbori i onda se glasa. A i Terzić bi mogao da mi objasni kako je to već 5 godina V. D. direktora kluba? A mogao bi da objasni šta je radio sa pištoljem u svlačionici OFK Beograda 2016. kada smo na poluvremenu gubili 2:0 pa posle dali 6 komada. Ova uprava ti je primer za knjige kako ne treba voditi fudbalski klub. U prethodnih 5 godina stalno smo igrali evropu, prihod od evrope i transfera je preko 150 miliona, i oni umesto da ulože te pare na kvalitetne domaće igrače, na skauting stranih, ne oni dovode neke žandere, tomanee, fibele i mućee preko menadžerskih kombinacija. A da, da ti odgovorim na pitanje ko bi mogao da vodi klub... Može bilo ko ko voli Crvenu Zvezdu, ko će raditi u njenom interesu i ko zna da vodi preduzeće srednje veličine.
G

Gosca

pre preko 2 godine

Nemanju Vidica
P

Pa1

pre preko 2 godine

Ne moram da čitam komentare,već ih znam napamet. Botovi koji kritikuju sve živo, nezadovoljni svojim životom ili dobro plaćeni od Vučele da pišu protiv Zvezde.
L

Liga sampinjona

pre preko 2 godine

@pa1 Koji si ti teoreticar zavere pa to je bolesno.Evo ja sam simpatizer zvezde(nekada bio navijac na severu i vise ne idem zbog placenika )i ja mislim isto.Jel normalno da se zvezdino dete odmah proda za neku sicu i da se forsiraju neki tamo strani polovnjaci?
M

Mozak

pre preko 2 godine

Ukljuci...malo razmisli pa ces i ti kritikovati ono sto nije dobro.
P

Pa1

pre preko 2 godine

A šta predlažeš simpatizeru? Da igramo sa njim,Gavrićem,Čupom,Radulovićem,..i budemo uvek drugi u prvenstvu,u Evropi ispadamo u avgustu i hvalimo se transferima kao grobari? Šta bi ste onda pisali?
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Prvo nije Zvezdino dete već OFK Beograd; kao igrača ima dobru tehniku ali ne i baš sjajn pregled igre sklon greškama dobar u duel igri ; imao je celu prošlu sezonu da pokaže šta može po meni nije zadovoljio .

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Uh sunce ti!!! Vredi kao kopačka Straje Pavlovića
d

d.g.

pre preko 2 godine

Zato ste vi puni love pa vam beže igrači zbog neisplaćenih plata. Klub zvani oprost dugova.
R

Realann

pre preko 2 godine

@D.g.Partizanu ne daje drzava i gazprom milione nego klub zivi od transfera. Vi dobijate milione samo od gazproma i opet ste u dugovima prodajete klince za sicu
G

Gost za realno

pre preko 2 godine

E pa ne moze i pare i ceo stadion.
K

Kasapin

pre preko 2 godine

SveCki rekorderi i osvajači galaksije Andromeda prodaju najbolje mlade igrače za siću... Raspad od kluba...
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Mogla bi i baba da bude deda kad bi imala qrac...
K

Koj Moj

pre preko 2 godine

Mogao bi i ti da budeš inteligentan kad bi imao pameti !
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Погрешили су валуту, у питању су динари. У еврима је то око 17.000. Реално сваки играч Звезде може максимално да вреди толико. И то је на силу набијена цена због силних склањалица и звезданаестераца.
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

U redu prodaj.Ali ako mu je cena stvarno 4-5 miliona zasto za dva uzmi bar tri.Realno,osim onog pocetka kad je Deki forsirao njega i Gavrica,nesto je i pokazivao.Sve posle toga,toplo-hladno.Zanima me samo sta bi sa onim malim Stanicem,decko od prijateljske sa Sturmom ni na mapi.Valjda ce dobiti sansu ako Nikolic ode,a Knezevic kapiten omladinaca bi trebalo isto da dobije neke minute.A u tim omladincima ima bar jos tri cetiri igracica koji bi trebalo prikljuciti prvom timu.
O

Objektivan287

pre preko 2 godine

Zvezda postaje kao oni kiparski timovi pun tim sumnjinivih stranaca i veterana
1

11111

pre preko 2 godine

Može,i plus Babića i Petrovića isto tako po milion i po ,dosta.Više od toga i ne može .Samo da ne prodaju Ivanića i Kataia.Moze da ide i Falco,ništa specijalno on nije za mene.Prodati ova 3,4 igrača i to je to.Dovesti Čumića i Tošića,on i sa 36 koliko već ima kod nas će da bude tata.
K

Ksidhs

pre preko 2 godine

Vazura reaguj xexexe
T

Terza Platio

pre preko 2 godine

Decko nema pojma o fudbalu ako daju ovolike pare za njega Terzi treba skinuti kapu
J

Joba

pre preko 2 godine

Verujem da ce ga pustiti,mislim da je Stankovic ugusio ovih par mladih igraca trebao ih je vise gurati pa bi im i cena bila veca!!!

Futacperem Pod

pre preko 2 godine

q
K

Kracun

pre preko 2 godine

Prodajemo mlade igrace bagatela a vracamo Srnica i Kristicica nerazumem sta se radi!!!
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Sad je kasno. I njih dvojicu uz Babića, Petrovića, Bakajoka, Falka sve to prodati. Mora da se dovedu brzi igrači sredine i napada.
M

Mshnama

pre preko 2 godine

Koji smo mi blam c c c
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Apsolutno ne verujem u ovu vest...Kome treba takav "fudbaler"? Decko je operisan od fudbala, i ne znam sta bi to trebalo da privuce neki od klubova da ga kupi. Mozda njegove tetovaze ?? Hmmm, nije to sigurno....danas je svaka budala istetovirana, po sistemu - videla zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu. A bolje bi mu bilo da se posveti fudbalu umesto "saranja" po kozi. Sa svakom novom skrabotinom na telu, on igra sve losije.
O

Otac

pre preko 2 godine

CaleB glup si bre kao kurac
G

Gosthaydj

pre preko 2 godine

Samo dva miliona za ovog boga fudbala?
J

JastrebBGD

pre preko 2 godine

Dali su ovi u zvezdi normalni igraca od 5 miliona da daju posto zasta za 2 miliona ista prica kao i sa Gavricem
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Ma za šta 5 miliona??? Pa ovaj, kao i Gavrić veze sa životom nemaju, mene čudi da ovo neko hoće uopšte da kupi.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Normalni su...kada je ova stvar u pitanju. Za sve ostalo- naravno da nisu. Ako za ovoga neko ponudi kesu kikirikija - uzimaj. Ako ni to ne daju - pustaj za dzabe. Decko nije u stanju jedan precizan pas da doda.
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

Ja gdje ti vidiš 5 miliona hahaha Prodaji ovo po sistemu daj šta daš ,samo da ga se ratosiljamo
J

Jovicahfh

pre preko 2 godine

Ako i njega prodaju za makar sta,treba ih govnjivom motko rasterati!
I

I have

pre preko 2 godine

Opet igrac sa klupe i sa tribina moze da se proda, a vecinu startnih 11 nece niko ziv.
B

Babaroga

pre preko 2 godine

Prodacemo sve mlade igrace dzaba, umesto da smo ih forsirali,ovu ekipu ionako treba pomladiti svi koji su presli trideset treba da idu!!!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Kupujemo Čumića, a prodajemo Gavrića. Nisam siguran da je Čumić kvalitetniji od Gavrića. Doveli smo Krstičića, a prodajemo Nikolića. To mi se baš ne dopada.
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Znaci politika sportskog sektora je blagi uzas. Koja je poenta ovog transfera. Prodajemo ga za sicu da bi nam igrao Krsticic , penzos . Umesto da kroz grupu isforsira mlade igrace i da ih prodamo za vece pare. Ovako je vec providno da se namerno obara cena igracima da bi se uzela laka lova u gurnula u dzep.
S

Skupo kupi prodaj dzaba

pre preko 2 godine

Imao je klub ponudu od 5 mil pre šest meseci! Sada odlazi ako neko da 2 mil! Dovode se igrači kao na traci a posle 4 godine grupnih faza LS i LE nemamo ponude (a i ko bi isao negde kada ovde imaju bezobrazne ugovore)!!!! Ko je odgovoran za poslovanje?
G

Gost71

pre preko 2 godine

Onaj koji za sve propuste krivi navijace iz fotelje
Z

ZoranR

pre preko 2 godine

Kako ne razumeš, Terza i ekupa(Mrkela, DZaja, vodje navijac) se ugradjuju u svakog igra a. Dva miliona na ruke, gotovina u dzepove.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Pa kako to, pa gde su one priče od odbijanju 5 miliona od spartaka? Kako ga necemo pustiti za manje od 10, najbolji tehnicar u zvezdi, ovo, ono. Da, da, prosla vam je ta prica. Nikog zivog ne mozemo da prodamo za normalne pare jos od grujica. Al nema veze, ziveo terza, ziveo mrkela. Daj boze jos 30 godina u zvezdi.
A

Angelinho11

pre preko 2 godine

Ako izvuce zvezda 2m bice dobroo...realno on je svoje zavrsio u Zvezdi, decko je talentovan ali jednostavno nije to iskazao u Zvezdii maksimalno... Svakako srecno! Napred Zvezdaaa!
b

borovo

pre preko 2 godine

Dajte ga besplatno u Dinamo Zagreb,ali sa 50% sledeće prodaje i zarada će biti veća od 2 miliona.
R

Realno 1312

pre preko 2 godine

Prodajete decu a dovodite polu igrače.