Komentari na vest

Nišlije iskalile bes na imenjaku, kome ostade fenjer

k

kg

pre 9 meseci

Radničkom 1923 je potreban pre svega golman, ni Leković ni Mladenović nemaju pojma. To se odnosi i na ptopere.
p

partija bratijaa

pre 9 meseci

valjda ce sad i ovaj partijski sportski direktor Slavko Perovic da napusti klub. ustvari nece, smenice trenera pa jovo nanovo
E

ElMaestro34000

pre 9 meseci

Sto bi on napustio klub? Tim je dosta dobar, Radnicki posle sto godina konacno lici na iole organizovan klub, ali ti mozda hoces ponovo staru ekipu i trecu ligu. I da, jedino trenera i treba smeniti jer nije dorastao. Dobar trener bi sa ovom ekipom bio u top 8.
G

GOL

pre 9 meseci

RADNIČKI NIŠ DA VRATI BELE DRESOVE U NIŠU, DA KAO DOMAĆI TIM IGRAJU U BELIM DRESOVIMA, PLAVA NIJE BOJA RADNIČKOG, NJEGOVE BOJE SU BELO CRVENE, JEL ZNATE UPRAVA
D

Dis iz džouk bre

pre 9 meseci

Kad se ovo bude igralo na FUDBALSKOM, a ne raspadnutom atletskom stadionu, i bude 7 000 a ne 700 gledalaca, tada će imati o čemu da se priča.
T

Trezeker

pre 9 meseci

Kragujevčani, ovakvom igrom možete samo da se nadate sigurnom povratku u drugi rang. Apsolutno najmanje je RKG pokazao od svih ekipa na otvaranju ove sezone (zato i jesu poslednji na tabeli). Današnja utakmica je bila slika nemoći. Odbrana i dalje izuzetno nesigurna. Mladenović kako krava koja ritne kofu s mlekom na kraju, jedna utakmica super, jedna horor. Štoperi veterani em spori, em nesigurni. Masa pogrešnih pasova na sredini i prodatih lopti. Sve se svodi na trenutak inspiracije Vidosavljevića. Pojačanjima iz druge lige se ne juri uspeh. Nijedno od njih za sad ne sluti na pojačanje (Vidakov možda može da prođe, eventualno Francuz). Joksimović u najavi utakmice priča o velikoj motivaciji i pohodu na pobedu - vraća se sa 4 laka komada i sa konkretnom igrom od cirka 15 minuta od 90 večeras odigranih u Nišu.
k

kragujevčanin

pre 9 meseci

Joksimović je naducani trener. Njega hvali samo onaj iz TSC.Svi porazi su direktna posledica neznan ja trenera. Ni Mledenović,ni Leković(golmani) ne znaju šta će s loptrom, unose nervozu u odbranu...Ko ih obučćava i priprema. Tromi i spori (kao šifonjeri) ptpšero. mladom Milićići išpla voda u uši, ni senka opd dećaka iz prošle fodine,. svi su nekaklve zvezde. Jedino vredi Visosavljević, Čolović, onbaj momak koji je došao lane iz Metalca,a Joksimnović ga de ži na klupi,.kao i najboljeg strelca u pripremnom periodu iz IMT koji je takodje došao izIMT. Onaj Francuz- nula, pnaj crnac centarfpr ne ume ni da trći s loptom...Ali, najgori od svih je trener Joksimović. Šta čeka uprava da ga menja u proleće, do tada će svci da odu sa velikim brojem bodova. Ne gfine nam Drga liga>
k

krkemrke

pre 9 meseci

Za našu ligu, zanimljiva utakmica bila, zabavna i ako je fudbal realno hrkljuš
T

Tz

pre 9 meseci

Fina utakmica, moglo je još po 2,3 gola sa obe strane da padne.
Ч

Чика Дача

pre 9 meseci

Није ово никакав дерби, ово је дуел између црвених. Прави истински дерби би био између Шумадије и Синђелића. Зна то сваки прави Крагујевчанин и Нишлија.
D

Dzi

pre 9 meseci

Pozdrav za Brata.
J

Jova1245

pre 9 meseci

Sta fali predratnum komunistima!? Ljudi se borili i za tebe! Ne mesaj tita i komunizam!
G

Goust

pre 9 meseci

Rdk Nis jednostavno nije imao srece u 3 kola. Jedino ih Zvezda razmontirala. Ovo danas bila sigurica a kvota poklon. 1,75.
f

fljubic

pre 9 meseci

Са Звездом нису ни играли...
?

??

pre 9 meseci

Pobedili su bask u prvom kolu. Kako nisu imali srece
G

Gost123456

pre 9 meseci

Glavni utisak koji mi ne izlazi iz glave, na loptama piše RN markerom ispisano, da li je to normalno!? Gledam mnoge lige one najjače ali i gore od naše i nigde nisam to video, za plakanje. Oni se plaše da će im neko ukrasti loptu, mozda već i jesu neki gosti ali zar ekonomski tigar da ovo dozvoli!!??