Komentari na vest

Ništa od dolaska beka: Zvezda i Larjea bez dogovora

B

Bane15

pre 3 meseca

Meni su najsmjesniji oni koji vjeruju u price da je Kosta povredjen hahah Kakva crna povreda. Ne daje Vila da mali igra po njivama u februaru mjesecu. Ne bi me cudilo ni to da je ostao u Zvezdi do kraja sezone samo da se zamaskira njegova prodaja. Bagra
8

8 Titula

pre 3 meseca

NECE COVEK DA DODJE U SRBIJU I NASU LIGU I KRAJ PRICE,IDEMO DALJE...
B

Bogdan58

pre 3 meseca

Koju mi tugu od uprave imamo. Samo gledaju da napune svoje džepove. Samo procenti, samo ugradjivanje u transfere i plate igrača. Čim nemaju ličnu korist, odustaju od transfera. Otac me učlanio u Zvezdu pet dana pre nego što sam se rodio, pre 65 godina i dan danas imam tu člansku kartu, ali ovakav lopovluk još nije bio u Crvenoj Zvezdi. Normalno da i dalje gledam i navijam za Zvezdu u svim sportovima, ali su mi se zgadile uprave fudbalskog i košarkaškog kluba. Toliko su se osilili, da misle da smo svi mi idioti i da mogu da rade šta hoće. Ostaje samo da se nadamo da će jednog dana odgovarati za sve. Teška posla, ali nada zadnja umire. Sportski pozdrav !!!
P

Podrska za Upravu

pre 3 meseca

@Bogdan58 Nisi ti video stadiona niti Marakane niti ikada kupio Sezonsku kartu,smem da potpisem!
B

Bane15

pre 3 meseca

@podrska za upravu....a tebi ne smeta lopovluk ili? Terzo?
m

milisav kekez

pre 3 meseca

pa ovaj momak nećeš da dodješ u zvezdi nije lud zna da zvezda igra ovde sklanjalice au evropu završu na zadnjo mesto nesamo u svoju grupi na tabelo nego od svig ekipa bidnu zadnji ove sezonu neka svako dobro znaju da partizan će bidne šampijon
B

Bane15

pre 3 meseca

Ti prvo nazad u prvi razred, pa onda kuckaj.
M

Marko1105

pre 3 meseca

Ljudi, nemoj da se sprdamo komentarima da je nemoguce naci beka. Ako neko prati, eno ga Rodinei iz Olimpijakosa. Do 28. godine igrao u Brazilu. Brutalan igrac. Dakle, ajmo da prekinemo. Jednostavno je. U Zvezdu moze samo necija kombinacija. Valjda ste to do sada shvatili.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Toliko nam je loša liga, a još lošija infrastruktura, tereni i stadioni, da prosečne igrače ne privlači ni igranje u LŠ, i osvajamje trofeja. Nema napretka u Srpskom fudbalu dok god se drastično ne popravi infrastruktura.
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Podrška za Terzića i Mrkelu. Najbolja uprava od Barija. Koliko lažnih Zvezdaša proziva Terzića, Mrkelu, Miloja i Afrkance. To ustvari radi jedan grobar koji sa lažnih ukradenih profila proziva Zvezdu i sve što ima veze sa Zvezdom. Ne kradi naše nikove i skini se sa Zvezde.
F

FkpCascais

pre 3 meseca

Grobar sam, ali covek je u pravu. Ta ista osoba pise komentare pod raznim imenima praveci se da je navijac i mog kluba, i Vose, i svih ostalih uvek kad mu je u interesu.
P

Pavkov u cuki

pre 3 meseca

Tako se radi. Niko ne zna dok se ne desi. Samo u zvezdi objavljuju i loze i buse mesec dana ranije. E zvezdo zvezdo. Usput: i taj pavkov je bolji od serifa sigurno.
D

Daj

pre 3 meseca

Druže, budi ozbiljan. Pavkov se oprostio od ozbiljnog igranja, on u arabiji ništa pokazao nije. Jedan gol dao, smešno.
g

garinca

pre 3 meseca

Dobar je još makar kad se juri rezultat u poslednjim minutima.
S

SIGURNO JE

pre 3 meseca

dobar , (znači dobar ne odličan i ne vrlo dobar) da dođe iz Premijer lige u ovu ligu i da potpiše za Zvezdu... u to može da veruje samo fudbalski debil. U Zvezdu iz Engleske može da dođe samo igrač kao što je La Para (koji sada igra u 7 rangu engleske lige) ili Rišairo Živković koji sada igra na Tajlandu. To su moći i "znanje" Terzića i Mrkele.
9

95

pre 3 meseca

Koliko grobarskih bitova na ovoj vesti... Pazi kao treba da navijam da Jsd uzme titulu pa da ode Terza!!! Malo vam je glupa fora, probajte nešto namazanije
P

Premudri

pre 3 meseca

Pa ,evo,navijajte da Rodić u derbiju opet "namerno" napravi penal pa da oterate i Tvorzu i Klarka a da vratite Baraka,jer,kad mu već plaćate debele pare,neka ih bar i zaradi...
O

Ovde

pre 3 meseca

Su ljudi u fazonu, ma samo da neko dođe, a kakav je zabole me. A pogotovo se raduju kad je stranac u pitanju. Ako ne možeš naći boljeg od onoga šta imaš, ne dovodi nikog.
R

Realno istina

pre 3 meseca

Malo me jeza prodje kad procitam da stize novi igrac. Pogotovo zadnji dan prelaznog roka.
z

zterzic

pre 3 meseca

NIJE HTEO 60/40
P

Pobeda je resenje

pre 3 meseca

Covek je pobeleo od muke ako me razumete kad je video gde treba da dodje.
D

Duplo

pre 3 meseca

Nesposobnost Uprave da dovedu dobrog igraca je preslo svaku granicu
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Možda im se neigra na našim njivama?
L

Ljudi

pre 3 meseca

Misle da u zimskom prelaznom roku, možeš naći dobrog beka. Ne mogu ga naći klubovi, koji su puni para.
A

Aco Gajta Marsel

pre 3 meseca

Marko Marin je prototip modernog skauta sto nazalost ovde mnogi ne mogu da vide. Nemacka skola, studioznost, visegodisnji planovi, laptop, youtube i slicne moderne aplikacije koristi. Njegov rad, tj plodovi ce se videti tek za 4-5 godina, kad nam nebo bude granica. Plus cemo imati novi stadion, Beogradski Lagator/San Siro, stabilne finansije, sportski centar i menzu u Surcinu. Pricekajmo i dajmo podrsku upravi i struci.
B

Baća Gajtinker

pre 3 meseca

Sprdaš malo braćala a?
Н

Нико као ја

pre 3 meseca

Ја се у главном слажем са тобом, само постоји један проблем-овде би људи СВЕ И ОДМАХ.
S

SUNĐER BOB

pre 3 meseca

Hahaha, kralju
D

Do juče

pre 3 meseca

Niko nije znao za njega, a sad se tu kao nešto raspravljamo,meni je drago što nije došao. Da je dobar bio bi u Notingemu, a ne na pozajmicama.
K

Kilbejn

pre 3 meseca

Ostace da igra za B tim ekipe koja ce da ispadne iz Premier lige, umesto da ode negde gde ima sansu da osvoji titulu i najverovatnije igra i Ligu sampiona...Jos on zateze i uslovljava, trazi sigurne minute...?! cccccc
M

Mujagic

pre 3 meseca

A ko da dodje ako zna da mora biti rezerva Nedeljkovicu cim se oporavi?

BorisPL

pre 3 meseca

Odlična vest, ubedjen sam da Zvezda ima igrača koji su ne manje kvalitetni od njega. A da je došao za njih nebi bilo mesta. Ovako odlična prilika da iskoči još neki mladi igrači.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Navedi ih.

BorisPL

pre 3 meseca

Smesan si,al ajd . Veljko Milosavljević moze da dobije priliku na stoperskoj poziciji. Bekovi Viktor Radojević, Ognjen Mimovic. Vratiti mozda Urosa Lazica .
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Videli smo tog Radojevića na pripremama kada ga je onaj bugarin iz Boteva odučio od fudbala za 45 minuta, dečko nije znao gde se nalazi i gde je levo a gde desno. Sa onakvom građom dečko nemože da čuva iole ozbiljnije krilo, verovatno on zna da igra fudbal ali mu je fizički izgled i mišićna masa katastrofa. Tog Mimovića nisam gledao ali čim ga vucaraju u Ofku a ima već 20 godina teška priča. Lazar Nikolić koliko god ga ovde pljuvači i Rodić polupovređen i sa snagom za pola sata ozbiljnog fudbala su igračine za ovu dvojcu.Da molimo boga da ovo dvojca ne budu povređeni i da se Nedeljković što pre oporavi jer ako nam bekovski par budu činili Mimović i Radojević možemo komotno da se oprostimo od titule.

BorisPL

pre 3 meseca

Mi imamo jedan od najjačih veznih redova na Balkanu. Mislim da Miloje samo trrba sve da to poslozi i verujem da hoce. Kod nas protivnici uglavnom igraju bunker,tako da mislim da nece biti problem sa nasim bekovima,cak sam misljenja da ukoliko nemamo dva zdrava beka,da cemo igrati sa tri stopera,mada Degenek ,ako ostane moze da igra desnog beka,u reprezentaciji je pokazao da może. Ako budemo igrali sa 3 stopera Bukari ce dobiti celu desnu stranu da radi to sto najbolje ume,da trci do besvesti. Jedini problem tu bi bila desna strana...
Z

Zauvek zvezdaš

pre 3 meseca

Degenek je pre dva dana operisao petu i neće igrati do kraja sezone tako da ta mogućnost otpada, jedino probati možda sa Đigom kao trećim štoperi, ali ajde videćemo kada se utegne sredina šta i kako. Ova povreda Nedeljković je i Milojević pokvarila celokupnu koncepciju jer je trebao da bude siguran bonus igrač, ovako će morati da oživljava Stamenića koji je već dugo u lošoj formi ili da Sremčević bude startni špic a tog prvog špica je planirao da igra Kraso, ovako će morat da odluči Stamenića umesto Mijailovića ili neko od trojce:Kraso, Ivanić, Olajinka na klupu a Sremčević u prvu postavu.
Б

Борис Бизетић

pre 3 meseca

напред звазда
D

DS1989

pre 3 meseca

Nije hteo da dolazi na duze, iskljucovao je hteo na 6 meseci da dodje. Nece da igra nasu ligua nije stedeo ni nas glavni grad u smislu da ne vidi sebe kako zivi u Bg. Pa sad ver ima i onih koji bi rekli da je mogao i na tih 6 meseci, klub nije hteo. Ja sam na strani kluba jer ko je on pa da odrzava formu kod nas jer nema gde drugde. Sto se tice prelaznog roka KATASTROFALAN je da neko ne pomisli da branim upravu.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Prosto da nepoveruješ što neće da lomi noge po Ivanjicama, Lučanima, Srdulicama, Suboticama, Čukaricima... i ostalim velelpnim zdanjima.
@

@Nenad12...

pre 3 meseca

Neka ih lomi gde god hoće, do juče niko nije čuo za njega, a sad se tu raspravljate. Boli me ćošak za njega, da je neki igrač igrao bi u forestu a ne u Americi.

Bojank91

pre 3 meseca

Ma de mi možemo beka da dovedemo
D

Drvo

pre 3 meseca

Kakav skauting! Klub renomea i trenutnih finansijskih mogućnosti Crvene Zvezde mora u svakom trenutku da ima bar 7-8 opcija, a ne da ti igrači preporučuju saigrače iz reprezentacije. Baš blam.

RonaldinhoGaucho

pre 3 meseca

Ma koji crni skauting ovde kod nas...
?

??

pre 3 meseca

Dobro, preporuka nije nista strano. Toga je bilo i bice. Problem je sto im je on juce preporucio igraca, a oni ga vec danas traze, nisu ga pogledali ni jednu utakmicu. Meni kad drugar kaze "imam dobar auto za tebe" ja ga opet pogledam, ne kazem "evo pare, daj auto". Trebao borjan za njega da im kaze na pocetku sezone, oni da ga isprate ovu polusezonu i ako ocene da valja, dovedu ga.
P

Postic

pre 3 meseca

Pa sto nisu povukli Urosa Lazica iz Novog Pazara igra standardno tamo i nije uopste los
z

zaks

pre 3 meseca

Imati toliko vremena za sklapanje ekipe i dočekati početak takmičenja sa drugom postavom, bez dovođenja igrača na deficitarnim pozicijama, kada se mora juriti prvo mjesto, je stvarno neprofesionalno , pogotovo za takvu ekipu kao što je Zvezda. Bojim se da će nas ovo skupo koštati.
T

Tarik Ulida

pre 3 meseca

ZT: Brate, pomagaj! Onaj Kanađanin preko Borjana ispali nas malopre. Daj hitno desnog beka! Znaš već - da je mator, a za platu ćemo lako. RS: Koliko plaćate, brate? ZT: Do 3 miliona. RS: Znači, može za 4. Za razliku ćemo bratski, kao i uvek. ZT: Važi, brate, kralj si. Daj nekog što pre! Englezi ne daju onom malom da igra, pa moramo da baronišemo da ga boli ovo, da ga boli ono... A, ti znaš, brate, da je meni istina najveća svetinja.
V

Vlada79

pre 3 meseca

Sve sreća da se nisu dogovorili...
?

??

pre 3 meseca

Dajte tog mimovica da ga vidimo. Pa ne igramo protiv reala. Nije valjda toliko los da nas ukanali toliko
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Nas je Rodić ukanalio,a da neće ovaj. To što nas mogu bekovi ukanaliti to ne može ni da se napiše. Setimo se krova i onog grbag jer Anđelković beše.
?

??

pre 3 meseca

Bitno da nas lazar nece ukanaliti. Nije ni on nikakav garant ili sigurnost. Cak sta vise, ako je ovaj momirovic gori od njega neka ga odma oteraju
A

Ab

pre 3 meseca

Koliko si nesposoban od 0 do Mrkela | Marin (duo)??? aaa ustvari kad covjek malo bolje razmisli mozda je ipak bolje sto niko nije dosao... nadam se samo da je ovo posljednji prelazni rok ovoj dvojci u Crvenoj Zvezdi...sto je dosta dosta je....
@

@ab

pre 3 meseca

Dobro je, oladi, zaradio si jedan sa parizerom i jos jedan sa alpskom, za aktivnost
Z

Zvezdaš..

pre 3 meseca

MRKELA ODLAZI
M

Meee

pre 3 meseca

Ovo treba da se zove Fc zvezdana site I ostali ..koje mogao da dode koga zvezda sve htela…
S

Slaba odbrana

pre 3 meseca

Po preporuci Milana Borjana,kakav vic,tragedija....
k

koliko su jadni...

pre 3 meseca

Nesposbni da cele zime dovedu jednog jedinog beka
D

Danas

pre 3 meseca

Kukaju, šta će nam ovaj, sad kukaju nemamo beka. Vama ni Bog ne bi udovoljio.
N

Nemam reci

pre 3 meseca

Sramota je sta radi ova uprava, sramota
R

Raider

pre 3 meseca

Mozda oni Grci puste Gobeljica? cirkus, lako je tudjim parama kupovati i placati
s

sramota...

pre 3 meseca

mi nemamo sportskog diretora mi nemamo nista...
P

Pjer Karden

pre 3 meseca

Partizan definitivno ulazi u nastavak ove blatnjave lige kao favorit,imaju za nijansu bolji tim a Zvezda se bukvalno raspada.
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Po čemu bolji tim ima Partizan? Ko bi iz Partizana mogao da ima mesto u startnoj postavi Zvezde? Možda samo Saldanja i eventualno Zahid sa klupe da ulazi. Na svim ostalim pozicijama Zvezda ima jednog ili dva bolja igrača. Glazer-Jovanović, Nedeljković-Stojković, Spajić-Saničanin, Dragović-Marković, Rodić-Antić, Mijailović-Kanute, Hvang (Kanga)-Natho, Katai (Olajinka)-Zahid, Ivanić (Šljivić)-Kalulu, Bukari-Severina, Kraso-Saldanja. Čak i rezerve Popović, Djiga, Degenek, Nikolić, Radojević, Stamenić i Lučić bi Partizanu bili pojačanje!
z

zaks

pre 3 meseca

@Fussbalspieler Prijatelju, zvezdaš sam , ali nisi u pravu.Ne igraju fudbal imena, pokaži na terenu da si bolji.Jednu priliku smo propustili, tako da ovo tvoje ne "pije" vode.Sada smo lošiji nego što smo bili, na udarnim mjestima nemamo igrača, nažalost.Udarni igrači vuku povrede pola godine i pitanje kad će zaigrati.Totalno neozbiljno odrađen prelazni rok.
.

.....

pre 3 meseca

Partizan koga TSC razbija 4:0, kome Radnički iz Kragujevca daje tri gola i jedva izvlači penale protiv Grafičara nikako ne može da bude favorit.
K

Korner

pre 3 meseca

E Zvezdo sta si dočekala,da celu zimu nemozemo da dobijemo dva kestena beka ,nego ce na leto zadnjeg dana prelaznog roka da dovedu dva debila koje nece niko na trziste,i treba nam STOPER,ako cujes lopovi iz uprave
Z

Za tvoju

pre 3 meseca

Informaciju, brkovi su najtraženija roba u fudbalu. Možeš dovesti nekog sličnog tom Nikoliću, a klasnog beka, veoma teško. I oni koji imaju brdo para, teško ih nalaze.
?

??

pre 3 meseca

Svako ko napise "krstenog" od mene odma dobije minus i ne citam dalje

ДејвФранкфурт

pre 3 meseca

УПРАВА НАПОЉЕ!!!
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Iskreno mi je drago sto ne dolazi. Koga god smo doveli u pet do "12" bio je extra promasaj. Treba pustiti tog mladica da igra mozda dobijemo dobrog beka. Plus zasta nam sluzi Graficar?? Zar nije moguce jednog ili dva igraca prebaciti u prvi tim po sezoni? Kako je lepo ksda se prodaju igraci po 7 8 9 mil eura...
4

444

pre 3 meseca

Od mrkele je i Adzic bolji....
A

Ah

pre 3 meseca

Čuveni Adžara...
D

DK

pre 3 meseca

Zasto Terzu zovu "Madjija"?
M

Mrrss

pre 3 meseca

Pa ti slobodno navijaju za partizan i onako si grobar
Б

Бошко Ђуровски

pre 3 meseca

па зар Канађани нису хокејаши??
1

1980

pre 3 meseca

Vi što se ložite na odgovornost i ostavke Terzića i Mrkele vi ste za medicinsko posmatranje. Neće se desiti.
-

- NAROD IMA MOĆ -

pre 3 meseca

Što da ne?
h

halo

pre 3 meseca

To se bogami slažem, ko stvarno misli da će Terzić i Mrkela otići sami od sebe zbog nekoliko propalih transfera, taj nije baš pri sebi. Zna se kako ti odlaze, isto kako su im i šefovi otišli pre 20 i kusur godina, ali na nesreću od toga u skorije vreme teško nešto da će biti, deo naroda lepo je plaćen sendvičima, a drugi deo naroda opozicija je efektivno umrtvila sedi ne nasedaj mantrama.
1

1980

pre 3 meseca

@halo Čitam komentare ne verujem šta čitam. Da li se šale ili su nesvesni gde žive.
S

Sprdnja

pre 3 meseca

Pa vec je da ostavku, pre jedno 7-8 godina!! https://youtu.be/8HT683PlHgI?si=OXX2Srnate7LrDYE
G

GostO

pre 3 meseca

Bitno je da se pljuje po svemu i svakome vezanom za Zvezdu. Botovska posla, i borba za lajkove
а

а како сте се

pre 3 meseca

ложили данас...нема везе,празник је па сте имали времена за губљење....
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Ovo je samo jos jedan dokaz koliko je Zvezda pretvorena u jedan veliki cirkus od kluba....Izgleda da je doslo to vreme da Terza ispuni svoje obecanje u vezi ostavke, i da napokon ovaj klub "prodise"...Jer, mi ovako lose vodjeni, i sa losim timom do zla boga - nemamo nikakve sanse da osvojimo titulu. Partizanova i TSC-ova igra deluje daleko bolje u odnosu na nasu. Nas tim nema ni rep ni glavu, i ne verujem da ce Milojevic uspeti da izvuce nesto iz ovih nasih polu-igraca do kraja sezone.
A

Aha..

pre 3 meseca

Da igra u Ivanjici malog kluba je bila sjajna
С

Сале2323

pre 3 meseca

Морамо да навијамо за Партизан, јер Терза је обећао да ће дати оставку, ако се титула први пут не узме!
@

@sale2323

pre 3 meseca

Upravni odbor FK Crvena Zvezda na budućoj sednici ne prihvata ostavku g.Zvezdana Terzića.
N

Neko ko je malo duze tu

pre 3 meseca

Moramo da navijamo za Partizan? Ma pazi da necu. Ovaj CaleB bio Grobar, odjednom postao Zvezdas koji navija za Partizan. Ima jos grobarskih botova koji pisu to isto. Providni ste...
N

Neutron

pre 3 meseca

Novinari objavljuju vest na svakih sat vremena, vise ne znam jel citam sportske portale ili je neka "spanska serija"...vec 20x ovako bilo, gotov zavrsen posao i onda nista. Ostali sa povredjenim Rodicem, prosecnim Nikolicem i krhkim Radojevicem. Sa 3 stopera kod Bahara nije islo, doduse Rodica je stavljao na to mesto nekoliko puta, kao i Mijailovica. Aj da imas 3 krstena stopera, ovako stoperi tu i tamo, al bekovska pozicija godinama kriticna...Daj bre ako pregovarate dogovorite pojacanje ranije, a ne da se ceka ko ce da popusti i ako bas lik nema gde da igra, a hteo bi da ozivi karijeru da dodje, uz taj uslov i kombinaciju sto mu se nudi u ugovoru (i posebno van ugovora)...
e

etoo

pre 3 meseca

Da smo normalan klub ovaj dvojac sportskih direktora bi napustio klub
t

trancer

pre 3 meseca

Vreme je da Mrkela i Marin napuste klub jer su najnesobnija grupa ljudi u istoriji, sramota je sta smo doziveli ej jedan bek iz Javora da nam bude desni bek
A

A ti

pre 3 meseca

Bi beka iz Sitija, Reala, itd. Dajte malo realnosti. Možeš takve ili da slučajno pogodiš tako nekog stranca.
C

CANE KURBLA

pre 3 meseca

Opt trt gevezn zajn!
х

хаха хахахаха

pre 3 meseca

моша....
M

MAVERICKS

pre 3 meseca

Braco zapamtite: Nasa ( Zvezdina) buducnost je u Partizanovim rukama odnosno titulu samo tako zlo ce se oterati iz svetinje.
n

napaceni

pre 3 meseca

Leci se
B

Blaki

pre 3 meseca

Taj verovatno nije ni trebao da dođe,nego Terza pustio buvu kako je on pokušao da dovede,ali nije uspeo ,isto kao i onog Korejanca. Sutra će Mita reći popunjeni smo na svim pozicijama.
A

Ab

pre 3 meseca

Nakon toliko godina u Evropi, nakon 20mil u prelaznom roku nama je bekoviski par isovređivani Rodić i Lazar Nikolić... Pa duo Gobeljić /Srnić su avion za ovo.... Sram vas bilo klošari, da Bog da Partizan bio prvak samo da bagra ode iz kluba...
a

ajde pali

pre 3 meseca

Kakav si ti to zvezdas kada zelis da jsd bude prvak, reci mi jel groblje zeli da zvezda bude prvak da Vazura ode?
A

Ab

pre 3 meseca

Pravi zvezdaši žele ZDRAV KLUB I poštenu i sposobnu upravu... Evo 6 titula zaredom i 220mil prihoda za 6 godina... A nemamo ni jednog jedinog beka... I nećemo biti prvaci jer nemamo kvalitet nakon svega toga, i nemamo odbrane...
N

Nisi grobarski bot

pre 3 meseca

Nikako se ne vidi iz aviona
m

molim?

pre 3 meseca

jsd ti ima kvalitet? kakve oni bekove imaju?
d

dosta je bilo

pre 3 meseca

MRKELA OSTAVKA!!
b

brukaaa

pre 3 meseca

gde je odgovornost za amatera Mrkelu i Marina? nesposbni da dovedu bilo kakvog beka
B

Blade123

pre 3 meseca

Šta će nam bilo kakav bek?!Pa bilo kakvog beka imamo...
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

A bas sam pisao komentar na vest da dolazi....
7

777

pre 3 meseca

Cele zime su trazili levog beka, nisu doveli, sada ni desnog , ova uprava je zlo po zvezdu, Nesposobni totalno
h

halo

pre 3 meseca

Hvala Bogu i nešto dobro ovom klubu da se desi, jedna ugrađena plata za Terzića manje :)))
b

brukaaa

pre 3 meseca

Nesposobna uprava, cele zime nisu nikog doveli sad nisu uspeli da dovedu ni levog beka ni desnog beka, koji trener sa ovakvom odbranom da ide u odbranu titule?
D

Dre

pre 3 meseca

Koja komedija sunce ti poljubim, vest stize kanadski rep. Brise se vest za 20 min ne dolazi ipak, msm meni je milo sto ne dolazi ali sta je ovo