(© Star sport)
(© Star sport)

Ništa od pozajmice: Radulović sa omladincima Zvezde do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.21. | 22:56

Vihorno krilo ostaje u Ljutice Bogdana, ali sa junuiorskim timom

Uprkos očekivanjima, zimski prelazni rok nije doneo odlazak Andrije Radulovića na pozajmicu. Talentovani fudbaler Crvene zvezde koji je jesenas dobio šansu u prvom timu, posle prve faze priprema je označen kao jedan od igrača kojima je naophodna značajnija minutaža, a s obzirom na to da do nje ne bi mogao da dođe u ekipi Dejana Stankovića predložen mu je odlazak na šestomesečno kaljenje u Grafičar. Ipak, hitri krilni fudbaler istakao je želju da nastavi da peče zanat na superligaškoj pozornici, a kao opcije su se pojavili Rad i Voždovac.

Beogradski klubovi, iskazali su interesovanje za Kotoranina rođenog 2002. godine koji je u završnici prošle sezone debitovao za prvi tim šampiona Srbije i premijeru protiv Radnika ukrasio golom, međutim Crvena zvezda nije našla zajednički jezik sa prvenstvenim rivalima.

Izabrane vesti

Nakon što nije realizovana pozajmica u Grafičar, a potom ni u Voždovac ili Rad, rukovodstvo Crvene zvezde odlučilo je da Radulović period do leta provede u omladinskom timu koji čekaju borbe na putu do odbrane titule, ali i izazov u Ligi šampiona za omladince gde će snage odmeriti sa Anžeom, prvakom Francuske.

Radulović je za prvi tim Crvene zvezde odigrao 12 zvaničnih utakmica, na kojima se dva puta upisao u strelce uz još toliko asistencija. Hitri ofanzivac prethodno je pažnju skrenuo upravo u omladincima za koje je u okviru juniorske Lige šampiona bio strelac u pobedama nad biiserima Totenhema i Olimpijakosa.

Tim koji sa klupe predvodi Marko Neđić ove zime su pojačali još Aleksandar Lukić, David Petrović i Matija Gočobija, povratnici sa pozajmice u Grafičaru kao i Stefan Pirgić iz Voždovca, dok su Nikola Stanković, Marko Lazetić, Uroš Lazić, Stefan Despotovski, Andrej Đurić i Mateja Bačanin prešli u prvi tim crveno-bele filijale.


tagovi

Andrija Radulovićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara