Komentari na vest

Nisu svi Portugalci uz Ronalda: Njegova reakcija je neprihvatljiva

D

Delija penzioner

pre oko 3 godine

Feliks Brih
M

Mitt

pre oko 3 godine

Ne daj Boze da su nama ponistili cist gol, pa skocili bi da na sudij da ga bijemo.Reakcija Ronalda je ishitrena, ali skroz razumljiva.
g

ghfghfgh

pre oko 3 godine

Ronaldo je prgav, ne poštiva protivnike, ne poštiva suigrače, ne poštiva trenere i njihove odluke, ljuti se kada ga izvedu, ne prizna poraz (uvijek prvi bježi sa terena), muljator porezima, bezobrazan prema sucima, nezabavan, iskompleksiran. Ne znam kome on moze biti uzor sa takvim ponasanjem.
D

Darko55

pre oko 3 godine

Ti ne postivas srpski jezik, ali bitno da prosipas pamet koju nemas.
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Sta mi se desilo sa komentarom?
V

Velika Plana

pre oko 3 godine

Zaboravio si da ga pošaljes! Hvala lepo i drugo put
m

mmmm

pre oko 3 godine

Vratiš snimak i obratiš pažnju koliko je Ronaldu stalo da on da gol, on uopšte nije ispratio nastavak akcije niti ga je zanimalo šta se dešava u nastavku (sramota da od onolikog gola Portugalac pogodi Mitrovica na liniji)! Zaključak, samo njegovi golovi ga zanimaju. Nije ni l od lidera. Lider mora da ima harizmu i da maksimalno suzbije sopstvenu sujetu da bi tim funkcionisao. Kristijano je samo izuzetan golgeter sa neverovatnim osećajem za gol.
j

juve

pre oko 3 godine

100 lajkova od menr
j

juve

pre oko 3 godine

kreten obicni

07.08.16

pre oko 3 godine

Nije stvar samo u bacanju kapitenske trake.Samo po sebi,to je naravno vrlo los potez,to je traka koju su mnogi odlicni igraci nosili,kapitenska traka ima posebnu vaznost,simbolizuje mnogo toga,,samim cinom bacanja to se gazi.Samo bacanje trake je skandal,ali kao sto rekoh,nije samo stvar u tome,vec u napustanju terena.Infantilan potez.Pisao sam jutros,koliko puta je Ronaldo padao,lagao,skakao,ronio po sesnaestercima sirom Evrope,koliko puta simulirao?Koliko puta su sviranu nepostojeci penali,davani preostri kartoni?Bilo kome?Pa ajde sada da svako ko se naljuti izadje za terena,na sta bi to licilo?
j

juve

pre oko 3 godine

svaka cast za komentar imas 10 lajkova od mene
B

Bedna reakcija

pre oko 3 godine

Od coveka koji je dao toliko golova osvojio toliko trofeja da se ovako ponasa zbog jednog gola. Pritom ajde da je to neko drugi nego covek cijem klubu su poklonjene 4 lige sampiona u 5 godina. Tad mu to nije predstavljalo problem.Takodje mu nije bio neki problem i nije bacao traku kad je dao gol srbiji 2019. godine iz cistog ofsajda.Posle mi likuju da je veliki covek,srecom ima nas malo starijih koji ga se secamo od 2003. i onih rusenja bacanja u bazen i onog plakanja zato sto je promasio penal dok njegovi saigraci slave osvojenu ls
S

SvedokSaradnik

pre oko 3 godine

Sreca da nije bio 60. minut i da lopta nije bila njegova.
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Gospodo Portugalci naucite i da je neuspeh sastavni deo zivota. Prihvatite to kao realnost jer niko nije vladao ni u cemu vecno. To sto ste postali prvaci Evrope i prvaci Lige Nacija mora jednom da prodje.. Selektor vam izjavi mrtav hladan da mu se sudija izvinio bolje da se zapitao kako mu je ekipa odigrala drugo poluvreme, da li u svemu ima njegove krivice, da li su mozda imali srece sto im “tamo neka Srbija” nije uvalila i treci a mogla je jer smo ih realno demolirali drugo poluvreme. Ali ne njemu se sudija izvinio! Da i Piksiju se izvinio jer nije svirao penal i sto je iskljucio Blekija i sto nije iskljucio Ronalda. Gospodine Ronaldo i za Vas isto vazi naucite da podnosite neuspehe jer sa 37 godina niste vise tako dominantni kao sto ste bili. Ni u Juventusu ni u reprzentaciji. Samo zbog imena niste dobili karton u boji dresa protivnika protiv koga ste sinoc igrali. Da vas podsetim da je to bila Reprzentacija Srbije koju ste ocigledno podcenili i u drugo poluvreme usli s “lako ” ce mo. Jos nesto bih Vas podsetio da u pravilima jasno pise skidanje dresa, bacanje istog ili bilo kog drugog dela opremr nedozvoljena gestikulacija ili komunikacija prema sluzbenim licima kaznjava se javnom opomenom. Zato bolje se pokrite usima izvinite se svima a ponajvise svom narodu za koga ste jedan od idola a koga ste sinocnim ponasanjem debelo obrukali. Na kraju samo da dodam i da gol NIJE bio. Tacka!! Bravo Orlovi, bravo selektore! Zivela Srbija!!!!
r

rileks95

pre oko 3 godine

Nije mi jasno zasto svi novinari pisu da se Portugal zalio uefi, kad je ovo takmicenje pod okriljem fife? Sve na stranu, svaka cast nasim momcima za drugo poluvreme! Napred Srbija!
G

Gost99

pre oko 3 godine

Nije centralizovano, svaka kontinentalna federacija vodi svoje. Zato recimo nema VARa jer je uefa tako odredila
P

Pozitiv

pre oko 3 godine

Niko se ne pita kako je toj traci? To je svetinja. Ljudi se klanjaju ikonama, kipovima, zastavama, sad su poceli i kapitenskim trakama.
P

PoPo

pre oko 3 godine

Igrao za Benfiku i Zenit. Veliki fudbaler.
L

Loyd

pre oko 3 godine

Ko? Mereira? Ko je jbn taj covek? Hahahaha
D

Dzo Black

pre oko 3 godine

Ovaj decko nikad nije, imao karakter ali nikad
b

bojank91

pre oko 3 godine

Od te žalbe mogu da dobiju samo sudijsku naklonjenost u sledećim mečevima. Mislim da će nam u revanšu izaći na nos ovaj bod
R

Republika Srpska 2

pre oko 3 godine

Koga boli briga, svakako bi izgubili u Portugalu.A ovako smo uzeli bod koji nam je realno maksimum u dvomeču sa njima.
9

9999

pre oko 3 godine

Bravo za komentar! Ovako treba da misli svaka normalna osoba, to što si Ronaldo ne daje ti za pravo da bacaš kapitensku traku kao parče papira, šta više jer si takva fudbalska legenda treba da sluziš kao primer i da se ponašaš normalno i kad primiš veliki udarac. Takodje ne treba pominjati koliko neregularnih golova je dao ovaj isti u brdo važnih mečeva..
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Bio je cist gol, ok, ali da baci traku kapitensku, kakvo pomracenje svesti... Uopste me ne interesuje sta on misli o Srbiji, ali je bacanjem trake ponizio svoje saigrace i Portugaliju, ne Srbiju i sudiju... Ne znam, ono jos nisam video od njega...