Kristijano Ronaldo (©Starsport)
Kristijano Ronaldo (©Starsport)

Nisu svi Portugalci uz Ronalda: Njegova reakcija je neprihvatljiva

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 15:20

Poručio Fernando Meira, bivši reprezentativac

Samo o nepriznatom golu Kristijana Ronalda danas pišu i pričaju portugalski mediji. Malo ko se bavi ponašanjem kapitena evropskih prvaka, koji je potpuno izgubio kompas na kraju meča na Marakani.

Jedan od retkih koji je podigao glas je Fernado Meira, nekadašnji reprezentativac Portugalije i bivši fudbaler Benfike, Zenita... On je poručio da je Ronaldovo ponašanje neprihvatljivo.

Izabrane vesti

Bio je čisto gol, ali ne može Ronaldo tako da baca na zemlju kapitensku traku Portugalije! Razumem da je bio frustriran, to što je bio ljut je priroda reakcija, međutim, neprihvatljivo je da se tako ponaša kapiten reprezentacije“, istakao je Meira.

Nimalo nije štedeo jednog od najboljih fudbalera sveta.

Ne možete da bacate kapitensku traku i da odete sa terena pre nego što je utakmica završena. To je neprihvatljivo od igrača njegovog renomea. Razumem njegov bes, gol je trebalo da bude priznat, međutim, sudija je morao da donese odluku bez pomoći VAR-a i Ronaldo je trebalo da bude primer ponašanja u toj situaciji“, podvukao je Meira.

Portugalski selektor Fernando Santos je rekao posle meča da mu se sudija Makeli izvinio što nije priznao gol, a portugalski medoiji pišu da je njihov fudbalski savez poslao žalbu UEFA. 


tagovi

Kristijano Ronaldoreprezentacija PortugalaKvalifikacije za SP 2022.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara