Komentari na vest

Nižu se odlasci sa Čaira – Radnički bez kapitena

?

??

pre 4 meseca

Gledam ovaj smajilagic napadac za 7 godina karijere dao 16 golova. On po sezoni daje 2 gola. Nikad mi nece biti jasni klubovi koji dovode napadace koji ne daju golove. Razumem jednu sezonu ili u jednom klubu da ga nije htelo, pa kao ajde kod nas mozda da proradi. Ovakvi igraci koji nisu proradili celu karijeru zasto bi bas kod njih? Bolje da su doveli nekog iz trindad i tobaga koji daje golove, bar necemu da se nadaju
D

Dejan m

pre 4 meseca

U jednom komentaru kaze doslovce neupućeni a to nije razlog njemu da piše nebuloze dobili ste pare niste sredili stadion zna se tačno ko je gradio stadion prema tome prvo se informiši pa onda daj svoj sud o nečemu a ne ovako
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Od 9 igrača koji su do sada otišli, 4 su crnci! Menadžerske kombinacije! Odgovornost za promašaje nula! Omladinska škola u kanalu! Svaka čast!
G

GOL

pre 4 meseca

Ti nežnaš ništa, stadion nije vlasništvo F.K RADNIČKI
B

Balila

pre 4 meseca

Treba još par igrača najuriti koji duže vremena igraju slabo, a još uvek su u klubu. Hitno oterati Belakovića, Cvetkovića, Bakića, Freja. Bruka i sramota koje je igrače dovodio Aca Jovanović, sada neka kupi pecaljku i ide u ribolov.Samo je dovodio igrače iz Kolubare i ove strance neznalice. Od 10 dovedenih igrača, promašio je 9. Nadam se da od ovoga gore neće biti, valjda će ove promene doneti nešto.
p

promasaj tebi

pre 4 meseca

nije promasio ni jednog , na svima je uzeo kintu sebi
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Baš sad kad ih je vodio ka drugoj ligi pošto mu prošle nije uspelo.
d

d. g.

pre 4 meseca

Mladost malo da podmladi kadar.
J

Jova1245

pre 4 meseca

Da se ne ljubimo!
H

HordeZla

pre 4 meseca

Igračina, hvala za onu sjajnu jesen 2020 i play-off EL protiv Celtica. Pozdrav iz Sarajeva.
N

Nishlija

pre 4 meseca

Ovi sto idu i treba da odu...nista nisu pokayali. Radnicki sa dugom istorijom bi trebalo da bude medju prvih 5 na tabeli. Sramota za grad Nis da dozvole da Radnicki propada i bori se za opstanak. A da ne pricamo oko pranja para oko Caira i cega sve ne...i da dodje do privatiyacije ne mogu razmrsiti cije je sta na stadionu...sramota!
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Posle krivi drzava CZ I Partizan... dobili ste lovu da renovirate stadion. Oduzilo se do bola I kada ste zavrsili izgleda nikada gore Sramota za klub kakav je Radnicki. Da su barem stolice nove I da sljaste bojama..
N

Niko123

pre 4 meseca

@BokiUSA Ko je šta dobio prijatelju? Država i grad su renovirali stadion, a ne klub. Radnički od tog renoviranja ima samo štetu i to veliku zbog uslova u kojima mora da funkcioniše, Drugo,klub i da hoće da nešto da radi na stadionu ne može jer nije vlasnik istog već samo korisnik, a vlasnik je grad. Drugo ko to na Balkanu (ne samo u Srbiji) ima novca da renovira stadion (a da je te pare zaradio poslovanjem, a ne upumpavanjem sa strane)? Nažalost tako je i samo država može da izgradi poneki stadion i to kome oni žele.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Niko123 pa to upravo I kazem. Drzava je dala lovu za renoviranje stadiona koji nista nije poboljsan. Kopali temelje zidali drndali presli rokove 100 puta I sada izgleda kao da je preziveo cernobil
J

JFSB

pre 4 meseca

Volim da ispratim desavanja u nasem sampionatu. Samo sam zeleo da pohvalim brata koji se potpisuje Pandora_, koliko se vidi da covek obozava Vojvodinu. Uvek je spreman na brutalnu analizu ili polemiku, a opet se sa druge strane nenormalno ponekad sali na racun svog kluba. Nadam se da si mlad, a ja ti od crno belog srca istinski zelim da jednog dana ostvaris san i zaigras za staru damu iz Novog Sada. Pozdrav svim ljubiteljima fudbala!
Y

Yyxcv

pre 4 meseca

Ovo onaj divljak što je pesnicama izudarao protivničkog igrača usred utakmice. Da je normalna liga i savez, ne bi taj više video fudbala u ovoj državi...
з

зашто овај момак

pre 4 meseca

седи у дресу на празној трибини,јел то креативност неког мераклијског фотографа???
M

Meraklija99

pre 4 meseca

Ne, već je to bila akcija upravo Mozzarta i Superlige prošle godine gde su fotografi iz BEOGRADA dolazili u svaki klub iz lige i slikali po par igrača. Sledeći put prvo skoči, pa reci hop!
v

vroom

pre 4 meseca

Ovaj neotesani fudbaler ne bi smeo dobaciti dalje od Reala iz Podunavaca ili Mladog Radnika iz Pozarevca....nit' ima znanja nit' ima kulture
0

0211

pre 4 meseca

fali mu eurosport trenerka i merak u ruke
P

Pandora_

pre 4 meseca

Debeli Zbiljic rekao dovodimo dva proverena igraca iz nekih reprezentacija, vidim da je Rade Krunic dobio crveni karton u Milanu, da nisi na njega mislio? Ha ha ha ha. Samo cu malo promeniti reci Bate Stojkovica iz maratonaca " Dobices i vise, samo ga skloni iz uprave, upropastice mi Vošu "
M

Meko iz nase

pre 4 meseca

S kim se ti grudvas, prijatelju?
G

GostMeraklija

pre 4 meseca

Hvala Bogu!