Komentari na vest

Nkunkuov teror nastavljen u Bergamu: Atalanta poklekla pred Lajpcigovim "dvojnim blokom" (VIDEO)

P

Papi Chulo

pre oko 2 godine

Zna li neko u slucaju da Lajpcig osvoji Ligu Evrope a zavrsi medju cetiri u Bundesligi , kome se dodeljuje to mesto u LS? Petom iz Nemacke ili prva drzava sa Uefe ide gore?
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Nikome nista, Laipcig igra LS svakako osvojio ili ne, a u top 4.su u Nemackoj.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ako ono nije bio penal za atalantu u 50om minutu ja ne znam sta je penal. Pritom ga je lopta pogodila u pesnicu koja nije u prirodnom polozaju niti uz telo, a da ne govorimo o tome sto je lopta isla u gol. Realno vise je atalanta pokazala u ove dve tekme od lajpciga, pogotovo u nemackoj, ali ne ide uvek bolji.
G

Gavic

pre oko 2 godine

Sta si ti gledao majstore?pa i u prvoj utakmici Lajpcig promasio penal imao i precku i staticu i igraci atalante izbacivali sa gol linije....ovde razni komentarisu a pojma nemaju!!!
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

stvarno gde su mi oci bile i sta ja komentarisem. Mozda ovo panjino? https://www.flashscore.com/match/AV9J8Sdo/#/match-summary/match-statistics/0 https://www.flashscore.com/match/lM8N7nCi/#/match-summary/match-statistics/0
G

Grkos

pre oko 2 godine

Ma Lajpcig je pregazio iskusno i takticki ove cirkuzante i za klasu su bolji....osvaja Lajpcig ligu evrope!!!
C

Czz

pre oko 2 godine

Bice zanimljivo kako ce sledecu slicnu situaciju (penal za atalantu iz 50-og minuta) suditi neki drugi sudija. Samo da se ostane dosledan da vise naucimo ova pravila jer jer ruka ocigledna e sad….
M

Majstor fudbala!!!

pre oko 2 godine

Kada su izvuceni parovi cetvrtfinala odmah sam rekao Lajpcig prolazi dalje ove cirkuzante dok se neki ovde ,,poznavaoci'' fudbala tvrdili kako je atalanta jaka mocna ima vrhunske igrace a nemaju pojma kskve strasne igrace Lajpcig ima i igraju vrhunski....Lajpcig ide u finalu i najverovatnije osvaja ligu evrope!!!
G

Gost999

pre oko 2 godine

Hahaha sta pricas, pa cist penal Atalanti ne svira iako je gledao Var, u prvoj utakmici Atalanta bolja, vcrs u najmanju ruku egal. Da je vagnulo na njihovu stranu, ne bi te bilo da se pohvalis..
V

Virinac

pre oko 2 godine

Razbio ih Lajpcig veceras a pogotovo i u prvoj utakmici kada su promasili penal i imsli i precku i stativu i sa gol linije izbacivsli igraci atalante....za klasu je bolji Lajpcig poigravali se sa njima!!!
G

Gost999

pre oko 2 godine

Majstore u akciji kad su promasili penal su dali gol, tako da to nema veze. I Atalanta je u tom mecu pogodila dvije stative i promasili mrtvuuuu sansu preko onog mladog Skalvinija, tako da je i tamo Atalanta imala vise sansi.. Kako mrzim ove komentare bez ijednog argumenta..
R

Realist

pre oko 2 godine

Bolji je Lajpcig bio u obe utakmice a posebno takticki za klasu su bolji!!!
a

aa

pre oko 2 godine

Laganih jos 3 gola u polufinalu za Nkunkua minimum
G

GhostOne

pre oko 2 godine

Al koliko komentator arene navija za Atalantu, nimalo profesionalizma, strasno
D

Dragan VG

pre oko 2 godine

Jeste, nije to bas profesionalno. Ali i razumem. Lajpcig sta god da uradi imace epitet plastike, tako je kako je. Imace ljudi odbojnost prema njemu. Opet, svidja mi se forsiranje mladih igraca u klubu, vidi se da imaju viziju. Po tome se razlikuju od nekih klubova slicnog pedigrea, koji po meni predstavljaju poraz fudbala. Nije da Barselona, Real, Man. Junajted, itd..nisu to isto postali...rupe bez dna. I oni su doprineli ovom nenormalnom novcanom trendu.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Takodje je komentator Arene navijao za Viljareal u dvomeču sa Bajernom, derao se lik na svaku iole pristojnu sansu Spanaca...
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Kakav igrac,igracina,ovi iz PSG sigurno ne mogu da prezale sto su pustili njega i Diabija
I

Ikac

pre oko 2 godine

Poigravao se Nkunku sa igracima odbrane atalante kao sa malom decom!!!