Komentari na vest

Nos možeš da popraviš, ponos ne: Srećan 40. rođendan Nemanji Vidiću!

В

Видић

pre preko 2 godine

Како овај текст је остао у сенци није ми јасно! Срећан рођендан ГОСПОДИНЕ!
J

Jovanča

pre preko 2 godine

Vidićs da vofi Zvezdu.Terzić çe ionako u
M

Mirko Udon

pre preko 2 godine

Bio kapiten, pevao mu ceo stadion, rado vidjen gost kod sir Alex Fergusona i druge gospode. A onda mu neki Terzic soli pamet!??? Ej bre, Terzic! Krio se po Budvi, bio u bekstvu, optuznica mu truli u necijoj fioci! Pa vi vidite.
J

Jimmy Viršla

pre preko 2 godine

Srce kao planina a mošnice još veće. Ono kad mu ceo Old Trafford pev’o je čista jeza! Brat Vidara jedan je od nas!
J

Jovo Čauš

pre preko 2 godine

Taj je iš’o glavom gde drugi nije smeo nogom. Našem Vidari je pevao ceo Old Traford! Ljudino budi nam predsednik Srbije kao sto si bio kapiten Junajteda!
c

civijas

pre preko 2 godine

smekeri sto ne stavite komentar.....
D

Dušan Čunak

pre preko 2 godine

Terza dislike this
A

Artur2

pre preko 2 godine

Sreca sto se u engleskoj za njegovo vrijeme igrao drugi fudbal sa drygim stilom napadaca dje su bile jake devetke ko adebajor drogba tu za to je bio najaci,tad u engleskoj je bio jedan tip drugaciji od njih Tores,i on my je cuda radio dobio je 3,4 crvena kad je igrao protiv njega..o ovom vremenu premijer lige unazad 5god bio bi smijesan pogotovo sa ovim krilima brzancima potpuno drugim napadacima..u evropi kad god je igrao protiv igraca tipa etoa lomio ga je ko budaly,mesiu je padao na guzicu kad je ovaj okrenut ledjima bio..u italiju je bio predmet ismijavanja..uvjek su ga velicali vise no Ivanovica koji je po meni mnogo bolji igrac..al o englezima kojima je kompani uz vidica najbolji stoper,rupa koja jw bila predmet ismijavanja u evropi i njihovo gledanje fudbala to je sranje .vidic je 4,5 sezona imao odlicnih i top igrac a bogami mu u englesku to nije bilo tesko pored ferdinanda,evansa kejhila,onih poluprosjecnih stopera arsenala,citia,totenhema eto jedino Teri je bio dobar da kazea od svih ovo ostalo 0
Z

Zli_Vuk81

pre preko 2 godine

Hahahahahahha aj,ćuti,života ti :D
G

Gindogan93

pre preko 2 godine

Mozda ga je lomio, al' na PES-u. O cemu ti pricas, da li lud si ti?!
K

Kidi

pre preko 2 godine

Boze kakvi hvalospevi i to od kakvih fudbalskih velicina. Jedan je Nemanja Vidic Bog i batina na terenu i van njega. Zelim ti majstore da se nikad ne uprljas u srpskom fudbalskom mulju, a ti gledaj pa me demantuj ;))
k

knn

pre preko 2 godine

Vrati se da budes direktor umesto terze!
M

Magnas

pre preko 2 godine

coveka je jedan Ser Aleks Ferguson vecito hvalio. kada on to kaze, znas da vredis.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Sretan rođendan majstore živ i zdrav nam bio
V

Vid slike

pre preko 2 godine

Randjelovic, Boskovic, Pjanovic, Vidic, Lalatovic, NE ZNAM, Govozdenovic Bogavac, Vitakic, Milovanovic, Markovic
M

Maxers

pre preko 2 godine

Vidak Bratić
V

Vid slike

pre preko 2 godine

Bratic.... Da da. Fala brate
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Jedan je Nemanja Vidić. Majstore dodji u Zvezdu i oteraju ovu Lešinarsku bagru. Čovek koga ceo Svet poštuje, čovek koji je dugo godina bio kapiten u jednom gigantu kakav je Man. Utd, kod jednog velikog Ser Aleks Fergusona. U Man. Utd koji je u to vreme bio neuporedivo jači nego danas. Dodji u Zvezdu, okupi prave ljude i prave skauting i marketing stručnjake oko sebe, pa da Zvezda bude prava Zvezda.
O

Ozbiljno..

pre preko 2 godine

Kandiduj se vidara za predsednika Srbije
S

Simo

pre preko 2 godine

Srecan rodjendan Nemanja
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Bratu Vidari sve najbolje u životu i radu i srećan rođendan.Igrati u Zvezdi i Mančesteru je san svakog igrača kod nas a on ga je odsanjao .JEDAN JE NEMANJA VIDIĆ ČOVEK STENA🪨💪💪💪👏👏👏👍👍👍🏆🥇⚽
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Много лош играч био. Трауме смо му оставили на дербијима, па можда зато. Рукомет му боље ишао него фудбал, то је показао против Немачке. Стојке гробар морао да му спашава гујсцу.
D

Dejan Trkulja

pre preko 2 godine

E ako si mu rek’o. Bio bolji Markec u Liverpoolu, bio kapiten, naredj’o 300 utakmica, pev’o mu ceo stadion. Hehehehehe. A tek Nathko!?? Ma idi bre.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Procitas sta kazu najveci treneri i fudbaleri u istoriji ove predivne igre o jednom Nemanji Vidicu, i onda udjes u realnost i Procitas komentare poremecenih krezubih Srba i shvatis zasto je svet tu gde jeste, a zasto smo mi slepo crevo ozbiljnog sveta. Srdacan pozdrav.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Grobar sam i ovog lika totalno respektujem. Biti kapiten u MUFC kod Fergusona je ozbiljna, ali ozbiljna stvar. Kapa dole i alal vera.
T

TP-1

pre preko 2 godine

A sto je to od toga imala reprezentacIja Srbije na primer? Sta je imao Srpski narod od nekog tamo Vidica? Hoces da ti odgovorim,isto sto i sa proizvodnjom sesira u Kini. Apsolutno nista. Zasto je tako strasno reci istinu? E to je mnogo veci problem.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Kako šta je imala reprezentacija? Plasirali smo se na SP 2006. direktno, uzeli grupu i poslali Španiju u baraž sa gol razlikom 16:1. Primili 1 (jedan gol) na 10 utakmica, šta misliš ko je zaslužan za to? Pa smo se plasirali na SP 2010. direktno, uzeli grupu i poslali Francusku u baraž. Primili smo manje golova nego Francuska u toj grupi, šta misliš ko je zaslužan za to? Šta bi hteo, da štoper uzme i sam osvoji svetsko prvenstvo da bi mu ti priznao nešto?
M

Mitljukic

pre preko 2 godine

Secam se kad je usao u Maksi na Dedinju, kad mu je cela prodavnica skandirala a on se zacrveneo, u fazonu: a nemojte ljudi. A u Kini sam video lika sa njegovim dresom i pitam ga ko je to a žuti brat poceo: he comes from Serbia… srecan rodjendan bratino naša!
A

Alex55

pre preko 2 godine

Vidić je samo pokazatelj toga koliko smo bezobrazan i nezahvalan narod. Imamo jednog od najboljih štopera u istoriji PL, ako ne i u istoriji fudbala i umesto da budemo ponosni što je iz našeg naroda, nađu se ološi da ga pljuju sa nekakvim mitovima o "penalu protiv Slovenije". Umesto da ovakav čovek vodi srpski fudbal, vode ga Kokeze, Bjekovići i njima slični. Umesto da ovaj čovek bude igrač sa najviše nastupa za našu reprezentaciju, mi smo kritikama i pljuvanjem uspeli da ga oteramo u penziju posle nekih 30ak utakmica. Drugi će nas poštovati tek kad naučimo da poštujemo sami sebe i biće nam bolje tek kad mi postanemo bolji. Ljude koji su u najboljem svetlu predstavljali našu zemlju i naš narod treba poštovati, a ne vređati zbog nekakvih mitova koje ste pročitali u komentaru ispod neke objave.

Jastreb

pre preko 2 godine

Srećan rođendan legendo.....I da da bog da te što pre vidimo u Zvezdi na rukocodećoj funkciji......

Beny

pre preko 2 godine

Od Zvezde do Mančestera svuda je bio stub odbrane, za mene jedna od najvećih karijera od domaćih fudbalera. Šta je prethodilo igranje rukom na svetskom protiv nemaca i penalu protiv Slovenije ne znam ( mozda neka sabotaza tadašnjeg saveza ) ali znam da si ostale utakmice igrao na vrhunskom nivou. Srećan rođendan legendo!
Г

Гост

pre preko 2 godine

Како је Балотели покушао да се унесе Видари у фацу након старта, па кад је видио ко је повукао се као теткица...а Видић у фазону буди миран мали. Сувишно је било шта рећи о њему срећан рођендан царе.
R

RedStar91

pre preko 2 godine

Zvezda ima Vidica, coveka koji je kao legenda i kapiten Mancestera, postao svetski i evropski sampion. Pa onda Jugovica, najtrofejnijeg srpskog fudbalera koji je svetski i evropski sampion postao igrajuci za Juventus. Oni su ponos Zvezde i treba da trajno budu u rukovodstvu kluba, da vremenom postanu tandem koji podseca na Henesa i Rumenigea u Bajernu. Kada bi njih dvojica bili u klubu, a Zvezda uz to za trenera ima jos i Stankovica, legendu Intera i clana kuce slavnih, sa kojim je takodje postao svetski i evropski sampion, Zvezda bi zaista zasijala evropskim sjajem. Bio bi to najvisi moguci nivo. Oni su judi od ugleda u svetu fudbala, imaju velika poznanstva i otvorili bi nove perspektive nasoj Zvezdi, kako po pitanju dovodjena pojacanja tako i po pitanju dovodjenja jakih sponzora.
Z

Zamisli

pre preko 2 godine

Nekad za navijace MAn.Utd tandem Vidic - Ferdninad a sad Megvajer i Lindelof ....to govori mnogo toga..koja je to razlika u klasi..
S

Simo

pre preko 2 godine

A minus od megvajera Licno
M

Mokijano

pre preko 2 godine

Verovatno je taj ponos jedina prepreka do neke od funkcija u Zvezdi ili savezu! Nece covek da se prodaje k'o neki! Srecan rodjendan!
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Legendo, srecno ti bilo!
G

Gost999

pre preko 2 godine

Srecan rodjedan legendo, najbolji stoper PL i vjerovatno najbolji Srbin ikada. Samo da se osvrnem, sta je zajednicko njemu, Maticu i Ivanovicu, koji su napravili odlicne karijere na ostrvu? Osim naravno vrhunskih igrackih kvaliteta.. To sto su se relativno mladi ozenili, normalne zene, porodica i nisu troslili energije na ganjanje dami sa splava. Jedan od osnovnih preduslova je to, da si normalan u glavi, talenat lako ispliva poslije.
R

Realno123

pre preko 2 godine

Najbolji stoper Premier lige zadnjih 30 godina. To potvrdjuju i ove rijeci fudbalskih velicina. Sve najbolje Vida ziv i zdrav bio jos 100 godina
K

Kol

pre preko 2 godine

Nikad nisam volio junajted ali nas Nemanja je usudjujem se reci medju tri najbolja stopera ikad srecan rodjendan Vidara
M

Minus jednak plusu

pre preko 2 godine

Penal se ne zaboravlja u Reprezentaciji je uvek igfao slabije zato sto mu je Ferguson tako naredio dobijao je bolje ugovore i rano zavrsio karijeru da bi se skroz posvetio MU nije jedini i Berbatov i onaj njiho Kkrejac imaju i svedoci o ovome.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Ne, nego ste vi ograniceni pa ne shvatate da je on igrao u skladu sa mogucnostima reprezentacije. Zato sto je kapiten Uniteda, vi ste sta, ocekivali da predribla 5 igraca i da gol ? Pobogu, pa on je stoper. Sta ste ocekivali, da kreira igru stoper ? Da igra kao u Unitedu sa poluigracima reprezentacije ?
v

vertex

pre preko 2 godine

To kako je igrao za reprezentaciju reflektuje se na to kakva nam je odbrana poslednjih 10 godina bez njega, ili na SP 2006 kada on nije igrao...
A

Alex55

pre preko 2 godine

Pa upravo zbog takvih morona poput tebe je i završio reprezentativnu karijeru rano, a ne zbog "Fergusonovih naređenja". I zbog "junačkih" saigrača od kojih niko nije smeo penal da izvede, pa je on uzeo loptu, promašio i dobio gomilu kritika i uvreda od 7 miliona srpskih poznavalaca fudbala. Zanimljivo kako teorije zavere o njemu iznose oni koji ni gramatiku sopstvenog jezika ne znaju.
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Iako ne volim Junajted ovaj čovek je za mene obeležio njihovo najbolje doba!
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

SRETAN RODJENDAN MAJSTORE!🍺🥃😈🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪😂❤️🇷🇸
p

pancevac92

pre preko 2 godine

srecan rodjendan legendo,najbolji stoper ikad!
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Srecan rodjendan od grobara
C

Coban

pre preko 2 godine

Nasa legenda, dobar i posten covek uvek ostao na zemlji. Niti je lumpao po splavovima niti ganjao fufice i starlete. Samo da odu sve ove lopovi pa da nam se ti vratis. Kapa dole kralju
N

Nemandža Vidik

pre preko 2 godine

Srećan rođendan,legendo! Svojevremeno na Hrtu prenos Lš(gledao zbog boljih komentatora) a stručno lice Slaven Bilić.Bilić,kao da je mislio da se ne snima,pita voditelja kako je igrao Vidić.Ostalo nije bilo bitno.
n

nebo

pre preko 2 godine

Svako dobro vidara!!
V

Vidara

pre preko 2 godine

Nemanja, Delijo, Legendo, nismo ni svesni šta smo imali i šta imamo! Nedostaju ovakvi današnjem fudbalu, srećan rodjendan!
U

Užice343

pre preko 2 godine

Užička Legenda i veliki Gospodin!
T

TP-1

pre preko 2 godine

Ma vazi ej. Nije hteo da ucestvuje ni u kakvoj akciji deci u Uzicu dresovi da se kupe. Ma legenda. Nit obraza nita srama.
A

Alex55

pre preko 2 godine

@TP-1 Začepi, ne znaš da pronađeš Užice na karti Srbije, a ne da li je Vidić pomagao Užicu i ostatku Srbije.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Srecan rodjendan legendo, pa da nam što pre ti, Nemanja Matic i Jugovic preuzmete Zvezdu od ovih lopurdi.