Komentari na vest

Nova mišljenja o penalu u Subotici: Bio je, ali takav prekršaj svira se samo za Zvezdu i Partizan

D

Da,da,daa

pre oko 2 godine

Bio je penal isto kao onaj za zvezdu onomad na 25 metara od gola,onda se smejalo i pricalo dobro se secam ,"đoze nam se" e pa rodjaci sta sad hocete pa moze nam se
b

bosko2020

pre oko 2 godine

kao sto rekoh.ljudi udarali minuse kad sam rekao potencijalni remi spartak partizan i bio bi da nije bilo smjesnog penala,nazalost nije to samo kod nas nego se to svira i najjacim klubovima u zadnjim minutama il posle 90.jadno
J

James Bond 007

pre oko 2 godine

Zvezdasi mogu puci od muke ove sezone, dzaba im trud dzaba im sve, sampion ce biti tim koji je najmanje kiksirao ove sezone, PARTIZAN!!!
n

nabedjeni fudbaler

pre oko 2 godine

Kapiten Nikolic blago receno ne voli ni Partizan ni njegove navijace,svi znamo zasto,jer je ulazio u sukobe sa navijacima,a Savo ga je posle toga i sklonio i nije racunao na njega,zato jer nabedjeni fudbaler nista nije pokazao,pa su ga izvizdali,a posle i vredjali.
@

@nabedjeni

pre oko 2 godine

Jeste, pa je zato prepesacio celu utakmicu?! U drugom poluvremenu je dobio bar 10 puta loptu i svih 10 puta je dodao igracima partizana, petom, ovako ili onako...ali vrlo lezerno... ne pravdaj ga, ne brani ga, svi su videli sta je radio i to je sramno!
r

ranGo

pre oko 2 godine

Знате шта је нај занимљивије у овом препуцавању био није био пенал? Једино се Спартак не изјашњава ЗАШТО? ДА НИСУ МОЖДА СУЧЕСНИЦИ??? Тако је у најмању руку изгледала игра капитена Николића....
m

mare fkv

pre oko 2 godine

Covek izjavi da se takvi penali sviraju samo za blizance, i vi se opet pokoljete ko vise krade. Jezivi ste...
D

Drvo

pre oko 2 godine

Bio je kontakt po butini pre nego sto je dodirnuo loptu, moze to da se kaze, ali u pitanju su milisekunde i mizeran intenzitet. Da nije bilo VARa koji ti u stvari sj..e mozak tim usporenim snimkom, ono nikad niko ne bi svirao. VAR ucini da se fokusiras na formalnosti, umesto na sustinu, da li ga je taknuo po butini, a covek je u stvari isao na loptu i okrznuo ga po butini. Lukic je u pravu kada je svirao penal, onako kad mu uspore snimak on prosto mora da ga svira, ali je sustina da takvi penali ne bi trebalo da postoje. Sustina je da je lik isao na loptu i uzeo je 99% cisto. fudbal nije igrao u kojoj ne smes nikog da okrznes u duelu. Sta ce lik sledeci put u slicnoj situaciji, umesto da onako majstorski uzme loptu, morace da pusti da covek prodje pored njega. Napravise od lepe igre balet za zene sa ovim VARom. Ukinite VAR, ionako samo smara ljude, a i pored njega se gresi, mozda jos vise.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Шта рече Ђуровић "немам дилему био је пенал али си такав суди само Звезди и Партизану" што значи да НИЈЕ ПЕНАЛ ПОСТОЈАО
G

Gostivoje

pre oko 2 godine

Sta ti nije jasno u izjavi vasega Rake koja glasi"BIO JE PENAL..." Zivo me interesuje???
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Upravo ti je covek objasnio samo si ti grobar pa moras prvo shvatiti.Covek je rekao da se ovo odigralo u korist Spartaka PENAL NEBI BIO SVIRAN.
G

Gostivoje

pre oko 2 godine

@Gost samo gost Jel imate problem sa shvatanjem.Tvoj pajtos pise u svom komentaru da penal NIJE postojao,sto znaci da nema veze sa Spartakom,kao i da li bi se svirao njima ili ne. Cinjenica je da je penal bi i da je OPRAVDAN. Da je Partizan izgubio,bila bi vas briga za penal.to je ono sto vas najvise boli.Drugi put procitaj koliko god ti treba da shvatis napisano,pre nego sto komentarises drugoga.
P

Pirlo

pre oko 2 godine

Jeli Stanojko pred skupstinom sta kazu knjige 😂😂😂😂😂
S

Sashki85

pre oko 2 godine

Pa ovakvih i gorih oduzimanja lopti je bilo bar 10 na centru, i ni jedanput nije svirao čak ni faul.
I

Istina je jedna

pre oko 2 godine

Penal je toliko cist da ga nisu ni igraci partizana i sam Jovic nije trazio, da je bio onda bi ga trazili
S

Sashki85

pre oko 2 godine

Vidim svi se prave gluvi i coravi da je igrač zapravo dotakao loptu, jer da nije, bio bi čist penal kao suza. Ovde se sad spinuje kao koliko je zapravo jako startovao na jovica, time omažavajuci to da je start bio na loptu. Pogledajte kretanje lopte pre i posle starta. Pre starta lopta se kotrlja sporijim tempom, i pri startu lopta dobija ubrzanje i minimalnu skretnju. Zašto var nije pokazao video sa strane već isključivo sa spreda gde se jedva šta vidi?
N

NoName1

pre oko 2 godine

Zašto? Pa druže, znaš li ti da je Var soba u Staroj Pazovi? A znaš li i da je izvesni Bjeković gazda u toj kući? Zato su i kasnili dva minuta, pregledaju sve kamere i onda puste samo onu sa koje se ne vidi start na loptu.
S

Skakadak

pre oko 2 godine

Delije a sta ocekujete? vuceliicevi mediji i spin masina rade punom parom,sada se kao pravdaju i sve je ok. Uvek su bili licemeri!
G

Gost1213

pre oko 2 godine

Ako Stanković i Terzić kažu da nije šta se ima više pričati o tome. Dokazane poštenjačine
G

Gospodo...

pre oko 2 godine

jedino rešenje su strane sudije!
p

pih

pre oko 2 godine

ne treba niko da nam nameće svoja mišljenja!Imamo oči...
K

Klk

pre oko 2 godine

Dje su ti te oci kod metra u gol autu, na 20m protiv indjije i napretka?
p

pih

pre oko 2 godine

@ klk isto gde i tebi kada ste vezali 6 titula! Prave titule su se osvajale za vreme bivše države... Sve ovo posle ne bih komentarisao...Svako realan vidi da nema ni P od penala, da ne pričamo kako se širi laž da igrač spartak nije ni pipnuo loptu
V

VARanje

pre oko 2 godine

tražili su VAR i VARaju sa VARom...Grobari poštenjačine, moralisti i "ne treba nam lažna titula" bla, bla, bla....
O

Orao

pre oko 2 godine

Sto stavljate Zvezdu u isti kos
D

Dana

pre oko 2 godine

@Jastreb Stavljajuje je mnogi u isti kos, iz razloga sto misle da je najvece zlo srpskog fudbala..
G

Gostčić

pre oko 2 godine

gpspodo iz mocarta, možete ubaciti još 100 tekstova sa mišljenjima grobara, ali sramno dosudjen penal me možete oprati...narod vidi sve
M

Mop

pre oko 2 godine

Sram te bilo
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Zasto se dugo cekalo da se oglasi var soba? Pa zato sto je stigao poziv(mozda cak i kucanje na vrata) od bjekana
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Al zato ono krljanje Krstajića nije penal?
а

ађутант

pre oko 2 godine

Коментари су излишни.Реакција играча партизана после старта говор све. Паметном довољно....
N

Nenad 333

pre oko 2 godine

Imam pitanje za Ilijeva A gde je snimak sporne situacije za Mladost u humskoj U analizi situacije covek kaze ne vidi se lepo sa snimka Pa gde su blize kamere? Zasto su svi gledaoci arene uskraceni da vide sta se desilo Kamere postoje a nisu prikazane To dovoljno govori da je penal bio kao sunce i nisu smeli da prikazu blizu kameru vec samo onu sa centra Je l to taj Var i regularnost? Kao gledalac arene hocu da vidim situacuju spornu nazalost niko je nikad nije video
k

kVAR na Marakani

pre oko 2 godine

A kako se kod vas uvek desi neki nestanak struje? Laseri u očima? A da, to je kup i nema vara, na stranu to što se sve vidi i bez vara.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Kod nas ne radi, a kod vas radi i previse… izgleda ste zato i trazili toliko uvodjenje VAR-a…
P

Packa

pre oko 2 godine

Pogledajte poslednje kolo u Italiji. 10 oštrijih slučajeva kada igrač dolazi do lopte a potom čak ruši protivničkog igrača po obe noge i ni na jednim nije sviran penal. U ping-pong ispada čim vetar dune igrač padne u 16 i penal. Nemoj da glumite jasno je da penala nije bilo i već drugi dan se polemiše a sudije lopovi će da sude i sledeće kolo da nameste još neko rezultat sada u zoni ispadanja. U sledećim kolima u evropi za ovo ćete dobiti žute kartone za simuliranja.
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Pa onaj Zvezdin, Plavšić čini mi se, se više metara kao pijanac teturao u šesnaestercu dok nije odlučio da padne. Posle su sudijski "eksperti" to pravdali time da je izgubio balans, produženi kontakt, da je ometen i šta sve ne. Nadrealisti su predvideli penale za Zvezdu.
j

juzni

pre oko 2 godine

čist kao suza
S

Severac

pre oko 2 godine

Mislis kao suza grobarska? E tek onda nije penal....
@

@juzni

pre oko 2 godine

I to Stanojeva!
P

Parni VARljak

pre oko 2 godine

Premlak je to start za penal, ali ne za bilo koji penal nego za penal koji može da reši prvenstvo, to se jednostavno ne sudi, u redu da se ovo dosudilo na 2:0 za partizan, ali njima se sve to nekako dešava na 0:0, neki dan ponovljeni penal u Kruševcu, sada ovo, mnogo tih nekih slučajnosti na ‘vrućim gostovanjima’ heh
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Sve je jasno. Kontakt je toliko beznačajan, preslabog intenziteta, takozvano remplovanje. Penal nije. A sudija je odugovlačio da nađe nešto za šta može da se uhvati, jer mu je očigledno sugerisano da treba da svira penal. Svi znamo od koga. Džaba opravdavanje, te za ovog bi, te za ovog ne bi. Čim se ne bi sviralo za bilo koga, to penal nije! Ovo se ni na centru ne bi sviralo kao faul.
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Slazem se potpuno, da ne treba da se napravi sad situacija linca, dosudjen je, gotovo, kraj, idemo dalje. Imam poruku za Gosp. Ilieva, da se kojim slucajem sviralo ovakav penal, u takvom trenutku, znaci maltene 5 minuta pre kraja, nisam bas siguran da bi on imao ovakav komentar, sta vise, mislim da bi ponovo pokrenuli onu akciju ajmo svi ispred Skupstine! Verujte, ovo nece biti dovoljno da Partizan postane prvak, jer zaista imaju slab tim, i to ce se vrlo brzo i obelodaniti, prve izgubljenje bodova, znaci brodolom, jer ce i psihicki da padnu! Nije da nemaju samo tim, oni nemaju ni klupu, a ova situacija sve zahvaljujuci rukovodecih Partizanovih ljudi, pa i Ilieva. Jer, pustiti nizbrdo najboljeg igraca lige, to jest Sumu, a ne kupiti nista zadnjih tri godine, pa izvinite, koliko para toliko muzike, zato Partizan dise na skrgama, ali pasce jer vec je ozbiljno uzdrman, i umoran, ne mozes sa 11 igraca da igras Prvenstvo, Kup, pa Evropu, jer dolazi do umora, zasicenja, pada forme....itd. Sa druge strane Zvezda ima minimum 20 igraca koji mogu da uskace bilo kad, jer su iskusniji, i imaju u nogama i Evropske tekme, (prim.aut: Gobelja, Gajic, Krsticic, Srnic, ......itd). Zato, ja bih odmah prekinuo ovu ujdurmu, jer zaista nema smisla, pa i u naj jacim ligama sudije grese, ne retko, cak ponekad i utivu direktno na rezultat. Ako se setite Barcelona-PSG 6:1, a joooj, kakvi penali bili sudjeni i to u zadnjih 5 minuta, pa to je bilo za zatvor, cak i manji kontakt od ovog u Subotici, zato, glavu gore svi idemo dalje. Ova je jedna od najlepsih sezona sto se tice fudbala u zadnjih 10, jer Repka igra Svetsko Prvenstvo, Zvezda i Partizan bas ozbiljni u Evropi daleko progurali(Zvezdi je bilo teze naravno), zato treba da gledamo poztivno, naravno uz sto manje gresaka. Ja se nadam da ce Zvezda da bude prvak i ove godine, a zelim i Partizanu i Zvezdi sto dalje da ostaju u Evropi!
G

Gost MMS

pre oko 2 godine

Da li da verujemo Raki Đuroviću (osvedočenom partizanovcu) ili svojim očima? Bjeković je upregao sve kvazi stručnjake(crno-bele provinijencije) kako bi nas ubedili da trebamo verovati njima- moralnim čistuncima,a ne svojim očima.Zemljo otvori se! Pa zašto taj sporni momenat onda nismo videli iz ugla iz kog' su ga videli samo Bjeka,Raka i Ivica i još neki Princip-ijelni posmatrači?
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Što da veruješ svojim očima kada imaš Terzu? I Jokića pride.
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Što više tumačenja, sve veća rasprava, sve više bambadava potrošenog vremena a čitanost portala raste li raste. Zamislite sledeće kolo, pola sudija neće smeti da pomisli na penal, pored ovoliko stručnjaka i analiziranja, traženja dlake u jajetu i rasprave. U pravu je onaj ko reče, i bez VAR ovakvi penali svirani su samo zvezdi i Partizanu. Što onda uopšte trošimo vreme na analiziranje i komentare? Lično, voleo bih da u četvrtak i Partizanu i zvezdi rivali daju golove iz ovako dosuđenih penala. Tek da vidim reakcije onih koji komentarišu ovde. Nekad mi iskreno bude žao što sam u fudbalu, na razne načine, skoro 50 godina.
К

Коцјалоне

pre oko 2 godine

Погледајте утакмицу Наполи - Милан, две сличне ситуације за које има много више елемената за пенал, али судија не да није гледан вар него није хтео уопште да разговара о томе...Но добро, можда код њих важе нека друга правила.
А

Ааљ

pre oko 2 godine

Само партизану се ово суди
J

Juuu

pre oko 2 godine

Ocekujemo sankcije za gsn Terzica zbog neprimjerenih izjava!
g

gunđalo

pre oko 2 godine

mnogo manji kontakt je bio na derbiju između Uroševića i Rodića, ali je terzićev rođak iz Lovćenca izmislio faul i poništio gol
N

Noke

pre oko 2 godine

Ja ne znam cemu ovolika sapunica oko ovog penala. Svako ima tu svoje misljenje ali pustite strucnjake da odluce da li je ili ne. Jovanovic je jedan od najboljih sudija lige sampiona a mi ga napadamo tu i tretiramo kao da je neznalica. Gledao sam utakmicu i mec je stvarno bio dobar. Spartak je iskoristio nedostatak Partizanovih bitnih igraca i u prvom poluvremenu igrao totalni egal. Meni je mnogo veci problem onaj teren u Subotici, kao i mnogi u nasoj ligi, nego sviranje ovog penala ili bilo kojeg slicne vrste.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Kako bre sklonio loptu kada je noga igraca Spartaka ispred lopte.Ovo je veca otimacina od one iz proslog kola gde dva penala za Mladost nisu dosudjena,niti to iko pominje,niji se te situacije gledaju.Niti se protivnici bune. Zalosno
O

Onaj duel...

pre oko 2 godine

...je klasično remplovanje.
a

asi

pre oko 2 godine

Za tebe i sve neznalice,remplovanje ne moze da bude noga u nogu,nikako. Remplovanje je gornji deo tela,ne noge.
@

@asi

pre oko 2 godine

Ne moze butina o butinu...??? Sine, vidi se da fudbal nikada nisi igrao...mozda na fizickom ili na terenu u kraju, ali trenirao nikad nisi... pojma nemas sta je duel a pametujes o fudbalu! Kapiram da si i u kraju samo igrao kad nema dovoljno igraca ili zato sto je bila tvoja lopta...
M

MOT

pre oko 2 godine

Potpuno si u pravu Dejane samo moras dodati jos jednu recenicu da li bi se ovakva situacija gledala protiv Zvezde.
A

Alo bre

pre oko 2 godine

Kako Ivicu nije sramota da laze da su svi rekli da je bio penal?
K

Komedija

pre oko 2 godine

Kaze Ivica svi zivi su rekli da je bio penal a ti zivi su verovatno Raka Djurovic i niko vise
K

Komedija...

pre oko 2 godine

Što se tiče Ivice Ilieva, sportskog direktora Partizana, on nema dilemu oko penala u Subotici. "Svi živi su rekli - penal! Niko se nije javio i rekao - nije.". Zdravko Jokic nije ziv za Ivicu Ilijeva???
A

Aman vise

pre oko 2 godine

Sto laze da je neko sklonio loptu kada se vidi start na loptu???
M

Majko mila

pre oko 2 godine

Ivica Ilijev ladno kaze kako su svi zivi rekli da je bio penal, kao da Jokic sa Arene ne postoji... ovo je neverovatno sta covek prica
g

gunners

pre oko 2 godine

Jedva cekam u cetvrtak da igrate sa civilizovanim svetom kako kazes Ivice, pa da vidimo da li se ovakve stvari sviraju vama kao penal. Uvek sam navijao za sve nase klubove u Evropi, ali u cetvrtak za Fejnord svom snagom samo zbog kradje koju ste pocinili i jos sada ovog busanja kako je sve regularno, a svako normalan vidi da nije.
J

Jova1245

pre oko 2 godine

Ne razumem objasnjenje sklonio loptu i sapleo!? Nigde odbrambeni igrac ne saplice igraca Partizana, ali nidge! Decko je samo izgubio duel! A jos veca je bruka da se javljaju navijaci zvezde i kukaju. Sramote kako ste prosli Radnicki u kupu, kako ste osvojili sve titule!?
a

asi

pre oko 2 godine

Izgubio duel? Odkad je duel koleno u butinu? To ne moze da bude duel. Muke jedne lazete i spinujete non stop kao i Terzic. A zasto je kasnila sudijska odluka? Pa bas zato sto je znao da ce se ovo desavati i da ce ga napadati iz CZ. Ljudi sude sa strahom zbog stalnog pritiska koji CZ i Terzic namecu. Isto bi bilo saopstenje da mu je i nogu slomio. I nije saopstenje i sva ova halabuka izdato zbog tog penala nego je to poruka svim sudijama sta ce se desiti u sledecim utakmicama ako sviraju penal za Partizan. Terzic je obecao da ce otici iz Zvezde ako ne osvoji titulu. On mora ili da osvoji titulu ili da napravi laznu sliku kako je titula njemu oteta jer svako normalan zna da on iz Zvezde nece otici iako je obecao.
L

Lažemo se...

pre oko 2 godine

...decenijama, bio je penal, ali se takav svira samo Zvezdi i Partizanu, o Bože...! Sve je laž i prevara, jedini ko je nešto mogao Zvezdi i Partizanu je bio Arkan, pametnom dosta! Jedina istina je, za onakav kontakt ne može biti dosuđen penal, i sudija je to uživo dobro primetio, e sad preVAR soba je promenila odluku, a glavni sudija na terenu nije smeo da bude dosledan svom uverenju, šta će čovek, pomislio, bolje da poslušam ove gore, nego da me zauvek izbrišu!
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

IVICA :Brate jel" bio penal? SAŠA MATIĆ:Čist ko suza.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

"Čist kao suza" je izraz kako Klark Kent sa klupe vidi da je lopta prešla gol liniju. To su te moći.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Ako već repliciras napiši neko drugo ime (nik) a ne da koristiš moj.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

Pre će Saša Matić progledati nego što Klark sa klupe može videti dal je sporna lopta prešla gol liniju.
M

Milojko Arsenic

pre oko 2 godine

Ako je bio nek Partizanu oduzmu bodove ali i takođe da zvezda bude izbačena iz kupa zbog Borjana i minimalno bar 6 bodova joj oduzeti u ligi. Ako ima pravde biće ovako ali nažalost..
B

BD

pre oko 2 godine

PRC MILOJKO.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Pa ovom Raki Djurovicu ni VAR ne bi pomogao…. Gde si ti majke ti video da je Jovic sklonio loptu pa dobio udarac po nogama!?!? Sto se Ilieva tice… koji to SVI kazu da je penal bio? U celoj diskusiji oko penala, ja vise procitah da nije bio nego sto jeste, e sad sto ti selektujes informacije koje ti zelis, to ie druga stvar.

07.08.16

pre oko 2 godine

Kad cujes,bio je penal,ALI.....Nema tu ALI,nema IPAK,nema MOZDA...Pljacka,kradja,kako hocete.Lukic nije hteo da svira,jer nije ni imao sta.U medjuvremenu,crni bik,ili neko njemu blizak, vrsi pritisak na VAR sobu,ovi posle 3 min zovu Lukica,vrsi se pritisak da svira.On gleda snimak,ubedjuju ga,vrsi se pritisak,i onda se svira penal.Neka ih,nek sve zatvore,nek pokradu,Derbi ne mogu.
s

samojeB

pre oko 2 godine

derbi samo vi možete da pokradete kad date gol iz golauta
S

Sky888

pre oko 2 godine

Samo se zapitajte da li bi ovo bilo svirano protiv vecitih u ling longu ili za vecite u Evropi u 85min.Smesna prica.
K

Kaboom

pre oko 2 godine

Čekaj, pitali ste Ilieva šta misli i to stavili u naslov!? Ovo je ko zna koji po redu penal sviran u poslednjih par godina u 80+ minutu, a da rezultat ne odgovara Partizanu. Koliko je to penala svirano Zvezdi u takvoj situaciji kad već izjednačujete neke stvari?
B

Bjekine sudije

pre oko 2 godine

NAJSRAMOTNIJI PENAL U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA,OVO NEMA NIGDE!
D

Dexaman

pre oko 2 godine

A onaj Zvezdin protiv Indjije na 18 metara nije sramotniji?
M

Mop

pre oko 2 godine

Indjija ništa?
K

Kon

pre oko 2 godine

Bjekine sudije@Čije su bile sudije protiv Radničkog u kupu.? Najsramnija krađa, otimanje, bahatost je viđena na toj utakmici. Laseri, kretanje Borjana, udaranje Štulića od strane cele klupe, igrača Zvezde. Pritom niko karton nije dobio, sudija nije kažnjen, jedino Štulić dobio crveni. To je bio dokaz, namera, i odnos sudije prema Radničkom, koji nije smeo reč da kaže o toj utakmici, kao ni sudijska komisija.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Pa u Inđiji nema ništa sporno, svi su saglasni da je to bio penal na 18 metara.
N

Nema nigde?

pre oko 2 godine

Ma bilo kod vas protiv Indjije. Pa nisi valjda zaboravio "cisti" penal na 18 metara? Pa kakav si ti navijac kad zaboravljas tesko dosudjene penale svom omiljenom timu?
d

def

pre oko 2 godine

ok,penal na 18 metara se ne racuna jer je bio van 16.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ej smarači oduzmite Partizanu ta dva boda i dosta više. J... vas penal
S

Spartak Ostecen

pre oko 2 godine

Jel vas bar imalo sramota sto ste pokrali Spartak na pravdi boga?
3

333

pre oko 2 godine

Seca se Ivica Iliev kakav je njemu isto penal sudjen u Subotici pre 10 godina
Đ

Đole Gemaks

pre oko 2 godine

Raka Đurović nikada nije bio međunarodni sudija, niti je sudio derbi. Ništa nije znao ni onda ni sada. To da se oj provlači kao sudijski ekspert je smehotres za sve nas iz branše.
a

asi

pre oko 2 godine

Al zato si ti odlican sudija koji pise komentare sa decom i navija za Zvezdu. Imas sve uslove za medjunarodnu karijeru. Verujem da ces na kraju karijere i ti ponosno reci da kad god si sudio zvezdi ona nije izgubila. Jedini ste klub u Evropi koji takve sudije po zavrsetku karijere zaposljavate u svom klubu. Cisto da im se zahvalite za zasluge.
J

Jokara

pre oko 2 godine

Ali Zdravko Jokić je vanserijski eskpert? Kako da ne.. Nepotrebno dizanje tenzije. Ne znam zasto ovo treba da se radi od strane vodecih ljudi Zvezde. Kao navijač Partizana iako bih voleo da uzmemo dugo cekanu titulu od toga nece biti nista. Znam da ce me sad pljuvati i lupati minuse, ali zaista ne vidim nacin na koji to mozemo uraditi. Jednostavno imamo limitirane igrace i pogotovo ako budemo igralo na tri fronta(prvenstvo, kup i evropa) i dalje nema cemu da se nadamo. Zvezda ima dva top tima za nasu ligu i uvek ce moci da kombinuje za sve frontove. Jedina nada je da mozda sada ispadnemo iz evrope i da se maksimalno fokusiramo na ligu. Pa sta nam Bog da. Pored ovoga izmedju utakmic au Evropi imamo dva teška gostovanja. Negde cemo se okliznuti. Ne mozemo to fizicki da iznesemo. I zato mislim da cemo tesko do titule. I da zakljucim ako je i ovaj penal greska,ako nije bio, moramo biti svesno da ce toga uvek biti u nasem prvenstvu. I u nasem dvoristu i u dvoristu kod komsinice. I koliko god da se bunimo nista to nece promeniti. Zato u sebe i u svoje kljuse pa kako bude. Sportski pozdrav
B

BD

pre oko 2 godine

Jokara@Brate,kao Zvezdaš kažem 100% si sve u pravu.ČIST,TAČAN i NORMALAN, komentar.
S

Sram vas bilo

pre oko 2 godine

Penal je toliko cist da ga nisu ni igraci partizana i sami Jovic nije trazio
S

Strasno

pre oko 2 godine

Kako ovog Raku Djurovica tkz eksperta nije sramota??? Razblazava pljacku
c

carapan

pre oko 2 godine

sta je tu cudno tako je zadnjih 30 godina samo budale jos pricaju o tome......

Srb_7-1

pre oko 2 godine

Pa naravno da je panal cist, udarac u koleno i butinu se lepo vidi, lopta nije pomerana iz putanje ni milimetar i u potpunoj je kontroli Jovica, sto znaci da je spartakov igrac nije izbio... A ovaj Jokic ocigledno ne zna pravila niti svrhu Vara. A i najsmesnije je kada kaze '...Suština je da VAR nije trebalo da se meša. I da je Lazar Lukić dosudio penal - VAR ne bi trebalo da se javlja...' Pa druze to je sustina Var-a, da se javi kada vidi da ima elemenata za drugaciju odluku od one koju je donio sudija prilikom dosudjenog penala, ili moguceg, a nedosudjenog penala. A na sudiji je da pogleda tu situaciju na monitoru i da onda odluci da li su iz Var sobe bili upravu, znaci opet je sudijina zadnja.. A komedija je i kada kaze '...Situacija nije jasna. Nije jasna greška. I baš zato VAR ne treba da se meša....'. Je li moguce da ovo 'ekspert', koji je navodno upoznat sa pravilima Vara, izjavi? Pa zato i jeste tu Var da se proveri ako situacija nije jasna... Toliko o Jokicevoj 'strucnosti'... Ali zato odgovaraju penali na 18 metara, i od kolena Rnica u derbiju, ili golovi iz metra gol auta, nije se niko potresao mnogo zbog toga od ovih 'eksperata'... Ili sada u zadnjem derbiju od ruke Erakovica, gde mu ruka nije uz telo jer je pokusao da je udari glavom i promasio.. To je njegova nespretnost, nije ga niko napucao loptom, pa da nije imao kada da ruku skloni, morao je da vodi racuna jer je lopta putovala dugo...
C

CZ-Pa 110:81(+30)

pre oko 2 godine

Ni govora o penalu, nije ga ni pipnuo. Jovic maucio na treningu da pada. penaltizan.
R

Rebel

pre oko 2 godine

Da je terzic rekao da je drugo poluvreme nije ni trebalo da se igra, jokic bi i to potvrdio. Sve ih zajedno treba proterati iz fudbala za dobro srpskog sporta, pa i crvene zvezde. Naravno da im je najvreci problem var protiv kod su zdusno bili, jer kradja vise nema. I odmah je Partizan prvi, a zvezdi svirano 20 penala manje nego prosecno prethodne 4 sezone
E

Exe

pre oko 2 godine

"Nova misljenja" mislite dali zeton ovom da prica ono sto je u interesu partizana
B

Bones43

pre oko 2 godine

Raka djurovic je pripadnik crno bele struje koji opravdava pljacku partizana svaki put, on je placen da ovako komentarise
R

Ris

pre oko 2 godine

Nije samo to u pitanju da se ovo ne bi sviralo njihovim protivnicima, ima još caka kada su večiti u pitanju. Recimo ako Partizan ili Zvezda postignu gol pred kraj utakmice sudija skrati nadoknadu sa recimo pet ili šet minuta na dve minute, bez obzira sto se drugo poluvreme nije ni igralo. Zbog izmena, odugovlačenja, itd...
r

ranGo

pre oko 2 godine

е то јесте истина и не само то овакви пенали се суде само звезди и партизану противницима и тежи прекршаји се не суде али.... на жалост "мали" се не жале или се жале само када је у интетесу њима драгог клуба ....
A

AcoAco3333

pre oko 2 godine

Toliko je penal cist da ga sudija nije svirao pa je onda morao nekoliko puta da pogleda snimak dok ga gospoda iz var sobe nisu ubijedili da je to penal cist kao suza... Ovo se nebi sviralo ni u "tunguziji"...
R

Ris

pre oko 2 godine

Toliko je Boaćijev gol bio čist da je Grujić pokazao na korner!
S

Sramota

pre oko 2 godine

Ni P od penala nije bilo,bjekoviceve sudije su najveca bruka na celom Balkanu koliko namerno guraju jedan klub samo da bi vestacki dosao do titule! Eno u Sloveniji bio izvestaj i snimak ovog sramotnog penala,ljudi se smeju u studiju i kazu da ovakav penal u Slovenackoj ligi ko bi dosudio taj bi za uvek bio izbacen iz sudiske organizacije!
P

Pravila VAR-a

pre oko 2 godine

Po pravilima takmicenja u Evropi (a valjda je tako i kod nas) VAR se oglasava samo ako je sudija prevideo neku potpuno cistu i jasnu situaciju, na primer neki siguran penal. Posto u ovom slucaju sa verovatnocom od 90% nije bio penal, VAR po pravilu nije imao pravo da se uopste oglasava, to je prva greska. Drugu gresku napravio je sudija Lukic kad je podlegao pritiscima iz VAR sobe i promenio prvobitnu ispravnu odluku. Medjutim, nema potrebe za ovolikom tenzijom. Ocigledno je da Zvezda trenutno igra bolji fudbal od Partizana, ne samo zbog ubedljive pobede u derbiju nego i zbog rezultata koje je napravila u kvalitetetnijem evropskom takmicenju, tako da ce do kraja prvenstva verovatno sve doci na svoje mesto i Zvezda ce osvojiti titulu. E sad, ne pobedjuje uvek bolji, pa ako se desi i da Partizan osvoji, treba cestitati i zivot ide dalje. Samo opusteno...
R

Rare

pre oko 2 godine

Sa najvecim uzivanjem cu citati sta Partizan misli o VAR tehnologiji onog trenutka kad ne budu prvi na tabeli.
b

bojank995

pre oko 2 godine

Još jednom kažem - kontakt je postojao, to je jasno. ALI sta bi bilo kad bi svaki kontakt bio faul? Kod remplovanja često dolazi do jačeg udarca kod građenja lopte. Smešna stvar, pogotovo ako hoćemo da se približimo vodećim ligama. Setimo se ove utakmice ako bod bude odlučivao o prvaku
S

Spartak ostecen

pre oko 2 godine

NAJVECA PLJACKA U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA!
R

Ris

pre oko 2 godine

Vi ste toliko izgubili kompas da ste Zvezdine Zvezde počeli nazivati Grobarima! Sa vama više nema normalne diskusije!
D

Daj faul

pre oko 2 godine

@Ris… da malo bolje pratis ili da zelis da proveris nesto pre nego sto napises glupost, znao bi da od vremena kad je bio predsednik Zvezde, Piksija optuzuju za pravljenje duga, pa je cak bila razmatrana i opcija da mu se oduzme status Zvezdine zvezde
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

A gol sa atletske nista?!
I

IRIS

pre oko 2 godine

JEDAN CVOEK,JEDAN KLUB,JEDAN NAROD,JEDNA STRANKA,SVI ZNAMO KO STA RADI OD 2012 TE
D

Dembele

pre oko 2 godine

I biće i sledeće 4 godine. Uživaj.
r

rgreg

pre oko 2 godine

od dolaska jednog coveka na vlast svira se za Zvezdu sve,i od njegovog dolaska ona postaje neki kao faktor,inace je nema,.,.
д

д.г.

pre oko 2 godine

Тако је. Звезда постоји од доласка Вучића на власт. А откад ти пратиш фудбал.
z

zuti jsd

pre oko 2 godine

Od dolaska borhana na vlast jedan klub za 10 godina uzme cak 6 titula za redom u FK i 9 u KK, i to sve "slucajno"
R

Rare

pre oko 2 godine

Zvezda je bila prvak Evrope i u top 30 klubova na vecnoj listi UEFA i pre toga.
G

Gostttt

pre oko 2 godine

neki kao faktor??? izvini mozes li mi navesti koji to nas klub ima pobedu u ligi sampiona? koji to nas klub ima najvise pobeda u ligi sampiona? kojo to nas klub drzi rekord po broju osvojenih bodova u ligi sampiona? kojo to nas klub je najbolje plasiran na rang listi? koji nas klib je u osmini finala lige evrope? koji nas klub je bio prvi u grupi lige evrope?
B

BD

pre oko 2 godine

Bari,Tokijo,finale sa Borusijom,silne Evropske pobede nad velikanima,Realom,Barselonom,Bajernom,Liverpulom,tu je po tebi faktor JEDAN čovek na vlasti.Pa nije Liverpul u rangu sa Voždovcem,Tsc-om,nije Bajern u rangu sa Metalcem,Kolubarom,da se ZVEZDA muči sa takvima da osvoji prvenstvo SRBIJE.Sportski pozdrav.
A

Axaxa

pre oko 2 godine

@gostttt pa sve to što si naveo se dešava od kada je @greg naveo. Uz kompletnu podršku i vetar u jedra.
G

Gost ad

pre oko 2 godine

Trebalo je 75 godina da prodje da bi Partizan dobio svoj stadion. Da nije Vučića nebi ga nikada dobili. Umesto da se zahvalite predsedniku vi ga zasipate uvredama i pretnjama. Sta je razlòg vasoj bahatosti i vrsenja pritiska na Predsednika. Dobili ste vise nego svi klubovi u super ligi u prethodnih 10 godina zajedno. Sve se češće čuju pretnja kada ode Vučić da Zvezda vise nece postojati. Zaboravili ste da vas je Zvezda finansijski pomogla da ne ispadnete iz lige. Kada ce te shvatiti da bez Zvezde i Partzana srpski fudbal bi pao na najniže grane.