Komentari na vest

Nova smena trenera u Superligi za potvrdu najkraćeg staža u Evropi

G

Gostinjo

pre oko 2 godine

da se ogranici broj smena u toku sezone na 1 po klubu i kraj. to naravno kad dodje nova garnitura, nadam se sa Nemanjom Vidicem na celu, moze i Matic.
G

Gost1976

pre oko 2 godine

Bajića se sećam kad je bio trener kadeta Vojvodine,teška neznalica i folirant,nekim čudom i vezama je došao do superlige,loš pedagog,vizija fudbala ziheraška.. Stvorio NULA igrača!
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Uprave menjaju trenere cesce nego igraci stucne Ili kopacke. Kao da traze od tih trenera I golove da daju. Dok se neke stvari ne promene nece ni trenerska vrteska. Fudbal je u Srbiji u sve jadnijem stanju.
M

Masinovidja

pre oko 2 godine

Stize im opet Branko Zigic verovatno ili Slavoljub sto je oteran iz Vose ahahahah.
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Kao da gledam, stize Vladimir Buac ili Slavoljub Djordjevic. Sale Ilic bi bio pravi covek za Proleter, on bi ih spasao ispadanja. Gde su i sta rade Petar Kurcubic, Zoran Njegus, Dejan Govedarica, Dragi Kanatlarovski ili onaj Dodic sto je trenirao pola Superlige ukljucujuci i Jagodinu dok je igrala elitu? Ahahaha.
s

starbucks

pre oko 2 godine

Ako ikad ode ovaj, prvi što dobije ovlašćenje da se uhvati za telefon u Fss, hitno ali iz momenta da zove uefu i da prijavi sve ovo. Da se očisti ova bagra, da nas kazne 10 god neigranja u Evropi i da se naučimo pameti a za 11 god Timok da pobedi Lester u LE, zato što nam se može.
F

Fantom

pre oko 2 godine

Sve bi to bilo lepo i realno, ali ta prva UEFA radi po principu leva ruka, desni dzep.