Sa prošlosezonskog okršaja Intera i Benfike (©Reuters)
Sa prošlosezonskog okršaja Intera i Benfike (©Reuters)

Novi dan, novih 100.000 na talonu... BEZ ULOGA!

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.10.23. | 12:10

Počinje četvrto kolo Prognozzera

Novo kolo Lige šampiona i novo kolo Prognozzera. Danas sa prvih osam parova elitnog evropskog takmičenja među kojima se svakako izdvaja derbi madridskog Reala sa Napolijem.

No, tu je i interesantan okršaj Intera i Benfike, gostovanje uzletelog Galatasaraja kod Mančester junajteda, pa zahuktali Real Sosijedad u Salcburgu... Idealna prilika da se uključiš u trku za 100.000 dinara.

Izabrane vesti

I odmah da podsetimo, trka je dnevna što znači da ćemo sutra opet krenuti sa starta, sa novih osam parova, a u četvrtak opet, jer tad su na programu Liga Evrope i Liga konferencije.

Potpuno je besplatno – potrebno je samo da si registrovan na sajtu mozzartsport.com i registrovan na sajtu mozzartbet.com, i da povežeš ta dva naloga vrlo lako (ne zaboravi da potvrdiš povezivanje preko linka u inboxu na sajtu mozzartbet.com) – sve to kako bismo ti, ako se pokažeš kao dobar prognozer, ekspresno uplatili nagradu na mozzartbet nalog.

Šta je cilj?

Cilj je da pogodiš svih osam prognoza – ako to učiniš, 100.000 je tvoje. A ako još neko bude toliko uspešan u tom kolu, podelićeš nagradu. A dobra vest je da ne moraš da budeš perfektan da bi došao do nagrade. Ako u kolu niko ne pogodi osam od osam konačnih ishoda, nagrada ide onom ili onima koji su pogodili sedam od osam parova.

Ima li još nešto što treba da znaš?

Ima! Možeš da se priključiš kad god želiš, jer se igramo iz kola u kolo, svako kolo je takmičenje za sebe, dakle nema bojazni da neko može da ti „pobegne“ i ostvari nedostižnu prednost. Može da se desi da večeras, na primer, ne pogodiš nijedan par, ali nemoj da te to obeshrabri, u sledećem kolu možda pogodiš svih osam. Naravno, u što više kola učestvuješ, veće su šanse za 100.000!

Pročitaj detaljnija Pravila takmičenja, ako već nisi, registruj se na mozzartsport.com i mozzartbet.com.

I spremi se. Čeka te 100.000 svaki dan. Sa 0 dinara uloga. Večeras imaš vremena do 18.45 i početka prve utakmice u ponudi.

Osvoji 100.000 bez uloga. Igraj Prognozzer.


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara