Filipo Falko (©Reuters)
Filipo Falko (©Reuters)

Novi detalji oko transfera Falka u Zvezdu: Uključena je i Bolonja

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.01.21. | 21:40

Deo novca od transfera ide i klubu sa stadiona Renato Dal'Ara

Čini se da je svakim satom Filipo Falko sve bliži Crvenoj zvezdi. Iz Italije su svakodnevno stizale informacije o pregovorima dva kluba, a više se ne dovodi u pitanje da li će Leče prihvatiti ponudu iz Beograda - koja iznosi 1.200.000 evra plus 300.000 kroz bonuse - već kada će stići garancija banke, posle čega bi trebalo da čitav posao bude ozvaničen.

U međuvremenu, Skaj sport piše da je sve dogovoreno i uskoro se očekuje da igrač obavi lekarski preglede, dok pojedini drugi italijanski mediji navode da 25 odsto ovog transfera ide Bolonji, iz koje se 28-godišnji napadač leta 2018. vratio na jug Italije. Falko je u Bolonji bio od 2015. do 2018. godine, ali je upisao svega devet nastupa. Nije se naigrao, baš kao i u svom prvom mandatu u Lečeu kada je više bio na pozajmicama. To se, ipak, promenilo povratkom u Leče i u međuvremenu je postao jedan od vodećih igrača ovog kluba koji se šeta između prvoligaškog i drugoligaškog ranga.

Izabrane vesti

Što se tiče načina isplate, Zvezda bi pomenutu fiksnu sumu od 1.200.000 evra trebalo da plaća kroz rate u naredne tri godine. Kada se tako posmatra, ovaj transfer deluje povoljno, ali sve će naravno zavisiti od učinka na terenu.

Kako stvari stoje, na proleće ćemo u crveno-belom gledati Fa-Fa tandem italijanskih ofanzivaca - Falčinelija i Falka.



tagovi

Filipo FalkoFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara