Komentari na vest

Novi Pazar čuva Adešinu trogodišnjim ugovorom

M

Makijan

pre 11 meseci

Decko je odlican potencijal, fizicki besprekoran, odlicno cita akcije protivnika. ( tako je i pao drugi gol pazara na Marakani) Gledao sam utakmicu dosta odusevio me je, i posebno sto je 04' godiste. Sto se tice ugovora igraca u Pazaru, nije to problem vec za to treba sistem. Sve mora da fukcionise kao sat treba kadrovi za to a najvise strpljenja sto za taj mentalitet tamo je tesko. Da bi dosli na nivo TSC i Čuke treba ljudi koji ce znati da naprave sistem da mogu da se finansiraju i kroz prodaju igraca. A sistem da neko neprekidno gura pare kao sponzori i da mu se vrati nikad, je proslo vreme. Niko nema bas toliko da tako daje novac. I imidz da se popravi i uloga navijaca jer ono sa Kljajicem je jako ruzna slika.. Sve ostalo imaju ljubav, strast brojnost publike.. vreme, jer niko nece u nedogled da daje samo iz ljubavi .
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

od ovoga mislim da ce biti dobar igrac ,u poslednjem kolu protiv Zvezde je dominirao na sredniterena sa samo 19 godina protiv mnogo iskusnijih igraca
m

miki bg

pre 11 meseci

neznam ko sad vodi pazar od kad se rasim ljajic povuko , ali uvek me cudilo skoro ceo tim ima ugovore za tu sezonu , ako oces zaradis moras malo duze ugovore pravis , konacno neki na 3 godine ali posto je mlad trebalo je i na 4 ili 5 godina , dobra pojacanja su portugalac i mladi igrac iz gane koji bio u bolonji ali opet na godinu dana, steta zbog navijaca da se nenapravi neka zdravija prica ili se pusti neki sponzor , pa cak i proda klub nekom ko ima para.pa imaju sistem ko cukaricki , ,tsc pomazu madjari , ima ko bi pomagao i novi pazar sigurno.
?

???

pre 11 meseci

Nzm sto toliko minusa. Mozda zato sto malo imas ruznopis. Sve si lepo rekao. Ugovori se potpisuju na god dana. Za sezomu se promeni 30 igraca i 3 trenera. To je bez ideje, bez plana, jos uvek to u nasoj ligi pali, al nece dugo
f

feee

pre 11 meseci

To je prica vecine nasih klubova, pogledaj Radnicki kg, Nis, Napredak itd vecina ima ugovor na godinu. A to znaci da imaju finansiranje od grada ili opstine na godinu dana za tu sezonu samo. Bilo bi dobro naravno ako vec grad ili opstina pomaze klub da to ide na par sezona da mogu da naprave nesto pa kasnije da prodaju. Ali i kada kupis klub provo se ulaze i na gubitku si pa tek onda ide zarada kada se uspostavi sistem. Kod nas da bi neko kupio neki klub mora da ima zaradu a to je kod nas znaci da moras da doneses niz zakona da bi doslo do privatizacije. Cuka i TSC su bili mali klubovi opstinski da kazemo pa su bili pred gasenjem, onda su im dosli "spasioci". I razlika je velika izmedju ova dva kluba, TSC je promenio i ime, to je nekadasnji AIK, ima dosta i politike umesane, jer je negde cilj bio da kazemo najblaze da postane akadameija za razvoj Madjarskih fudbalera ili filijala Ferencvarosa. Potpuno su sve prekopirali kao kod Farencvarosa sem godinu osnivanja i umesto zelene boje kod ovih je plava.