Komentari na vest

Novi špic kuca na vrata: Marko Milovanović dva u metu za prvu radost Partizana u Sloveniji (VIDEO)

l

lukic 123

pre gotovo 3 godine

jovetic dosao
S

Samo Bob

pre gotovo 3 godine

Malog dati na pozajmicu, da igra negde, značiće i njemu i Partizanu. Btw, nisu mi jasni treneri mlađih kategorija, zbog čega u špic uvek guraju klince koji su fizički dominantniji od drugih klinaca istog uzrasta? Šta, trofej u juniorskoj konkurenciji nešto znači?! Kad stasaju za prvi tim, vidi se da li tu ima štofa ili ne, samo što tad već bude prekasno.
S

Sd

pre gotovo 3 godine

Jos jedan Smederevac koji ce Boze zdravlja da ostavi trag u nasem voljenom Partizanu,bravoooo

Vladimir Sakovic

pre gotovo 3 godine

Eto taman Stanoje ce imati izgovor zasto sklanja Rikarda.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Za Milovanovića i Stulica je najbolje naci neki superligaski klub gde ce igrati svaku utakmicu.Za sada mislim da je rano da trpe pritisak koji Partizan i takmičenja u kojima ucestvuje nose.Pri tom pored Rikarda,a i ako se dovede jos jedan spic,imali bi premalu minutažu,sto je za razvoj mladog igrača pogubno.A verujem da posle ovih priprema, mnogi superligasi ce ih pozeleti,a pre svega Milovanovica.Mislim da su Grobari videli da se ipak još uvek moze racunati na Markeca i Pantica.Jedino jos Jojic i Obradović nikako da se ukrcaju.Mislim od onih koji vrede,umeju,ali nista ne igraju.Vodelo se i koliko je Zivkovic bolji od Miljkovica.Ali i da su Brezancic i Smiljanić daleko ispod nivoa za Partizan,i ne znam sta rade u Partizanu.Videlo se i da kad igraju Scekic i Zdjelar ide tesko,na misice.
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

Batabane bravo. Steta sto niko nema u upravi da tako razmislja. BALVANI I TRGOVCI !
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Štulić je loš ali Milovanović može biti drugi špic
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Od ovih što su završili utakmicu, samo Markec i eventualno Pantić (ali ne svakako na ovoj poziciji bočnog napadača) mogu da konkurišu za startnih 11. Rekreativci Lola, Brezančić, Miljković i Jojić na transfer listu ili tribine, penzos Ostojić na klupu jer nema ko drugi, ova deca Popović, Pavlović, Đorđević i Štulić još zeleni. Tanko je ovo pretanko za ozbiljniju priču, daj Bože da grešim, ali ovo nije ekipa za trofeje i Evropu.
B

BlackAndWhite

pre gotovo 3 godine

Baždar i Milovanović su, za Štulića, Pele i Ronaldo debeli...
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

UPRAVA TRLJA RUKE I SPREMILA KOFERCE. BICE LOVE ,BICE LOVE !
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

U upravi sve sami DZAMBAZI,TRGOVCI

Samed Samed

pre gotovo 3 godine

Bazdar na poluspica, Milovanovic spic🤔
P

PG

pre gotovo 3 godine

Ne smijemo da se zavaravamo . Sanicanin, Pantic i Rikardo dosta dobra pojacanja, ali nama definitivno treba ozbiljan desni bek i ozbiljan, brzi krilni napadac . Bez toga, opet ceno se boriti za 2. mjesto , nazalost . I budemo li 4. sezonu igrali u istim dresovima, nijednu utakmicu necu da gledam, jer oni seljaci iz uprave srozase ovaj klub !
G

Gost7777

pre gotovo 3 godine

Legendo ako je tebi poblem dres onda i nisi navijac vec idi da gledaj Fešn TV.
T

Tripije

pre gotovo 3 godine

Bravo za mog komsu Dacu Pantica. Rekao mi je da ima osecaj da ce pokidati ove sezone a i red bi bio u najboljim je godinama trenutno, a bio je veci talenat od Radonjica i Zivkovica kad se pojavila generacija '96. Sva trojica su zbog svog ponasanja napravili za sad mnogo manje nego sto su mogli, Pantic je najmanje napravio od iako je dosao do Celzija, vreme mu je da zablista ove sezone.
Č

Čika Trba

pre gotovo 3 godine

Jednom mi je pokojni čika Trba pričao o talentu Radonjića i kaže ovako:"U toj generaciji je Radonjić bio broj 1 pa tri mesta prazna pa Živković,Pantić pa ostali...".Toliko o talentu tvog komše Pantića. PS.Ako ne znaš ko je čika Trba,raspitaj se.
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Bas je pokretljiv za svoju visunu i brz, ovo je danas bio drugi put da sam ga gledao uopste ali prvi put protiv starijih igraca i super je izgledao...uopste nije neko ko zasniva svoju igru na tome koliko je jak i visok nego mu je to dodatak samo i bonus u situacijama u kojima se nadje..A ovaj protivnik je malo bolji od Macve npr tako da rezultat nije nesto cemu treba da se radujemo i to mora jos dosta bolje da bude..
V

Von

pre gotovo 3 godine

Odakle vise izvlaci ove penzionere Smiljanica i Brezancica oni su davno zavrsili sa fudbalom.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Odlican ovaj drugi gol. Sa takvim osjecajem se ili radjas ili ne radjas. Nadam se da ce biti nesto od njega i Bazdara. Bas dugo nismo iznjedrili nekog napadaca iz omladinske skole, a da je ostavio trag u prvom timu.
A

Audi men

pre gotovo 3 godine

Ovde je nesto mutno kad on daje golove a niko od ozbiljnih klubova ga ne trazi.... Sumnjiv je mnogo taj Ohi, sa 27 godina jos u toj slaboj ligi u rangu ling longa...
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Kriv je STANOJE.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Kriv je STANOJE.
M

Mihajlovac

pre gotovo 3 godine

Milovanovic dve godine radi u Mihajlovcu sa Draganom Djordjevicem
0

0211

pre gotovo 3 godine

Kako počelo na kraju će da vade decu 2015o godište, samo da se proda.
D

Deda Zeljo

pre gotovo 3 godine

Jel vam krivo sto vi nikom ne mozete ni najboljeg igraca Ivanica da prodate za vise od 2 miliona dok Partizan uvek ima bar 2-3 klinca od najmanje 5 miliona. Ode Stevanovic, tu je Jovic, kad ode Jovic, tu su Bazdar i Milovanovic, odlicni stoper Djordjevic... Jbg vi morate da vracate deda Krsticica nemate klince.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@deda zeljo - vidim, prodali ste njih 10 za 5 miliona. A ne, ipak samo jednog. A sto se mene tice, samo vi razigravajte klince za prodaju, a mi cemo da uzimamo titule i kupove i da igramo grupne faze evropskih takmicenja.
D

Deda Zeljo

pre gotovo 3 godine

Samo vi uzimajte titule ne mozete ni da se radujete ljudski jer znate da su vam poklonjene. Sto se evrope tice zvezda nece skoro u grupe da prodje u narednim godinama, ispucali ste svu srecu u kvalifikacijama sa bunkerasima Milojevicem i Stankelom.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@deda zeljo - znam da dede treba da pričaju bajke, ali ne treba baš izmišljati. Nikad mi slađa titula nije bila nego ove godine. Vama se svi sklanjaju, sudije ne sviraju ništa protiv vas, a protiv nas svi grizu, ne sviraju nam se čisti penali, i opet ne samo da nam niste ni za bod prišli, nego smo i razliku povećali. Još smo vas dobili 2 puta u mesec dana, čisto da pokažemo čiji je niz lažan. A mora da nam neko pokloni titulu, jer ono, lako je u Evropi samo jednu utakmicu izgubiti, i to u gostima od bundesligaša, lako je nadigrati Milan, vicešampiona Italije i to sa igračem manje u obe utakmice, toliko da mora sudija da ih spašava, ali da te vidim bato kad dođe nezgodna Bačka, još nezgodniji Voždovac, ili ne daj Bože TSC. Shvatite, za ovu ligu smo spejs šatl. Tolika je razlika da morate da dogovorite skoro sve samo da nam ostanete blizu. Da, da, sreća je proći 14 kola kvalifikacija zaredom. Lako je izbaciti mnogo skuplje ekipe od sebe nekoliko puta. I vaš Stanoje je bunkeraš veći od Miloja jedno 10x, pa vi ni Šarlrou koja se borila za opstanak u Belgiji niste prošli. Mora da niste imali sreće, kao recimo protiv škole fudbala iz Rige i Sfintula za koji samo bliža rodbina fudbalera zna da postoji, pa da vam sudija pokloni penal. Verovatno zato NIKO sem ZVEZDE to u ISTORIJI fudbala uradio NIJE!!! Još jednom, lepo je pričati bajke, ali ne treba u njih verovati. Jer da treba da se u njih veruje, ne bi bile bajke.
D

Deda Zeljo

pre gotovo 3 godine

Samo ti pisi hahaha, briga me da citam ovoliko gluposti...
9

951357

pre gotovo 3 godine

@deda zeljo - kako da ućutkaš Grobara - ispišeš mu gomilu činjenica koje mu sruše Sneška.
@

@deda

pre gotovo 3 godine

Ubio te je 951, da ti kažem ukratko.

Gales

pre gotovo 3 godine

Ja ne mogu da se slozim da je bilo veceg bunkerasa od Milojevica ,jeste onaj jedan derbi bio bunker kada je Sanogo Sumu povredio ali i tu bi vas dobili da je Markovic mogao da zavrsi i da Jojic nije skrivio bezpotreban penal kakav nisam do sada video ,u prvom mandatu kada je bio Stanoje Partizan je napadao Arsenal u Londonu u 70 i nekom minutu Kleo dao gol bilo 1-1 u tom trenutku, covek je cak imao nekog talenta za trenera ali se mnogo promenio za ovih 10 godina.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Deda, reci ti meni kako je neko deda (Krsticic) sa 30-31 godinom? I koga zanimaju godine, ako igrac donosi kvalitet! Ako ti zaista verujes u vase milione, avione, imas ooozbiljan problem i bolje time da se bavis nego time koliko mi uzivamo u titulama i u Evropi…
@

@951357

pre gotovo 3 godine

Tebra, jel ti stvarno misliš da sve titule u poslednjih 10-tak godina nisu nameštene? Verovatno si verni glasač SNS-a zatupljen Zadrugama, Parovima, Hit-Tvitovima, Palmama...
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

951357 druže o kakvim činjenicama ti pričaš pa svi zvezdaši pričaju o tome dok je ovaj na vlasti gore da za zvezdu nema zime i da će osvajati najviše trofeja i da će najviše novca imati.Malo pred izborne godine će se smirivati navijači Partizana jer Srbi brzo zaboravljaju sve.Bukvalno cela Srbija svi znaju da je zvezda apsolutni povlašćena i privilegovana svaki navijač crvene zvezde to zna jedino ti tupiš ovde bez ikakvih argumenata i činjenica.
G

Ghost17

pre gotovo 3 godine

Može li neki napadač iz škole da je niži od dva metra i pokretljiviji od šifonjera? Svaka čast za golove ali daj više da igramo brz fudbal a ne bunarenje u najavi.
S

Samo pitam

pre gotovo 3 godine

A može li jedna vest da prođe bez vas seratora, kojima neki đavo uvek smeta.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Samo da pitam,sto pljujes coveka,tacno je rekao,niko vise ne gleda da gura igraca tipa Milko Djurovski ,sve neka grnala i kad naidju na nekog centarhalfa slicne snage kraj price.
G

Gostza

pre gotovo 3 godine

A Vlahovic sitan? Haland isto? Daj ne mlati. Klinac je odlican. I Bazdar. Ovo treba odgajiti i zadrzati, bar neko vreme.
K

Kraljevic

pre gotovo 3 godine

Ova asistencija Živkovića za Milovanovića kako je pogledao i odigrao mu koja je kvota da bi je brat Miljkon prebacio na korner zastavicu ili aut?
D

Djedomir BG

pre gotovo 3 godine

Ponosan sam sto Partizan cini 95% igraca poteklo iz omladinske skole sto stariji sto mladji svaka cast na tome. Uz 2-3 stranca, a ne kao neki koji na klupi drze igrace sa milionskim primanjima.
K

Kolika

pre gotovo 3 godine

Su vasa tj primanja igraca oartizana? Drzavna tajna!!! Vama vre kisaekas ima platu kao nas najbilji fudbaler! Ne lupetaj bre!
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Zato zadnje 4 godine imate 300 bodova minusa i jednu evropu. Pa vam posle svi drugi krivi
K

Koan

pre gotovo 3 godine

Samo veliki I uspešni imaju mogućnost da drže takve igrače na klupi.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

@ djedomir..Partizan bi i trebao da se bazira na svojim igracima .Uzimas decu iz cele zemlje i okoline i trebalo bo jedan dan da vise te dece igra u prvom timu ali ocigledno je bitnije ciji je ko menadzer i sa kim se moze odraditi procenat
D

Djedomir

pre gotovo 3 godine

Ne mogu da igraju 11 klinaca nije Partizan Teleoptik, dovoljno je na terenu 2 mladjih i na klupi neki
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Stevanovic treba da bude prvi golman.Zasluzio je radom ponasanjem a pre svega odbranama,svaki put kada mu je ukazana i najmanja sansa.A mladi Popovic jos godinu dve treba da stasava uz Stevanovica,jos je zelen.
Z

Zeljko Pantici

pre gotovo 3 godine

Stulica na pozajmicu ako ne pokaze nesto sut karta za njega nije za Partizan. Bazdaru i Milovanovicu treba davati polako sansu u nasoj ligi vidi se da znaju. Isto tako pohvale za stopera Djordjevica dobro je odigrao ove 2 pripremne. Uz Jovica koga i ne racunam stvarno imamo jake mlade igrace ove sezone, tek ocekujem da eksplodiraju. Stanoje je sa Jovicem pokazao da ume da napravi igraca.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

dzabe , sutra ce da ti dodje novi trener koji ce da gura svoje.Tako su prosle godine krenuli sa Colicem i skim jos pa deca nestala
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Ovako:Jojic, Miljkovic i Urosevic ubedljivo najgori igraci u Partizanu!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

@Dzo Hoces li ikad reci i nesto pozitivno o Partizanu ili je preferenca samo pljuvati non-stop? Upratio sam te u zadnje vrijeme i jos jedan jedini komentar nisi napisao, a da nije bilo neko pljuvanje.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Postovanje.Kada bude bilo za pohvalu recicu, Nikad nisam gotivo Stanoja, i samim tim.igrace koje je forsirao, ali nisam jedini bio, niko od Grobara nije voleo kada je forsirao, Scepovica, Miljkovica, Lazevskog. Ne znam.da li se secas toga. Pozz
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Pa, definitivno se vidi da ga ne gotivis iz komentara. Ne svidja se ni meni sve sto radi, ali je po meni totalno bezveze napadati ljudi i kad su krivi za nesto i kad nisu. Nije vazno da li je u pitanju Stanojevic ili da je u pitanju ne znam ni ja ko. Zamisli samo da tebe neko napadne, a ti u tom momentu nisi bukvalno nista lose uradio? Miljkovic, samo primjera radi, asistira Holenderu za pobjedonosni gol u 90. minutu protiv Proletera... muk. Niko da kaze: "Da nebi Miljkovica i  Holendera..." nego se samo ceka prvi sledeci kiks da se moze opet pljuvati. Pa, majku mu, mozemo valjda biti ljudi malo, ne mora bas stalno biti samo to pljuvanje. Ja uvijek kazem, tretiraj druge onako kako bi htio da drugi tretiraju tebe. A pratim ja Partizan dugo... zato stalno i podsjecam na odredjene situacije jer ovde ljudi ili prate Partizan od juce ili nemaju bas ni malo obraza. Ja Stanojevicu dobro pamtim Ligu Sampiona i zahvalan sam mu za nju. Pamtim i da je otisao iz Partizana jer se usprotivio Djuri od koga je malo ko bio veci prevarant i stetocina po Partizan. A nasi navijaci, opet samo primjera radi, su svojevremeno pljuvali i po Jokanovicu. A covjek nam donio dvije duple krune zaredom. Pa, to je da ne povjerujes. Tako da, pamtim ja dobro i znam dobro nase navijace. Nismo bas za pohvaliti se na tom ljudskom nivou. U svakom slucaju, tebi hvala na korektnom odgovoru.
d

dokabg

pre gotovo 3 godine

Sreca 7 su mogli da prime.Partizan ih razbio!!!!!!!
K

Kristijan Krile

pre gotovo 3 godine

Deluje zanimljivo, vreme ce pokazati.