Komentari na vest

Novo poglavlje dinastije: Liverpul daje 60.000.000 evra za najmlađeg Tirama

e

eh

pre 12 meseci

Liverpul ako planira nešto ozbiljno, mora da za 60m uzme Vord Prausa, Ndidija i Tilemansa! Tri vrhunska veznjaka koja su ne znam kako ispala iz lige! Desno uz Arnolda ili Pereira ili Livramento, još jedan štoper i Liverpul sledeće sezone sa mnogo većom rotacijom ima šanse za osvajanje!
a

auuu

pre 12 meseci

ala ovi trose a zale se na city.... mekalister 70 milki i ovaj mali 60 to je 130...vec...
m

mgk

pre 11 meseci

Siti u poslednjih 5-6 godina samo na stopere i bekove dao 500 miliona, a ni jedan od tih igraca vise nije u klubu. Svaki prelazni rok potrose po 300 miliona. Ukucaj net spend na Google i proveri koliko je Siti u minusu a koliko liverpul i sve ce ti biti jasno.
b

brine

pre 12 meseci

Zna Klop šta radi biće sledeće godine konkurenti za titulu
Z

ZV

pre 12 meseci

Овог сам гледао против партизаиа. Па ни са њима није правио разлику,аман Бог,а где ће у ПЛ да је прави? Надам се да грешим.
A

Azzu

pre 12 meseci

Prosle sezone Nunez 100M i Gakpo 42 M Prije toga svaka sezona oko 100M ili vise. Bas me zanima ako zavrse sezonu bez trofeja da li ce opet biti pare od Coutinha, jer cini se da je to infinity money glitch.
H

Hrane

pre 12 meseci

Brate smarate više sa tim parama od Kutinja. Pa kad ekipe sa sredine tabele mogu da proše po 150 mil svako leto zašto ne bi mogo i Liverpul. Sad im se plus otvorio budžet za plate, jel su otišla par igrača sa visokim platama.
s

sprdnja

pre 12 meseci

Da znaš šta sve plaćaju Halandu ne bi se javljao!
.

.i.

pre 12 meseci

Verovatno trose jos uvek pare od Koutinja.Sve pare se mogu potrositi samo te ne.
Y

YNWA

pre 12 meseci

momak je zvijer fizicki,idealan za Klopovu formaciju, McAllister stize ,jos 2-3 igraca za rotaciju i ekipa konkurentna !
R

Realno87

pre 12 meseci

Konkurentna za poziciju od 3-5 mesta… mnogi igrači prošli zenit, neke je teško zameniti. Diaz bio teško povredjen, Salah prešao 30, Nunez prosečan… Jota, Gakpo ipak nisu taj nivo. Kada uzmeš da na drugoj strani jedan Marez, Foden, Alvarez greju klupu stvar je više nego jasna… mnogo liverpulu treba da bi se vratio.
.

....

pre 12 meseci

Sve razumem ali da kazes da zota nije taj nivo. Covek je posle salaha jedini koji valja napred. Diaz nimalo konkretan vrti samo loptu nista pametno da uradi , nunjeza si i sam video nema potrebe da komentarisem i gakpo koji tek treba da pokaze da je igrac sa kojim se osvaja titula ili prosek.
R

Realno87

pre 12 meseci

Jota pokušava nešto ali pričati o nju kao igraču koji koze da nosi neku ozbiljnu ekipu je neozbiljno. Isti slučaj i sa Gakpom…. Bez konkretnosti i pravog kvaliteta.
V

Voždovac

pre 12 meseci

Nisam upoznat sa kvalitetima najmlađeg Tirama, ali mi je prošlo kroz glavu da je PSŽ za 2-3 godine mogao da dovede sve ove talente iz Francuske. Za iste pare koje su dali Mesiju, Nejmaru i ostalim "zvezdama". Džabe pare, kad ne umeš da trošiš.