Foto: Starsport
Foto: Starsport

Novosadska Mladost izabrala Buača za trenera u prvoj superligaškoj sezoni

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.22. | 19:11

Mladi strateg pred promocijom u novom članu elite

Po završetku sezone u kojoj je takmičenje u Prvoj ligi Srbije završila na čelu tabele i tako izborila plasman u elitu, Mladost iz Novog Sada rastala se sa strategom Ljubomirom Ristovskim, a kako Sport Klub saznaje upražnjeno mesto na trenerskoj klupi preuzeće Vladimir Buač.

Isti izvor navodi i da je samo pitanje trenutka kada će saradnja biti ozvaničena. Uz perspektivnog stratega u vezu sa novim članom elite dovodili su se i Zoran Govedarica, Branko Žigić i Dragan Radojičić.

Izabrane vesti

Buača će na novom zadatku dočekati težak zadatak reorganizacije igračkog kadra s obziurom na to da je značajan deo igračkog kadra slobodan u pronalasku nove sredine.

Perspektivni strateg prvo trenersko iskustvo stekao je u Vojvodini, a potom je predvodio i ČSK iz Čelareva, kao i Spartak. Na klupi Subotičana zadržao se od novembra 2020. do oktobra 2021. godine od kada je bez angažmana.

Imajući u vidu da su ranije danas postali poznati i novi stratezi Partizana i Voždovca (Ilija Stolica preuzeo crno-bele, a Nebojša Jandrić Zmajeve), sa Buačevom promocijom Radnički iz Kragujevca će postati jedini preostali superligaš bez definisanog šefa stručnog štaba uoči nove sezone.



tagovi

Mladost Novi SadVladimir Buač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara