Komentari na vest

Novosti: Luka Milivojević pred povratkom na Marakanu?

a

ajderealno

pre oko 1 godinu

Milivojevic je suvisan ....pa on u palasu zadnje dve godine je statista,vise ni ne trci cak. I sad kad bio dosao vise bi smetao.
B

Boogy

pre oko 1 godinu

Bilo bi super da dođe ali do skoro igrao premijer ligu, a sad treba da se lomi po ovim našim oranicama. Tuga
s

supergost

pre oko 1 godinu

Ko se seca poslednje Lukine utakmice u Zvezdinom dresu, kada je vec potpisao ugovor sa Anderlehtom, setice se bola njegovog u preponama na toj utakmici...zato i nisam za njegov povratak.
p

prti

pre oko 1 godinu

A ko se seca kada je na maksimir dosao sa Zvezdinim kacketom ili kada je u doba najgore krize po Zvezdu odbio partizan tako sto je njihovu delegaciju docekao u Zvezdinom dresu i posle toga potpisao za voljeni klub taj ce zeleti da ga vidi ponovo kod nas. Sportski pozdrav.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Jel slobodan Žigić?
L

Luja

pre oko 1 godinu

Suludo je dovoditi igrače kada još uvek nemaš trenera.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Luka Milivojević bi bio najveće pojačanje Zvezde u poslednjih 6-7 godina.
m

ma50godina

pre oko 1 godinu

Onda jadns zvezda ako je tako sto ti mislis. Pola od vas ne zna sta je juce jelo,a kamoli ko igrao u zvezdi deset godin. A sta cemo sa borjano,dragovicem,kangom i kataijem tek. Em dosli em igraju i pokazali tih 6,7 godina,najboljih u istoriji zvezde,trofejno i sa dve ls grupe i tri proleca u evrokupu.
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Za ove koji tvrde da je prespor, neka probaju da trče zajedno sa njim da vide da li mogu toliko da izdrže, kao i sa bilo kojim drugim profesionalnim igračem. Drugo, ne treba nam 10 atletičara na terenu. Postoje igrači koji imaju veliki radijus kretanja i pokrivaju veliki deo terena zahvaljujući inteligenciji i iskustvu. Najbitnije je kada lopta dodje do njega da je ne vraća unazad ili u stranu nego da konstantno igra unapred. Brzu igru ne čine isključivo brzi igrači nego brz protok lopte gde se stvara višak i prazan prostor. Smatram da Luka svojim znanjem, iskustvom, borbenošću i privrženošću klubu može da donese ogroman kvalitet za sva takmičenja koja nas očekuju

milford

pre oko 1 godinu

Sve sam genije brt. Evo Pirlo je bio ptica trkacica. Malo brzi od puza, ali su mu lopte imale oci. Luka pre svega ima jak karakter, ne bi tek tako bio kapiten jednog tima u premijer ligi. A to je ono sto sigurno treba ovoj ekipi, da malo razmrda ove primadone. Ako stvarno dodje izraelac na klupu i Luka da poveze sredinu terena onda bi zaista mogli da se nadamo da necemo biti topovsko meso u ligi sampiona.
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Luka je prejak mentalno plus odlican sut iz daljine/ uvek kapetan svakog tima
N

NisamGostVecUsvojojKuci

pre oko 1 godinu

Luka je prespor, tehnika mu je jos gora, a o kondiciji da ne pricam, alii veliko alii, dobar momak, i mislim da ce se razumeti dobro sa tamnoputim igracima, jer cinjenica je da u kristalu pretezno oni igraju, i za primer mnogim fudbalerima na svetu po tom pitanju (kanga ga jedva ceka). Svakako, 10 min za njega u evropi je za njega plafon, ni minut vise. Posteno mu platiti za to, i pruziti mu slobodu za nekim sutom sa 25m, od kog ce u krajnju ruku biti neki odbitak ili korner. Sve u svemu, on je tu zbog dozivljaja i severa, s toga podrzavam ali isto tako, nista specijalno.

pancevac92

pre oko 1 godinu

hahahahaha au kakva si ti neznalica hahahahahaha
M

Marko8

pre oko 1 godinu

Upravo tako. TEHNIKA mu je katastrofa. Spor do zla boga. Greske u najjednostvnijem pasu za njega su svakodnevnica. A to ubija fudbal. Ja ga uopste ne mogu gledati.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Искрено се као заклети Звездаш надам да од овог нема ништа, и да ће Лука кренути путем Дарка! Јер легенде ЦЗ, као што су, Миливојевић и Лазовић, не треба да се мешају са морално интелектуалним соцом, талогом и дном који је тренутно окупирао Звезду и српски фудбал!

Mutommbo

pre oko 1 godinu

Milivojević je bio okoreli zvezdaš, još pre nego što je zaigrao u Zvezdi. Verovatno da nema većeg izazova za njega nego da igra LŠ sa Zvezdom i da ga na Marakani gledaju neki drugi klinci na ramenima očeva, kako je i on to radio kao mali. Sve je na upravi kluba sada. Luka je zaradio dovoljno novca u životu ako je pametan i nedovoljno ako je budala. Deluje mi kao jedan od najnormalnijih i najstabilnijih fudbalera. Narabno da Milivojević ne bi igrao za semenke i kikiriki, ali bi prihvatio da bude plaćen kao što je to sada Dragović ili Ivanić i Katai. Samo uprava treba da ima pošten odnos prema njemu. Imali bi jednog igrača za srce tima(vezni red) i za timski duh svlačionice. Milivojević, Stamenić, Ado i Mijailović bi dobro pokrili pozicije dva defanzivna vezna. Ono što Zvezdu muči je kako rasteretiti napred vezni deo. Ivanić, Katai, Kangwa gde mesta ima samo za jednog u igri. Niko od njih ne može na krilu igrati u Evropi.
G

Gosten

pre oko 1 godinu

Mijailovic ce u LS da ispada kao iz voza i ne bi bilo iznenadjenje da dobija crvene kartone.Zato je bolje dovesti Milivojevica,Mijailovic je kalibar za nasu ligu
D

Dzoni191041

pre oko 1 godinu

Sta ovde pišu tastatura stručnjaci fudbala, čovek 6 godina igra premijer ligu, kapiten ekipe, njegova dobra volja će biti ako vam dozvoli da ga gleda na Rajku, sportski pozdrav! Može da bira gde će…. Lule zove Kragujevac dodji kuci!
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Пуж који додаје првом до себе. Помислим можда грешим,можда погрешан утисак.Пустим,пре пар година,меч Палас Брајтон...човек је сваки али сваки пас дужи од 5м промашио. Можда би у 4231 био још "храбрији" Надам се да неће доћи ,јер он и Канга заједно не иде.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Pa ne mora sad on nesto da bude kreativac u vezi. To drugi rade. On je tu da bije. Super bi isao są Kangvom ili Kangom. Nije da cemo to gledati.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Ма какви ,па није он тај тип играча.Он није задњи везни. Канги треба Саного или нпр Јовичић.
А

Алрксандар1

pre oko 1 godinu

Ипак има 32 године. Био би коректно појачање, али боља је опција купти млађег играча његових квалитета.
x

xhee

pre oko 1 godinu

Dečko koji je kapiten ekipe u najjačoj ligi sveta je pojacanje za mnogo bolje ekipe od Zvezde. Dobrodosao kući Luka.
M

M11

pre oko 1 godinu

Sine sedorfe..nemamo mi kompleks od engleza..ti si ocigledno osnovac i ne pamtis dalje od mbapea ali taj Hodzson je sa fulamom igrao finale lige evrope..ta premijer liga je za ovu nasu vek ispred..zadnjih 20 g vise funkcionera fudbalskih ubijeno ovde nego u celom svetu zajedno..a ti prvi ne cenis nase jer pljujes decka kome verovatno ni kopacke ne bi mogao da cistis..bez licne uvrede..ni ne poznajem te..samo sukobljavamo mišljenja
S

Sedorf10@M11

pre oko 1 godinu

Sve je u redu. Ne shvatam to licno. I da, imam 35 godina. Tako da nisam klinac. I da garantujem da sada igram fudbal na male golice 1 na 1 sa Milivojevicem da bi ga lagano pobedio. Na velike ne bi jer ne treniram vec 8 godina. A za veliki fudbal je potrebna ozbiljna kondicija. Malo o engleskom fudbalu i kompleksima. Slobodno navedi kada je engleski trener osvojio neki trofej u Evropi u zadnjih 35 godina. Od Bobija Robsona, on je mozda osvojio nesto sa Barselonom. Ili slobodno navedi neki uspeh engeske reprezentacije u zadnjih 50 godina. To sto ulazu ogromne pare ne znaci da znaju da igraju fudbal.
M

M11

pre oko 1 godinu

Sve je to tacno ali ne pricamo o engleskoj reprezentaciji...pljujete decka bez razloga..klasa je za celu nasu ligu..koja je u rangu rumunije i kazahstana...to je cinjenica
S

Sedorf10

pre oko 1 godinu

Uopste ga ne pljujem. Samo sam napisao istinu o njemu i njegovim fudbalskom "kvalitetima". Da zna da igra fudbal, ja bi to sigurno rekao. A to sto se tebi to ne svidja, to je vec tvoj problem. Sto se tice nase lige, ona je onako, bolja je i od Rumunje i od Bugraske. S obzirom na infrstrukturu koja je ocajna, polozaj nase lige u Evropi i rezultati nasih klubova su veoma dobri.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

@M11 mi smo 11 liga Evrope! Dosta pljuvanja po svome! Idite malo u Evropu pa vidite šta se dešava,brzo ćete nazad
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Mile12. Da ti odgovorim ovde, da ne idem čak dole na moj tekst. Vardar nije bio šampion 87' nego je bio partizan. Ja sam pogrešio godinu kada sam rekao da je Zvezdi oduzeta titula 87' i dodeljena partizanu. Zvezdi je oduzeta titula 86' a Vardaru 87' Dakle, partizan je bio šampion 86' i 87' na prevaru, a trebali su da to budu Zvezda i Vardar.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Jel moguce da prozivate coveka koji je kapiten jednog premijerligasa,koji ima 193 odigrane utakmice u PL gde se 7 godina nadmetao sa najboljim najjacim veznjacima na svetu,koji je pre 4 godine vredeo 25 miliona,koji je zvezdas do koske,koji je silovao partizan i u dresu rada a pogotovo u dresu zvezde,Luka dobrodosao kuci i da nas dobro vodis u ls,prave delije se raduju tvom povratku.⚪🔴
M

M11

pre oko 1 godinu

Misljenje im je ko prkno sto kaze Izet Fazlinovic...svak ga ima...decko je za nase uslove premija..verovatno ce i u 35 biti jedan od najspremnijih u ligi..a sad sa 32 svakako u top 5 najspremnijih u jelen ping pong mozart smesnoj ligi
G

Gost 909

pre oko 1 godinu

Bas tako,slazem se potpuno ovde je bar 50 negativnih komentara laznih navijaca,da se ovako proziva covek koji je u karijeri vodio direktne duele sa igracima kakvi su Kutinjo,De Brujne,Bruno Fernandes,Azar,Edegard,Silva,Maunt...i neretko izlazio kao pobednik protiv istih je stvarno smesno,ja ne znam sta se ovde ocekuje da se dovode igraci od 10-15 miliona,dajte uozbiljite se malo,da se objavi da vracamo Grujica ili Racica bilo bi jos vece pljuvacine,sram vas bilo.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

I odmah u tekstu odgovor, sitnim slovima ... "I mada odmah treba reći da su šanse za ovakav transfer izrazito male".
N

Nikola44

pre oko 1 godinu

Luka Milivojevic je veliki korak unazad. Ali takvih koraka u Zvezdi ne manjka zadnjih godina. Van La Para, Krsticic, Dioni.....
v

veljko1989

pre oko 1 godinu

kako te nije sramota da ostavis ovakav komentar glupanderu?
o

ojo

pre oko 1 godinu

Pa imamo Krstičića u top formi,šta će nam
M

Manche

pre oko 1 godinu

Svi oni koji teraju Kangu iz Zvezde veze nemaju ni sa fudbalom ni sa sportom u celini, duduci.
S

Sedorf10

pre oko 1 godinu

Bicu direktan. Luka Milivojevic NE ZNA da igra fudbal. Ja bi platio da ne moram da ga gledam. Jer to se gledati ne moze. Tolika kolicina netalenta je previse za mene. Uvek potez vise, uvek dodir vise, slav i netacan pas, sporo misli. Takva borba sa loptom na zivot i smrt, usled slabe tehnike. Meni je njega iskreno zao. Nije lako baviti se necim sto ne znas da radis. I da navijam za Zvezdu, da neko ne pomisli da je to neka glupa navijacka prica. Ovo nema veze sa tim. Stvar je prosta. Decko je ANTITALENAT. Kad se setim reprezentacije i njega u prvih 11. To se nije moglo gledati.
т

тифо

pre oko 1 godinu

Зато дечко игра у премијер лиги, а ти из фотеље коментаришеш. Колико ми стручњака имамо по глави становника, па то нема нико..
M

M11

pre oko 1 godinu

Decko je bio kapiten kod Roja Hodzsona..usljivog engleza koji mrzi sve sto nije iz engleske..rekorder lige sampiona sa 17,4 km pretrcanih u olimpijskosu protiv atletika..primer pravog sportiste..porodican momak..mozda nije po tvom ukusu ali je radilica uvek bio..pre 2 sezone odigrao svaki minut u premijer ligi...od mnogih reprezentativaca sadasnjih je bolji..
S

Sedorf10@tifo

pre oko 1 godinu

Najjaci su mi ovi komentari. "decko dolazi iz Primijer lige", "igrao je kod Roja Hodzsona". Kakve mi komplekse imamo od Zapada? Strasno. Dobro bi bilo da malo vise cenimo sebe. Jer nam ti kompleksi sigurno nece doneti dobra. Kakav bre Roj Hodzson, kakvi bakraci? Nebitan lik skroz. Englezi nisu imali trenera 50 godina. Reprezentacija im je katastrofalna s obzirom kolike pare ulazu.
x

xxxx

pre oko 1 godinu

Jak strucnjak kad tako komentarise. Sreca pa su takvi u manjini!
M

M11

pre oko 1 godinu

Sine sedorfe..nemamo mi kompleks od engleza..ti si ocigledno osnovac i ne pamtis dalje od mbapea ali taj Hodzson je sa fulamom igrao finale lige evrope..ta premijer liga je za ovu nasu vek ispred..zadnjih 20 g vise funkcionera fudbalskih ubijeno ovde nego u celom svetu zajedno..a ti prvi ne cenis nase jer pljujes decka kome verovatno ni kopacke ne bi mogao da cistis..bez licne uvrede..ni ne poznajem te..samo sukobljavamo mišljenja
Ž

Željko Rfc

pre oko 1 godinu

Normalno je da na komentarima procitas gomilu gluposti ,snobizma i sujete . Ono sto nije dobro po tebe covece, je sto ti imas 35 godina i jos uvek nisi odrastao . Ti bi Luku pobedio na malom fudbalu ??? On tebe na velikom jer ne treniras par godina, a za veliki treba puno snage ??? Decko , pa sam sebe mazes i kanalis ,a da toga nisi svestan !!! Da si makar malo inteligentan shvatio bi sta si napisao ??? Pises i komentarises o momku koji je bio kapiten u Zvezdi ,Olimpijakosu i Kristal Palas-u , decku koji je zahvaljujuci svom radu i znanju uspeo da u zivotu to ostvari i tebi koji je prestao pre par godina , vrv nisi dogurao ni do PKB -a (da se ne uvrede ljudi iz ovog kluba) i ti pises ovde gluposti ??? Sram te bre bilo !! Kada zelis da komentarises sa tvojih 35 godina, ljude koji su ostvarili ovakav uspeh u fudbalu , mozes da napises da ti se ne svidja njegova igra , da je po tebi spor i sl ,ali da poredis sebe sa ovakvim igracima? Zakljucak ti se sam namece i na ovakvim vestima ,probaj da zaobidjes kuckanje jer tebi licno nista ne donosi , a drugima se namece ono sto je za tebe porazno . p.s probaj da zaobidjes dalje komentarisanje , isto ti je kao i poredjenje sa Lukom i tvojim malim fudbalom . By the way - Luka toliko dobro igra mali fudbal , da me opet sramota tebe samog i tvojih mlataranja ... Pozdrav iz Kragujevca igracima igracima ?? To govori samo jedno .... a ja ti to necu napisati ... Sedi miran
Y

Yui

pre oko 1 godinu

@M11 a koliko je rasizma i skupih promašaja (hari megvajer 80 miliona funti) u engleskoj ligi.. I što neko reče koji rezultat imaju njihovi treneri ili reprezentacija
S

Sedorf10@ZeljkoRfc

pre oko 1 godinu

Haha...ovo postaje vec smesno. Ne mozes bre rec kritike o nijednom igracu da napises, odmah se pojavi familija, rodbina i kumovi da ga brane. Kako smes ovo kako smes ono. Pa smem i napisacu uvek sve sto mislim. A vi sad kukajte do mile volje. Kritika je normalna stvar u svetu. A ovde se to dozivljava sve licno. Jer vlada primitivizam. Pozdrav dezurnim kerberima. I kazete Luka rastura mali fudbal. Ako, ako....jos malo da pa ce i veliki nauciti.
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Taman i vratiti Sanoga
e

edo555

pre oko 1 godinu

Ljudi da se ne lazemo jeste Zvezdas alji cim dolazi neko bez obestecenja znaci nije ostavio neki trag da bi lroduzio klub sa njim saradnju.Na primer sad da ode Srnic iz zvezde bez obestecenja i tamo ga najavljuju kao super pojacanje za LS a mi znamo odavde kakav je ograc i kako ce im pomoci.
L

LA[K]I

pre oko 1 godinu

Ovo bi bilo idealno i za njega i za nas. Njemu posle uspesne decenije u Evropi igranje Lige sampiona sa Zvezdom i povratak na teren kao standardnog prvotimca, nama vise nego bitan igrac ako hocemo da pariramo bilo kome u LS. Legendo vrati se kuci, sad je taj cas!
G

Gladiola

pre oko 1 godinu

TOP pojačanje, nešto što nam je za lš nephodno!
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Vrh igrač!!! Biće Zvezda konačno koliko-toliko konkurentna, samo dobar napadač fali! Rakonjac i Pešić mogu biti samo rezerva...
J

Japp

pre oko 1 godinu

To bi bila ogromna greska,zasto uvjek neki prnzioneri zar nemamo jebenu skaut sluzbu da nadjemo par igraca.Pogledajte Francuzku drugu Portugalsku sve vrvi od mladih talenata samo mi uvjek letimo za nekim ispusenim mustiklama.Ako smo bili u stanju da izbacimo 5-6 igrca u vreme Lalata sada nismo ni jednog zadnjih 5 jebenih godina
T

Teska prica

pre oko 1 godinu

Nemoj prijatelju, samo nemoj tu Francusku drugu ligu dosta nam je Dionija, Kulibalija i ostalih madjionicara, a o nasoj skauting sluzbi bolje da ne pricamo.
G

Gost88

pre oko 1 godinu

ajd' ne lupaj majke ti, od kad je to penzioner u 32 godine...sve sami znalci...top pojacanje
s

samuraj u nesvesti

pre oko 1 godinu

Postade Zvezda starački dom . Ne može da pobede IMT a oće u LŠ . Daleko vrano !
G

GioGio

pre oko 1 godinu

Kad su to igrali s IMT-om, pa znas?
G

Gost 032

pre oko 1 godinu

Mogao se vratiti i u Radnički!
o

ok

pre oko 1 godinu

ljudi moji strucnjaci pa dali znate kolikoje ado trenutno bolji igrac od luke ijos mlad
s

sever1

pre oko 1 godinu

Samo ljudi da ne gledamo vise Kangu...spor, stalno vraca loptu nazad, primitivno ponasanje uvek blizu crvenog kartona, svaki duel gubi...Kangva i onaj Ado iz Spartaka izmislili fudbal za njega...
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Po meni bi on bio top pojačanje i nadam se da je istina. Ja sam mislio da je dve godine stariji, ali sad vidim da sam pogrešio. Ne sme se zanemariti ogromno iskustvo igranja najjače lige na svetu. Ima on još dve-tri sezone odličnog fudbala u nogama. Uz pravog trenera, nadam se izraelca, mogao bi dobar tim da se skocka. Za našu ligu bi što bi rekli bio overkill.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Sasvim sam siguran da on nema nameru da se vraca u domaci fudbal. Pa vidite sta je bilo sa reprezentacijom. A da bi bio top pojacanje to da. Bas nam treba takav igrac u vezi. Jak, iskusan, dobar na lopti, dobar sut...
M

Mirko Sakajatovski Genijalac

pre oko 1 godinu

Ima on kvalitet ali šta ćemo ako donese preveliku količinu pameti svojstvenu za gastarbajtere povratnike?Treba ga dovesti ali se valja zahvaliti bar dvojici na toj poziciji.
d

dr. hyypia

pre oko 1 godinu

Dosao bi nam kao budali samar. Ima veliko iskustvo, mogao bi da odigra za nas jos jednu sezonu ili dve na visokom nivou.
e

esex

pre oko 1 godinu

Dosta nam je sporih tipova na sredini terena..ima iskustvo i za nasu ligu bi bio top ali za ls nama treba brzine i hitrine..
l

lol12

pre oko 1 godinu

Hoću Luku Milivojevića! On barem dolazi iz engleskog fudbala, a ne nekakve berače kokosa iz Afrike preobučene u dres Zvezde, poput Kange, Kangve, Sanoga i sličnih. Igrali smo prošle godine i spali od Makabija, zatim smo igrali grupnu fazu LE, a Afrikanci se nisu videli, a svi su igrali i Kanga, Kangva, Sanogo, Bukari i Sa njima smo osvojili "odlično" poslednje mesto u grupi. Sada hoću da gledam malo i naše fudbalere u Zvezdi, dosta mi je drugorazrednih Afrikanaca!
K

Kratko pamćenje...

pre oko 1 godinu

Sreća u svemu je da se ništa ne pitaš!Dok se tako radilo,grupna faza nam je bila san.Imali smo generaciju sa Jankovićem,Bastom,Pantelićem i Žigićem i šta se dešavalo?
k

koricanac23

pre oko 1 godinu

Kamo lepe sreće da je istina!
1

11223344

pre oko 1 godinu

Ako iole ima pameti nece doci ovde da ga ne placaju jer je "zaradio dovoljno" dok se oni bahate i pritom horda internet pljuvaca koji ce da ga blate i pljuju posle loseg pasa, ne iskoristene sanse itd itd...

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Ko firca internet pljuvače ???
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Sto ga nisu prodali. Ja sam predpostavljao da je na klupi, jer ne preoduzuje ugovor. Ali opet nisam uopšte pratio Palas..
G

Gost985

pre oko 1 godinu

Skup matoraca... Bravo upravo.

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Ne napraviće kindergarten.
G

Gost15

pre oko 1 godinu

Idemooooo... 💪💪
Z

Zvezdasnbgd

pre oko 1 godinu

Odlično pojačanje za naše uslove, on je još uvek u dobrim godinama za fudbal, dolazi u punoj kondiciji i iz najbolje lige na svetu, ima dobar šut i pas kao i čvrstinu potrebnu za nivo lige šampiona. Ok brzina nije na najvišem nivou ali zato ga treba upariti sa nekim brzim veznjakom koji zna fudbala, to bi bio ubitačan tandem, da li neko kao Ado ili takav neko samo bolji i to bi već bio respektabilan vezni red, čak i za nivo lige šampiona. Treba se zahvaliti Srniću, Krstičiću i Velji Nikoliću, Kangi redukovati minutažu, dok Mijailović i Stamenić mogu biti tu da posluže za rotaciju. Kangvu treba prebaciti na desetku što i jeste njegova prirodna pozicija da se menja sa Ivanićem a tu može i Katai da uskoči po potrebi. E to bi već bio pravi posao i uz nekog dobrog špica tipa Kraso, kad bi to uprava završila skinuo bi im kapu i to bi zaista bio tim koji ne bi bio samo puki učesnik lige šampiona.
S

Salesman

pre oko 1 godinu

Nama treba brza verzija Sanoga. Totalnu drugaciji profil zadnjeg veznog. Ne znam bas koliko bi nam Luka doneo s njegovim stilom igre, sa 32 godine i nakon sezone igranja na kasicicu.
M

MNM

pre oko 1 godinu

"Neću da skinem kapu.." Cigan Luka brat naš!!!
s

sani.boj

pre oko 1 godinu

Kako se pokazao Saso Lukic u Engleskoj, cini mi se da mu je dusa u nosu, plus su u laganom padu od kada im on organizuje neigru?
g

gle.gle

pre oko 1 godinu

Gle gle, javljaju se pojedinci da kritikuju Luka Milivojevica, sigurno im se svidja Saso Lukic koji je zavrsio sa Fulamom nakon par utakmica jer je pokazao sve svoje mane, koje je takodje pokazao i na SP gde je bio najgore ocenjen srpski igrac
S

Srbadin

pre oko 1 godinu

Ajde lule kuci !
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Dobrodošao u najveći klub istočne Europe.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

GREŠKA!!!! Ako izuzmemo ovih 15-20 najvećih Zapadnih klubova u Evropi, Zvezda je najveći i najtrofejniji klub u ostatku Evrope, ne samo Istočne Evrope. Šampion Evrope i Sveta. 2 Evropska Mitropa kupa. 3 polufinala Kupa šampiona. 5 četvrtfinala Kupa šampiona. Finale Kupa Uefa. Polufinale Kupa Kupova. Četvrtfinala Kupa Uefa i Kupa Kupova i ne računam, toga ima koliko hoćeš. Dakle 3 Evropska trofeja i 1 Svetski trofej. 34 titula šampiona Države (plus jedna ukradena titula iz 87' i dodeljena na prevaru jsd) 27 kupova. CRVENA ZVEZDA GIGANT.
M

Mile12

pre oko 1 godinu

Ona iz 87. oteta je Vardaru.
v

vlajko jagodinac

pre oko 1 godinu

Nk Dinamo?
D

DakaCz

pre oko 1 godinu

Polako se sklapaju kockice opasne ekipe za rvanje sa jakim evropskim alama i uspostavljanje totalne dominacije na ovim prostorima tj dugogodisnje makabizacije srpskim fudbalom.Ja sam sa velikom radoscu vec prihvatio tu novu realnost!Napred Zvezda
p

postic@DakaCZ

pre oko 1 godinu

Nova realnost je HITNA PRIVATIZACIJA! Ti očigledno živiš u prošlosti. To je proces koji dolazi i niko ga ne može zaustaviti. To je budućnost! Tu ne može ništa uraditi ni doktor virtuelne ekonomije, onaj koji je na sva zvona objavio da je Zvezda izmirila poreske obaveze, a onda se oglasio Vučić i spustio ga na zemlju, rekavši da je on uplatio Zvezdi 2,5 miliona evrića za porez! Kakav folirant ovaj doktor virtuelne ekonomije!
B

Burazerche

pre oko 1 godinu

Videćeš za 4-6 godina tu dominaciju, dug će biti preko 100 miliona , sada imamo sreće kao nacija sa Ligom šampiona, onog trenutka kad više to ne budemo imali u rukama, a biće brzo jer zvezda u grupi neće donositi nikakve bodove, partizan je mrtvo more kao i ostali predstavnici. Pošto pominješ makabizaciju, da ti spomenem sada češki scenario ,odnosno viktoriji plzen, spartu prag itd. Kako smo uzelitili tako i padamo i daj bože da ne ugase bilo koji od dva nam naša draga kluba. Živ bio ,pa video.
S

Steve Kuvar Zna

pre oko 1 godinu

Cekaju ga senatori rasirenih ruku. Samo im on fali.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Nemam osjecaj da je uopšte igrač Palasa.. Vidicemo kako ce nam poslužiti. Nije prestar da bi se reklo šta ce on sada. U dobrim je godinama. Nišama nešto istraživao o njemu i ne znam zašto nije igrao u Engleskoj iako je ranije bio kapiten. Nadam se da ce nas pogurati.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

Nije igrao zato sto se na treningu posvadjao , a onda zveknuo roditeljsku Zahi. A Zaha im Bog otac tamo , pomogao im oko nekog kesa kad je bila frka. I aj ti Luka na klupu ako odigras ikad vise.
C

C7

pre oko 1 godinu

Zaydou Youssouf, to treba da nam bude tip zadnjeg veznog. Uprava ako cita ovo neka proveri ovog igraca, bomba igrac. Zadnji vezni sto ume da iznese loptu i sto stalno gleda da igra prema napred. Za Evropu nam to treba, kada nam udare presing da se ne u*ere nego da je iznese bez problema, a ne stalno sve da se ostavlja da Kanga radi a ostali da gledaju, za LŠ mora svi da znaju fudbal ako hocemo neki iskorak da napravimo.
R

Ragdar

pre oko 1 godinu

Vidim u komentarima da kao on ce biti spona, da zauzda Brojana i klan , nema nista od toga, decko je vodja ali normalnim likovima, on bi ovde morao da se izbori sa pola crvene zvezde a ne da nije kapacitet za to nego ga to i ne zanima, kad bi samo nasli igraca kao sto je Sanogo ali poprilicno mladji i da se konacno resimo Kange( ne u smislu da ga proteramo daleko od toga nego da prosto mu se dozira minutaza) uz Stamenica i jednog odlicnog spica od 5-7 miliona, uz ostanak Dragovica i pod obavezno dovodjenje ozbiljnog levog beka i sto je neko pomenuo Arnautovica, ozbiljna ekipa bi se napravila....
D

DDF

pre oko 1 godinu

Uvek sam se cudio na koji nacin je Milivojevic igrao 7 sezona(zadnje 2 nije standardan)sa"dve kontra noge"takmicenje poput PL,ako se igraci poput Milivojevic zovu pojacanje C.Zvezda u sledecoj sezoni LŠ bice"topovsko meso"za protivnike
l

lol12

pre oko 1 godinu

Zapitaj se malo u svoje poznavanje fudbala.Uostalom videces ako Bog da sledece sezone sta je on za nase uslove
a

abc

pre oko 1 godinu

Kros je Nemac, Modrić je Hrvat, teško da bi oni došli u Zvezu.. Kazimiro samo što je prešao u MU...Izvini od uprave Zvezde što ne može da ih privoli da dođu kod nas.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Još te boli onaj njegov gol u derbiju na Marakani sa 30 metara pod prečku. Još te boli što je u vašem rodnom gradu gde vam je osnovan klub, posle utakmice stavio Zvezdin kačket na glavu kao član Olimpijakosa.
g

gost123

pre oko 1 godinu

Hoce igra ligu sampiona,iskreno on nije dobar igrac ali nije ni los
m

maCvilander

pre oko 1 godinu

Rece momak koji je najverovatnije bio oslobodjen fizickog vaspitanja
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Ti sigurno radis kao sportski direktor nekog kluba petice?
J

Jrjrjr

pre oko 1 godinu

To je taj lider koji treba da dodje i da bude spona izmedju novog trenera i ekipe,da smanji uticaj Borjan, Kataiji i ekipe na svlačionicu nadam se da ce doci i doneti vrhunski kvalitet a i liderstvo uz njega nadam se da ce i Spajic vrlo brzo uci u ritam i vratiti reprezentativnu formu, to bi ovaj tim diglo za 1 nivoa sa Olijankom, Stamenicen i Adomto ide i na 2 nivoa iznad, plus ratosiljanjem Krsticica, Srnica, Milunovica, Nikolica 2x,plus prodati Mitrovica i Kangva za solidne pare(limitirani igraci brzi a slabi psihički) falio bi spic ja se nadam Ratkovu ozbilhan igrac ce postati,
V

Valja

pre oko 1 godinu

Sve se slazem osim Miluna, lik je i dalje klasa, a i zaboravio si da je pre samo 2 nepune godine bio u idealnih 11 grupne faze Le
Z

ZVEZDIN ČETNIK

pre oko 1 godinu

KOD KUCE JE NAJLEPSE🔴⚪️
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Ok dolazi iz manjeg kluba u veći klub. Daće Bog da dodje, samo da se ne umešaju Arapi. Posle Pižona možda i najveći Zvezdaš koji je ikada grao u Zvezdi. Mnogo voli Zvezdu, možda to prevagne da dodje.

Gost17

pre oko 1 godinu

"Dolazi iz manjeg kluba u veći klub"... Kako se lože navijači zvezde i partizana, ne loži se niko na svetu... Ayew i Zaha će doći sa njim sigurno takodje, pošto im je životni san da igraju na ovdašnjim livadama.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Gost17. Evo ga javio se fensi tik tok navijač. Nego šta nego je Zvezda veći klub od Palasa. Zvezda je veći klub od 70 posto Engleskih klubova. Nije sve u parama, ima nešto i u trofejima i u Istoriji kluba.

milford

pre oko 1 godinu

Zvezda je bila prvak evrope i sveta. Ima milionsku bazu navijaca i decenije kontinuiteta u osvajanju trofeja pa je samim tim veci klub od svih klubova koji ne mogu time da se pohvale. A kristal palas je duboko u masi tih ekipa. To sto trenutno imaju veci budzet znaci da su bogatiji ali veci nisu ni u igrici.
n

neka.dodju

pre oko 1 godinu

Mitro i Vlahogol neka dodju u Partizane da igraju
R

Realno123

pre oko 1 godinu

Tako je bre samo jako. Još Arnautovic uz ostanak Dragovica i biće to top ekipa od velikih Zvezdasa sa dovoljnim brojem stranaca
S

Santoro

pre oko 1 godinu

Znaci ipak postoji mogucnost da ostane Milojevic ? Bravo upravo , ne mozete trenera da nadjete.
k

ktr452

pre oko 1 godinu

opet ce da vrte pricu iz pocetka i da dovedu srnicevog brata
M

Marko1105

pre oko 1 godinu

I bice kao sa Dragovicem. Na pocetku ce da igra odlicno i daje vise od onoga sto i mislimo da moze. Vec posle 6 meseci, kada bude shvatio da se u srpskom fudbalu nista nije promenilo...od nacina razmisljanja, preko kvaliteta igre i igraca do uzasnih stadiona i svega sto prati nas sport...smorice se i upasce u isto sivilo i psihicki i fudbalski... Dakle, ne sumnjam u ljubav prema Crvenoj Zvezdi i ne sumnjam da bi i sam Luka voleo da zaigra LS sa Zvezdom...ali se bojim posle 7 godina u najjacoj ligi na svetu da ce bas bas da potone kad sve vidi da je isto i jos gore. U svakom slucaju, moje misljenje je da se radi o dobrom pojacanju. Nista vise od toga. Sa godinama je izgubio na pokretljivosti i donekle brzini, jer nikad i nije bio posebno brz...sto je sve dokazano poslednje 2 godine kada se preselio na klupu CRY...nisu ludi treneri u PL da im igrac koji pravi razliku sedi na klupi. Znaju oni da Luka tamo vise ne moze da pravi razliku. Dolazim do poente. On nam nece doneti nista sto ce unaprediti izgled i igru Zvezde protiv top klubova Evrope. Ali, sa druge strane, boljeg i ne mozemo dovesti za nase livade i nase stanje u sportu....i nase stanje finansija. Toliko. A vi lupajte minuse do mile volje :) Pozdrav
m

ma daj

pre oko 1 godinu

cek je l' stvarno likovi vicu super pojacanje u komentarima? Ne igra ni u Palasu sto znaci da ne moze ni PL da igra, covek je na zalazku karijere jel ovo realno. Daj bre ljudi da se uozbiljimo. Covek u ozbiljnim utakmicama moze da odigra 45 minuta uvrh glave. Za LS nije, za domacu ligu mogu i ja da igram...
Z

Zanimljivo

pre oko 1 godinu

Na zalasku karijere u 32 godini hmmm🤔🤔🤔🤔
D

Dex15

pre oko 1 godinu

Al najjace je ovo "ne moze cak ni u PL da igra" vrh!!
M

Micko nis

pre oko 1 godinu

Vrati se svojoj kuci, svojoj zvezdi dobrodošao luka
1

1989.

pre oko 1 godinu

Још кад би бахар са собом повео Али Мухамеда па да имамо озбиљан бедем
1

1989.

pre oko 1 godinu

Ако се испостави као тачно, преозбиљно појачање

milford

pre oko 1 godinu

Dobrodosao junace!
l

lol12

pre oko 1 godinu

Top pojacanje.Igrac koji je u PL postao kapiten posle jedne sezone i do smrti oca prosle sezone i duzeg odsustva bio starter moze da da ogroman doprinos.Ta petorka izmedju odbrane i napada Milivojevic,Ivanic/Kanga-Olajinka,Katai,Bukari zvuci odlicno a mozda jos bude neko dodatno.Milivojevic i spic golgeter trebaju biti primarni transferi.
P

Postic

pre oko 1 godinu

Slazem se ali nama je potrebniji neki dm koji je brzi i pokretljiviji ,mozda kao box to box bi mogao Milivojevic a zamena Stamenic
d

dr magija

pre oko 1 godinu

odlicno taman da se upari sa urosem Spajicem za koga navijaci zvezde i nemaju pojma da je u klubu
s

sani.boj

pre oko 1 godinu

Ti znas da mi nemamo pojma da je on u klubu. Idi begaj.
p

postic

pre oko 1 godinu

Vazno da ti znas
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Jesi li ti od onih realnih?