Ivan Obradović (©Starsport)
Ivan Obradović (©Starsport)

Obradović polomio šaku, nada se povratku do finala kupa

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.04.21. | 15:43

Lekari kažu mesec dana pauze

Posle povreda Nemanje Stevanovića, Vladimira Stojkovića i Sejdube Sume, koji će morati da miruju još neko vreme, ispao je i Ivan Obradović iz igračkog pogona Partizana.

Iskusni levi bek crno-belih je polomio šaku i moraće da bude, kako procenjuju lekari, mesec dana van takmičarskog pogona, saznaje Telegraf. Ipak, Obradović veruje da će se brže vratiti na teren, jer će sa gipsom na ruci moći da trenira već od sledeće nedelje, pa će time sačuvati formu do finala Kupa Srbije u kojem će Partizan 25. maja igrati protiv Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Povredu je Obradović zadobio tokom utakmice sa Spartakom, ali je izdržao meč do kraja. Probleme je počeo da oseća tek kako se šaka hladila. Na pregledima danas je ustanovljeno nagnječenje i prelom dva prsta.

Što se prvenstva tiče, tu Obradović Partizanu nije preko potreban, jer su crno-beli zacementirani na drugoj poziciji, ali će biti neophodan ekipi za finale Kupa, poslednji meč u sezoni, u kojem će Parni valjak probati da osvajanjem trofeja spasi takmičarsku godinu.

Povratnik u crno-beli tabor Ivan Obradović odigrao je ove sezone 20 utakmica za Partizan, jedan gol je postigao, dok je za jedan asistirao.


tagovi

Ivan ObradovićFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara