Ivan Obradović (©Starsport)
Ivan Obradović (©Starsport)

Obradović pred Gent: Idemo hrabro u Belgiju, imamo novu šansu

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.11.21. | 10:28

„Nadam se da ćemo biti pravi i da ćemo osvojiti bodove“, kaže bek Partizana

Odigrao je Partizan u prvom meču protiv Genta jednu od najslabijih utakmica od početka sezone, što je i rezultiralo tek drugim porazom (1:0) od starta takmičarske godine.

Šansa za popravni je u četvrtak, kada će Partizan u Belgiji morati da dobije meč da bi ostao ravnopravno u borbi za prvo mesto u grupi.

Izabrane vesti

Levi bek Ivan Obradović veruje da će Parni valjak odigrati bolje u drugih 90 minuta duela sa Gentom, kao što je to bio slučaj sa Santa Klarom. Mada je sa Portugalcima drugi meč imao kod kuće.

Gledam na prvu utakmicu kao kada smo igrali sa Santa Klarom. Isto je i tada prvi duel bio upoznavanje, opipavanje pulsa. Možda protiv Genta nismo odigrali u Beogradu kako bi trebalo, ali imamo novu šansu. Idemo hrabro u Belgiju, nadam se dobrom rezultatu“, kaže Obradović.

Nadaju se u Humskoj da je poraz od Uniona u velikom derbiju malo udrmao Poglavice pred dolazak crno-belih.

Imao je Gent turbulentan start sezone, ali su podigli formu posle toga, protiv nas su odigrali kako znaju. Nakon pobede u kupu izgubili su kod kuće od Uniona, iznenađenja prvenstva. Sigurno je da će i Gent želeti da odigra u četvrtak što bolje, jer bi pobedom definitivno bio prvi u grupi“.

Ceni Obradović ekipu Gent i celu belgijsku ligu, u kojoj je igrao nekoliko sezona.

Liga je definitivno fizički mnogo zahtevnija od naše. Igrao sam tamo pet-šest sezona. Oni utakmice kao protiv nas igraju svakog vikenda. Sve su tamo dobri timovi u ligi. Gent je ekipa za respekt, bio je šampion pre dve-tri godine sa ovim trenerom. Konstantni su u Evropi. Biće zanimljiv meč, a ja se nadam da ćemo mi biti pravi i da ćemo tamo osvojiti bodove“.

Pored problema sa povređenim igračima (Zdjelar, Šćekić, Marković, Holender), Partizan će biti oslabljen i – na klupi. Zbog crvenog kartona u prethodnom meču, Aleksandar Stanojević neće moći da vodi tim u Belgiji.

Bitna nam je podrška trenera, jer sjajno vodi utakmice, daje nam energiju koja nam je potrebna. Nedostajaće nam, ali spremićemo se i nadam se da će na kraju neće osetiti njegov izostanak“, poželeo je Ivan Obradović.

Partizan će u sredu po podne otputovati za Belgiju, neće ni trenirati u Gentu, dok je utakmica u četvrtak od 18.45 časova.


tagovi

FK PartizanIvan ObradovićLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara