Komentari na vest

Očajnički ili ne, ali Lampard se vratio u Čelsi

a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Ovaj Čelsi je prso ! Kakav tim su bili našta su se sveli sad jo brale . Pa ovi su urušili sve ono što je onaj Doktor Roman napravio . Pa ovima neće pomoći ni 10000 Sveštenika .
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Toliko su najavljivali da ce Julijan Nagelsman biti novi trener Celsija ali ni ovo nije lose gospodin Frenk Lampard je sada iskusniji samo da mu daju odresene ruke da sam bira pojacanja.Moze ovo da bude lepa prica za Celsi.
G

Gost007

pre oko 1 godinu

Pazi ove navijacice. .do juce ste ga pljuvali po komentarima a sad je sve super🤣🤣🤣
S

SLABE UPRAVE

pre oko 1 godinu

VELIKA GRESKA UPRAVE. KOJI BRE LAMPARD ,MOZE SAMO POMOCNI !
G

GOST11111111

pre oko 1 godinu

U istoriji je Celsi jako bio opasan u zavrsnici Lige sampiona, kada promeni trenera. Ako se ne varam sva tri finala su igrali u ovakvoj situaciji, plus zamalo Hidink isto da ih odvede ali ih je Ovrebo sprecio. Bice zanimljivo, mozda opet Celsi dodje do finala
G

GLAS PRAVIH POZNAVALACA FUDBALA

pre oko 1 godinu

SA LAMPARDA SIGURNO NECE. OVO JE POGRESAN KORAK UPRAVE. KO DA UCE OD VAZURE I MILORADA !
L

Lex Specialis

pre oko 1 godinu

Legenda zbog njega,Drogbe,Terija,Baneta i Čeha sam počeo da navijam za Čelzi.
V

VALJAK veritas

pre oko 1 godinu

I ja sam fan CELZIJA ali Lampard nije pravo resenje. Moze kao POMOCNIK !
p

peki30

pre oko 1 godinu

U prvoj sezoni kao manager Celzija odlican, uveo Manta, Abrahama, Risa, stabilizovao klub. 2.sezona katastrofa, posebno odbrana, Tuhel popravio stvar prelaskom na 3 stopera. Ko je gledao Everton mogao je da vidi sve suprotno Celziju iz 2.sezone Lampardovog mandata, tesko davali, ali i primali golove, tvrdo. Stabilizovace tim kao bivsa legenda, izvuci maksimum do kraja sezone, ali po meni nije za dugorocno resenje
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Greska, trebali su ostaviti pomocnika do kraja sezone...
@

@Gost11

pre oko 1 godinu

Greska, pomoćnik bez ikakvog iskustva treba da vodi meč protiv Reala u Ligi Šampiona, a ne trener koji poznaje tim.
G

Gost Саша

pre oko 1 godinu

Већ виђено. Судбина Манчестер Јунајтеда. Амери праве паре. Трофеји, такмичења, резултати, други план. Није проблем у тренерима, играчима, стручном штабу већ у политици власника. Потрошиће они још легенди клуба не само Лампарда, доводити играче као луди, бити у средини табеле, окренути паре по некој својој рачуници , шта год! И ћао. Амери су то. Play for fun, good by chelsea!!!
i

igimigi95

pre oko 1 godinu

ima istine u ovome
A

ACDC

pre oko 1 godinu

Bas bih voleo da uspe Frenki. Legenda kluba
g

gost1234

pre oko 1 godinu

Yes 💪
4

46

pre oko 1 godinu

Kad bi doveo i Terija, Drogbu i Čeha u stručni štab, ljude koji znaju šta je potrebno jednom timu a i igraču individualno da bi se osvojio neki trofej.
E

Essien

pre oko 1 godinu

Ne samo Terija, Drogbu i Ceha, neka dovede u strucni stab i Esli i Dzo Kola, Kembela, Paula Fereiru, Bosingvu, Beletija, Makelelea, Elmera (igrao neki Elmer u Celsiju svojevremeno), Balaka, Anelku, Sevcenka, Kudicinija, Kalua, Maludu i Esjena.
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

stigao Lampard i sad forsirati Hakima hahahah i eto dobitna kombinacija
r

rale123

pre oko 1 godinu

Mogu samo da zamislim kako će biti kad se sretnu Anćeloti i Lampard u Ligi šampiona. Nebo i zemlja.
v

vare

pre oko 1 godinu

Ne igraju treneri fudbal nego igrači
n

nešto onako

pre oko 1 godinu

Sa strane gledajući, meni sve ovo deluje kao pranje novca Amera... Generalno njima fudbal nije u mislima... Ne mislim da su glupi uopšte...
t

tako je

pre oko 1 godinu

Bolje da su bosingwu doveli
k

ktbffh

pre oko 1 godinu

Puna podrška legendi, videćemo šta će biti na kraju kad podigne trojef LŠ 😉
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Nazalost nista ni on nece uraditi...
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Razlog - zato sto je kod njih truo sistem i nije do trenera. Plakace za Abramovicem navijaci Celzija jos dugo...
F

FM

pre oko 1 godinu

Ovo je prvi dobar potez Celzija od kako je Boli preuzeo klub. Ne zato sto je Lampard dobar trener, nego zato sto je legenda kluba i nece se nista ocekivati od njega, samo da privede sezonu mirno kraju, a kada se igra bez pritiska, tada najcesce i dolaze rezultati, pa se uopste ne bi iznenadio da sokiraju i osvoje LS.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Uz sve postovanje prema Lampardu i onome sto je uradio za Celsi, ako je do sada postojao i procenat sanse da prodju Real, sada vise ne postoji. Covek forsira neki divlji fudbal, dok je bio trener Celsija gol im je konstantno visio u vazduhu, i cesto su primali po 3-4 komada. Jasno mi je da je do kraja sezone sto se tice Premijer lige apsolutno nebitno ko je trener, nece ispasti iz lige, kao sto nece ni biti u prva 4, ali ostala je LS da se igra, gde je bitno motivisati ekipu, igrati pametno i na rezultat, a njegov stil fudbala je sve suprotno od toga. Ne bi me cudilo da se zalete i na kraju prime 4-5 komada od Reala u dvomecu. Kada je prosli put vodio Celsi u LS, izgubili su u dvomecu od Bajerna 7:1. Ocigledno je da je Bajern imao bolju i iskusniju ekipu, ali to ne znaci da nesto nije moglo da se napravi, Celsi je kroz istoriju osvajao trofeje i kada nije imao najbolju ekipu, npr LS 2012. Bukvalno je bolje bilo da su ostavili onog Poterovog pomocnika, mozda bi na odlicnu odbranu i motivaciju napravili nesto, kao protiv Borusije proslo kolo, ovako ode sve u vodu.
o

oo

pre oko 1 godinu

Ovo je odlična stvar pre svega zbog maunta i ostalih engleskih igrača, kao i golmana jer će se Mendi konačno vratiti na mesto prvog golmana, jer se svi sećamo kako je kepa prošao kod lamparda. Mislim da je ovo skroz dobra opcija jer se ne mora žuriti sa izborom novog trenera za sledeću sezonu, a čelsi nema pravo da još jednom napravi grešku u izboru trenera.
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Bas je dobra stvar, posebno zbog Maunta koji ne moze da se sastavi ove sezone, ne pamti kada je igrao uopste, a sada me ne bi cudilo da bude u prvoj postavi protiv Reala. Kada vec spominjes engleske igrace, ne bi me cudilo ni da mu igra Loftus Cik prvu postavu, tako da pisi propalo. Mendi takodje, povredjen jos od svetskog prvenstva, samo jos fali da on brani.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Обично гомила новца у фудбалу доноси резултате (Сити,ПСЖ у домаћој лиги,Реал итд) ,изузетак је Челзи.Преплаћују неафирмисане играле ,а што је још горе шпица довели нису.

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Farselona?

Јоркширац

pre oko 1 godinu

Kakav from hero to zero klub, igraci dovodjeni bez ikakvog reda, samo da se preplati i da bude na naslovnici, rooster ogroman, a neuklopljiv... Da nisu kupovali, nego je u u klubu ostala jedna grupa gomile klinaca koji im se godinama kale po manjim ligama, u najgorem slucaju bili bi gde su sad na tabeli.