OCENE – TSC: Stanić za istoriju, Simić popravio utisak, Petrović bez sreće

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.09.23. | 23:26

Kompletan tim posustao posle izjednačenja

Izabrane vesti

Nikola SimićGolman
Ponovila se sreća u nesreći da još jednom dobije priliku umesto Veljka Ilića. Nakon košmara sa Bragom, popravio je utisak. U prvom delu sprečio Čekićare da povedu, branio sve što je išlo ka njegovom golu. Nastavio da bude sigurna ruka i u drugom delu, da bi kod gola Vest Hema u trenutku loše ispratio centaršut Fornalsa. Pored tri primljena pogotka, podigao sebi cenu sa još nekoliko dobrih odbrana, čime je sprečio da ekipa Dejvida Mojesa slavi ubedljivije.
Ocena
6.5
Miloš CvetkovićOdbrana
Imao težak zadatak, da čuva Saida Benramu. Trudio se maksimalno u odbrani, pokrivao prostor, u nekoliko navrata izašao napred da pomogne. Stao je u drugom poluvremenu kao i ostatak defanzivaca, dozvolivši za nijansu više prostora navali Čekićara. Trka na relaciji napred-nazad je izgleda umorila prekaljenog krilnog beka, jer je do tog momenta savršeno držao svoju stranu.
Ocena
6
Mateja ĐorđevićOdbrana
(do 70.) Konstantan na startu, siguran na lopti, bez straha da odigra pas u zadnjoj liniji. Rvao se vešto sa ofanzivcima tima iz Londona. Sve drugačije u drugom poluvremenu. Njegova nesreća je što se okliznuo baš neposredno pred izjednačujući pogodak londonskog tima. Prilikom pada se i povredio.
Ocena
6
Nemanja StojićOdbrana
Odličan u skoku, imao dobrih intervencija, stigao i da okrzne prečku na kraju prvog poluvremena. Kao i ostatku odbrane Topolčana, opala mu je koncentracija u drugom delu, dozvolio da mu se u glavu useli nervoza, iz čega je proizašlo da ofanzivci Čekiraća izgledaju bolje na terenu, i dođu do prilike da rezultat bude i veći.
Ocena
6
Goran AntonićOdbrana
Kapitenski odigran prvi deo u kojem je prekaljeni centralni bek komandovao odbranom. Pomagao po levom boku da se neutrališe Muhamed Kudus, čak je i iz nekoliko duela izašao kao pobednik dvoboja sa milionski plaćenim bivšim fudbalerom Ajaksa. Ipak, jednom je bilo dovoljno da ga ne pokrije kako treba, upravo kod pogotka za preokret. Kao i ostatak odbrane, pokvario utisak u nastavku posle izjednačenja Čekićara.
Ocena
6
Nemanja PetrovićOdbrana
(do 80.) Dobar na lopti, uz pomoć saigrača Antonića neutralisao napade Vest Hema po levoj strani odbrane. Hrabro izlazio i napred da pritisne poslednju liniju odbrane Čekićara. Nespretno reagovao i poslao loptu u sopstvenu mrežu, čime je malo pokvario utisak koji je ostavio do tog momenta. Do kraja izgubio kontrolu, pruživši navali protivnika da osvoji više prostora po njegovoj strani.
Ocena
6
Milan RadinVezni
Šetao se iskusni defanzivni vezista od svog gola do protivničkog, blokirao par udaraca protivnika, uspeo da prenese loptu napred, iznudi faul. Pritisli su ga dobro fudbaleri Vest Hema u nastavku, učinivši da praktično nestane i izgubi ulogu koju je imao u prvih 45 minuta.
Ocena
6
Nikola KuveljićVezni
(do 80.) U početku dobar sa loptom, koristan u odbrani, međutim, u napadu dao određen broj loših dodavanja u momentu kada je delovalo da će njegov tim uspeti da izgradi dobar napad. Do kraja se podigao na viši nivo, kvario kvalitetno napade Čekićara, uspeo i da zapreti Fabijanskom.
Ocena
6
Ifet ĐakovacVezni
(do 80.) Povučen na svoju polovinu da sačeka neku kvalitetnu loptu koju bi prosledio ka napred. Dao nekoliko dobrih dodavanja u napadu, uspeo da izbori par prekida za svoj tim. Pristojno preznojio dres, dok nije zamenjen da bi se osvežio vezni red.
Ocena
6
Petar StanićVezni
Slično kao i Đakovac pomeren više ka nazad, sa istom ulogom da sačeka eventualno neku dobru loptu. Ohrabrio se u nastavku, što mu je omogućilo da pokuša da sa loptom pređe veći deo terena. Iskoristio neopreznost Ogbone i postigao istorijski prvi pogodak za TSC ikada u Ligi Evrope. Fudbalski bezobrazan u nekoliko situacija, kada je uspeo da fintom izbaci iz igre protivnika.
Ocena
7
Saša JovanovićNapad
(do 90.) Trčakarao napred, pritisako defanzivu Vest Hema. Čim je dobio loptu gledao da je iskoristi kvalitetno, šutirao, dodavao, iznudio aut ili korner. Stiče se utisak da je mogao i više da je uspeo da dobije više prostora na boku, mada ga ni to nije sprečilo da iskontroliše određen broj lopti pred golom Fabijanskog.
Ocena
6
Vukašin KrstićOdbrana
(od 70.) Bez zapaženog učinka na terenu.
Ocena
-
Aleksandar ĆirkovićNapad
(od 80.) Premalo vremena na terenu da ostavi utisak.
Ocena
-
Miloš VulićVezni
(od 80.) Malo vremena na terenu da ostavi utisak.
Ocena
-
Marko RakonjacNapad
(od 80.) Tek što je ušao, dozvolio da Souček skoči više od njega i zatrese mrežu za dva gola prednosti svog tima.
Ocena
5.5
Martin MirčevskiNapad
(od 90.) Premalo na terenu za ocenu.
Ocena
-
Žarko LazetićTrener
Odstupio od najavljene ofanzive zbog pritiska Vest Hema na njegovu odbranu, izašao sa defaznivno postavljenim sastavom. Više se orijentisao na zadatak da sačuva svoj gol, naterao tim da igra mirno i strpljivo, čeka šansu iz kontra napada. Uspeo u svojoj nameri, zategao odbranu, ali samo do momenta dok im nije ponestalo koncentracije. Čim su Čekićari izjednačili, posustao je kompletan tim TSC-a i nije imao rešenja niti mogućnosi za neko čudo. Loše branio prekide gde su dominirali igrači londonskog tima. Ipak, sa ekipom koju poseduje i činjenicom da se u startnoj postavi nije našao niti jedan strani fudbaler, zaslužuje prolaznu ocenu za meč sa osvajačem Lige konferencije.
Ocena
6



tagovi

Liga EvropeTSC Bačka TopolaŽarko LazetićVest Hem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara