Komentari na vest

OCENE – TSC: Stanić za istoriju, Simić popravio utisak, Petrović bez sreće

6

6546+

pre 9 meseci

ne mozes da igras evropu sa ovakvom odbranom ,bekovi su prosek super lige stoperi takodje jedino stojic malo ali vrlo malo bolji,od tolikih para koje su uzeli trebali su da dovedu bar nekog igraca kao sto je cukaricki doveo vranjesa ,ofanziva i nesto vredi ali defanzivno jako slabo ,nema se sta traziti u evropi
G

Gg3+

pre 9 meseci

Njima je odbrana solidna, posle kornera su primljena oba gola, problem je napad gde nemaju izrazitog centarfora koji ce da daje golove vec par godina unazad, od onog Zeca čini mi se. Ne mozes samo da se uzdas u veznjake i stopere da ce davati golove
g

gost024

pre 9 meseci

Da, čuka se pojačala opasno, fasovala 3 komada od mrtvog FERENCVAROSA 😂😂😂
v

vladimir8833

pre 9 meseci

svi nasi vodili pa izgubili 3:1. Kolika je verovatnoca da je to slcajnost? Da u UEFI nije Lekovic leteli bi na 10 godina.

Partizanovac_ceo_zivot

pre 9 meseci

Tsc se lepo pokazao sinoc, doduse da su oni izasli od 1' sa punom postavom to bi bila jedna lagana rezultatski za njih utakmica..pravu snagu ce TSC morati kuci protiv drugih da prikaze
D

Djapex

pre 9 meseci

Iskreno, osim prvi 15/20min, i primljenog gola, TSC je solidno igrao, tj super je igrao kad se zna protivnik... imali par sansu, ponekad lepo su se dodavali, pritiskali... mislim da nemaju da se stide, polazali zato su prvi na tabeli u SRB... steta za promljen gol, da su izdrali malo vise, mogli su do boda... Sve u svemu, svaka cast za igru !

Dj_97

pre 9 meseci

Mali Stanić je bolji igrač od pola veznog reda zvezde. Da su pametni i da su gurali njega od momenta kada je debitovao za prvi tim, imali bi u najmanju ruku novog Grujića u timu.
B

BANENCE

pre 9 meseci

voleo bih stanica da vidim u partizanu..momak igra kao grom...
D

Dejani

pre 9 meseci

Nije valjda lud da prelazi u lošiji klub
G

Gost emisije

pre 9 meseci

Kad pogledas rezultate naših rekao bi jel moguće da su svi izgubili a onda pogledas protiv koga pa se malo otreznis, a tek onda padneš u bedak jer ti klubovi su 50g ispred i nikada ih tigar neće stići, nikada, jer tigar je za kucnu zabavu i nikako ne može napolje.
D

Delija33

pre 9 meseci

Meni bas zao stanica sto nije ostao u zvezdi tj nije dobio PRAVU sansu, vec u njegovom prvom derbiju se videlo da ima nesto
D

Drvo

pre 9 meseci

u al ste se potrudili, svima 6 , Stanić 7 jer je dao gol
g

gostivarski

pre 9 meseci

Sramotno mala ocena za Lazetica. Nacin na koji je ekipa stajala, nacin na koji je pritiskala, na koji je u vise momenata bila bezobrazna, trcanje, postavljanje, igra iz zadnje linije, neutralisanje protivnika. I to bez ijednog stranca. Kapa dole za ekipu TSC. Nije se moglo na prekide Vord Prausa, to je Vest Hemu maltene najjace oruzije, a TSC je tu malo slab, nema visokih skocnih igraca osim Stojica.
T

Topolis1913

pre 9 meseci

i Bahar dobi 6 za Siti, a u komentaru je Žarko pohvaljen baš dosta
J

JovanSRB

pre 9 meseci

Petar Stanic sledeca dobra prodaja TSCa i mozda Mateja Djordjevic, tek je 2003god i moze privuci paznju dobrim utakmicama u Evropi.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Petar Stanic i Nemanja Stojic zreli za reprezentaciju, tako se bori!
T

Tpb

pre 9 meseci

Jedna noga od Pakete vredi kao ceo TSC. O kojim mi rezultatima mozemo da pricamo u Evropi sto se tice srpskih klubova, smesni smo. Mi nemamo dovoljno jakog predstavnika u LS koji moze da prodje grupnu fazu i da ostvari neke rezultate, Zvezda bolje da igra LE nego LS tu bi makar mogla da se nosi sa ekipama.
b

beda

pre 9 meseci

Jos jedan fudbalski poray koji cemo proslaviti kao pobedu. Koja je ono gol razlika srpskih timova u mecevima avgust/septembar? Primili su vise od 30 golova a nisu dali ni dvocifren broj. A portali i novine pravdaju sve to.
l

lol12

pre 9 meseci

Zvezda pored onih par stotina hiljada sto je dobila za Stanica ima i 50% od transfera tako da sigurno ce ovde imati vise prostora da se dokaze i da napravi jak transfer nego u Zvezdi gde je guzva u veznom redu