Komentari na vest

OCENE – ZVEZDA: Stanković prodisao sa Kanginom i Falčinelijevom klasom, Borjan od trofeja

G

GSO

pre oko 3 godine

Toliko slavlja zbog slucajne i ne zasluzene pobede nad malim komsijom? Tu nesto nije normalno. Placu, vriste, valjaju se hahahahaha
z

zak

pre oko 3 godine

A zašto bi mi plakali? Koliko vidim , ti plačeš.
L

Lutalica79

pre oko 3 godine

Nastavi niz: 1,2,3,4....14,15,16,17,ZVEZDAAAAAAA
G

Gost773

pre oko 3 godine

E sad da osvojimo titulu a jos nas nije sramota hahaha. Zna li se jel preziveo dominaciju partizana i otimanje titule iskusni lola?
r

raspad loga

pre oko 3 godine

Gpri derbi u životu nisam gledao. 1089 prekida. Tri pasa ne umeju sa pobežu ni jedni, a ni drugi. Moš misliti vezali po 20 pobeda...
M

Maximilijan

pre oko 3 godine

PRVO POLUVREME ULTIMATUM DA POCNU NIKOLIC I PETROVIC.OD KOGA ZNAJU ONI.DRUGO POLUVREME TIM DEJANA STANKOVICA KOJI BI I POCEO UTAKMICU DA SE ON SAMO PITA.
v

v1ad

pre oko 3 godine

Bas me zanima kakve bi bile ocene da je Partizan pobedio 1-0. Tu bi bile neke 8ice, najniza ocena bi bila 7. Zvezda pobedi i dobija 6ice.
C

Czbgd

pre oko 3 godine

Kanga, Sanogo i Ivanić 8 Ostali 5-6
D

Del.p

pre oko 3 godine

Po tvom računu,onda Borjan 9. Bolji je bio od sve trojice zajedno
S

Sad ostaju suze

pre oko 3 godine

Ispario vam spin sto ste bacili za kangu 2 dana pred derbi, kanga dobar sedam
B

Bunker...

pre oko 3 godine

SRUSEN I SPALJEN DO TEMELJA HAHA
F

Familija

pre oko 3 godine

Mislim da veću ocenu morate da date Stankoviću iz razloga ne zbog toga što je on strateg i kormilar CRVENE ZVEZDE što i jeste već zbog toga što nije lako pripremiti utakmicu za derbi ne mislim na motivaciju jer mi svi zajedno nekoliko dana pred derbi podignemo atmosferu i napravimo takav pritisak da i onaj ko nije motivisan oseća neku energiju a ne zna samo koju tako derbi funkcioniše od početka verovatno od početka već zbog toga što je morao i pokazao je veliku dozu prilagodljivosti i fleksibilnosti izmedju same utakmice i protivnika sa pravilima odnosno ograničenjima odnosno bonus igračima zatim morao je da rizikuje i izmenama već na poluvremenu a izmene su bile malo je reći zlatne i ono najbitnije usled neuskladjenosti i velike doze nesigurnosti u prvom poluvremenu Stanković je opet bio taj koji govori i igrače vuče napred da postave bolje pozicije da ne beže od lopte pod pritiskom da daju više mislim da je to razlog zbog koga smo i pobedili svakako još jednom čestitke igračima jer oni su pobedu izvojevali i tri boda osvojili ali čestitke i kompletnoj struci ali stanković je ovo uradio za 8 zajedno sa ljudima koji ga okružuju pomažu i sa kojima funkcioniše svesno je ušao u prvo poluvreme i svesno je ušao u drugo poluvreme rezultat je tu ekipa je na pobednikom koloseku u fudbalu je jako bitna stvar pobednički mentalitet odnosno mentalitet to nije epitet to je karakteristika grupe odnosno ekipe a svaki igrač posebno ima ocenu svog mentaliteta to je jedna od ocena koja ide trenerima i štabu koji pripremaju i vode ekipu još jednom bravo ZVEZDO i samo napred lavovi još puno posla je pred nama
S

SilverSurfer

pre oko 3 godine

Čini mi se da je izbor startnih jedanaest bio u direktnoj vezi sa pokušajem prodaje Petrovića i Bena nego što je imao bilo kakve fudbalske logike. To je značilo i potpuno gubljenje Nikolića jer njegovo mesto nije bilo definisano. Čas sredina, čas po levom krilu. On trpi žestoke kritike a niti je zadnji vezni a još manje levo krilo. Sve to je poremetilo i Ivanića kojem su se sigurno vratile sve one traume dok je bio forsiran na poziciji krila. Zvezda je faktički igrala prvo poluvreme sa tri igrača manje tako da nije čudo što nisu mogli da sastave dva normalna pasa. Izmene su učinile ono što je bilo i očekivano. Kanga je povezao vezni red a Falćineli je uneo nemir u zadnju liniju crno belih. I Ben je bio korisniji na boku. Tada je sve došlo na svoje. Katai je previše solirao i delovalo je kao da želi nešto da dokaže. Stanković je, osim promašene startne postave, na početku utakmice delovao prenervozno i izgleda da je tu nervozu preneo i na igrače. Ali, to je danak neiskustvu. Potez utakmice ono Gajićevo raspaljivanje po lopti u drugom poluvremenu kada je prošao po desnoj strani. Tu se videlo koliko je neznanje u pitanju. Sutra vozite oprezno . I obavezno zimske gume. Jer je - 12.
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Nije Nikolic igrao zadnjeg veznog, tu su bili Petrovic i Sanogo. Sto se tice krila, deluje kao da su dobili slobodu da rotiraju Ivanic, Nikolic i Katai, tako da ni tu nije bilo vezivanja za odredjenu poziciju...
z

zak

pre oko 3 godine

Nije Deki promašio postavu već je to iznuđena postava zbog pravila bonus igrača.Mogao je u prvom poluvremenu da kombinuje i sa Gavrićem i Krstovićem od bonusa ali ovo mu je bila bezbolnija varijanta.Šta ćemo,pravila su pravila.Kamo sreće da mi imamo bonus igrače koji su klasa .
M

MozzartJVucicevicc

pre oko 3 godine

Inace sto se tice analiza, ocenjovanja mocarta, odavno treba to da rade na njuzu. I ako nikad nece da puste komentar koji im ne odgovara, podseticu da covek vrsi analizu i ocenjuje igrace, a nije primetio da su pavkov i gobeljic zajedno usli, kao dvostruka izmena, a ovde ispade da je pavkov igrao 10ak minuta vise.
N

Nele922

pre oko 3 godine

Borjanu svaka čast za ono na kraju,ali opet je imao kritična ispicavanja i bespotrebna boksovanja.Za odbranu se slažem,Sanogo pola ocene više,pojeo je natka,prebio ih je.Petrović 5,5,nikolić 0,dečko je očajan.Kanga je igrač koji mora da igra ovakve utakmice,on i falčineli su olrenuli derbi.Koliko se falčineli bori za tim,ne sećam se da je neki špic tako krvario za tim.Prebili su ga,a opet je dobio skoro svaki duel.Nadam se da će se brzo oporaviti.Čestitam Dekiju na tituli,još kup,pa da ih zvanično ućutkamo.
G

Gost 034

pre oko 3 godine

Inače, zašto je na poluvremenu promenjen Veljko Nikolić Maradona, talenat kakvog Srbija nije imala još od Tirketa i Moše Marjanovića ? O njemu se piše više nego o Levandovskom,Mbapeu,Nejmaru,Mesiju i Cristianu ZAJEDNO !!! Takva propaganda nije viđena, još od vremena Burzanovića,Veseljka Trifunovića,Braće Brnovića i ostalih cepanica,koje su se non stop preko novina DIZALI U NEBESA ,a svakom iole normalanom posmatraču fudbala,bilo je jasno da imaju kvalitet za 3 ligu Azerbejdžana. Rekoh ja već ovde,Veljko Nikolić je kalibar za UFU,Rotor, Stator, Ladu Toljati ...ili Samsunspor, Kodžaelispor i slične fenomenalne ekipe,gde najčešće igrači Zvezde i Partizana završe.
d

delije123446

pre oko 3 godine

Bravo... ja o tome cesto pisem, ali retko kada puste moj komentar, Reprezentacija Lukic, N.Maksimovic, Pavlovic, Veljkovic... Joveljic, Nikolic, Petrovic... ranije (Markovic, Scepovic, Babovic...), MENADZERI...POZDRAV
k

komentar 0

pre oko 3 godine

Opet =0, Raduj se malo neće škoditi,probaj!
G

Gostak

pre oko 3 godine

nisam primetio ni azara nit Jaguara nit penaltka za koga kazete da je najbolji stranac u istorij srpskog fudbala
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Sve je to do prevelikih ocekivanja! Ja stalno pisem i uvek cu pisati da mi nismo talentovana nacija onoliko koliko mi mislimo da jesmo, pa kad dodje jaca utakmica, ogoli sve mane Nikolica, Petrovica, Gavrica itd... onda sledi otreznjenje. Pustite utakmicu Bajern-PSZ i kad vidite u kojim brzinama se igra vrhunski fudbal, pokusajte da tu nekog srpskog igraca zamislite... jako tesko!
G

Gile 88

pre oko 3 godine

Njegos Petrovic nije za ozbiljan fudbal Rodic mora mnogo bolje ispadao je par puta ostali su bili ok drugo poluvreme odlicno odigrano
C

Cccc

pre oko 3 godine

Nikad neću shvatiti sta uče ovi igrači na treninzima kada na utakmici nemogu najjednostavnije stvari da izvedu. Centaršut npr za ove naše bekove je misaona imenica. Jedna situacija Katai i Gajic, Gajić ima loptu daje je Kataiju i onda ostaje u mestu i vraća se nazad umesto da trči u dupli pas ili da bar povuče igrača za sobom i otvara saigraču prostor. Nekada sam i ja trenirao malo fudbal i to je bilo osnovno što moraš naučiti.
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Борјан_7,када је требало, био је присебан, Гајиќ 5.5 прилично погубљен, Родиќ - 5.5 исто што за Гају, Дегенек 5.5,врло лош, Милуновиќ-6,колико толико јача карика, Саного 6.5,Петровиќ-5,Николиќ-5,Иваниќ-7.5,Катаи 6,Бен-6,Канга 7.5,доктор за ове наше дунстере(вељко и његош) Фалчинели 6.5
h

hmmm

pre oko 3 godine

Ocene smesne, ispade da u ekipi koja je pobedila niko ne zasluzuje vise od 7? Malo preispitivanja nije na odmet
P

Pjer

pre oko 3 godine

Da se nelazemo...drago mi je zbog pobede i titule ali ovo je jos jedan krs i lom derbi.
i

istina

pre oko 3 godine

ocene nigde veze, Kanga kad je usao preokrenuo utakmicu, Falcineli dobio svaki duel pod ogromnim batinama, Ivanic klasa. Ostalo tuga i cemer ne racunajuci dva poteza Bena
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

I , Darjane , lepo su objasnili da je decko zakasnio zbog avionskih linija , za sta tacno su trebali da ga kazne ? Sto nema svoj avion ? Ti i dalje nisi realan u svojim tekstovima.
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Falcineli 7??? Zemljo otvori se...
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Trebali su posle utakmice , da sednu u jednu prostoriju igraci oba kluba , zajedno sa sudijom i da pogledaju zajedno Bayern vs. PSG .. Da vide kako se igra i kako se sudi. A ne ovo sto oni prikazuju vec godinama. Naravno da ne mogu fizicki , a ni takticki ni priblizno da urade sta oni mogu , ali bi za nase uslove ovde trebali da budu mnogo,mnogo bolji. Pa zar nisu ovo dva nasa najbolja kluba i PSG i Bayern licno za ostatak lige , kad vec imaju tolike pobede u nizu. Sudija takodje da vidi kako se pusta da igra ide tecno.
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Zasto nastavljate da potencirate da je Kanga namjerno zakasnio? Cemu to?
F

Fk Šipurske livade

pre oko 3 godine

Ocene kao da smo izgubili 2 razlike, sramota
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Mozda su sada zebrice skontale sta znaci korner. Ovo je za onaj koji nam nisu dali da izvademo na San Siru.
G

Gost 034

pre oko 3 godine

Ocene : Zvezda igrači : 0+ Partizan igrači : 0 Trener Zvezde : Taktika 0 , Ponašanje dve 0 Trener Partizana : Taktika -0 , Ponašanje 0 Kriminalci,ups navijači prisutni na stadionu i pored zabrane,koja traje od jula meseca. Pali se baklja,a navijačima zabranjeno da prisustvuju na stadionu. Šizofrenija od države,od FUDBALA,od svega. ODVRATNO, BEZAKONJE, KRIMINALNO... Ni S od sporta, viteškog nadmetanja. Ako se pitate kako izgleda dno,epa gospodo NA NJEMU SMO !!! Svi mi koji pamtimo 90 te,shvatamo da su te godine "mala deca" u odnosu na ovo sada. #UŽAS ovde pomoći nema !!!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Potpisujem svaku reč. Bravo za komentar.
K

Komentar 0

pre oko 3 godine

Komentar i objektivnost = 0 Navijači su bili ispred stadiona a ne u njemu,imaš snimak gledaj malo ne laj bez potrebe.
d

darkobg

pre oko 3 godine

čoveče uvek imaš opciju da prebacis kanal i da batalis Srpski fudbal. Imaš toliko sportskih kanala a I Bog dao internet pa možeš da gledaš i Ligu Luksemburga,Malte... ako ti je njihov derbi bolji. Navijaci: Prvo proveri pa napisi.. Momci su bili ispred stadiona a to koliko znam zakonom nije zabranjeno.
t

tifo

pre oko 3 godine

Kapiram da je ovo neki ogorčeni tviteraš
K

Kibicer

pre oko 3 godine

BRAVO ZVEZDO ZA POBEDU I TITULU! Ali,blagonaklono ocenjeno. Realno u Zvezdinu korist. Milun, aut. Gajić? Reprezentacija?!
H

Hiawata

pre oko 3 godine

Lazar Marković i Jojić trebaju u reprezentaciju. Zar ih nije Mustafa napravio reprezentativcima...
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Sto se tice ocena prvo bih krenuo od Stankoviva koji je po meni zasluzio 8. Juce sam napisao da u nekoj varijanti ocekujem Petrovica da bi se u prvom poluvremenu umirio i usporio Partizan koji je morao da krene malo ofanzivnije. Sa tim pojacanim blokom Stankovic je to uspesno uradio jer Partizan osim one kontre u 42 minutu kada je Holender pogodio precku a svemu predhodio nas brzopleto izveden korner nije skoro nista napravio osim drzanja poseda. U drugom poluvremenu vec druga prica i uvodjenjem Kange i Falcinelija totalni pogodak i preokret. Sto se tice ocena za igrace mislim da su Borjan i Ivanic zasluzili bar pola ocene vise a na drugoj strani Nikolic pola manje. Ostacu jos malo kod Nikolica decko je totalni haos on u opste ne napreduje u totalnom je kanalu. Danas je njegova igra, kretanje zatvaranje prostora bili blago je receno uzasni. Nadam se da ce bonus i pravilo o strancima da se na kraju sezone promeni jer ovo nevodi nicemu. Ponovo se pokazalo koliko je za ovu Zvezdu bitno kad jena terenu Kanga i koliki doprinos daje.
ј

јолололо

pre oko 3 godine

Ал сте се намерачили на Кангу, те управа Звезде га отписала зимус, па сад као наводно опет иде управи на нерве јер је био непослушан и није хтео да се врати у Србију на време. Иако је Станковић и сам рекао да овај није закаснио својом кривицом.
9

951357

pre oko 3 godine

Bolje ocenjen Partizan koji je odigrao slabije i izgubio. Pritom većini igrača se potenciraju greške i traži dlaka u jajetu umesto da se pogledaju i dobre stvari. Kao i uvek kad Darjan ocenjuje, dosta promašenih ocena.
b

bruka

pre oko 3 godine

Kako je bolje ocenjen Partizan?? Nijedan igrac preko 6.5,mislim da su dvojica dobila 6.5,a vasa odbrana ko da je odradila rutinski posao, sve 6.5 ili 6,a nisu se satavili celu utakmicu, svaki put kad je Partizan zapretio, bilo je opasno po Borjana
F

Fudbalista

pre oko 3 godine

@951357 - Čestitam pobedu ali niste bili bolji ili bili ste bolji za Borjana i Ivanića. Jedan od takmičarskih derbija, ali slabog kvaliteta. Jebeš fudbal kad ekipe naprave 50 faulova. To automatski znači da si izgubio 15-20 minuta igre. Sanogo - oprošten žuti karton u prvom poluvremenu nad Jovićem. I to je jedna od retkih grešaka sudije koji je trebalo da svira onako kako si rekao pre dva dana. Kao što rekoh Ivanića se najviše plašim, na žalost i bio u pravu. Deo krivice ide Stojkoviću jer "kad nešto mrziš..." Ocene, apsolutno se slažem sa tobom kad je Darjan u pitanju i, da ovaj sportski portal ima pravog urednika, Darjana bi poslao da prati Partizanove utakmice kako bi ga uveo u realnost, jer od kvazi poezije u opisima fudbalske utakmice nema ni poezije ni fudbala. Pazi, molim te, patrolirao nebom iznad Topčiderskog brda... Pavkov - neocenjen. Od mene on ima osmicu čim uđe u igru, jer sa onim znanjem treba biti hrabar pa ulaziti u igru u SLS. Još jednom, čestitam pobedu i nadam se da nećeš više unapred osuđivati sudije. Ljudi sude onoliko koliko im igrači na terenu i klupe naparave posla. Za Simovića - od mene - Bravo!
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Ali onaj bekovski ples Gajica kojim prati Jovica do peterca, da se prekstis i levom i desnom. Mislio sam da je bar malo bolji od Gobeljica, ali necemo se usreciti ni sa njim.
G

Gost blinker

pre oko 3 godine

Da je Jovic isao do gol linije Gajic bi se povlacio do atletske staze.
b

bbbb

pre oko 3 godine

sta vi komentarisete jedan gol iz prekida bez ikakve igre I smisljenih akcija
0

011

pre oko 3 godine

Valjda je sada svima jasno da Veljko Nikolić i Njegoš Petrović nisu igrači za Zvezdu, u prvom poluvremenu naš vezni red nije postojao.
M

Milutin 15

pre oko 3 godine

Blizancici gledajte bajern psž to sto vi igrate nelici na fudbal
G

Gost87

pre oko 3 godine

Milutine 15 O cemu ti pricas? Klubovi koji raspolazu da milijardama uporedjujes sa nasim fudbalom, ti si neki ozbiljan fanatik
S

SI0ba

pre oko 3 godine

Ovoj "taktičnoj" zameni gobeljiću je bilo sasvim dovoljno vremena da mu se dA ocena ali u minusu, da mu bude u skladu sa inteligencijom koja mu nije jača strana što je dokazao po ko zna koji put, večeras načinom na koji je dobio žuti karton!
E

Eh

pre oko 3 godine

Milunović bar 7. Čovek je pokupio sve lopte u vazduhu. Nije bilo prevelikih grešaka
M

Milutin 15

pre oko 3 godine

Blu
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Teško je biti pogrebnik lopatar ovih godina. Mukice patićete vi još dugo dugo... Kako je teško kada nema titule godinama ni u jednom sportu. A ono najgore po vas tek dolazi. TEŠKA VREMENA PRIJATELJU MOJ, DJAVO IH ODNEO.
F

Frank

pre oko 3 godine

Koj bre Falcineli , nije video . Napadac je tu za golove
D

Djukaa33

pre oko 3 godine

Kanga "gejm cejndzer" Koliku sigurnost su dobili stoperi i Sanogo njegovim ulaskom. Oslobodio ih je onoga sto im nije jaca strana, iznosenje lopte i kreiranje napada. Takodje Falcineli unio nervozu Vujacicu i Markovicu, uvijek je bio ispred njih i nosio im lopte koje je odlagao na stranu
G

Gospodin Chaki

pre oko 3 godine

Ljudi, kako je uopšte nastao taj spin u domaćim medijima o nekoj dominaciji partizana u večitim derbijima u poslednje vreme? Pa u poslednjih 10 derbija partizan ima SAMO JEDNU pobedu, 6 nerešenih i 3 POBEDE Zvezde. O čemu pričaju ovi isprani mozgovi? Novinari? Botovi? Sto puta izgovorena laž postaje istina?
z

zak

pre oko 3 godine

Pa zato što oni sve rezultate 0 : 1 računaju kao pobjede , zar nisi skontao.Oni kažu da su i Mančester pobijedili 0:1 ,evo sada su i nas pobijedili istim rezultatom.Tako ti je kod njih, oni su gromada.
G

Gos

pre oko 3 godine

Liga je preslaba da bi se zvezda jos vise timski razvijala, a razlog sto smo se godinama unazad mucili sa partizanom je sto su oni uvek motivisaniji ulazili u utakmice jer su imali bodovni zaostatak u odnosu na nas, a i malo ih ljuljao kompleks jer smo peglali evropu pa da se dokazu
S

Samo jako Zvezdo

pre oko 3 godine

Pitate se zasto Gajic nije iskoristio svoje sanse protiv prevare od beka Obradovica? Pa zato sto je los bek!
H

Haha

pre oko 3 godine

Ne moze fudbal da se igra bez kreativaca. Dobro da je Nikolic konacno zamenjen, isto vazi za Petrovica. Gajic ne moze biti nosilac jer nema kvalitet. Nema ni brzinu, ni tehniku, ni centarsut, nama treba startni desni bek, Gajic je za rezervu, na levoj strani nam treba rezervni.
V

Vozdovac

pre oko 3 godine

Prvo poluvreme bilo slabo zbog tumbanja, Ivanic na krilu, sredina Petrovic i Nikolic, Ben na spicu... Zna se da smo najjaci sa Kataijem i Benom na krilu, Dijegom u spicu i Ivanicem i Kangom u sredini, sve je posle doslo na svoje.

Kapetan Dragan

pre oko 3 godine

Za Kataia nikako 6.5. Bio jedan od losijih. Totalno nezainteresovan...
G

Gost e

pre oko 3 godine

Bekovi su nam propast,Rodic bi bolje igrao centarhalfa nego beka.
s

srbenda pfc

pre oko 3 godine

Vise srece nego pameti.
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Sanogo tata igrice
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Kanga realno igrac utakmice.
7

777

pre oko 3 godine

Svaka cast za ocenu Diegu... Ko se razume u fudbal zna da je Zvezda bacila prvo poluvreme sa Benom u spici. Problem je sto ja to kao navijac najavljujem a trener ne vidi... Drugo poluvreme je bilo rutinski a po meni mogao je i ceo mec. Petrovic, Kanga, Ivanic, Katai, Gavric, Falcineli... Odbrana ista i sa tim timom bi rutinski dobili mec a da u drugom poluvremenu udje Ben ali na Krilo i Sanogo umesto Petrovica... Al dobro bitna pobeda da ih skinemo sa grbace vise.
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Ti da se razumes video bi da to nema veze sa spicem(mogao je igrati i Van Basten)nego sa Kangom sto je bio na klupi.To sto neko misli da izmisljanjem nekih nebuloznih pravila moze da pravi mlade igrace zeznuo se,ko vredi naci ce svoje mesto,na silu ne vredi.Mogli bi da uvedu i jedno dva pionira kao obavezu.
X

XD

pre oko 3 godine

Procvetasmo kad izadjoše ova dva mala krša a uđoše dve igračine.
s

samopitam

pre oko 3 godine

Njegos i Nikolic ce da piju jos vode da dobiju kanginu platu. Precenjeni. Jos mnogo da uce da cute i rade i da opravdaju ulozen novac.
V

VeritaS

pre oko 3 godine

Nikolic i Njegos ono nije ocaj, onaj uzas, ono sivilo ,ono je uzas.
G

Gostрр

pre oko 3 godine

хахаха борјан 7 хахахаха лик не зна лопту јебену да избије
T

Tvrtko1

pre oko 3 godine

Dovoljno je pogledati sliku na pocetku vjesti.dorjan ko orangutan tako se i ponasa
a

as

pre oko 3 godine

Degenek 10! Čovek dobije 2 žuta kartona, bez crvenog.
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Hahah kakve ocjene za ove musavce.pa jeste vi normalni jeste li gledali utakmicu???ove ocjene jer su pobjedili dali gol iz dve prilike???sramota.
Z

Ze

pre oko 3 godine

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ha, ha, ha.........
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Uzivaj dok mozes. Ovo je istorija slijedi kup i vase totalno spustanje ispod zemljine kore. Napravicemo od vas ne fk sljedeca sezona nego fk sljedeca decenija.
g

glok

pre oko 3 godine

Gajic je namestio cist gol Nikolicu, to sto ovaj ne zna druga je stvar.
E

Egroz

pre oko 3 godine

I da vise niko nije pisnuo za Kangu, mozda je ovakav i onakav ali boljeg nemamo da prenosi loptu do ivanica kataija itd... I plus izvodjenje prekida
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Pa to prijatelju ko iole prati i poznaje fudbal mora da vidi da je igrac za lige petice...ali ocigledno luda glava mu nije dala da napravi vrhunsku karijeru!!!