Komentari na vest

Od polufinala Lige šampiona do borbe za opstanak: Dandžuma stiže da pomogne Evertonu

G

Gost29

pre preko 1 godinu

Onda nije morao ni kretati
f

frenkDtenk

pre preko 1 godinu

Ja mislim da lampard jedva čeka da dobije otkaz jer sa ovakvim smećem od ekipe se ne vredi cimati,bolje od ispadanja neće moći.
F

Faust

pre preko 1 godinu

Ipak Everton je i ovskav daleko veći klub od Viljareala
j

jessf

pre preko 1 godinu

Daju duplo veću platu 🤣
m

miso seljo

pre preko 1 godinu

Danas neko dobija otkaz lampard ili mojes
p

pdk

pre preko 1 godinu

Englezi su sa FFP unistili spansku i italijansku ligu. I saddovodi poslednjepladirani tim igraca nosioca tima iz prvih pet ili koji se bore cak za titulu. Barsa i Real su veliki ali ostali nemaju tu snagu a o osakacenoj Italiji nazalost i da ne trosim reci.
S

Slanina

pre preko 1 godinu

Lupi covek i ostade ziv. Ffp je dobra stvar jer klubovi mogu da trose samo onaj novac koji imaju, tj koji generisu sami. Seti se Malage kada ih je bogatas uzeo, kupio igrace, dao ogromne plate koje klub ne moze da stvori. Kada se covek povukao, potop. E tome sluzi ffp izmedju ostalog.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Sa sportske strane, jeste pad. Sa finansijske, garant ce mnogo bolje proci bilo gde u premijer ligi nego u Viljarealu
K

Kurodrkac veseli

pre preko 1 godinu

Džaba, ko i da dodje kod 'toffise", ako ne promjenu "Fat' Frenki, sa klupe , naredne sezone će u Championshipu. Vrlo gori trener je Lamps. Steven Gerard I ko igrač i pogotovo ko trenercic, je nadmašio Lampard u svakom aspektu i u svakom pogledu. Frank L je izuzetan bio samo u Darbi, a dok u Everton I Selzi velika 0. Al, ipak mislim da će 'plavi' klub iz Liverpul, će opstati , jer nemaju toliko los igrački kadar i jer grade novi stadion. Opucaj i kresni malo sekicu .Danzuba je super igrač i sasvim sigurno imace više od 12 golova do kraja sezone. Inače , moram da razbijem mit, o tome da " the Beatles ", navijači Luzerpula (bar ne svi članova), John Lennon i George Harrison nisu bili u taj 'fazon' , ( jednostavno nisu voljeli nogomet), Ringo Star aka Paul Starki he bio malo za Liverpul, a dok cjela Makartnijeva obitelj, bili, su i oduvijek će biti okorjeli i prezestoki i pomalo opaki Evertonovi navijači, čak i Polov ujak je bio jedan od prvi Evertonove huligani posle 2 svijetski rat. Živa istina, u dokumentarac za Bitlsi, Pol Mekartni je to izjavio. Potražite na netu i kao kažu " all will be rewield " il kopajte po internetu i sve će da vam bude otkriveno to je st sve će da vam bude jasno i razotkriveno
S

Svabanoti

pre preko 1 godinu

Tebra si dobro?
C

CM Punk2

pre preko 1 godinu

Nepismenost nivoa Gileta 😂