Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

Odahnula cela Engleska, Kejn trenirao sa osmehom

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 16:39

Naravno, igra protiv SAD

Posle svih muka koje je imao sa povredama pred objavljivanje konačnog spiska, Geret Sautejt konačno može da odahne. Najbolji strelac i igrač Engleske Hari Kejn pojavio se na današnjem treningu sa ostalim saigračima i kako se može zaključiti po fotografijama i izveštajima ostrvskih medija, sve je u apsolutnom redu.

Tako nije delovalo u ubedljivoj pobedi nad Iranom (6:2) pošto je Kejn igru morao da napusti u 75. minutu zbog povrede desnog skočnog zgloba. Izašao je sa bolnom grimasom na licu i blago šepajući, a izveštači sa lica mesta pisali su da golgeter Totenhema mora da ide na hitno snimanje magnetnom rezonancom kako bi se utvrdio stepen povrede i da li će moći da nastavi šampionat.

Izabrane vesti

Petak, 20.00: (1,62) Engleska (3,90) SAD (6,50)

Ispostavilo se da nije u pitanju ništa ozbiljno, odnosno da Kejn može apsolutno normalno da radi sa ostatkom ekipe, što je izuzetno dobra vest pred utakmicu sa SAD u petak od 20 časova.

Isto je potvrdio i Sautgejt u kratkom razgovoru sa novinarima.

“On je dobro. Radio je malo odvojeno od ekipe, ali je onda bio i sa nama. Biće sa nama i spreman je za utakmicu. Morali smo da proverimo stanje, jer je postojala pretnja, zato smo morali tačno da znamo kakva je situacija“, poručio je selektor Gordog Albiona.

Ono što je takođe novost, jeste da Kejna nije toliko mučio skočni zglob, koliko samo stopalo. Razloga za brigu nema. Prema tvrdnjama dobro obaveštenih izvora, Kejn oseća bol u stopalu, ali igraće izvesno od prvog minuta za selekciju Tri lava.


tagovi

Hari Kejnreprezentacija EngleskeKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara